ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה שינוי חשיבתי ✔להבריא מהטראומה - NLP בתהליכי הבראה עם קורבנות אלימות פיזית ונפשית. ✔להבריא מהטראומה יתרונות שיטת NLP והדמיון המודרך בתהליכי...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖶 להבריא מהטראומה - NLP בתהליכי הבראה עם קורבנות אלימות פיזית ונפשית.
להבריא מהטראומה

יתרונות שיטת NLP והדמיון המודרך בתהליכי הבראה עם קורבנות אלימות פיזית ונפשית.

אחד היסודות עליהם מושתת ה - NLP מדבר על כך שכל אדם עושה הכי טוב שהוא יודע ויכול בכל רגע נתון. הצעד הראשון והחשוב הוא: ההבנה כי חיי אדם כקורבן לאלימות הוא בהחלט לא נורמאלי ואילו כל התנהלות בסיטואציה כזו וכל קושי שעולה מהווים תגובות מובנות ולגיטימיות לחלוטין.

NLP ודמיון מודרך הם שילוב יוצא דופן של עבודה דרך קידוד מחדש במוחנו ליצירת שינוי רגשי והתנהגותי.

מכיוון שההנחה הבסיסית של ה - NLP היא: כי אנו קולטים את העולם דרך החושים ומגיבים לסיטואציות על - פי החוויות שנקלטו, נוכל לייצר עתיד חדש על אותן חוויות שנקלטו באותם נוירונים וסינפסות במוחנו.

אחת מיתרונות השיטה המופלאה הזאת הוא כי השינוי נעשה דרך התת מודע והאדם לא צריך 'להתאמץ' על מנת לשנות את הרגשתו, אלא שהשינוי נעשה בקידוד מחדש של אמונות, ערכים, רגשות ומחשבות ישירות בתת מודע. יתרון משמעותי נוסף הוא כי האדם אינו צריך לחוות את הסיטואציות שוב ולספר את פרטי המקרה שכמובן כ"כ קשה ומעלה חוויה של חזרה על האירוע, טיפול בטראומות על ידי שיטת NLP יכול ליצור שינוי הרגשות ובמחשבות ללא הצפה או חסיפה של פרטי האירוע.

שיחזור הטראומה עלול ליצור הצפה ולעלות את הכאב מחדש, ה - NLP שומר על המונחה ומגן עליו מפני שיחזור החוויה שוב וניתן לעשות שינוי לכל הפרטים והתוכן של האירועים.

סימפטומים פיזיולוגים ואיך NLP יכול לעזור?

אנשים אשר חוו אלימות במשפחה חיים בתחושת פחד עצומה, לעיתים רבות מתפתחת פוסט - טראומה אשר משפיעה על הביטחון האישי ברבדים שונים בחיים.

כל חוויה והתנסות מלווה בשינויים פיזיולוגיים במוח, בכך שהיא גורמת, בין היתר, לחיזוק קשרים בין נוירונים במסלולים מסוימים. אירועים הכוללים גם חוויה רגשית משמעותית עבור העצמי, מעלים את הסבירות לחיזוק קשרים מסוימים במסלולים ספציפיים, אך גם קשרים בין מסלולים של מחשבה, רגש, תפיסת המציאות וסכמות לתגובה והתנהגות. משמעות הדבר היא שבזמן חשיפה לגירוי המקושר לזיכרון אותה חוויה, המסלולים הנוירלים ש"חוזקו" יעוררו ביתר קלות. במצב תקין, הדבר מאפשר לנו תגובה יעילה, סכמטית ומהירה בסיטואציות מסוימות.

חווית הטראומה כוללת חוויה של איום ממשי על הקיום שלנו ואז מופעלים מסלולים שקשורים גם ברגשות של פחד, אשר בין היתר מערבים גם הפרשה של הורמוני סטרס (לדוגמא קורטיזול).

אופי זה של הזיכרון הטראומטי גורם לו להיות מקודד במוח בעוצמה גבוהה מזיכרון שאינו רגשי ונוצר קישור בין האירוע עצמו וכל הסממנים הקשורים אליו לבין חווית הפחד והאיום, כולל העוררות הפיזיולוגית.

