ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה נוצר מכלום ✔אימון אישי - טיפים לחיים טובים ומאושרים - 3 ✔יש כאלו שטוענים שה"עולם הוא רק אשליה" ובכך מנסים לברוח מסבלם, אבל הם...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨אימון אישי - טיפים לחיים טובים ומאושרים - 3
יש כאלו שטוענים שה"עולם הוא רק אשליה" ובכך מנסים לברוח מסבלם, אבל הם בסה"כ החליפו את המילה "עולם" ב"אשליה" והעבירו את

השאלות מהגדרה אחת להגדרה אחרת, כי כמו שיש נפרדות בין יש עולם לאין עולם, ככה נוצרה נפרדות בין יש אשליה לאין אשליה.

לכן, עכשיו אפשר לשאול - למה האשליה עצמה קיימת? מי יצר אותה? האם קיימת מציאות אמתית או שהכל אשליה? ואולי גם האשליה רק נדמית כאשליה וזו בכלל אמת?


יש שתי סיבות שבגללן אי אפשר לדמיין משהו:

1. או בגלל שהוא לא קיים, אז איך תדמיין אותו?

2. או בגלל שהוא תמיד היה קיים, ואם תדמיין אותו, תדמיין אוטומתית גם את האפשרות ההפוכה - שהוא איננו קיים.

לדוגמה - אם האדם היה מבין שכבר כרגע אין לו רצון עצמאי, לא היה שייך לומר "אתה לא יכול להגיע למצב של אין רצון" כי לא מדובר במצב, כבר כרגע אין לך רצון.

כנ"ל אם תבין שכבר כרגע אתה לא קיים, אז מה שייך לשאול האם קיימת אפשרות שלא תהיה קיים.


יש כאלה שנדמה להם, שדמיונות ומחשבות לא תופסות מקום והן לא "קיימות", אבל האדם צריך לזכור שיכול מאד להיות שגם כל אותם דברים שהוא מכנה כ"יש", הם מחשבה שלו, כלומר שה"כיסא" וה"שולחן" וכו' לא קיימים אלא כמחשבה של החושב.

כי גם כל מה ש"ישנו" הוא בסה"כ תחושה של האדם, שמצד השכל הישר הקיום הממשי שלהם תקף בדיוק כמו הקיום של כל דמיון או מחשבה, וגם הדמיון הוא אפשרי המציאות, כלומר הוא "יש" שיכול גם להיות איננו.

ויש כאלה שמוכנים לקבל את זה שהמחשבות שלהם תופסות זמן, אבל לא מקום, אבל כל מה שתופס זמן תופס גם מקום, כי בלי זמן אין משמעות למקום ובלי מקום אין משמעות לזמן.

ומי שיתבונן יראה, שגם אם נניח שהמחשבות נפרדות מהדברים הממשיים שהם כביכול לא מחשבות, אז יצרנו בעצם מרחב מקום וזמן לאפשרויות שהן "יש ממשי", ומרחב וזמן ומקום לאפשרויות שנמצאות רק במחשבה, כי גם הדמיון של האדם יוצר מקום וזמן כשהוא מדמיין אפשרות, וכמו שבמרחב המקום והזמן הממשיים לא יכול להיות שכיסא ושולחן יהיו בו זמנית באותו מקום באותו זמן שאז הם היו ישות אחת, ככה גם לא ייתכן שבמרחב הזמן והמקום שבתוך הדמיון של האדם שהמחשבה על העבודה והמחשבה על אדם אהוב יתרחשו בו זמנית, שהרי הם לא ישות אחת, כלומר שהנפרדות ביניהם היא עצמה יצירת מקום וזמן.

וגם בשעה שאלוהים החליט לברוא את העולם, זו כבר בריאת עולם ויצירה מקום וזמן, כי לפני הבריאה לא הייתה אפילו הפרדה בין "להחליט" ל"לא להחליט" לא היה רצון מוגדר, לא הוגדרו יכולות, ואפילו אלוהים עוד לא הוגדר כבורא, שגם זה עצמו צמצום שתופס מקום.

כי כדי ליצור אפשרויות, צריך ליצור גם מקום לאפשרויות, וגם אם האפשרות לא יצאו מהכוח אל הפועל, אז עצם המחשבה על האפשרויות מפנה מקום בתוך מחשבתו של החושב, והחושב נפרד ממחשבתו, שגם זו נפרדות, כי כשיש רק ישות אחת אין הפרדה בין החושב למחשבה וכו'.

