ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה המהות האמיתית ✔היתרונות בלהיות מסודר ✔כאשר האדם עושה סדר בדברים בחיי היום יום ומסדר את הדברים ביומן או בדף מעין "רשימת... - ידע להצליח...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨היתרונות בלהיות מסודר
כאשר האדם עושה סדר בדברים בחיי היום יום ומסדר את הדברים ביומן או בדף מעין "רשימת מכולת" וגם דברים שהוא בטוח שהוא יזכור אותם במיליון אחוז הוא גם רושם אותם - התוצאה - הוא עושה את הדברים באופן כזה שהוא משיג דברים שלא חשב שהוא יכול להשיג אותם ובזמן קצר שהוא לא יכל לחשוב שהוא יכול לעשות אותם.

מה הסיבה שהדברים מסתדרים יותר טוב כאשר האדם עובד באופן מסודר? מפני שהכל יושב אצלו טוב יותר בראש כאשר הוא מסדר אותם בכתב והוא זוכר גם יותר ממה שכתוב.

אפילו טיעונים שיכל להתחבט בהם חודשים, יכולים להיפתר ביום אחד מסודר כפי שצריך. כיצד? הטיעונים לצד זה ולצד אחר של ביצוע פעולה כלשהי יכולים להיות מועלים על הכתב וכך ניתן לקבל את הרושם הנכון על הדברים.

מה כוונת הדברים? מה זה אומר בשעת מעשה? בשעת מעשה זה אומר כאשר האדם כותב טיעוני בעד ונגד ויודע שאפשר להחליט אחרת, ולחשוב אחרת על הדברים וכל זאת לאחר שהוא מסדר לעצמו את היום וכל דבר שהוא צריך לעשות הוא רושם, אז הוא מקבל הבנה חדשה.

לעתים רואים אנשים שעושים כך ונופלים, למה?

הסיבה היא שהם עדיין לא עשו את הדברים מתוך הבנה אלא מתוך טייס אוטומטי שכן, כך הורגלו.

אך, כאשר האדם עושה את הדברים הללו מתוך הבנה אמיתית שזה הדבר שיסדר לו את הראש, כך הוא יכול לעלות מהשלב הזה מדרגה ולעבור למבחן ה50 | 50 אחוז.

מהו בעצם מבחן ה - 50 | 50 אחוז? זהו מבחן שעושים בשעת אמת לטיעונים שונים בעד ונגד אבל, מתוך הבנה שפועלת מסודר. האדם קודם כל מסדר לעצמו את הראש, ואז הוא עושה את המבחן מביא טיעונים לכל צד ורואה מה ישרת טוב יותר את המטרה האמיתית שלו. והוא מביא טיעון למה ללכת למקום X ואז למה ללכת למקום Y וייתכן, שהוא יראה שיש סיבות יותר ללכת למקום X ולא למקום Y והוא יכול פשוט לזרום עם הדף ולכתוב כל מה שעולה בדעתו בנושא זה, גם דברים חיוביים וגם דברים שליליים. ועצם זה שהוא מביא טיעון למה ללכת למקום X או למקום Y לא נובע ממגמתיות אלא מתוך זרימה ולא מתוך מחשבה שמלכתחילה להצדיק הליכה למקום כלשהו. הכתיבה באה מתוך זרימה חופשית.

ובעצם, כך האדם מגיע להכרעה בנושא של בחירה ללכת למקום X או למקום Y לדוגמה ע"מ ללמוד בו. וכמו בכל דבר בחיים יש צורך ללכת על דברים עד הסוף ולא לוותר עד שמוצאים את מה שבאמת רוצים.

ולמה האדם מצליח יותר כאשר הוא עובד יותר מסודר?

הסיבה שהוא מצליח יותר היא, בגלל כשהראש של האדם מסודר יותר, הוא יודע יותר טוב לקשר בין סיבה לתוצאה. יש סיבה ויש תוצאה. לכל דבר יש סיבה ויש תוצאה. וכאשר האדם מחבר בין סיבה לתוצאה הוא פחות עובד עבודה שזיפית. כי עבודות שזיפיות של האדם באות כתוצאה מכך שאינו מסתכל על הסיבה שהוא עושה את הדברים והתוצאה שאליה המעשה שלו מוביל כלומר, התוצאה.

ואם ניקח את הדברים לעולם המתמטיקה, אז נבחין שיש פעולות הפוכות שעושים יש פעולה שנקראת דיפרנציאל ויש פעולה הפוכה ממנה הנקראת אינטגרל. ובעצם כאשר האדם עושה פעולה הפוכה מרצונו ומגיע אל התוצאה שהוא לא רוצה להגיע אליה אז לצורך העניין נקרא לפעולה דיפרנציאל. לעומת זאת, כאשר האדם עושה פעולה של קישור בין סיבה לתוצאה לצורך העניין נקרא לפעולה אינטגרל.

