ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה לקרוא מחשבות ✔לקרוא אנשים. כיצד תפתח את היכולת לקרוא / להבין / להרגיש אנשים אחרים? ✔לקרוא אנשים. כיצד אפשר לפתח את האינטואיציה ואת היכולת...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨לקרוא אנשים. כיצד תפתח את היכולת לקרוא / להבין / להרגיש אנשים אחרים?
לקרוא אנשים. כיצד אפשר לפתח את האינטואיציה ואת היכולת להבין ולהרגיש אנשים אחרים? כיצד תצליח לקרוא אנשים בין השורות? כיצד תצליח לשים לב לניואנסים הקטנים בהתנהגות של אנשים אחרים? האם קיימת אפשרות שאתה תבין מישהו, יותר טוב מאשר הוא מבין את עצמו? מנין נובע הקושי של האדם להתחבר לרגשות של זולתו? כיצד המודעות שלך לעצמך, משפיעה על היכולת ועל האינטואיציה שלך להבין את זולתך? כיצד הבנה של עצמך, תעזור לך להבין את הרגשות ואת התחושות של אנשים אחרים?

תשובה: ככל שתהיה מודע יותר לעצמך כך תוכל טוב יותר להבין אנשים אחרים. ככל שתבין יותר טוב את עצמך כאדם, כך תבין טוב יותר אנשים אחרים. בסופו של דבר כל בני האדם כולל כולם קורצו מאותו החומר. כולם מונעים מאותן הסיבות, המוח של כולם והרצונות של כולם שווים. כולם נוצרנו באותה הצורה וכולם בסופו של דבר מגיעים לאותו המקום. ההבדל היחיד בין בני האדם הוא הנסיבות של החיים והמקרים והאירועים השונים שקורים לכל אחד ואחד. אבל כולם אותו הדבר.

לכן ככל שתבין את עצמך טוב יותר, כך תוכל להבין טוב יותר גם אנשים אחרים. לפעמים אתה תוכל להבין אנשים אחרים, טוב יותר מאשר הם מבינים את עצמם. לפעמים אתה תוכל להבין את התת מודע שלהם, דברים שהם עצמם לא מודעים אליהם בעצמם.

וזה משום שכדי להבין את עצמך, עליך כל הזמן לחקור את דפוסי ההתנהגות שלך.

דהיינו לחקור ולהבין באמת מה גרם לי לעשות או לא לעשות דבר כזה או אחר, מה גרם לי לעשות את אותו הדבר דווקא באותו הזמן והמקום ולמה דווקא באותה הצורה ולא אחרת.

אתה כל הזמן חוקר את עצמך ולומד מהפרטים הקטנים שבהתנהגות שלך על הדברים החבויים בך לעומק. אתה מצליח להבין כיצד הרצונות הפנימיים שלך גורמים להשפעה על כל דבר גם הקטן ביותר שבהתנהגות שלך. על ידי זה אתה גם יכול לנתח טוב יותר אנשים אחרים, אתה תוכל לשים לב לפרטים ולשינויים הקטנים שבהתנהגות שלהם שגם הם עצמם לא מודעים אליהם.

בנוסף, ברגע שאתה כאדם תדע להבין אנשים אחרים טוב יותר, זה ישפר גם את היכולת שלך להרגיש מה אנשים אחרים מרגישים. אתה תוכל לחוש על בשרך את התחושות שאותם אנשים אחרים חשים. אתה תוכל להרגיש את הצער והשמחה של אנשים אחרים על ידי זה שתוכל לדמיין את עצמך חווה את אותם הדברים שהאחר חווה. (שים לב: זה גם יכול ליצור אצלך בעיות אישיות. וכפי שהתבאר, כי כאשר אתה מסייע למישהו, זה קריטי ביותר לשים לב שהוא לא ימשוך אותך אחריו למקום שלו, אפילו לא בטעות. כי אם כן, יצא שכרך בהפסדך).

הקושי של אנשים להתחבר לתחושות של אחרים (בן זוג, ילדים, עמית לעבודה וכיו"ב) הוא משום שקשה להם לדמיין את עצמם בדיוק בסיטואציה של האחר ומהצד של האחר.

ז"א לא רק לדמיין את עצמם באותה הסיטואציה עוברים את מה שהוא עובר, אלא לדמיין את עצמם עוברים את מה שהאחר עובר אבל כאותו אחר, ז"א עם הרקע והתחושות האחרות שלו, הרצונות האחרים שלו, הסביבה החברתית שלו, הרגשות שלו ועוד ועוד. לא קל להיות יכול להרגיש את הרגשות של הזולת כמו שהוא מרגיש אותם.

כאשר אתה מתקדם בהתפתחות האישית שלך, מעבר לזה שאתה בעצם מפתח את היכולת שלך לשים לב לפרטים הקטנים ביותר בהתנהגות האישית שלך ושל אנשים אחרים, אתה גם משתמש המון בדמיון שלך. חלק גדול מהדרך להצלחה זה לדמיין את עצמך מצליח, להתחבר לעתיד של עצמך, לדמיין את עצמך בכל מיני מצבים שונים כמו שכבר התבאר בהרחבה. על ידי פיתוח היכולות האלו שלך, תוכל להתחבר בצורה טובה יותר גם לרגשות של אנשים אחרים כגון בן / בת זוגך, ילדיך, הוריך, חבריך, עובדיך ועוד.

וכמובן שהאדם צריך להיות כנה עם עצמו. כי מי שיודע בעצמו שאפילו לעצמו הוא לא מסוגל לייעץ, כל שכן שעליו להיות זהיר שלא לייעץ לאחרים. ומי שמודע לכך שהוא לא ממש מודע לעצמו ולא ממש מבין מה עובר עליו, כל שכן שעליו להיזהר שלא להתיימר ולחשוב בדעתו שהוא מבין בני אדם אחרים. וכנ"ל, העיקר הוא שהאדם יתבונן על עצמו, בשביל עצמו. וינסה כל הזמן ללמוד ולהבין את עצמו באמת (ולא בכאילו). ורק אז אולי תוכל לנסות להבין מישהו אחר באמת.