עצם העובדה כי החוויה מאיימת גם ברמה רגשית עשויה להוביל לכך שאותו קידוד בזיכרון יהיה מאוד חזק. כך בפעם הבאה שניתקל ברמז שיכול להזכיר לנו את החוויה הטראומטית עלולות להתעורר בנו תגובות רגשיות ופזיולוגיות דומות לאלה שחווינו במהלך הטראומה, למרות שברב המקרים האירוע בהווה כלל לא מהווה סכנה. לדוגמא, אישה שחוותה התעללות מינית בילדותה ופוגשת גבר שמזכיר לה את המתעלל עלולה לחוות את חווית העוררות הפיזיולוגית (קיפאון, בהלה, שליפה של זיכרון וויזואלי של האירוע, דפיקות לב, מתח רב, זיעה קרה וכו').

בNLP אנו נברר מה הוא החוש הדומיננטי שבו נקלטה החוויה (ריח, ראיה של תמונות או סרט, מישוש, מגע או טעם) ובחוש הזה ספציפית או בכמה חושים נערוך את תהליך השינוי וההבראה של החוויה.

חיזוק ביטחון והעצמת משאבים: במפגשים הראשונים כמו בשאר התהליכים האדם בד"כ מגיע שהוא חווה תחושות קשות ומעוניין למצוא דרך לפיתרון, עזרה, מקור כוח, לכן תחילת התהליך חשוב להתמקד בבניית הקשר, חיזוק משאבים ויצירת אמון. אדם שחווה טראומה בדרך כלל איבד אמון וזהו הדבר הראשון שכדאי להקדיש זמן ומשאבים על מנת לעבוד עליו.

מדיטציות ודמיון מודרך: טראומה נהפכת להיות פוסט טראומה בעקבות שחזורה מספר רב של פעמים בזיכרון. הכי טוב לטפל באירוע טראומטי כמה שיותר קרוב למאורע, ככל שעובר הזמן האירוע נחרת יותר עמוק, כיוון שבכל שליפה מחדש של הזיכרון מתחזק קידודו המאיים.

הנחיה בדמיון מודרך יכולה להבריא את הטראומה בעזרת חזרה של חוויה אחרת מספר רב של פעמים. עולמנו הפנימי שונה מאחד לשני. על - פי כך מומלץ ליצור הדמיות המותאמות באופן אישי למונחים דרך שימוש בשפה ובעולם הדימויים של האדם.

המונחה מקבל דיסק מוקלט המותאם לעולמו הפנימי ורצויי לשמוע כ 21 יום כל יום פעם אחת לכל הפחות, חזרה זאת מקדדת מחדש חוויה חדשה של רגיעה.

סוויש: על מנת להגיע ממקום של טראומה למקום של צמיחה ועוצמה נבחר תחילה להעלות בזיכרון המונחה את היכולות והמשאבים שלו מרגעי שיא בחייו, שהמונחה מחובר לכוחות שבו ניתן להגיע לאירוע ממקום של צופה מהצד (עמדה שלישית, א - חיבור, דיסוציאציה)

המוח האנושי יכול לקלוט רק מספר של פריטים מכל אירוע ואת השאר הוא משמיט אין לנו יכולת לקלוט כל דבר ומה שחשוב לתהליך הבראה מהטראומה הוא מה שנקלט בזיכרון!

בתהליך NLP נברר מהו החוש הדומיננטי ואילו פרטים נקלטו ושוחזרו באופן שהפך את הטראומה לפוסט טראומה. התמונה הצלילים האמירות או הטון ברקע, הריח שיכול להיות חזק או חלש וכדומה. על חושים אלו שקלטו את הטראומה נבצע תהליך סוייש ונקדד מחדש את קליטת החוויה. תהליך זה יכול להיות יעיל ביותר ממש כעזרה ראשונה!

אמונות: במשך חיינו אנו יוצרים אמונות הנבנות על ידי המציאות שאנו חווים. לדוגמא: "הוא אוהב אותי הוא לא התכוון... " "משפחה זה דם לא מים... " "ילדים צריכים אבא בבית... " לכולנו יש אמונות שנוצרו במשך החיים, השאלה המתבקשת היא: האם האמונה הזאת משרתת אותי? לעיתים האמונות שלנו מגבילות את המעשים שלנו וכאן נרצה את השינוי החשיבתי בתפיסת העולם. בעבודה עם אמונות נשים דגש שהמונחה יבחר מעולמו הפנימי את האמונה שהוא רוצה ואז נעשה שינויי אמונות בתהליכים המתאימים ביותר למונחה.

