ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה אימונים ✔כיצד תדע האם המאמן האישי שלך מועיל לך או אולי מזיק לך? ✔אימון אישי וקואצינג. כיצד מאמן אישי טוב גורם לך להרגיש ביחס אליו וביחס...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨כיצד תדע האם המאמן האישי שלך מועיל לך או אולי מזיק לך?
אימון אישי וקואצינג. כיצד מאמן אישי טוב גורם לך להרגיש ביחס אליו וביחס לעצמך? כיצד אתה אמור להרגיש אחרי אימון טוב כלפי עצמך וכלפי המאמן שלך? אילו תחושות אמורות לשדר לך שעליך לברוח מהמאמן האישי שלך? כיצד יכול להיות שמאמן אישי טוב יגרום לך אולי לזילות של עצמו בעיניך? מתי אתה אמור להעריך את האימון הטוב שקיבלת למרות שזה יכול להראות אחרת? כיצד תדע האם המרצה שלך הוא מרצה טוב או לא, גם בלי שאתה מבין בתחום שלו? כיצד תדע על רעיון חיובי שהוא טוב יותר מרעיון אחר?

בחיים אנחנו כל הזמן לומדים, שומעים רעיונות שמתיימרים לקדם אותנו ולסייע לנו בחיים, אנחנו קוראים ספרים שונים שמתיימרים להראות לנו את הדרך אל האושר, אנחנו שומעים הרצאות ממורים באקדמיה וגם ממאמנים וקואצ'רים אישיים, אנחנו מעבירים ביקורת על עצמנו, אנחנו מלמדים אנשים אחרים, את הילדים שלנו דברים שונים שאמורים לסייע להם בחיים.

כשם שמורה רוחני טוב יכול לגרום להצלחה בחיים, כך אימון אישי ממורה לא טוב יכול לגרום לנזק. כשם שרעיון טוב יכול לגרום להגשמת חלומות, כך צורת לימוד ושיטת חיים שאינה טובה יכולה לגרום לכישלון גם אם היא מתיימר להיות טובה. כשם שביקורת בונה יכולה לקדם אדם, כך ביקורת שלילית עלולה לפגוע ולהרחיק אדם משלמותו.

כיצד נדע האם הרעיון שמוצג לנו הוא אכן רעיון טוב? כיצד נדע האם המאמן הקאוצ'ר שלנו הוא אכן מדריך טוב? כיצד נדע האם הביקורת שאנחנו מעבירים על עצמנו היא חיובית ומקדמת אותנו - או אולי היא ביקורת שלילית ועלינו להימנע ממנה? כיצד נדע האם תהליך הלמידה שלנו הוא אכן טוב?

התשובה לכך בקצרה היא: מאמן טוב יגרום לך להרגיש גדול יותר, יגרום לך להאמין בעצמך שגם אתה יכול לעשות ולהשיג את כל מה שהוא הציג בפניך.

לעומת זאת מדריך שאינו טוב יגרום לך להרגיש שהדברים שהוא אמר הם נפלאים, הם מרתקים, הם מדהימים, אבל אין שום סיכוי שאתה עצמך היכן שאתה וכפי שאתה מכיר את עצמך יכול להשיג אותם.

אם סיימת לשמוע הרצאה והיא גרמה לך להרגיש קטן יותר, אם עד עכשיו חשבת שאתה לא יכול ושהדברים קשים להשגה ועכשיו אתה בטוח בכך, אם אתה נדהם מהמרצה מכמה הוא חכם, מאיך הוא מבין דברים כל כך מסובכים, אם עכשיו אתה מרגיש שהמרחק בין המרצה לבינך גדול יותר מאשר חשבת לפני ששמעת את דבריו, אם אחרי שאתה שומע רעיון כל שהוא אתה נדהם מהרעיון אבל מרגיש שהוא רחוק מאוד ממך. כל וריאציה כזאת היא שלילית ולא משנה מי אמר אותה, או מה הוא אמר בדיוק. הדברים האלו גורמים לך לנזק. לא רק שהם לא גורמים לך תועלת הם גורמים לך נזק.

לעומת זאת, אם לפני שהגעת אל אותו מאמן, אם לפני ששמעת את אותה התיאוריה חשבת שאתה לא יכול, שקשה לך, שהכל נשגב מבינתך, אך אחרי ההרצאה, אתה אומר לעצמך, מה? זה הכל? מה, זה כל כך פשוט? לא יכול להיות! אם אתה מרגיש שאתה יכול להשיג הכל, אם התמלאת בביטחון עצמי, אם אתה מאמין ביכולות שלך יותר, אם אתה חושב שהדברים מאוד פשוטים, אולי אפילו פשוטים מידי.

