... רק יותר בריאים, אלא גם יפים יותר, טעימים יותר ובעלי ריח. 8. תרגילו אותם לאכול דייסות דגנים, עדיף דגנים מלאים, ירקות
שורש (סלק, גזר, תפוח אדמה, בטטה וכדו). 9. תספקו להם סידן בכמות נאותה. מקורות הסידן במזון: כרוב חי ומבושל, תאנים מיובשות, שומר, ברוקולי, קולרבי, בטטה, שעועית ירוקה בכל צורה, ... טוב מבחינת בריאותית. הנה רשימת המזונות שמומלץ לצרוך בעונות השנה השונים: אביב - דגנים וקטניות, דבש, מולסה, ירקות
שורשיים , כמו גזר, סלק, סלרי, וגם עלי דפנה, רוזמרין ובזיליקום. בקיץ - פרות קיץ, מלפפון, נבטים, טופו ומוצריו. אכילת דברים רקרים, כמו משקעות ממקרר, גלידות, שתיה עם קוביות קרח - ... חמוצים, שום, בצל, בצל ירוק, תפוחי אדמה, בטטה, ביצים, בשר, אורז, גזר, גנגר. בחורף - הרבה דגניים וקטניות, ירקות
שורשיים, מזון מריר, מלוח ומטובל, בשר, תפוח אדמה, בטטה, דגים, ביצים, אגוזים, סלק, גזר, ברוקולי, שום, בצל, חרדל. בחורף מומלץ בישול ארוך ואיטי בכלי עם דפנות עבות, תחת למכסה ועם ...