לכן גם אפשרויות, תופסות מקום וזמן, לאו דווקא מקום וזמן חומריים, אבל מקום וזמן כלשהם, שבלעדיהם לא היה אפשר לחשוב / לדמיין / להרגיש וכו'.


מהרגע שהאדם מניח שהוא קיים כישות נפרדת מהמציאות, מתחילות כל השאלות, כגון מי ברא את העולם והאם יש חיים אחרי המוות וכו'.

ובאמת אם האדם קיים, אז הוא יכול להיות לא קיים וממילא קיומו הוא רק אפשרות ולא מחויבת, כי בתפיסה כזו הכל אפשרי, לא רק שאי אפשר להתחייב שתהיה קיים אחרי המוות, אלא שאי אפשר להיות בטוח בכך שאפילו המקום והזמן יהיו קיימים בעוד רגע, כי גם הם רק תחושה של האדם, האדם מרגיש שהגיוני שכדור הארץ יישאר קיים בעוד רגע, שהיד שלו תישאר קיימת בעוד רגע, אבל מצד הפוטנציאל של המציאות, גם זה לא מחויב כי שום דבר לא מחויב.

ויכול מאד להיות שאתה קיים, אבל כל רגע הוא מציאות חדשה, דהיינו שלמרות שאתה חווה שחיית כבר 30 שנה, האמת היא שנוצרת כרגע בגוף של בן 30 עם זיכרונות של בן 30, אבל אין לכך שום קשר לרגע הקודם ויש משוגעים שאומרים שהאפשרות הזו היא לא הגיונית, ולמה הם טועים? כי אם באמת נקבל את הפלא הכל נוצר מכלום (מישות שהיא חסרת מודעות עצמית) אז למה שנופתע מכך שהכל נוצר דווקא בצורה אחת ולא בצורה אחרת?

וגם המשפט "אני חושב משמע אני קיים" לא מוכיח שאתה קיים, כי אתה לא יכול להוכיח שאתה קיים באמצעות זה שאתה חושב, כי אולי אתה בכלל לא קיים ואז אתה גם לא חושב, כי ה"אני חושב" הוא רק אחרי שהנחת ש"אתה קיים", כלומר גם זה שכרגע אתה קיים זו רק אפשרות.

אך האם באמת, האדם מסוגל לתאר את ההפך של "אני קיים"? האם האדם מסוגל לדמיין את חוויית האין קיום, יותר ממה שהוא מסוגל לדמיין את הישות "חכחגחכ" שאינה קיימת? מה זה אומר? אולי החוויה של האין קיום, לא קיימת? או במילים אחרות שהיא לא נפרדת מהקיום עצמו?


המהות היא "אושר" שהיא מחויבת, והצורה היא הרצון של האדם להשיג דברים (זוגיות, בריאות, כסף) שהם אפשריים.

והאדם רוצה להשיג את הדברים הללו, כדי לבטל את הצמצום ולחזור למהות שאותה האדם לא יכול לאחוז בשכלו, כי הוא מפריד אותה מהצורות.

ויוצא שבעקבות ההפרדה בין המחויב לאפשרי, האדם אף פעם לא יכול להגיע למחויב, כי בתפיסה הזו תמיד יש לכל דבר הפך וכל דבר הוא אפשרי המציאות.

כלומר, אם המהות (אושר) נפרד מהצורה (זוגיות, בריאות, כסף), אז תמיד תישאר בתוך צמצום, ואם האושר והצורה הם ישות אחת, אז ממילא כל דבר הוא אושר בפני עצמו.

והאדם צריך לשים לב, שהוא אף פעם לא אומר "אני רוצה להיות מאושר", הוא תמיד אומר "אני רוצה זוגיות / בריאות / כסף", כלומר הוא תמיד טוען שהוא רוצה את האפשרי ולא את המחויב והוא פלא, כי כיצד אפשר לשכוח את המחויב ולומר שאתה רוצה את האפשרי ורק אחרי ששואלים אותך למה אתה רוצה את האפשרי, אתה נזכר שאתה בכלל רוצה משהו אחר? (אושר)

והתשובה היא, שכמו שאפשר לומר שהאושר הוא המחויב, כך באותה מידה ממש אפשר לומר שהצורה היא מחויבת, ושהצורה מעולם לא נפרדה ממהותה.