בשורה התחתונה: מי שרוצה להבין בני אדם אחרים, צריך בראש ובראשונה לנסות להבין את עצמו כמה שיותר. כל זמן שאתה לא סגור על עצמך, זה מאוד בעייתי לנסות להבין מישהו אחר. וכדי להבין את עצמך טוב יותר, עליך פשוט לשבת עם עצמך בצורה יום יומית ולעשות חשבון נפש אמיתי ואובייקטיבי כמה שיותר עם עצמך.

פשוט לבדוק כל פעולה שאתה עושה במשך היום, למה אתה עושה אותה דווקא כך ולא אחרת. למה אתה מרגיש דווקא כך ולא אחרת וכולי וכולי. פשוט להעמיק ולצלול במעמקי הנפש של עצמך. רק אחרי תקופה ארוכה של צלילה לעומק בתוך עצמך, רק אז תתחיל פתאום לראות כיצד אנשים אחרים דומים לך בדיוק. וכך גם תוכל לסייע להם במצבם. בהצלחה.

לקריאה נוספת: מה גורם לנו לנתח ולהבין אנשים בצורה מסויימת? כיצד נקבל החלטות טובות יותר?


ציטוטים: רבי נחמן מברסלב

העיקר הוא שתסתכל על עצמך! לפני שאתה מרים את הראש להסתכל על אחרים...

"וְהָעִקָּר לְהִסְתַּכֵּל עַל עַצְמוֹ... לְהִסְתַּכֵּל בְּעַצְמוֹ עַל כָּל הַמִּדּוֹת, אֵיךְ הוּא אוֹחֵז בָּהֶם"

"שֶׁיִּסְתַּכֵּל בְּעַצְמוֹ עַל כָּל הַמִּדּוֹת, אֵיךְ הוּא אוֹחֵז בָּהֶם... שֶׁיִּסְתַּכֵּל וְיַרְגִּישׁ... אֵיךְ הוּא אוֹחֵז בְּכָל הַמִּדּוֹת"

שים לב בעיקר לכך שאינך מרמה את עצמך!

"כָּל אֶחָד מְשַׁטֶּה אֶת אֶחָד [כל אחד בעולם מטעה מישהו אחד] וְהָאֶחָד הוּא עַצְמוֹ. הַיְנוּ שֶׁהוּא [האדם] טוֹעֶה וּמְשַׁטֶּה אֶת עַצְמוֹ... כִּי כָּל אָדָם מַטְעֶה אֶת עַצְמוֹ... "

"לִפְעָמִים חוֹשֵׁב אָדָם בְּעַצְמוֹ שֶׁיֵּשׁ לוֹ רַחֲמָנוּת עַל הָעוֹלָם, וְרוֹצֶה בְּהַנְהָגָתוֹ. וּבֶאֱמֶת זֶהוּ הָרוֹדֵף אַחַר הַכָּבוֹד, וְתוֹלֶה רְדִיפָתוֹ בְּרַחֲמָנוּת, וּבֶאֱמֶת הוּא רָחוֹק מֵרַחֲמָנוּת הַזֶּה... עַד שֶׁיְּפַשְׁפֵּשׁ אֶת עַצְמוֹ, שֶׁלּא יִשָּׁאֵר אֶצְלוֹ אֱמוּנוֹת שֶׁאֵין צָרִיךְ לְהַאֲמִין... אָז הָרַחֲמָנוּת בֶּאֱמֶת וְלוֹ רָאוּי לְהַנְהִיג. "

יש אנשים שמנהיגים אנשים אחרים, ואפילו את עצמם הם לא יודעים להנהיג

"וְיֵשׁ מַנְהִיגִים שֶׁנִּקְרָאִים בְּשֵׁם [נחשבים מפורסמים]... וְלא דַּי שֶׁאֵינָם יְכוֹלִים אֲפִלּוּ לְהַנְהִיג אֶת עַצְמָן כַּנַּ"ל, וּמִכָּל שֶׁכֵּן שֶׁאֵינָם יְכוֹלִים לְהַנְהִיג אֶת אֲחֵרִים, וְהֵם נוֹטְלִים גְּדֻלָּה לְעַצְמָן, לְהַנְהִיג הָעוֹלָם.

צָרִיךְ לִרְאוֹת שֶׁלּא לְהַסְמִיךְ אוֹתָם, שֶׁלּא לִתֵּן לָהֶם תֹקֶף וָעז, שֶׁלּא יִהְיוּ מְכֻנִּים בְּשֵׁם...

כִּי הֵם עַצְמָן אֵינָם חַיָּבִים [אשמים] כָּל כָּךְ [בכך שהם רוצים להנהיג], כִּי יֵשׁ לָהֶם יֵצֶר הָרָע גָּדוֹל לְהַנְהִיג הָעוֹלָם. אַךְ צָרִיךְ לִשְׁמר מְאד, שֶׁלּא לִתֵּן לָהֶם תּקֶף וָעז [לא לחזק אותם], כִּי אֵלּוּ הַנּוֹתְנִים לָהֶם תּקֶף וָעז וְנִסְמָכִים עַל יָדָם שֶׁיִּהְיוּ נִקְרָאִים בְּשֵׁם... הֵם עֲתִידִין לִתֵּן דִּין וְחֶשְׁבּוֹן"

לחפש תמיד את המנהיג האמיתי (גם האדם מול עצמו. לוודא שהוא מנהיג את עצמו בדרך נכונה).

"צְרִיכִין לְחַפֵּשׂ וּלְבַקֵּשׁ מְאד מְאד אַחַר מַנְהִיג אֲמִתִּי כָּזֶה, וְצָרִיךְ לְבַקֵּשׁ מְאד... שֶׁיִּזְכֶּה לְהִתְקָרֵב לְמַנְהִיג אֲמִתִּי... כִּי כְּשֶׁמִּתְקָרְבִין, חַס וְשָׁלוֹם, לְמַנְהִיג שֶׁל שֶׁקֶר, עַל יְדֵי זֶה בָּאִין, חַס וְשָׁלוֹם, לֶאֱמוּנוֹת כָּזְבִּיּוֹת [טעויות / אמונות טפלות וכולי].

