ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה להיות מסודר ✔היתרונות בלהיות מסודר ✔כאשר האדם עושה סדר בדברים בחיי היום יום ומסדר את הדברים ביומן או בדף מעין "רשימת... - ידע להצליח...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨היתרונות בלהיות מסודר
כאשר האדם עושה סדר בדברים בחיי היום יום ומסדר את הדברים ביומן או בדף מעין "רשימת מכולת" וגם דברים שהוא בטוח שהוא יזכור אותם במיליון אחוז הוא גם רושם אותם - התוצאה - הוא עושה את הדברים באופן כזה שהוא משיג דברים שלא חשב שהוא יכול להשיג אותם ובזמן קצר שהוא לא יכל לחשוב שהוא יכול לעשות אותם.

מה הסיבה שהדברים מסתדרים יותר טוב כאשר האדם עובד באופן מסודר? מפני שהכל יושב אצלו טוב יותר בראש כאשר הוא מסדר אותם בכתב והוא זוכר גם יותר ממה שכתוב.

אפילו טיעונים שיכל להתחבט בהם חודשים, יכולים להיפתר ביום אחד מסודר כפי שצריך. כיצד? הטיעונים לצד זה ולצד אחר של ביצוע פעולה כלשהי יכולים להיות מועלים על הכתב וכך ניתן לקבל את הרושם הנכון על הדברים.

מה כוונת הדברים? מה זה אומר בשעת מעשה? בשעת מעשה זה אומר כאשר האדם כותב טיעוני בעד ונגד ויודע שאפשר להחליט אחרת, ולחשוב אחרת על הדברים וכל זאת לאחר שהוא מסדר לעצמו את היום וכל דבר שהוא צריך לעשות הוא רושם, אז הוא מקבל הבנה חדשה.

לעתים רואים אנשים שעושים כך ונופלים, למה?

הסיבה היא שהם עדיין לא עשו את הדברים מתוך הבנה אלא מתוך טייס אוטומטי שכן, כך הורגלו.

אך, כאשר האדם עושה את הדברים הללו מתוך הבנה אמיתית שזה הדבר שיסדר לו את הראש, כך הוא יכול לעלות מהשלב הזה מדרגה ולעבור למבחן ה50 | 50 אחוז.

מהו בעצם מבחן ה - 50 | 50 אחוז? זהו מבחן שעושים בשעת אמת לטיעונים שונים בעד ונגד אבל, מתוך הבנה שפועלת מסודר. האדם קודם כל מסדר לעצמו את הראש, ואז הוא עושה את המבחן מביא טיעונים לכל צד ורואה מה ישרת טוב יותר את המטרה האמיתית שלו. והוא מביא טיעון למה ללכת למקום X ואז למה ללכת למקום Y וייתכן, שהוא יראה שיש סיבות יותר ללכת למקום X ולא למקום Y והוא יכול פשוט לזרום עם הדף ולכתוב כל מה שעולה בדעתו בנושא זה, גם דברים חיוביים וגם דברים שליליים. ועצם זה שהוא מביא טיעון למה ללכת למקום X או למקום Y לא נובע ממגמתיות אלא מתוך זרימה ולא מתוך מחשבה שמלכתחילה להצדיק הליכה למקום כלשהו. הכתיבה באה מתוך זרימה חופשית.

ובעצם, כך האדם מגיע להכרעה בנושא של בחירה ללכת למקום X או למקום Y לדוגמה ע"מ ללמוד בו. וכמו בכל דבר בחיים יש צורך ללכת על דברים עד הסוף ולא לוותר עד שמוצאים את מה שבאמת רוצים.

ולמה האדם מצליח יותר כאשר הוא עובד יותר מסודר?

הסיבה שהוא מצליח יותר היא, בגלל כשהראש של האדם מסודר יותר, הוא יודע יותר טוב לקשר בין סיבה לתוצאה. יש סיבה ויש תוצאה. לכל דבר יש סיבה ויש תוצאה. וכאשר האדם מחבר בין סיבה לתוצאה הוא פחות עובד עבודה שזיפית. כי עבודות שזיפיות של האדם באות כתוצאה מכך שאינו מסתכל על הסיבה שהוא עושה את הדברים והתוצאה שאליה המעשה שלו מוביל כלומר, התוצאה.

ואם ניקח את הדברים לעולם המתמטיקה, אז נבחין שיש פעולות הפוכות שעושים יש פעולה שנקראת דיפרנציאל ויש פעולה הפוכה ממנה הנקראת אינטגרל. ובעצם כאשר האדם עושה פעולה הפוכה מרצונו ומגיע אל התוצאה שהוא לא רוצה להגיע אליה אז לצורך העניין נקרא לפעולה דיפרנציאל. לעומת זאת, כאשר האדם עושה פעולה של קישור בין סיבה לתוצאה לצורך העניין נקרא לפעולה אינטגרל.