כשהאדם אומר "אין אהבה, יש רק הורמונים" זה כמו לומר: "אין כיסא יש רק עץ".

נשאל - האם האהבה, היא ישות שהיא נפרדת מההורמונים? אם כן, אז גם היא ישות עצמאית שקיימת, כי היא נפרדת ממי שמהווה אותה.

ואם אהבה והורמונים זו אותה ישות, ממילא אין משמעות למשפט.


כל פעם שמישהו מבטיח לך משהו ומפר את זה, תתבונן על השכל שבדבר - גם הרצון שלך מבטיח לך, שאחרי שתשיג משהו תהיה מאושר, ואתה מגלה שהוא עבד עליך.

כי לפחות את האדם שחיצוני לך, אתה יכול להרחיק ממך, אבל נראה אותך מתפטר מהעבודה אצל הרצון...


מה שהאתאיסט מפספס, הוא, שכל תקווה שיש לאדם בלב שהמציאות תשתפר, שלא בכוחו שלו, ע"ע ע"י כוח כלשהו שחיצוני לו, הוא בעצם תפילה לאלוהים, כי המשמעות של אלוהים הוא כוח חיצוני שנפרד מהאדם, שמניע אותו, ללא בחירתו שלו.

והכפירה של האתאיסט באלוהים, היא רק בביטוי מסוים שלו (הדתי) אבל חוסר האונים של האדם מול המציאות הגדולה שמקיפה אותו, לא משתנה אף פעם, אלא אם כן הוא בודק את הדברים לשורשם...


אם אתה לא רוצה לשנות את המציאות, אז הכל אחד עבורך.

אם אתה רוצה לשנות את המציאות, אז זה אמר שאתה לא רוצה לשנות את זה שאתה רוצה לשנות את המציאות, ושוב יש רק אופציה אחת.

ואם מישהו אומר - רגע, אני רוצה לשנות את עצם המציאות של הרצון לשנות את המציאות, אז זה אומר שהוא לא בטוח שהוא רוצה לשנות, ושוב אין בעיה


יש כאלה שיגידו לך, שאם תתבונן לעומק במציאות אז תראה בכל דבר את אלוהים, אבל מי שיש לו שכל, הוא שואל את עצמו - מה זאת אומרת ב - כל דבר?

כי צריך להבין, או שאלוהים הוא עצמו כל דבר, גם אם זה לא מסתדר בלוגיקה האנושית שיש ריבוי צורות מצומצמות שהן בו זמנית גם אינסופיות, או שאין אלוהים, כי אם אלוהים נמצא רק בשכבה הפנימית, זה אומר שהשכבה החיצונית לא מתהווה מאלוהים, וזה אומר שאלוהים הוא עצמו שיכבה חיצונית.

מצד שני, גם בתפיסה שיש שיכבה חיצונית ופנימית, ויש צורה ומהות שהיא עצמה צורה עם מהות אחרת וכו' עד אינסוף, אפשר לומר שאלוהים עצמו הוא כל דבר, כי בתהליך אינסופי של סיבה תוצאה \ מהות צורה, כל הסיבות משמעותיות באותה המידה, כי אין מסובב ראשון, וכל סיבה היא עצמה המסובב הראשון, ויש ריבוי סיבות ראשונות וכו'.


אם אתה רוצה לבדוק עד כמה דעה מסוימת מחויבת אצל מישהו, פשוט תשאל אותו - למה הוא חושב ככה, וכשהוא ייתן סיבה, בתת מודע שלו הוא ירגיש שהטענה שלו נחלשת, כי היא תלויה בסיבות.

דוגמה: מישהו אומר - רע לי כי החברים שלי הבריזו מהמשמרת, למה? כי זה גורם לשעמום.

בעצם הוא הסביר - שהשעמום הוא המחויב, והסיבה ש - החברים הבריזו היא אפשרית. כלומר, שהרע לא טמון בכך שהחברים לא באו, אלא בכך שמשעמם, ואת השעמום אפשר למלא גם בדרכים אחרות, שאחת מהדרכים הללו היא החברים.

מצד שני, נשאלת השאלה, אם באמת הבעיה היא בשעמום ולא בביטוי שלו (שלא באו החברים), מדוע הטיעון הראשוני של האדם היה"אני רוצה שיבואו החברים"? ולא "משעמם לי ואני רוצה להפיג את זה כשאחת מהאפשרויות היא החברים" כיצד אפשר לשכוח את המחויב ולהתמקד רק באפשרי?

