מנסים לרזות? עשרה סימנים לכך שאתם לא בכיוון הנכון...... מדי מלח וסוכר. אתם גם משלמים עליו יותר מדי, אגב, כי אוכל מעובד יקר יותר מאוכל גולמי (אפילו אורגני!) חשבו על הוצאת מאכל כלשהו מהתפריט שלכם. קמח לבן למשל, או סוכר לבן, מוצרי חלב או בשר בקר. מזעזע אתכם? סימן ... כך מעובדים, וכל כך מלאים בחומרים שנועדו לתת לאוכל הדל הזה טעם אכיל, שזה פשוט לא הגיוני לאכול אותם. אתם בוגדים באחד השותפים הכי חשובים שלכם - בגוף שלכם. האם יש לכם הרבה מוצרי חלב בתפריט? כן, כן, אני יודעת. ... למאוד נורמטיביות: גזים, עצירות, שלשול, נזלות פה ושם, כבדות אחרי האוכל... מי לא סובל מהן? אז זהו, שיש אנשים שלא סובלים מהתופעות האלה כלל. ואלו שאני מכירה לא אוכלים מוצרי חלב כמעט. בטח שלא מבססים את כל התזונה שלהם עליהם. בעיה אחרת עם מוצרי החלב היא שהם פשוט שמנים, וזה ... מקובלים כתוספת לדברים. קצת (כמה זה קצת?) פרמזן על האוכל מלמעלה, קצת שמנת במרק - רק קופסא או שתיים, קצת הרבה גבינה צהובה בפשטידה. בספרה מה לאכול פרופ מריון נסל אומרת כי מוצרי החלב אחראיים ל - 40% מצריכת ... הסטייקים וההמבורגרים. לא, זה החלב התמים. אנחנו עוד לא כמו האמריקאים, אבל אנחנו בהחלט בדרך הנכונה. הנה דוגמה אחת למחקר שצוטט בווינט שקובע שחלב משמין ילדים. ואחרון לגבי מוצרי חלב, הוא שרובם ממש לא מספקים. לא ...