... כדי למנוע מהשומנים מלהתחמצן ולהתעפש. הפעולה רצוייה אך יש לשים לב לצרוך מוצרים בהם נוגד החמצון הוא
ויטמין E ולהמנע ממזונות המכילים BHA ו - BHT. רצוי להימנע ממוצרים המכילים ממתיקים מלאכותיים כגון אספרטיים, ציקלמט וסכרין. כל הנזכר בכתבה זו הוא רק טיפה ... שניתן להמיר תוספים מזיקים במזיקים פחות: להמיר מצבעי מאכל מלאכותיים בטבעיים, להמיר אנטיאוקסידנטים
בויטמין E,ועוד. רק לחץ צרכני מאסיבי יכול לחולל שינוי כזה. תעשיית התוספים היא תעשיית ענק וכדי להוציא תוסף מסויים מרשימת ה - GRAS צריך לעבור כברת דרך ... משפר טעם - סלרי (שורש) במקום תוספת צבע לתבשיל - תבלינים, מיץ סלק, חתיכות פרי. במקום אנטיאוקסידנט -
ויטמין E,מיץ לימון במקום מונע השחמה - מיץ לימון. במקום טעם שוקולד - אבקת חרובים. לוסי סלע היא דוקטור לתזונה ומהנדסת מזון והמנהלת האקדמית במרכז לרפואה ...