האם כשהאדם מדבר על "שעמום" ועל "חברים שלא באו למשמרת" הוא בעצם מדבר על אותה ישות? ואם כן, אז מה המשמעות מ"רע לי מכך שהחברים לא באו למשמרת כי זה גורם לשעמום", זה כמו לומר "רע לי מכך שהחברים לא בא למשמרת כי החברים לא באו למשמרת".

כי הרצון להפיג את השעמום, הוא עליון \ מהותי ביחס לצורותיו שהן אפשריות, והאדם מחייב את הצורה ושוכח את הרצון המהותי.

מכאן נוצרת ההבנה שלמרות שהרצון להפגת שעמום הוא הרצון הראשון והרצון בחברים הוא אפשרי ביחס אליו, אפע"כ האפשרות מחויבת בדיוק כמו המהות, למרות שהיא בו זמנית רק אפשרות. כי הרצון להפגת שעמום הוא חסר משמעות ללא הביטויים שלו (חברים וכו' אפשרויות אחרות) והוא רצון אינסוף ביחס לצורותיו, ועדיין נוצר הצמצום ונוצר חלל פנוי גם לאפשרויות השונות.


אם מישהו היה ניגש אליכם ואומר לכם: "אתם יודעים, בשביל לחיות, צריך לאכול" האם הייתה לזה משמעות כלשהי? ברור שכדי לחיות צריך לאכול, וכי חשבת שיש אפשרות אחרת?

והעניין הוא, שכאשר משהו הוא מחויב, אין צורך לומר שהוא כזה, כי כשמישהו אומר לכם משהו, גם אם הוא דוחף פנימה את המילה "חייב", הוא בעצם במסר סמוי מציג את זה כאפשרות.


כשיש לך דעת, כל החסרונות הם אינם כלום...