כִּי מַנְהִיג שֶׁל שֶׁקֶר הוּא בְּחִינַת נְבִיא הַשֶּׁקֶר, בְּחִינַת: "רוּחַ שֶׁקֶר". וְעַל יְדֵי זֶה אַדְּרַבָּא, נִתְקַלְקֵל הַמְדַמֶּה [כוח הדמיון והרגש של האדם], וּבָאִים לֶאֱמוּנוֹת כָּזְבִּיּוֹת [אמונות שקריות ודמיונות + רגשות שליליים / חוסר מצב רוח וכולי]... וַאֲזַי הַמְדַמֶּה [כוח הדמיון של האדם] מְעָרֵב וּמְבַלְבֵּל אֶת הָאָדָם בֶּאֱמוּנוֹת כָּזְבִּיּוֹת [בכל מיני טעויות]...

כִּי כָל הַמְנַחֲשִׁים וְהַקּוֹסְמִים [נומרולוגים / קוראים בקפה / אסטרולוגים / מתקשרים רוחניים רוחניים / קוראים בכף היד / נומרולגים / מכשפים / בעלי כוחות / מוציאי עין הרע / וכל שאר המשוגעים שנדמים לחכמים גדולים בעיקר בעיני עצמם], כֻּלָּם הֵם עַל יְדֵי כּחַ הַמְדַמֶּה [כוח הדמיון], שֶׁאֵינוֹ מְברָר וּמְתֻקָּן, שֶׁמְּעָרֵב וּמְבַלְבֵּל אוֹתָם בֶּאֱמוּנוֹת כָּזְבִּיּוֹת שֶׁל שְׁטוּת וָשֶׁקֶר... "
להרגיש רגשות שמח אמונות שקריות יכולת איך אפשר רצון קריאה בכף היד התקדמות קריאת אנשים תחושות שליליות להבין מישהו יכולות יכולת להבין להבין אנשים להרגיש להרגיש אנשים לקרוא אנשים לקרוא מחשבות קריאת אנשים קריאת מחשבות
לקרוא מחשבות, לשתול מחשבות, שפת גוף, איך אפשר לקרוא מחשבות של אנשים? קריאת רגשות, היכולת לקרוא מחשבות, קריאת מחשבות, שתילת מחשבות, טלפתיה, יכולת על חושית, יכולת על טבעית, אמני חושים, קוראי מחשבות, מתקשרים, מנטליסט
לקרוא מחשבות, לשתול מחשבות, שפת גוף, איך אפשר לקרוא מחשבות של אנשים? קריאת רגשות, היכולת לקרוא מחשבות, קריאת מחשבות, שתילת מחשבות, טלפתיה, יכולת על חושית, יכולת על טבעית, אמני חושים, קוראי מחשבות, מתקשרים, מנטליסט
לקרוא מחשבות, לשתול מחשבות, שפת גוף, איך אפשר לקרוא מחשבות של אנשים? קריאת רגשות, היכולת לקרוא מחשבות, קריאת מחשבות, שתילת מחשבות, טלפתיה, יכולת על חושית, יכולת על טבעית, אמני חושים, קוראי מחשבות, מתקשרים, מנטליסט האם באמת אפשר לקרוא מחשבות של אנשים? אנשים רבים מתעניינים בשאלה האם ניתן לקרוא מחשבות, לשתול מחשבות, ולזהות רגשות ורצונות של אחרים באמצעות שפת גוף או יכולות מיוחדות. אליעד מסביר את הנושא בצורה מפורטת וברורה, ומפרק את ... הוא רוצה שיפסיקו להכאיב לו. מכאן אפשר להבין בבירור שהוא מרגיש כאב, ורוצה להפסיק את הכאב. המחשבה שלו ברורה והיא מתבטאת בצורה שניתן להסיק אותה באופן ישיר. איך אפשר לקרוא מחשבות באמצעות התנהגות של אנשים? אליעד מסביר שיש שתי דרכים הגיוניות לקרוא מחשבות או רגשות של אדם אחר: אם המחשבה או הרגש הם תוצאה של סיבות מסוימות שידועות לנו, אפשר להסיק מתוך אותן סיבות על מה האדם חושב. לדוגמה, אם ... מטריד שמפריע לו, אף אם אינו אומר זאת במפורש. ככל שיש יותר מידע על האדם, כך קל יותר להבין ולהסיק את המחשבות, הרגשות או הרצונות שלו. איך נוכלים או אמני חושים מצליחים לקרוא מחשבות? אליעד מסביר כיצד קוסמים, מתקשרים ונוכלים מצליחים לשכנע אחרים שהם מסוגלים לקרוא מחשבות, למרות שאין באמת יכולת כזו. הם עושים זאת בדרכים הבאות: אוספים מידע מוקדם על האדם, ומסיקים ממנו מסקנות לוגיות פשוטות. שותלים לאדם מחשבה ... מתאימים כמעט לכל אחד. לדוגמה, מתקשרים שטוענים שהם מדברים עם מתים, מבקשים מידע מקדים מהאדם, וכך הם יכולים להעמיד פנים שיש להם יכולות על - חושיות. מה צריך לעשות כדי לקרוא מחשבות באמת? אליעד מסביר שלקרוא מחשבות בצורה אמיתית דורש מאמץ משמעותי. הדרך הפרקטית לפתח את היכולת לקרוא מחשבות של אנשים אחרים היא לפתח יכולת להבין דבר מתוך דבר, כלומר, ללמוד לזהות את הקשרים בין סיבות ותוצאות ברגשות, רצונות ומחשבות: יש שני תרגילים ... ושהם רק מנצלים את התמימות של אנשים שנמצאים במצוקה. אין שום מקרה בהיסטוריה שבו אדם הצליח באמת לתקשר עם מת ולמסור מידע קונקרטי שרק המת ידע. מסקנה: אז האם באמת ניתן לקרוא מחשבות? התשובה של אליעד ברורה: ניתן לקרוא מחשבות רק כאשר מדובר במחשבות שיש להן ביטוי חיצוני ברור, או שהן תוצאה של גורמים שאנחנו יודעים עליהם. לעומת זאת, מחשבות אקראיות שאין להן ביטוי ברור אינן ניתנות לקריאה כלל. לקרוא אנשים זו מיומנות הדורשת מאמץ, תרגול ויכולת לנתח את עצמך ואת האחרים לעומק. אין כאן קסמים ואין כאן יכולות על - חושיות. כל השאר הוא אשליה שנוצרת על ידי טכניקות מתוחכמות של רמאים או אמני חושים. האם אפשר לקרוא מחשבות של אנשים? איך לקרוא אנשים לפי שפת גוף? איך נוכלים קוראים מחשבות? מה זה מחשבה אקראית? איך לפתח יכולת לקרוא מחשבות? האם יש דבר כזה תקשור עם מתים? איך לשתול