ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה סודות ✔הסוד לשינוי בחיים - כיצד תעשו את זה? ✔מה בן האדם מחפש? כל דפוסי הפעולה והחשיבה שלנו הם תוצר של כאב ועונג אשר חווינו... - ידע להצליח...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨הסוד לשינוי בחיים - כיצד תעשו את זה?
מה בן האדם מחפש?

כל דפוסי הפעולה והחשיבה שלנו הם תוצר של כאב ועונג אשר חווינו בעבר. כל פעם שאנחנו חווים שעמום, כעס, חוסר אונים וכד אנחנו מחפשים דרך שתוציא אותנו מהמצב הרגשי הזה של כאב ותוביל אותנו למצב רגשי אחר של עונג. בן האדם מחפש משהו שיביא לו עונג ולו עונג רגעי בלבד.

זו יכולה להיות פעילות חיובית כמו: עזרה לאנשים, עבודה על פרויקט מעניין, תחביב, סקס. או פעילות שלילית, שמזיקה בטווח הארוך כמו: אכילה, אלכוהול או אפילו התעללות במישהו אחר שלא בכוונה.

מתי בן האדם רוצה ליצור שינוי? מתי אנחנו רוצים לשנות את דפוס הפעולה הזה?

אנחנו רוצים שינוי כאשר דפוס הפעולה שלנו פוגע בנו, כאשר הוא מונע מאיתנו להשיג את מה שאנחנו רוצים. אם כל פעם שרע לבן האדם הוא מענג את עצמו באוכל, זה נחמד. אבל אם זה קורה באופן קבוע כך שהוא הופך להיות ממש שמן, זה כבר סיפור אחר לגמרי.

כיצד בן האדם פועל?

הוא מקשר עונג להתנהגות מסוימת שלו. אבל בפועל, התנהגות זו לא מועילה לו והוא רוצה לשנות אותה.

איך אפשר ליצור שינוי?

כדי ליצור שינוי, תחילה עלינו לייחס כאב להתנהגות הזו (למשל לפעולת האכילה), אבל זה לא מספיק רק להתנהגות הזו לייחס כאב, אלא שבן האדם צריך לייחס כאב גם לעצם ההימנעות מהשינוי. אם עד עכשיו פעולת האכילה יצרה עונג, עכשיו פעולת האכילה צריכה ליצר כאב יותר מאשר עונג.

אם אכלתי כמויות גדולות שהביאו לי בחילה, יצרתי לי כאב מפעולת האכילה. אם אני לא אמנע מהאכילה המופרזת, אני אחווה כל פעם מחדש את הכאב ואת התחושה של הבחילה מהאכילה.

שנית, עלינו לבחור התנהגות חלופית חדשה שתביא איתה את התועלת המצופה. ולייחס להתנהגות זו עונג רב אשר יביא עימו מוטיבציה גבוהה להתחיל לנוע.

אם אני אבחר כל פעם שרע לי לעשות משהו אחר מלבד האכילה. משהו שייצור אצלי גם עונג רב, אני אצליח ליצור שינוי. למשל, אני אבחר לעשות אמבטיה חמה ומפנקת כל פעם שרע לי. התנהגות חדשה זו תביא עימה תחושה טובה של עונג ותיצור שינוי.

רוב האנשים מקשרים כאב עם ההתנהגות החדשה ולכן הם לא עורכים שינוי. רוב האנשים עושים שינוי רק כשכואב להם מספיק. עד אז הם ממשיכים לעשות כל הזמן את אותו הדבר.

למשל, אדם נמצא במערכת יחסים שלא טוב לו בה ולמרות זאת הוא נשאר שם. למה הוא נשאר? כי הוא מקווה שהמצב ישתפר והוא פוחד לעזוב שלא יהיה יותר גרוע.

אבל הסיבה העיקרית היא: הפחד שלו מהבלתי ידוע.

מתי הוא כן יעזוב? כשהכאב יהפוך בלתי נסבל והוא יהיה גדול יותר מהפחד מהבלתי ידוע.

מהן הפעולות שעליכם לעשות על מנת ליצור שינוי?

80% מהשינוי זה הידיעה מדוע. מדוע אתם רוצים שינוי? עליכם לאסוף סיבות מספיק חזקות על מנת שתוכלו לעשות שינוי מידי. מאיפה יגיעו הסיבות? מתוכך, מבפנים. רק כאשר תראו שהתנהגותכם לא תואמת לערכים שלכם ולאני מאמין שלכם תצליחו ליצור שינוי.

הידיעה כי נכשלתם בעמידה באמות המידה שלכם זהו הכאב החזק ביותר. רק אז ההימנעות מליצור שינוי תכאב לכם מעבר למה שתהיו מסוגלים לסבול. ואז המושג שינוי יהפוך למושך ומענג עד מאוד.

האם אתם בוחרים לעבוד עם עצמכם?

אם כן, שאלו את עצמכם באיזה תחום אתם רוצים ליצור שינוי?

מה הייתם רוצים לשנות בחייכם ולו שינוי אחד קטן ביותר?

רשמו זאת בתוך מחברת שאיתה תעבדו בתהליך זה.