אם לפעמים מדהים אותך שהדברים פשוטים מידי, אולי אפילו ישימים מידי, אולי אפילו לא מסובכים כמו שציפית שהם יהיו. אם הם נראים לך כברורים מאליהם אולי ללא זוהר והילה של כבוד, אם אתה מבין שהדברים בצורה שבה הם נאמרו הם פשוטים מאוד לביצוע וליישום, אם אתה מבין שהם בהישג ידך, זה אכן מרצה ומאמן טוב, דבק בו. זו אכן שיטת לימוד נכונה, אמץ אותה.

מרצה טוב אמור לגרום לדבר המסובך ביותר להיות הכי פשוט בעולם בעיניך. מרצה טוב גורם לך לא להבין את אלו שלא מבינים, גורם לך להתפלא מהפשטות של הרעיון, מכך שהוא בכלל לא מסובך, אולי עד כדי כך שלפעמים אתה בטעות עלול לזלזל בו בגלל שהוא נראה לך פשוט ולא מספיק מהפכני. מרצה טוב אמור לקחת אותך שאתה קטן בעיניך וביכולות שלך בעיני עצמך ולגרום לך להרגיש גדול, להרגיש פחות קטן ויותר גדול מאשר קודם לכן, לנטוע בך תקווה ואמונה בעצמך, שגם אתה יכול להשיג הכל, שגם אתה יכול להיות בדיוק כמוהו. מרצה טוב מצליח לפשט עבורך את הדבר הגדול והמורכב ביותר לדברים הפשוטים ביותר שהם בתפיסתך.

וההפך להפך, ביקורת לא בונה, אולי גורמת לך לתדהמה מהרעיון, לחשוב עליו כמה הוא נפלא, אולי לומר ואוו על המרצה, על כמה הוא חכם ואיך הוא מבין דברים כאלו שאתה לא מבין בכלל. הוא גורם לך להרגיש מול עצמך קטן יותר מאשר קודם, מה שגורר בעצם את זה שהוא נהיה גדול יותר בעיניך מאשר לפני ששמעת את דבריו. כי הוא הרי מדבר דברים נפלאים ומסובכים כ"כ שאתה לא מסוגל להבין. הוא עושה את עצמו גדול על ידי זה שהוא הופך אותך לקטן. דע לך כי מאוד יכול להיות שהוא לוקח רעיונות ופתרונות פשוטים והופך אותם למורכבים, הוא מסבך אותם לחינם ומרחיק אותך מהפתרון. לעומת המאמן הטוב שלוקח את הדבר המסובך ביותר ומפשט לך אותו להשגתך.

מסקנה, אם אחרי שאתה שומע רעיון כל שהוא זה מרפה את ידך בצורה כל שהיא וגורם לך להאמין פחות ביכולת שלך לעשות את הנאמר, ברח משם כמו אש ולא משנה מה נאמר ומי האומר.

לעומת זאת אם רעיון כל שהוא גורם לך להאמין בעצמך יותר, לחשוב שאולי גם אתה יכול, אם הרעיון לוקח אותה למקום חיובי, דבק בו, אמץ אותו כל הדרך אל ההצלחה.

ביקורת חיובית ובונה, היא ביקורת שמקדמת את השומע אותה (שזו גם יכולה להיות ביקורת שאתה מעביר על עצמך) למשהו חיובי יותר מאשר קודם לכן. אם הביקורת מקדמת אותך ונוטעת בך תקווה היא חיובית, אך אם להפך, אם היא גורמת לך להתייאש ולהרפות את ידך היא שלילית.