מחשבות? האם אפשר לקרוא מחשבות? האם ניתן לקרוא מחשבות של אנשים אחרים? האם אפשר לדעת על מה הם חושבים? ובאותה מידה, האם מישהו יכול לקרוא את המחשבות שלנו? שני סוגי מחשבות בעיקרון, יש שני סוגים של מחשבות: מחשבות אקראיות ומחשבות סיבתיות. לדוגמה, כאשר אתה הולך ברחוב ורואה רכב, המספר שעליו עולה לך בראש. האם מישהו יכול לדעת איזה מספר ראית? התשובה היא לא. כל מי שטוען שהוא יכול לקרוא מחשבות כאלה הוא נוכל. אם היית פותח ספר טלפונים ובוחר מספר אקראי, האם מישהו יכול לדעת איזה מספר בחרת? גם כאן התשובה היא לא, משום שמדובר במחשבה ... יש מחשבות סיבתיות. למשל, אם מישהו מחייב אותך, אתה כנראה תצעק איי! מתוך רצון להפסיק את הכאב. במקרה כזה ניתן להבין שמה שאתה חושב הוא תוצאה של החוויה שעברת. איך אפשר לקרוא מחשבות? אם מחשבה מסוימת היא תוצאה של משהו שאנו יודעים עליו, ניתן להסיק אותה באמצעות הבנת הקשרים הלוגיים. לדוגמה, אם אדם נראה מתוח, סביר להניח ... כי לא קיימת סיבה נראית לעין שהובילה אותך לחשוב על זה. איך נוכלים קוראים מחשבות? ישנן דרכים שונות שבהן קוסמים, מתקשרים או נוכלים מצליחים לשכנע אנשים שהם יודעים לקרוא מחשבות: הם אוספים מידע מראש על האדם. הם שותלים לאנשים מחשבות באמצעים שונים, כך שהאדם עצמו לא מבין שהוא הושפע. הם גורמים לאנשים לגלות מידע על עצמם מבלי לשים לב. הם משתמשים במשפטים מעורפלים שיכולים להתפרש בכמה דרכים, כך שהאדם נותן להם משמעות שמתאימה לו. איך אפשר ללמוד לקרוא אנשים? כדי לשפר את היכולת להבין אנשים ולקרוא מחשבותיהם, צריך לפתח יכולת לוגית להסיק מסקנות על בסיס מידע קיים. יש לכך שתי גישות עיקריות: לחקור את הסיבות שגורמות לך ... לבדוק כיצד המחשבות שלך משפיעות על הפעולות שלך. על ידי ביצוע התרגיל הזה על עצמך ועל אחרים, תוכל לשפר את ההבנה שלך לגבי רגשות, מחשבות ורצונות של אנשים אחרים. מסקנה לקרוא מחשבות באופן אמיתי זה לא קסם ולא כוחות על. אפשר לקרוא אנשים באמצעות הבנה מעמיקה של הקשרים בין מחשבות, רגשות והתנהגויות. כל השאר - מרמה, אחיזת עיניים וטריקים פסיכולוגיים. איך לקרוא מחשבות של אנשים?
יכולות על טבעיות, יכולות על אנושיות, יכולות מיסטיות, יכולת קריאת מחשבות, טלקינזיס, הזזת חפצים בכוח המחשבה, לקרוא מחשבות, ידיעת העתיד, מתקשרים, מיסטיקנים, מכשפים, יכולות על חושיות
יכולות על טבעיות, יכולות על אנושיות, יכולות מיסטיות, יכולת קריאת מחשבות, טלקינזיס, הזזת חפצים בכוח המחשבה, לקרוא מחשבות, ידיעת העתיד, מתקשרים, מיסטיקנים, מכשפים, יכולות על חושיות
... על טבעיות, יכולות על אנושיות, יכולות מיסטיות, יכולת קריאת מחשבות, טלקינזיס, הזזת חפצים בכוח המחשבה, לקרוא מחשבות , ידיעת העתיד, מתקשרים, מיסטיקנים, מכשפים, יכולות על חושיות האם יש באמת יכולות על טבעיות כמו קריאת מחשבות או טלקינזיס? הנושא שאליעד כהן מסביר בהרצאה זו, עוסק בשאלות על קיומן של יכולות על טבעיות או על חושיות, כמו קריאת מחשבות , הזזת חפצים בכוח המחשבה (טלקינזיס), ידיעת העתיד, יכולות של מתקשרים, ... היא לא דבר מוחלט, אלא יחסית לרצון וליכולת להתפתח. האם רצון חזק יכול להשפיע על יכולת על טבעית? אליעד מסביר שהיכולת של האדם להשיג מטרה, במיוחד יכולות חריגות כמו לקרוא מחשבות או להזיז חפצים בכוח המחשבה, תלויה במידת הרצון שלו. הוא נותן דוגמה ... יותר ולא הגיוני בעצמו. לדוגמה, אדם שרוצה להזיז חפצים באמצעות המחשבה חייב שיהיה לו רצון ראשון - רצון טהור ומוחלט, רצון שאינו תלוי במשהו נוסף. כלומר, אם מישהו רוצה לקרוא מחשבות כדי לשלוט באחרים, הרצון שלו לקרוא מחשבות אינו רצון ראשון, כי הרצון האמיתי הוא שליטה באחרים, ולא קריאת המחשבות עצמה. כדי להגיע ליכולת על - טבעית, הרצון חייב להיות נקי לחלוטין וללא ... מסביר את הבעייתיות בבדיקת הטענות של מיסטיקנים, מתקשרים או מכשפים שמצהירים שיש להם יכולות מיוחדות. הוא מדגים זאת באמצעות דוגמאות מוחשיות כמו: אדם שטוען שהוא מסוגל לקרוא מחשבות - אפשר לבדוק אותו על ידי כך שנותנים למחשב לבחור מספר אקראי לחלוטין, ... נעלמת באמת. הוא מציין שאפילו אם למישהו יש יכולת מיוחדת, הוא מוגבל בתחומים אחרים, וזה לא משנה באמת את ההרגשה הכללית של חוסר שלמות. מדוע אנשים נמשכים ליכולות מיסטיות וקריאת מחשבות? אליעד מסביר שהמשיכה ליכולות כמו קריאת מחשבות או טלקינזיס נובעת בעיקר מהרצון לשלוט במציאות או באנשים אחרים. אך הרצון הזה בעצמו נובע מתחושת חוסר, והיכולת לקרוא מחשבות או לשלוט במציאות לא באמת תפתור את תחושת המוגבלות הזאת. לדבריו, מי ... מהממוצע, עדיין אף אחד לא הוכיח באופן מדעי יכולת אמיתית ובלתי ניתנת להסבר אחר. לכן, כל היכולת העל - טבעית או המיסטית, לדעתו, לא הוכחה במציאות באופן מלא. האם אפשר לקרוא מחשבות? איך לפתח יכולת טלקינזיס? האם יש אנשים בעלי יכולת על חושית? איך ...