גם רצון לשנות צורה אחת לאחרת הוא רק צורה, המהות שלו הוא הרצון לשנות את המציאות שבה יש רצון לשנות.
ליצור זוגיות לשכוח שכל מוות איך לשנות את עצמך נפרדות הישארות הנפש מחשבות תהליכים הישארות הנשמה אושר איך להתאמן אימון אימון אישי אימונים חיים טובים טיפים טיפים לחיים טיפים לחיים טובים להתאמן
בריאת העולם יש מאין, העולם נוצר מעצמו, איך נברא העולם? מה ההסתברות והאם העולם נוצר מכלום על ידי אלוהים?
בריאת העולם יש מאין, העולם נוצר מעצמו, איך נברא העולם? מה ההסתברות והאם העולם נוצר מכלום על ידי אלוהים? האם העולם יכול להיווצר מכלום על ידי אלוהים? הנושא המרכזי שאליעד כהן מדבר עליו הוא השאלה ... מכלום מוחלט. לדבריו, מי שמציע את האפשרות שהמחשב נוצר במקרה לבד מהחלקים, נתפס כלא הגיוני, אבל מי שמציע שהכל נוצר מכלום על ידי אלוהים נתפס על ידי אנשים כיותר הגיוני, למרות שלדעתו זו האפשרות הכי לא הגיונית שיש. מדוע הרעיון ... צורך להניח יוצר. אליעד מדגיש שאין הבדל הגיוני בין שתי האפשרויות הבאות: העולם נוצר מעצמו ללא סיבה או שהעולם נוצר מכלום על ידי אלוהים. לדעתו, שתי האפשרויות הללו הן באותה רמת חוסר היגיון בדיוק. הוא אומר שהטענה אלוהים ברא את ... מאין מוחלט נהיה יש. הוא מתייחס לכך שהדתיים טוענים שזה טיפשי לחשוב שהעולם נוצר במקרה, אבל בעצמם מאמינים שהכל נוצר מכלום על ידי אלוהים, שזה לדעתו אותו סוג של חוסר היגיון. למה ההסבר המדעי אינו פחות מטורף? לפי אליעד כהן, ... חסרת זמן ומקום, ולכן הוא בדיוק כמו שום דבר. כשהוא אומר אלוהים ברא את העולם, הוא בעצם אומר שהעולם נוצר מכלום מוחלט. לכן מבחינתו אין שום פתרון ממשי בשימוש במונח אלוהים כדי להסביר את בריאת העולם. הוא טוען שהטיעון העולם ... על ידי כוח עליון. האם העולם נברא מעצמו? בריאת העולם יש מאין האם אלוהים ברא את העולם? איך העולם נוצר מכלום? ההסתברות להיווצרות היקום בריאת העולם לפי התורה האם העולם תמיד היה קיים?
יש מאין, בריאה יש מאין, קדמות העולם, חידוש העולם, בריאת העולם, איך נברא העולם, נצחיות העולם, נוצר מכלום, העולם קדמון
יש מאין, בריאה יש מאין, קדמות העולם, חידוש העולם, בריאת העולם, איך נברא העולם, נצחיות העולם, נוצר מכלום, העולם קדמון
יש מאין, בריאה יש מאין, קדמות העולם, חידוש העולם, בריאת העולם, איך נברא העולם, נצחיות העולם, נוצר מכלום, העולם קדמון האם אפשרי שהעולם נברא יש מאין? אליעד מסביר בצורה יסודית ומפורטת את הטענה שאי אפשר שהעולם נברא ...
איך נוצר העולם? האם העולם נוצר יש מאין? האם העולם נברא? מי ברא את העולם? איך העולם נברא? איך העולם קיים? האם יש אלוהים? מי ברא את אלוהים? קדמות העולם, חידוש העולם, שער היחוד
... מסביר כי כאשר שואלים מאיפה הגיע משהו? יש רק שתי אפשרויות עקרוניות: או שהמשהו היה קיים תמיד, או שהוא נוצר מכלום מוחלט. אך הוא מדגיש כי הרעיון שמשהו נוצר מכלום מוחלט הוא לכאורה בלתי אפשרי מבחינה לוגית, כיוון שכלום מוחלט הוא מצב ללא שום פוטנציאל ליצירת משהו חדש. לדוגמה, ... לתשובה: הכיסא נוצר מחומרים שכבר היו קיימים, ולכן בעצם לא נוצר יש מאין, אלא מחומר קודם שהיה קיים. הכיסא נוצר מכלום מוחלט - זו אפשרות שנראית בלתי סבירה כיוון שמכלום מוחלט פירושו שאין אפילו פוטנציאל ליצור את הכיסא. הוא מדגים ...
אלוהים + בחירה חופשית - לאלוהים אין בחירה חופשית - למה?
אלוהים + בחירה חופשית - לאלוהים אין בחירה חופשית - למה?
... הרצון של עצמו, מצד שני מה נגיד? לא, הוא לא יצר את הרצון של עצמו, הרצון הראשון של אלוהים, נוצר מכלום! בסדר, זה אלוהים! הדבר היחיד שהיה קיים לפני שאלוהים רצה לברא את העולם, הדבר היחיד לפני כן, זה רק ... הרצון של עצמו, מצד שני מה נגיד? לא, הוא לא יצר את הרצון של עצמו, הרצון הראשון של אלוהים, נוצר מכלום! בסדר, זה אלוהים! הדבר היחיד שהיה קיים לפני שאלוהים רצה לברא את העולם, הדבר היחיד לפני כן, זה רק ...
אלוהים לא ברא את העולם יש מאין, שקר בריאת העולם יש מאין על ידי אלוהים, האם יש או אין אלוהים? האם העולם נברא?
... לחלוטין עבור האדם. למה בלתי אפשרי שמשהו ייווצר מכלום מוחלט? אליעד כהן מציג את הטענה המרכזית שהרעיון לפיו משהו נוצר מכלום מוחלט הוא רעיון אבסורדי. הוא נותן דוגמה פשוטה: אם המורה נכנסת לכיתה ריקה לחלוטין ושואלת מי הרים את היד?, ... אחד שם. באותו אופן, בלתי אפשרי שמשהו ייווצר מתוך כלום מוחלט, כי אין ממנו ממה להיווצר. עצם הטענה שמשהו נוצר מכלום היא לא הגיונית לחלוטין. האם העולם יכול להיות קדמון? אליעד מציג שתי אפשרויות לוגיות בנוגע לקיום העולם: העולם תמיד ...
הסתברות המפץ הגדול מול בריאת העולם יש מאין, מה ההסתברות שיהיה מפץ גדול? ולמה אלוהים לא ברא את העולם?