כאשר האדם לא מקשר בין סיבה לתוצאה הוא דומה לסומא אשר הולך באפילה ואינו יודע לאן הוא הולך הוא עושה פעולת דיפרנציאל, ואם האדם מקשר בין סיבה לתוצאה אז הוא עושה פעולת אינטגרל.

ואפשר להבין שפעולת האינטגרל היא הרעיון שהאדם עושה את רצונו האמיתי הפנימי ולא רצון חיצוני שמבלבל אותו - הוא מסדר לעצמו את הראש באופן שיבחין בין הדברים ולא יהיו בעיניו כתוהו ובוהו.

וכאשר האדם עושה פעולה הפוכה מרצונו האמיתי ואינו שם את מגמתו ואינו אמיתי עם עצמו אזי הוא עושה פעולת דיפרנציאל וכמו בלשון האנגלית דיפרנט פירושו שונה, בעצם הוא עושה דברים השונים ממהותו ע"י התנתקות מהמהות האמיתית שלו. ולכן הוא מקבל "כסאח" כי הרצון הפנימי לא מוותר ולכן הוא מקבל "התקפה" מהאני האמיתי שלו שלא מתפשר על המהות האמיתית. ולכן, אין טעם להיות מה שהאדם אינו.

כאשר האדם חושב שהוא לא צריך להסתכל על הדברים ורואה אותם כעול כילד הבורח מבית הספר, אז מה שקורה הוא שבסוף הוא צריך לעבוד על הדברים הללו יותר קשה. כמו שאדם שבונה במשחק הטטריס את הלבנים נכון, הוא מסדר נכון את חייו ולא מבלגן לעצמו את הקוביות בחיים, כי אם כן, אז צריך לעבוד יותר קשה כדי לסדר אותן מחדש.

במצב שהאדם מסדר לעצמו את הראש, האדם כך שומר טוב יותר על הקיים, מכיר את עצמו יותר, מכיר את היכולות שלו להכיר יותר אפשרויות וזורם יותר עם החיים.

כאשר האדם לומד להיות אמיתי עם עצמו ויודע לקשר נכון יותר בין סיבה לתוצאה הוא מתחיל להבין יותר טוב איך להשיג את המטרות שלו נכון יותר, ובאופן אמיתי יותר.
להיות אמיתי עם עצמי להיות אמיתי חיי היום יום קבלת החלטות משחק התחברות מתי לוותר אמיתי עם עצמך אני אמיתי האם להתפשר התנתקות יתרון יתרונות להיות מסודר מסודר
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: למה יש רע וסבל בעולם? האם המציאות היא טובה או רעה? האם באמת הכל לטובה? איך להיות מאושר? האם יש בחירה חופשית? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצר העולם? איך להנות בחיים? מה המשמעות של החיים? האם יש אמת מוחלטת? האם יש או אין אלוהים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם לדומם יש תודעה? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש משמעות לחיים? מי ברא את אלוהים? האם אפשר לדעת הכל? למה יש רע בעולם? למה לא להתאבד? אולי אנחנו במטריקס? האם יש הבדל בין חלום למציאות? למה העולם קיים? בשביל מה לחיות? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם הכל אפשרי? איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
הצלחה באופן חלקי מוצר יקר קריאה צילומית אחרי מות קדושים אמור הרגשת קבלה לשכנע מישהו להעסיק חרדה מראיון עבודה להתמודד עם פחד מדחייה פחד במה ממה נובע חוסר ביטחון עצמי? לגרום למישהו לאהוב את איך שאת נראית למה לאהוב את עצמי בלי תנאים? מאושר ושמח האושר שבסבל להבין דבר מתוך דבר ביחסי מין למה קשה להחזיר אקסית? לקבל החלטה לגבי האקס למה קשה להחליט? להתמודד עם קונפליקט רגשי להתמודד עם פרידות הצלחה עם בחורות ללמוד מהכישלון לגרום למישהו לאהוב את החיים יכולת רטורית לגדל ילד חרדתי לוותר לילד אמונות בתת מודע אינסטינקט רוחני מחלות נפש מיסטיות הפרעת אישיות בגלל חיפוש משמעות בחיים לחזר אחרי האקסית לגרום לאקס לא להתאהב להשתמש ברצועות אימון תחתון האם אלוהים מעל המציאות? להאמין באלוהים אחרי השואה התעוררות והארה הדרך להארה רוחנית הופך להיות אלוהים להיות אלוהים שקרי איפה כדאי להשקיע כסף? השקעה לפנסיה שלמות ומטרת החיים למצוא את משמעות החיים הנאה מינית מסרטי סקס חשיבה חיובית היא סבל של מי הרצון אם אין בחירה חופשית בן אדם כרובוט איזה מסר היקום מעביר לי? האם יש יקומים מקבילים? עוד נושאים ...
האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא אימון אישי למתבגרים, קואצ'ר לילדים, מאמן אישי לתזונה נכונה בתחום להיות מסודר - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1563 שניות - עכשיו 03_09_2026 השעה 20:01:02 - wesi4