... באמצעות הכנת מאכלים פעילות
הבישול והאפייה בבית או בגן עם ילדים צעירים הוא נושא רחב והכרחי לשם לימוד, תרומתו וחשיבותו רבה ... לכן נכין עם הילדים רק מאכלים שהילדים יכולים להשתתף באופן פעיל בהכנתם. בשלב הראשון נכין מאכלים שזמן הכנתם קצר יחסית, ובהמשך נכין גם מאכלים שדורשים
בישול או אפייה ולכן אין אפשרות לאכול אותם מיד על מנת ללמד אותם גם דחיית סיפוק. פעילויות
הבישול מהווה מעין מעבדה חווייתית להבנת חוקים ותהליכים. כאשר אנו מערבבים שני חומרים והפיכתם לדבר אחד, ...