כאשר האדם לא מקשר בין סיבה לתוצאה הוא דומה לסומא אשר הולך באפילה ואינו יודע לאן הוא הולך הוא עושה פעולת דיפרנציאל, ואם האדם מקשר בין סיבה לתוצאה אז הוא עושה פעולת אינטגרל.

ואפשר להבין שפעולת האינטגרל היא הרעיון שהאדם עושה את רצונו האמיתי הפנימי ולא רצון חיצוני שמבלבל אותו - הוא מסדר לעצמו את הראש באופן שיבחין בין הדברים ולא יהיו בעיניו כתוהו ובוהו.

וכאשר האדם עושה פעולה הפוכה מרצונו האמיתי ואינו שם את מגמתו ואינו אמיתי עם עצמו אזי הוא עושה פעולת דיפרנציאל וכמו בלשון האנגלית דיפרנט פירושו שונה, בעצם הוא עושה דברים השונים ממהותו ע"י התנתקות מהמהות האמיתית שלו. ולכן הוא מקבל "כסאח" כי הרצון הפנימי לא מוותר ולכן הוא מקבל "התקפה" מהאני האמיתי שלו שלא מתפשר על המהות האמיתית. ולכן, אין טעם להיות מה שהאדם אינו.

כאשר האדם חושב שהוא לא צריך להסתכל על הדברים ורואה אותם כעול כילד הבורח מבית הספר, אז מה שקורה הוא שבסוף הוא צריך לעבוד על הדברים הללו יותר קשה. כמו שאדם שבונה במשחק הטטריס את הלבנים נכון, הוא מסדר נכון את חייו ולא מבלגן לעצמו את הקוביות בחיים, כי אם כן, אז צריך לעבוד יותר קשה כדי לסדר אותן מחדש.

במצב שהאדם מסדר לעצמו את הראש, האדם כך שומר טוב יותר על הקיים, מכיר את עצמו יותר, מכיר את היכולות שלו להכיר יותר אפשרויות וזורם יותר עם החיים.

כאשר האדם לומד להיות אמיתי עם עצמו ויודע לקשר נכון יותר בין סיבה לתוצאה הוא מתחיל להבין יותר טוב איך להשיג את המטרות שלו נכון יותר, ובאופן אמיתי יותר.
מטרה רצון פנימי להתפשר עובד מטרה אמיתית החלטה החלטות עבודה אמיתי עם עצמי חיצוניות אמיתי עם עצמך יתרון יתרונות להיות מסודר מסודר
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש אמת מוחלטת? האם יש בחירה חופשית? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך להנות בחיים? מי ברא את אלוהים? למה יש רע וסבל בעולם? איך נוצר העולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? למה העולם קיים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם באמת הכל לטובה? האם יש או אין אלוהים? האם המציאות היא טובה או רעה? מה המשמעות של החיים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? איך להיות הכי חכם בעולם? איך להיות מאושר? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצר העולם? אולי אנחנו במטריקס? למה יש רע בעולם? בשביל מה לחיות? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם לדומם יש תודעה? למה לא להתאבד? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? האם אפשר לדעת הכל? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם יש משמעות לחיים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
נשמה או גוף שליטה באזרחים בוררות לשלוט ברצונות יעוץ אישי והכוונה להביא ילד התקפי דיכאון טיפול בפחדים איך לאהוב את עצמי? חוסר אהבה עצמית והישרדות אהבה טוב או רע להתנהג כמו אוהב אושר בלי לעשות כלום לדיכאון ולעצבות תשוקה מינית של חרדים איך להפסיק לאהוב את האקס? להחליט מתוך פחד תהליך קבלת החלטות בחיים התמודדות עם האשמות התמודדות עם פחד מזוגיות מוטיבציה לחדר כושר ליצור מוטיבציה אצל עובדים שאלות נפוצות של לקוחות התאמת מוצר לשכנע לא להביא ילדים אהבת ילדים תרגיל במודעות סנטר רוחני ניתוח מקרה טיפול בהפרעת אישיות טראומה וסכיזופרניה להחזיר את האקס שיש לו חברה איך לא לפחד להתחיל עם האקס? ברכיים שריר הכתף להיות אלוהים בשליטה רגשית האם יותר קל לרמות אנשים שמאמינים באלוהים? משיכה מינית והארה רוחנית הארה שנעלמת האם אפשר להיות אלוהים? איך להפוך להיות אלוהים? רכישת דירה יד 2 להשקיע כסף מה תכלית החיים? מטרת החיים היא גן עדן מחשבות שליליות בזוגיות דפוסי חשיבה שליליים לא צריך בחירה חופשית אולי אתה רובוט? מתי העולם נברא? ניתוח השאלה איך העולם נוצר עוד נושאים ...
האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן מנטלי, מטפל רב תחומי, מאמן אישי לירידה במשקל בנושאי המהות האמיתית - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1250 שניות - עכשיו 05_09_2026 השעה 11:09:11 - wesi4