שלוש עמדות: אישה אשר נתקפה תרגיש בהרבה מקרים אשמה כי לא מילאה את הצפיות הדרושות ממנה, כגון: "הוא בעלי אני לא בסדר שלא נתתי לו... " או "אני אשמה אני התלבשתי חשוף... " או ילד החווה אלימות מילולית או פיזית ירגיש אשמה על מריבות הוריו ופעמים רבות ישאל את עצמו במה הוא לא בסדר. במצבים אלו חשוב מאוד יהיה לעבור לעמדה ראשונה ולעמדה שלישית, לאפשר לאדם (לנתקפת / ף) לראות את האירוע מהעניים שלו, להיות נאמן/ה לרצונות ולצרכים שיש שלו. חווית הסיטואציה מזוויות שונות יכולה להוביל להבנה שמה שקרה לא בסדר ואין לנתקפת / ף כל סיבה לקחת אחריות על מעשים כאלה!

שחרור מתלות: אם המונחה עדיין חש תלות לפוגע, תהליך של שחרור וראיה של העתיד כאדם משוחרר ובעל משאבים יכול להיות יעיל כחיזוק מהמשך התהליך המרכזי.

בתהליכי NLP ודמיון מודרך אין אנו משנים זיכרונות אלא משנים את התחושה כלפי הזיכרון ובעקבות כך הסימפטומים שהיו בעקבות האירוע משתנים. מהחוויה האישית שלי אני מאמינה כי NLP היא שיטה חיונית לשינויי חוויות העבר ויצירת עתיד חדש התואם לרצונות ולעולמו הפנימי של האדם.