השלב הבא, אספו סיבות אמיתיות ועמוקות שיעזרו לכם להתחיל ליצור שינוי כבר כעת.

לשם כך, שאלו את עצמכם: מהו המחיר שאני משלם עכשיו?

איזה מחיר אשלם אם לא אשנה ואשתנה?

תשובה לשאלה זו תיגע לכם בכאב. כתבו תשובה ארוכה, חדרו פנימה ותנו לכאב לעלות. הרגישו איך שהכאב חונק אתכם. ואם זה לא מספיק כואב לכם, בדקו גם כיצד ההימנעות מלעשות שינוי משפיעה או פוגעת על הקרובים לכם, על הילדים שלכם, על האנשים היקרים לכם מכל. רבים מאיתנו מוכנים לעשות יותר עבור אחרים, מאשר עבור עצמם.

השאלות הבאות שתשאלו את עצמכם הם:

מהו הרווח שלי אם אבצע שינוי?

איך ארגיש עם עצמי אם אבצע שינוי?

מה אוכל להשיג אם אבצע שינוי היום?

עד כמה אהיה מאושר יותר כעת?

כתבו תשובות ארוכות ותעלו סיבות מספיק טובות שיניעו אתכם לעשות שינוי עכשיו. כתבו את התשובות האלו על דף נייר ותלו דף זה במקום מרכזי בביתכם.

ולא פחות חשוב.

כל פעם שתרצו לחזור לדפוס הישן הסתכלו על דף זה וקראו את התשובות שכתבתם ותרגישו את התחושות האלו עולות בתוככם מחדש. עליכם לחזור על הדפוס החדש שוב ושוב ולהיצמד אליו עד אשר יהפוך להרגל.

ודבר אחרון שעליכם לזכור, כל פעם שתצליחו ליצור שינוי ולא הקטן ביותר, תגמלו את עצמכם באופן מידי. חשבו על תגמול מראש, זו יכולה להיות מילה טובה, מתנה קטנה שתקנו לעצמכם וכו.

עצם הפעולה שעשיתם היא החשובה ולא גודל התוצאה. אם זה לרדת במשקל, אז עצם זה שלא אכלתם כשהיה לכם רע ועשיתם משהו חלופי הוא החשוב. כי בדרך זו אתם יוצרים לעצמכם דפוס חדש. אם ירדתם מאה גרם או קילו או חמש קילו זה לא משנה. ברגע שתיצרו לעצמכם דפוס חדש הוא כבר יביא אתכם במוקדם או במאוחר לתוצאה המצופה.
כעס ערכים חוויה טובה התרגשות מינית פחד יחסי מין הרגל פעילות מינית פרויקט סקס רצון לסקס הסוד סוד סודות שינוי שינוי בחיים שינויים
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: אולי אנחנו במטריקס? איך נוצר העולם? למה יש רע בעולם? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש בחירה חופשית? האם יש משמעות לחיים? מה המשמעות של החיים? האם יש אמת מוחלטת? למה העולם קיים? בשביל מה לחיות? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך להיות מאושר? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? למה לא להתאבד? איך להנות בחיים? למה יש רע וסבל בעולם? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם המציאות היא טובה או רעה? מי ברא את אלוהים? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם באמת הכל לטובה? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש או אין אלוהים? האם לדומם יש תודעה? האם אפשר לדעת הכל? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
שרירי הידיים להרגיש רע משעמום איך להמליץ על המתחרים יגרום ללקוח לרכוש ממך? ראיית העתיד מקום אין סופי מהות ההוויה איזה סוגי פחדים יש? חרדות מיסטיות להתמודד עם חוסר ביטחון עצמי של ילדים ביטחון עצמי של איש מכירות להתאהב אחרי בגידה האקסית התאהבה במישהו איך הרצון לכסף יעשה אותך מאושר? יום הולדת עצוב להחליש משיכה מינית להעניק בזוגיות להחליט באופן מוחלט להחליט בנושא שאתה לא מבין בו להתמודד עם אלימות להתמודד עם בעיה חברתית למה יש חוסר מוטיבציה? להיות הכי גרוע ולהצליח הלקוח אומר לדייק בדיבור עם לקוח קושי בגידול ילדים לגרום לילד להרגיש טוב עם סדר ומשמעת העלאת מודעות עצמית עודף מודעות עצמית איך מוגדרות מחלות נפש? מחליף אישיות לא לשנוא אקס להתנצל לאקסית עבודה סביב זווית הישום לעלות מסת שריר אלוהים לא בחר אמונה באלוהים מתוך חוכמה מה מגלים בהארה רוחנית? אדם מואר רוחנית לא מספיק להיות אלוהים כתיבת הספר להיות אלוהים דפוסים חוזרים בשוק ההון לרצות כסף מהי משמעות החיים? מטרת החיים של מטרת החיים חשיבה חיובית היא לא... לעשות כסף וליהנות מהעבודה בחירה חופשית של תינוק בחירה מושלמת העולם מסודר לא ניתן לדעת למה העולם קיים עוד נושאים ...
האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן אישי לפרישה, מגשר, אימון אישי לילדים בנושא סודות - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.4834 שניות - עכשיו 17_10_2026 השעה 03:06:04 - wesi4