קריאת מחשבות של בני זוג, איך לדעת מה היא אוהבת? מה נשים אוהבות? למה צריך לקרוא מחשבות בזוגיות? למה לקרוא את המחשבות שלה? למה לקרוא את המחשבות שלו? מה בחורות רוצות? מה גברים רוצים? סודות בזוגיות, רוצה כן אבל אומרת לא
קריאת מחשבות של בני זוג, איך לדעת מה היא אוהבת? מה נשים אוהבות? למה צריך לקרוא מחשבות בזוגיות? למה לקרוא את המחשבות שלה? למה לקרוא את המחשבות שלו? מה בחורות רוצות? מה גברים רוצים? סודות בזוגיות, רוצה כן אבל אומרת לא
קריאת מחשבות של בני זוג, איך לדעת מה היא אוהבת? מה נשים אוהבות? למה צריך לקרוא מחשבות בזוגיות? למה לקרוא את המחשבות שלה? למה לקרוא את המחשבות שלו? מה בחורות רוצות? מה גברים רוצים? סודות בזוגיות, רוצה כן אבל אומרת לא למה לא לשאול את בן הזוג מה הוא רוצה? ... אפשר לדעת מה הצד השני באמת רוצה בזוגיות? אין נוסחה מדויקת לקריאת מחשבות, אבל יש כמה דרכים אפקטיביות לפתח את היכולת הזו: לשים לב לשפת הגוף והניואנסים בשיחה: שפת גוף, הבעות פנים, וטון ... אם הוא לא ביקש זאת מפורשות, וליישם זאת בעתיד. מה הקשר בין קריאת מחשבות בזוגיות לטיפול נפשי? הצורך להבין את הרצונות האמיתיים של האדם השני אינו רלוונטי רק בזוגיות, אלא גם בתחומים ... אם המטופל אינו מודע לכך בעצמו. לסיכום, למה בזוגיות חייבים לקרוא מחשבות? כדי ליצור זוגיות מאושרת באמת, חייבים לפתח את היכולת לקרוא ולהבין את בן הזוג בצורה אינטואיטיבית. אי אפשר להסתמך ... אם אתה רוצה זוגיות טובה ומאושרת, עליך ללמוד לפתח את יכולת קריאת המחשבות וההבנה הרגשית העמוקה הזו. איך לדעת מה היא באמת רוצה? למה לא לשאול אותו מה הוא אוהב? כשאת אומרת לא למה את מתכוונת? איך לקרוא מחשבות בזוגיות? למה אנשים לא אומרים מה הם רוצים? מה נשים רוצות בזוגיות? איך להבין מה בן הזוג רוצה באמת? איך לדעת מה ... השני מתאמץ, או אפילו חוסר מודעות לרצון האמיתי שלהם. איך לקרוא מחשבות? אז איך אפשר לדעת מה הצד השני באמת רוצה? אין פה נוסחה חד משמעית, אבל יש כמה דרכים לפתח את היכולת הזו: לשים לב ... מה הם רוצים. למידע נוסף, ניתן להיכנס לאתר ולחפש: איך לקרוא מחשבות של בני זוג, איך להבין מה אנשים רוצים, איך לדעת מה הוא אוהב, איך לדעת מה היא רוצה, איך לפתח אינטליגנציה רגשית ... לא לשאול אותה מה היא רוצה? למה לא לשאול אותו מה הוא רוצה? לקרוא מחשבות של גבר, לקרוא מחשבות של בחורה, אני לא מבין אותה, איך להבין אותה? אני לא מבינה אותו, איך להבין אותו? איך לדעת מה מישהו רוצה? איך לדעת ...
שתילת מחשבות וקריאת מחשבות, איך שותלים מחשבות? איך קוראים מחשבות? איך לשתול מחשבה? איך לקרוא מחשבה? שיטות לשתילת מחשבות, שיטות לקריאת מחשבות, ללמוד לשתול מחשבות, ללמוד לקרוא מחשבות, העברת מסרים תת הכרתיים
שתילת מחשבות וקריאת מחשבות, איך שותלים מחשבות? איך קוראים מחשבות? איך לשתול מחשבה? איך לקרוא מחשבה? שיטות לשתילת מחשבות, שיטות לקריאת מחשבות, ללמוד לשתול מחשבות, ללמוד לקרוא מחשבות, העברת מסרים תת הכרתיים
... מחשבות וקריאת מחשבות, איך שותלים מחשבות? איך קוראים מחשבות? איך לשתול מחשבה? איך לקרוא מחשבה? שיטות לשתילת מחשבות, שיטות לקריאת מחשבות, ללמוד לשתול מחשבות, ללמוד לקרוא מחשבות, העברת מסרים תת הכרתיים איך ניתן לשתול מחשבות ולקרוא מחשבות? ההרצאה עוסקת במושגי שתילת מחשבות וקריאת מחשבות, שהם תהליכים המתבססים על עקרון הסיבה והתוצאה של המחשבה האנושית. אליעד כהן מסביר כיצד ניתן להשפיע על מחשבותיהם של אחרים, לגרום להם לחשוב מחשבות מסוימות, וכן כיצד לקרוא את ... שמישהו השפיע עליהם, הם לא יודעים למה הם חושבים את המחשבה הזו, ולכן לא יכירו בכך שמישהו שתל להם את המחשבה. מה זה קריאת מחשבות? קריאת מחשבות, לעומת זאת, מתייחסת להבנת מחשבות של אחרים על סמך פעולתם, דיבורם והתנהגותם. כל מחשבה, מסביר אליעד, היא גם סיבה וגם תוצאה. כאשר אדם חושב משהו, המחשבה באה לידי ביטוי בצורת ... אם אנו רואים כיצד מישהו מתנהג, אפשר לשחזר איזו מחשבה קדמה להתנהגות זו ולקרוא את מחשבותיו. איך ללמוד לשתול ולקרוא מחשבות? כדי לשלוט בתהליך של שתילת מחשבות וקריאת מחשבות, חשוב להבין את המנגנון המחשבתי של עצמנו. אליעד מדגיש את החשיבות של ניתוח עצמי כשלב ראשון: למה אני רוצה משהו? למה אני מרגיש משהו? מה גרם לי לחשוב את המחשבה הזו? כאשר אדם מבין ... את מקור המחשבות, הוא יכול להפעיל את אותו תהליך על אחרים ולגרום להם לחשוב את מה שהוא רוצה. מהם האתגרים בשתילת וקריאת מחשבות? השלב הבא הוא להבין איך לגורם למישהו לחשוב את המחשבה הרצויה, כיצד לגרום לו לחשוב אותה בצורה עקיפה ולא ישירה, וכיצד לוודא שהוא לא ידע שמישהו השפיע עליו. כדי להבין מה מישהו ... למה הוא חושב, למה הוא מרגיש את מה שהוא מרגיש, ולמה הוא רוצה את מה שהוא רוצה, הוא יוכל להפעיל את אותו תהליך של קריאת מחשבות ושילוב זה בשתילת מחשבות אצל אחרים. המשמעות של ניתוח סיבתיות במחשבות הכוח האמיתי בשתילת וקריאת מחשבות נמצא בניתוח הסיבות למחשבות ורגשות. אליעד מסביר כי כאשר אדם מבין את מקור מחשבותיו, הוא יכול להשתמש בתובנה הזו גם על מחשבותיהם של אחרים. על ידי הבנת המקורות שגורמים לאנשים לחשוב מחשבות מסוימות, ניתן לשתול בהם מחשבות מבלי שהם יהיו מודעים לכך. מהם הכלים לשיפור המיומנות של שתילת וקריאת מחשבות? על פי אליעד, כדי לשפר את המיומנות בשתילת מחשבות וקריאת מחשבות, על האדם ללמוד לשאול את עצמו שאלות קריטיות על כל מחשבה שהוא חושב, וכל רגש שהוא מרגיש. כשאדם יתחיל להבין את המנגנונים הפנימיים של מחשבותיו ורגשותיו, הוא יוכל להפעיל את הכלים הללו בצורה יעילה יותר כלפי אחרים. שתילת מחשבות קריאת מחשבות הבנת מחשבות ניתוח סיבתיות במחשבות שכנוע תת הכרתית איך לשלוט במחשבות של אחרים? הבנת רגשות ומחשבות איך עובד תהליך שתילת מחשבות וקריאת מחשבות? שתילת מחשבות וקריאת מחשבות הן יכולות המתבססות על עקרון הסיבה והתוצאה במחשבה האנושית. שתילת מחשבה היא יצירת מצב שבו אדם יחשוב מחשבה מסוימת, אך לא יידע שהובילו אותו לחשוב כך. קריאת מחשבות היא היכולת להבין מה מישהו חושב, על סמך הסימנים החיצוניים שהוא מפגין. איך אפשר לשתול מחשבה? כאשר רוצים לגרום למישהו לחשוב מחשבה מסוימת, יש להבין שהמחשבה היא תוצאה של מחשבות ... את מקור המחשבות שלהם, ולכן כאשר הם חושבים משהו, הם אינם מודעים לכך שגורם חיצוני שתל להם את המחשבה. איך אפשר לקרוא מחשבות? מחשבה היא לא רק תוצאה של משהו, אלא גם סיבה להתרחשויות נוספות. כאשר אדם חושב משהו, מחשבה זו באה לידי ביטוי בפעולותיו, בדיבורו ובהתנהגותו. קריאת מחשבות היא היכולת להסיק מה אדם חושב על בסיס הסימנים החיצוניים שלו. אם יודעים אילו מחשבות מובילות לאילו התנהגויות, ניתן להפוך את התהליך: לראות התנהגות ולשחזר ממנה את המחשבה שקדמה לה. איך ללמוד לשתול ולקרוא מחשבות? הבסיס לשליטה ביכולת שתילת וקריאת מחשבות הוא ניתוח עצמי: - למה אני רוצה משהו? - למה אני מרגיש משהו? - למה אני חושב מחשבה מסוימת? - אילו מחשבות מובילות לאילו רגשות ורצונות? אדם שמבין את המנגנון המחשבתי של עצמו יוכל להשליך זאת על אחרים ולהבין כיצד הם חושבים. שאלות נוספות בנושא שתילת וקריאת מחשבות: 1. איך לזהות את המחשבות שיש להחדיר כדי ליצור מחשבה מסוימת? 2. איך לגרום למישהו לחשוב מחשבה בלי שישים לב לכך? 3. איך לשתול מחשבה כך שהאדם יחשוב שהיא מחשבתו המקורית? 4. איך לזהות תבניות מחשבה אצל אדם אחר? 5. איך לקרוא מחשבות בצורה מדויקת יותר? איך לקרוא מחשבות? איך לשתול מחשבות? איך להבין את המחשבות של עצמי? איך לשלוט במחשבות שלי? ניתוח סיבתיות במחשבות השפעה תת הכרתית איך ליצור רצון אצל מישהו אחר? איך לשכנע אנשים לחשוב משהו? איך לזהות מה מישהו חושב? איך לגרום למישהו לעשות משהו? איך לשלוט במחשבות של אחרים? כתיבת מחשבות לתת מודע, קריאת מחשבות מהתת מודע, הלוגיקה מאחורי שלילת מחשבות, איך עובד שתילת מחשבות? הלוגיקה מאחורי קריאת מחשבות, איך עובדת קריאת מחשבות?
להיות הכל, פחד למות, לקרוא מחשבות, לדעת את הכל, להיות המציאות, מי אתה, האני, התודעה, הנשמה
להיות הכל, פחד למות, לקרוא מחשבות, לדעת את הכל, להיות המציאות, מי אתה, האני, התודעה, הנשמה
... הכל, פחד למות, לקרוא מחשבות, לדעת את הכל, להיות המציאות, מי אתה, האני, התודעה, ... הוא הפסיק לכעוס כי הבין שכל מה שקורה הוא בעצם הוא עצמו. אי אפשר באמת לכעוס על המציאות כאשר מבינים שהיא לא נפרדת ממך. האם אפשר לקרוא מחשבות אם אתה המציאות כולה? אליעד מסביר שאם אתה חווה שאתה ... האדם מגיע להבנה מוחלטת שאין שום הפרדה בין אני לבין המציאות - הוא יכול לחוות את עצמו באופן מוחלט כמציאות עצמה, לדעת את הכל, ולקרוא מחשבות של אחרים. איך להיות המציאות כולה? איך להתמודד עם פחד ממוות? האם אפשר לקרוא מחשבות? מי אני באמת? מה ההבדל בין הנשמה לתודעה? האם יש רק ...