בהצלחה ורק טוב
דומיננטיות זוויות תפיסת המציאות התעללות מינית להתאמץ להיות חזק תשוקה מינית לא צריך כיבוש מיני הנחיה מודעות nlp אלימות אלימות פיזית אלימות פיזית ונפשית בריא בריאות טראומה טראומות נלפ נפש נשים אלימות פיזית ונפשית קורבן קורבנות אלימות תהליך תהליכים
שינוי חשיבה, ייאוש ועצבות, אובדן תקווה, לצאת ממשבר נפשי, הרגלי חשיבה, מבוי סתום, שינוי חשיבתי
... חשיבה, ייאוש ועצבות, אובדן תקווה, לצאת ממשבר נפשי, הרגלי חשיבה, מבוי סתום, שינוי חשיבתי ובו יתבאר מה צריך האדם לעשות, כאשר הוא חווה שהוא הגיע למבוי סתום? כי לפעמים האדם מגיע ... את עצמו, בלי צורת החשיבה שלו, שמובילה אותו לתחושה של מבוי סתום. ואעפכ בתת המודע של האדם, האדם יודע את האמת. שהוא לא חייב לחשוב בצורה כלשהי שמגבילה אותו, אלא הוא יכול לעשות שינוי חשיבתי, ולשנות את צורת המחשבה שלו, ולהשתחרר מבית הכלא שבו הוא נמצא. והדבר העמוק ביותר שבו האדם ...
גישות טיפוליות, למה הטיפול לא מחזיק מעמד? למה הטיפול לא עובד? טיפול cbt, טיפול נלפ, טיפול רגשי, שינוי חשיבה, טיפול פסיכולוגי, טיפול סי בי טי, טיפול nlp, שינוי התנהגותי, טיפול קוגניטיבי, טיפול התנהגותי
גישות טיפוליות, למה הטיפול לא מחזיק מעמד? למה הטיפול לא עובד? טיפול cbt, טיפול נלפ, טיפול רגשי, שינוי חשיבה, טיפול פסיכולוגי, טיפול סי בי טי, טיפול nlp, שינוי התנהגותי, טיפול קוגניטיבי, טיפול התנהגותי
... לעשן על ידי זריקת סיגריות לפח או להפחית באכילה, לא טיפל בשורש החשיבתי של הבעיה. כתוצאה מכך, כשהחשיבה הישנה עדיין קיימת, ההתנהגות הבעייתית חוזרת לאחר זמן. האם שינוי חשיבתי עדיף על שינוי התנהגותי? לפי אליעד, שינוי חשיבתי הוא יסודי ויציב יותר לאורך זמן. בעוד ... הן לא מחזיקות מעמד, כי המחשבות הישנות לא השתנו. שינוי מחשבתי, לעומת זאת, משנה את הבסיס הפנימי של ההתנהגות, ולכן התוצאות יהיו יציבות יותר לטווח הארוך. מדוע גם שינוי חשיבתי יכול להיכשל? עם זאת, שינוי חשיבה אינו ... חוזר להתנהגות הישנה, ואם כן, הטיפול ימשיך לטפל בנקודה זו עד שהמטופל לא יוכל לראות שום היגיון בשיבה להרגל הישן. טיפול נפשי והתאמתו למטופל שינוי התנהגותי מול שינוי חשיבתי התמודדות עם כישלון זמני בטיפול כיצד ... זמן מה, או מפסיקים לכעוס וחוזרים לכעוס. במקרים כאלה, עולה השאלה אם באמת נעשתה עבודה על שורש הבעיה או רק שינוי זמני בהתנהגות. מה ההבדל בין שינוי התנהגותי לבין שינוי חשיבתי? שינוי התנהגותי מתמקד בהתנהגות הגלויה, ... כל הזמן מתעלם מהשלילי?. לכן, אם משנים את החשיבה, חשוב לעשות זאת בדרך שיטתית, המבוססת על בחינת האמת ולא רק על החלפת אמונה באחרת. כיצד להבטיח שטיפול שמבוסס על שינוי חשיבתי יהיה לטווח ארוך? יש צורך לבדוק שהחשיבה ... לחזרת המחלה, גם בטיפול נפשי יש לחקור ולהחליש כל מחשבה או סיבה שעלולות להחזיר את המטופל לאותה התנהגות לא רצויה. טיפול נפשי והתאמתו למטופל שינוי התנהגותי מול שינוי חשיבתי התמודדות עם כישלון זמני בטיפול כיצד ...
ללמוד מטעויות, להיות חכם בדיעבד, להיות טיפש בדיעבד, טיפשות בדיעבד, חוכמה בדיעבד, חרטה, ייסורי מצפון, איך ללמוד מטעויות? לנתח טעויות, איך ללמוד מכישלון? מחדל הקורונה, לחזור על טעויות, שינוי חשיבה, שינוי התנהגות, קבלת החלטות
ללמוד מטעויות, להיות חכם בדיעבד, להיות טיפש בדיעבד, טיפשות בדיעבד, חוכמה בדיעבד, חרטה, ייסורי מצפון, איך ללמוד מטעויות? לנתח טעויות, איך ללמוד מכישלון? מחדל הקורונה, לחזור על טעויות, שינוי חשיבה, שינוי התנהגות, קבלת החלטות
... אנשים חושבים שברגע שזיהו טעות, עליהם פשוט לשנות את ההתנהגות - פעם הבאה פשוט נעשה אחרת. אולם לעיתים לא מדובר בשינוי בהתנהגות בלבד, אלא בשינוי חשיבתי . אם לא נשנה את אופן החשיבה שלנו, אנו ... נוציא תקציב זה או אחר. אבל בלי להבין מה בראש גרם לאותה טעות, מסתכנים בכך שבעתיד תגיע בעיה אחרת ולא נדע להתכונן אליה. השינוי האמיתי הוא שינוי חשיבתי, שמחייב לברר מדוע לא ראינו את הבעיה קודם? מה במערכת השיקולים שלנו היה חסר?. האם שינוי מעשי מספיק או שחובה לבצע שינוי חשיבתי? יש הבדל בין שינוי התנהגותי גרידא, ...
הרמוניה, הרגלי חשיבה, שינוי בחיים, שינוי צורת החשיבה, שינוי מחשבתי, לשנות את צורת החשיבה, שינוי חשיבה, קיבעון מחשבתי
... נגלה, מהו הרגל החשיבה הגדול ביותר שיש לכל בני האדם בעולם? ונסביר, מהו הייאוש הגדול ביותר שיש בעולם? וכיצד הוא קשור להרגל החשיבה הגדול ביותר שיש בעולם? ואיזה שינוי חשיבתי צריך לעשות, כדי לצאת מהרגל החשיבה הגדול ביותר שיש בעולם? וכיצד שינוי חשיבה עמוק ואמיתי, יכול לעזור לאדם לעשות שינוי בחיים, ולשנות לו את ...