... נברא על ידי אלוהים היא לא יותר סבירה מאשר מפץ גדול, ואף פחות סבירה. הטענה שלו היא שלומר שמשהו נוצר מכלום או שמשהו נוצר על ידי ישות שלא קיימת בשום מקום ובשום זמן - שזה בעצם ההסבר הדתי לבריאה - ... עדיין הגיונית יותר מן הטענה הדתית, כיוון שהיא לפחות מתבססת על עקרונות פיזיקליים שניתן להסביר. לעומת זאת, הטענה שמשהו נוצר מכלום או שישות מחוץ לזמן יצרה את הזמן, אינה אפשרית כלל, כי בעצם ההגדרה של כלום יש העדר מוחלט של ...
חוויית המציאות כאלוהים, להיות אלוהים, התחדשות, שינוי חוויה, צמחונות, למה דברים קורים, לשנות הרגלים
חוויית המציאות כאלוהים, להיות אלוהים, התחדשות, שינוי חוויה, צמחונות, למה דברים קורים, לשנות הרגלים
... למה האש מחממת? אם תגידי לעצמך, אני חייבת להבין למה האש מחממת את הסיר? את תקבלי שכל, ותראי שזה נוצר מכלום, ואז גם תחווי את זה. את רוצה להגיע למצב שאם תראי קיר תחווי משהו חדש, נכון? את רוצה להגיע ...
אחדות המציאות, סוד הצמצום יש מאין, אחדות ההפכים, יש ואין כאחד, מהות המציאות, אחדות הניגודים, חלק 8
אחדות המציאות, סוד הצמצום יש מאין, אחדות ההפכים, יש ואין כאחד, מהות המציאות, אחדות הניגודים, חלק 8
... מרגיש תחושה ויודע שזה כלום, כלום, כלום, לא קיים. אז תשאל איך זה לא קיים? אם מישהו אומר, העולם נוצר מכלום, אז האדם לא חווה את הקונפליקט. אבל אני אומר לך, זה לא נוצר, זה כרגע, במקום הזה, אין שום ...
להיות מאושר תמיד, אושר נצחי, עשייה לשם עשייה, עשייה לשם שמיים, מהו אושר בשלמות? אחדות הסיבה והתוצאה, ליהנות בחיים, ליהנות מהדרך אל האושר, סוד האושר, לשמה ושלא לשמה
להיות מאושר תמיד, אושר נצחי, עשייה לשם עשייה, עשייה לשם שמיים, מהו אושר בשלמות? אחדות הסיבה והתוצאה, ליהנות בחיים, ליהנות מהדרך אל האושר, סוד האושר, לשמה ושלא לשמה
... מושלם בעיני, למה אני משנה, אז אתה לא יכול לחוות את חוויה הזאת. שאלה: זה כמו להגיד איך היש נוצר מכלום. אליעד: נכון, כמעט. בסופו של דבר, לעשות פעולה לשמה, זה עוד הגיוני, אבל לעשות פעולות לשם הפעולה זה לא ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על אימון אישי - טיפים לחיים טובים ומאושרים - 3
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: נוצר מכלום, איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? מועקות נפשיות וייאוש? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? כעס ועצבים? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? דיכאון? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם בדידות ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: נוצר מכלום, איך להעריך את עצמך? איך לקבל החלטות? איך לנהל את הזמן? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להצליח בראיון עבודה? איך לשנות תכונות אופי? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להאמין בעצמך? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לשתול מחשבות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לפרש חלומות? איך להעביר ביקורת בונה? איך לעשות יותר כסף? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לשפר את הזיכרון? איך להתמודד עם גירושין? איך לחנך ילדים? איך להיגמל מהימורים? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להיות מאושר ושמח? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לא להישחק בעבודה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך ליצור אהבה? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להצליח בזוגיות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך למצוא זוגיות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לשכנע אנשים ולקוחות ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: בשביל מה לחיות? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש או אין אלוהים? האם הכל אפשרי? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם לדומם יש תודעה? אולי אנחנו במטריקס? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש אמת מוחלטת? האם יש משמעות לחיים? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך נוצר העולם? האם באמת הכל לטובה? איך להיות מאושר? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה יש רע בעולם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? למה לא להתאבד? למה יש רע וסבל בעולם? האם המציאות היא טובה או רעה? מי ברא את אלוהים? איך נוצר העולם? למה העולם קיים? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? האם יש בחירה חופשית? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן מכירות, מאמן אישי לביטחון עצמי, מטפל הוליסטי בנושאי נוצר מכלום - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1719 שניות - עכשיו 21_08_2025 השעה 19:38:14 - wesi4