זוגיות, מערכות יחסים, איך לדעת מה מישהו אוהב? איך לדעת מה מישהו מרגיש? איך לדעת מה מישהו רוצה? איך לדעת מה מישהו לא אוהב? איך לקרוא אנשים? איך להבין אנשים? איך לקרוא מחשבות? חלק 1
זוגיות, מערכות יחסים, איך לדעת מה מישהו אוהב? איך לדעת מה מישהו מרגיש? איך לדעת מה מישהו רוצה? איך לדעת מה מישהו לא אוהב? איך לקרוא אנשים? איך להבין אנשים? איך לקרוא מחשבות? חלק 1
... יחסים, איך לדעת מה מישהו אוהב? איך לדעת מה מישהו מרגיש? איך לדעת מה מישהו רוצה? איך לדעת מה מישהו לא אוהב? איך לקרוא אנשים? איך להבין אנשים? איך לקרוא מחשבות? חלק 1 איך אפשר לדעת מה מישהו באמת אוהב? הרצאתו של אליעד כהן מתמקדת בשאלה יסודית וחשובה במערכות יחסים: איך ניתן לדעת מה באמת האדם השני אוהב או לא אוהב, מבלי לשאול אותו ... שאולי הוא לא אוהב לבקש, ולכן אם נרצה לעשות לו טוב, אולי לא נחכה שיבקש מאיתנו דברים, אלא נפעל מיוזמתנו. סיכום הדרך להבין אנשים במערכות יחסים אליעד כהן מסכם ואומר שהיכולת להבין את האדם השני מורכבת מהתבוננות בהתנהגות, שיחות עקיפות והצלבת מידע. אין דרך אחת וחד - משמעית שתתאים לכל סיטואציה, אך ההבנה ... שלהם יכולה לתת לנו רמזים רבים למה שהם אוהבים באמת. מערכות יחסים ותקשורת זוגית הבנת רגשות במערכות יחסים איך לקרוא מחשבות של אחרים? השפעת ההתנהגות על הבנת הרצונות איך לדעת מה בן הזוג שלי אוהב? איך להבין התנהגות של אנשים? איך לדעת מה מישהו אוהב ומה הוא מרגיש? הרצאה זו מתמקדת בשאלות שמעסיקות ... והאהבות של האדם השני, גם אם לא נוכל לשאול אותו ישירות. מערכות יחסים ותקשורת זוגית הבנת רגשות במערכות יחסים איך לקרוא מחשבות של אחרים השפעת ההתנהגות על הבנת הרצונות כן אליך. ש: הבורסה מתרסקת זה שולח לי, סתם. אליעד: באמת? ש: כן מפולות. אליעד: תכף נגיע לשם אוקי הלאה, עכשיו רגע יצא לך פעם לצאת עם ...
איך לקרוא מחשבות? איך לקרוא אנשים? איך להבין שפת גוף? איך לדעת מה חסר למישהו? איך לדעת מה מישהו רוצה? איך לזהות מה מישהו רוצה? איך לגרום למישהו להתאהב בך? קריאת מחשבות, למה מישהו עושה משהו? תקשורת בין אישית
איך לקרוא מחשבות? איך לקרוא אנשים? איך להבין שפת גוף? איך לדעת מה חסר למישהו? איך לדעת מה מישהו רוצה? איך לזהות מה מישהו רוצה? איך לגרום למישהו להתאהב בך? קריאת מחשבות, למה מישהו עושה משהו? תקשורת בין אישית
... לקרוא מחשבות? איך לקרוא אנשים? איך להבין שפת גוף? איך לדעת מה חסר למישהו? איך לדעת מה מישהו רוצה? איך לזהות מה מישהו רוצה? איך לגרום למישהו להתאהב בך? קריאת מחשבות, למה מישהו עושה משהו? תקשורת בין אישית איך אפשר לקרוא מחשבות ולהבין מה חסר לאנשים שסביבך? כדי לדעת מה אנשים סביבך חושבים, רוצים או מה חסר להם, אליעד כהן מסביר שיש להתחיל קודם כל ... ומדויקת יותר, כך גדלה היכולת להבין אנשים אחרים. האם אפשר לדעת מה חסר למישהו בלי לדבר איתו? כן. הדרך לעשות זאת היא באמצעות התבוננות על פעולות הבחירה שלו. למשל, ... ולהבין אותם בצורה מדויקת. איך לקרוא מחשבות? איך להבין אנשים? איך לזהות מה חסר למישהו? איך לגרום למישהו להתאהב בי? איך לזהות רצונות של אחרים? איך לדעת מה חסר לי? מהי תקשורת בין ...
איך לקרוא אנשים? איך להבין דבר מתוך דבר? איך לדעת מה מישהו רוצה לשאול? איך לקרוא מחשבות? איך להבין אנשים? איך לדעת מה מישהו חושב? למה מישהו לא מתמיד? למה למישהו אין מוטיבציה? ירידה במשקל, דיאטה
איך לקרוא אנשים? איך להבין דבר מתוך דבר? איך לדעת מה מישהו רוצה לשאול? איך לקרוא מחשבות? איך להבין אנשים? איך לדעת מה מישהו חושב? למה מישהו לא מתמיד? למה למישהו אין מוטיבציה? ירידה במשקל, דיאטה
... לקרוא אנשים? איך להבין דבר מתוך דבר? איך לדעת מה מישהו רוצה לשאול? איך לקרוא מחשבות? איך להבין אנשים? איך לדעת מה מישהו חושב? למה מישהו לא מתמיד? למה למישהו אין מוטיבציה? ירידה במשקל, דיאטה איך לקרוא אנשים ולהבין מה הם באמת רוצים להגיד? אליעד כהן מסביר כיצד ניתן להבין אנשים, לקרוא מחשבות ולהבין דבר מתוך דבר, על ידי ניתוח מדויק של הפרטים שהם מספרים כאשר הם מדברים. ... לפירושים, לשים לב להדגשות ולפרטים נוספים שהאדם בחר לתת בסיפור. בדרך זו נוכל להבין אנשים בצורה מדויקת ולנחש מראש את השאלות והתשובות שלהם, לקרוא מחשבות ולהבין מה באמת עובר בראשם של אחרים. איך לקרוא אנשים? איך להבין אנשים בצורה מדויקת? למה קשה להתמיד למרות מוטיבציה? למה אנשים מפחדים להיכשל? איך להבחין בין עובדות לפירושים? איך ...