איזה טיפול לבחור? טיפול התנהגותי, טיפול קוגניטיבי, טיפול cbt, איך לבחור מטפל? איזה טיפול הכי מומלץ? איזה טיפול הכי טוב? איך לטפל בפחדים? טיפול ממוקד שינוי, טיפול ב ocd, טיפול הכרתי, טיפול תת הכרתי
איזה טיפול לבחור? טיפול התנהגותי, טיפול קוגניטיבי, טיפול cbt, איך לבחור מטפל? איזה טיפול הכי מומלץ? איזה טיפול הכי טוב? איך לטפל בפחדים? טיפול ממוקד שינוי, טיפול ב ocd, טיפול הכרתי, טיפול תת הכרתי
... לבחור את הטיפול המתאים ביותר? לסיכום, אליעד כהן מציין שאין תשובה חד משמעית מוחלטת לשאלה מהו הטיפול הכי טוב?. שינוי התנהגותי בלבד יכול להיות יעיל, אך לא יחזיק מעמד אם החשיבה לא תשתנה. מנגד, שינוי חשיבתי בלבד יכול להישאר בתיאוריה ולא להוביל לשינוי ממשי אם האדם לא מתמודד עם ההתנהגות בפועל. לכן, לרוב, הטיפול ...
בעד ונגד, כן או לא, תרופות נגד חרדה, טיפול תרופתי בחרדה, טיפול תרופתי בדיכאון, תרופות נגד דיכאון, כדור נגד חרדה, כדור נגד דיכאון, טיפול קוגניטיבי בחרדה, טיפול קוגניטיבי בדיכאון, סרוטונין, דופמין
בעד ונגד, כן או לא, תרופות נגד חרדה, טיפול תרופתי בחרדה, טיפול תרופתי בדיכאון, תרופות נגד דיכאון, כדור נגד חרדה, כדור נגד דיכאון, טיפול קוגניטיבי בחרדה, טיפול קוגניטיבי בדיכאון, סרוטונין, דופמין
... טווח. עם הזמן, כאשר טיפול הקוגניטיבי מתחיל להראות תוצאות, ניתן להוריד את מינון התרופות בהדרגה. מדובר בפתרון שמתחשב בשני היבטים: ההקלה המיידית של התרופות והטיפול השורשי של השינוי החשיבתי. האם טיפול תרופתי עשוי להפריע לטיפול קוגניטיבי? מנגד, יש כאלה שטוענים כי טיפול תרופתי עשוי להפריע להצלחת הטיפול הקוגניטיבי. לדוגמה, תרופות עשויות לשנות את מצב הרוח או ... החרדה בעצמם ומרגישים שהם הופכים לתלויים בתרופות, דבר שעשוי להרגיש משפיל או מאיים. יש תחושה של אובדן שליטה, ולכן יש מי שמעדיף לא לקחת תרופות כלל, ולעבוד על פתרון הבעיה בעזרת שינוי חשיבתי בלבד. האם כל אדם צריך טיפול תרופתי? לא כל אדם שסובל מחרדה יזדקק לטיפול תרופתי. מדובר בשאלה מהותית, שכן לפעמים טיפול קוגניטיבי יכול להספיק בכדי לטפל בבעיה באופן ממוקד ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על שינוי חשיבתי
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: שינוי חשיבתי, איך להיות מאושר? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם יש אמת מוחלטת? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש משמעות לחיים? למה יש רע בעולם? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצר העולם? איך נוצר העולם? למה העולם קיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם לדומם יש תודעה? האם יש בחירה חופשית? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? למה לא להתאבד? איך להיות הכי חכם בעולם? למה יש רע וסבל בעולם? מי ברא את אלוהים? האם אפשר לדעת הכל? האם המציאות היא טובה או רעה? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? אולי אנחנו במטריקס? האם באמת הכל לטובה? בשביל מה לחיות? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש או אין אלוהים ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: שינוי חשיבתי, איך לנהל את הזמן? איך להאמין בעצמך? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להתמודד עם גירושין? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לא להישחק בעבודה? איך לפתח יכולות חשיבה? איך ליצור אהבה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להעריך את עצמך? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לעשות יותר כסף? איך להצליח בראיון עבודה? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לשפר את הזיכרון? איך לפרש חלומות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לשנות תכונות אופי? איך לקבל החלטות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להצליח בזוגיות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להעביר ביקורת בונה? איך למצוא זוגיות? איך להיגמל מהימורים? איך להיות מאושר ושמח? איך לחנך ילדים? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לשתול מחשבות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם אכזבות? דיכאון? מועקות נפשיות וייאוש? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? כעס ועצבים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן אישי להפרעות קשב, מאמן למציאת עבודה, מטפל התנהגותי קוגניטיבי בתחום שינוי חשיבתי - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.5820 שניות - עכשיו 08_07_2025 השעה 16:49:30 - wesi4