קריאת מחשבות, איך לקרוא מחשבות? איך לדעת מה מישהו חושב על משהו? איך לדעת מה מישהו אוהב? איך לדעת מה מישהו רוצה? איך לדעת מה מישהו מרגיש? איך לדעת מה היא אוהבת? איך לדעת מה היא רוצה? איך לדעת מה היא מחפשת?
קריאת מחשבות, איך לקרוא מחשבות? איך לדעת מה מישהו חושב על משהו? איך לדעת מה מישהו אוהב? איך לדעת מה מישהו רוצה? איך לדעת מה מישהו מרגיש? איך לדעת מה היא אוהבת? איך לדעת מה היא רוצה? איך לדעת מה היא מחפשת?
קריאת מחשבות, איך לקרוא מחשבות? איך לדעת מה מישהו חושב על משהו? איך לדעת מה מישהו אוהב? איך לדעת מה מישהו רוצה? איך לדעת מה מישהו מרגיש? ... או העדפותיו. אין צורך לשאול ישירות את השאלות המטרידות, אלא ניתן לגלות את התשובות דרך שיחה טבעית ומתבוננת. עם מעט יצירתיות ותרגול, אפשר לקרוא מחשבות ולהבין מה מישהו חושב על משהו, ללא צורך בשאלות ישירות. איך לדעת מה היא מרגישה? איך להבין דבר מתוך דבר? מה ... אדם עם מחשבות או העדפות כאלה. כך, עם מעט תרגול ויצירתיות, ניתן לגלות מידע רב מבלי לשאול שאלה ישירה אחת. איך להבין דבר מתוך דבר איך לקרוא אנשים איך לקרוא מחשבות מיומנויות שיחה פיתוח שיחה איך להעלות נושאי שיחה איך לגרום למישהו לומר לך את האמת איך לדעת מה היא מרגישה? ...
חנופה, איך לקרוא מחשבות? איך לדעת אם מישהו מנסה למצוא חן בעיניך? איך לדעת אם מישהו מתחנחן? איך לדעת אם מישהו מתחנף אליך? איך לדעת האם מישהו מתכוון למה שהוא אומר? איך לדעת אם מישהו משקר אותך? איך לדעת מה מישהו חושב עליך?
... איך לקרוא מחשבות? איך לדעת אם מישהו מנסה למצוא חן ... הפשוטה הזו ולבקש הסבר ברור ומדויק. פעולה זו היא כלי אפקטיבי שיאפשר לך לקרוא מחשבות, לזהות חנופה ולברר אם האדם באמת מתכוון לדבריו או סתם אומר דברים כדי למצוא חן בעיניך. איך לזהות חנופה? איך לקרוא מחשבות של אנשים? איך לדעת אם מחמאה היא ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על לקרוא אנשים. כיצד תפתח את היכולת לקרוא / להבין / להרגיש אנשים אחרים?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: לקרוא מחשבות, איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם בדידות? איך להשיג איזון נפשי? כעס ועצבים? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? דיכאון? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: לקרוא מחשבות, איך להיגמל מהימורים? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להעריך את עצמך? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להצליח בזוגיות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להיות מאושר ושמח? איך לקבל החלטות? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לא להישחק בעבודה? איך לחנך ילדים? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להאמין בעצמך? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך למצוא זוגיות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להצליח בראיון עבודה? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך ליצור אהבה? איך לשתול מחשבות? איך לשנות תכונות אופי? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להתמודד עם גירושין? איך להעביר ביקורת בונה? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לפרש חלומות? איך לשפר את הזיכרון? איך לעשות יותר כסף? איך לנהל את הזמן ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש בחירה חופשית? בשביל מה לחיות? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? האם הכל אפשרי? האם לדומם יש תודעה? מה המשמעות של החיים? איך נוצר העולם? אולי אנחנו במטריקס? האם יש משמעות לחיים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך נוצר העולם? האם באמת הכל לטובה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך להנות בחיים? מי ברא את אלוהים? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות מאושר? למה יש רע בעולם? איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם יש או אין אלוהים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? למה העולם קיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש אמת מוחלטת ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא אימון אישי להפרעות קשב וריכוז, אימון אישי טלפוני, קואצר לזוגיות בתחום לקרוא מחשבות - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 0.3438 שניות - עכשיו 07_07_2025 השעה 09:47:14 - wesi4