נקודה נוספת למחשבה, כל הנ"ל נכון גם אם ברצונך להשוות את מידת האפקטיביות של 2 רעיונות חיוביים. כדי לדעת מי חיובי יותר ובמי להתמיד יותר. ככל שהרעיון פשוט וישים יותר בעיניך, ככל שהרעיון מצליח לגרום לך להתקדם יותר אל המטרה שלך כך הוא טוב יותר. אחוז את כלל האצבע הנ"ל בידך והצמד לרעיונות הטובים יותר. בהצלחה.
הגשמת חלום אימון אישי מטרות ביקורת שלילית ביחס לעצמך להאמין בעצמי להיות טוב לחזק ביטחון עצמי מורים רוחניים לדבר פיתוח ביטחון עצמי אימון אימון אישי אימונים להתאמן מאמן אישי
Abc או fbw, איזו תוכנית אימון יותר טובה? פיצול אימונים, אימון לכל הגוף, אימון גוף מלא, בניית תוכנית אימון, אימון לכל חלקי הגוף, אימון מפוצל, איך לחלק את תוכנית האימונים? איך לבנות תוכנית אימונים? איך לשמור על גירוי בשריר?
Abc או fbw, איזו תוכנית אימון יותר טובה? פיצול אימונים, אימון לכל הגוף, אימון גוף מלא, בניית תוכנית אימון, אימון לכל חלקי הגוף, אימון מפוצל, איך לחלק את תוכנית האימונים? איך לבנות תוכנית אימונים? איך לשמור על גירוי בשריר?
... או fbw, איזו תוכנית אימון יותר טובה? פיצול אימונים, אימון לכל הגוף, אימון גוף מלא, בניית תוכנית אימון, אימון לכל חלקי הגוף, אימון מפוצל, איך לחלק את תוכנית האימונים? איך לבנות תוכנית אימונים? איך לשמור על גירוי בשריר? מהי תוכנית האימון הטובה ביותר, ABC או Full Body Workout? אליעד כהן פותח את הנושא בדיון מפורט בשתי שיטות מרכזיות לאימון בחדר הכושר - ABC (אימון מפוצל) ו - Full Body Workout (אימון גוף מלא). הוא מתחיל בהסבר מפורט לגבי המשמעות של כל אחת מהשיטות. מהו אימון Full Body Workout? Full Body Workout, או אימון לכל הגוף, מתאפיין בכך שבכל אימון המתאמן עובד על כל קבוצות השרירים בגוף. בכל אימון, המתאמן נוגע בכל חלקי הגוף מבלי להתמקד יתר על המידה בשריר מסוים אחד. לדוגמה, גם אם מתאמן חש בכאב ברגליים באימון מסוים, הוא פשוט יוותר על הרגליים באותו יום, אך עדיין יפעל מתוך תפיסה שהוא מתאמן על כל הגוף בכל אימון. מהו אימון ABC (אימון מפוצל)? אימון ABC או אימון מפוצל, לעומת זאת, מבוסס על עיקרון חלוקת הגוף לקבוצות שרירים שונות, וכל אימון מוקדש לקבוצה מסוימת. לדוגמה: יום ראשון - רק יד קדמית. יום שני - רק יד אחורית. יום שלישי - רק גב. יום רביעי - ירך קדמית, וכך הלאה. אליעד מציין שישנן וריאציות שונות לפיצול זה, כמו אימון חזה ויד אחורית יחד, או גב ויד קדמית יחד, או פיצולים כמו פוש, פול, לג (תרגילי לחיצה, משיכה ורגליים). מה היתרונות של אימון ABC (פיצול)? היתרון המרכזי של שיטת ה - ABC, לפי אליעד, הוא היכולת לתת גירוי גבוה יותר לשריר מסוים בכל אימון. כאשר מתאמן מתמקד רק בשריר אחד למשך שעה וחצי של אימון, הוא יכול להגיע לרמות עומס גבוהות יותר וליצור גירוי משמעותי לשריר. אליעד מדגים את העניין בעזרת דוגמת הרתחת מים - אם לא ממשיכים לחמם ... רצף של גירוי גבוה כדי להתפתח באופן מיטבי. מה החיסרון של אימון ABC (פיצול)? החיסרון בשיטה זו הוא הפער בין האימונים. בגלל הפיצול, השריר הספציפי שאומן היום יקבל את האימון הבא שלו רק אחרי שבוע או אפילו יותר. לאחר כמה ימים השריר כבר התאושש לגמרי ולא מקבל גירוי נוסף, מה שגורם לפוטנציאל הגדילה לא להיות ... של Full Body Workout? אליעד מסביר כי היתרון בשיטת האימון לכל הגוף הוא שמירת הגירוי המתמיד על השרירים לאורך כל השבוע. בשיטת ה - Full Body Workout, המתאמן לא בהכרח מגיע לעומס מקסימלי בכל
איך להתחיל להתאמן מאפס? איזה תרגילים לעשות בחדר כושר? איך להתאמן נכון? תרגילי כושר למתחילים, אימון כושר למתחילים, איך מתחילים להתאמן? תרגילים לחדר כושר, תרגילים לבית, תוכנית אימונים בסיסית, בניית תוכנית אימונים
איך להתחיל להתאמן מאפס? איזה תרגילים לעשות בחדר כושר? איך להתאמן נכון? תרגילי כושר למתחילים, אימון כושר למתחילים, איך מתחילים להתאמן? תרגילים לחדר כושר, תרגילים לבית, תוכנית אימונים בסיסית, בניית תוכנית אימונים
... להתחיל להתאמן מאפס? איזה תרגילים לעשות בחדר כושר? איך להתאמן נכון? תרגילי כושר למתחילים, אימון כושר למתחילים, איך מתחילים להתאמן? תרגילים לחדר כושר, תרגילים לבית, תוכנית אימונים בסיסית, בניית תוכנית אימונים איך להתחיל להתאמן מאפס בצורה נכונה ומלאה? כשאדם רוצה להתחיל להתאמן מאפס, הוא בעצם שואל את עצמו איך לחזק את הגוף בצורה הטובה ביותר באמצעות תרגילי התנגדות או תרגילי כוח. הרעיון המרכזי של אימון כושר הוא ליצור עומס על השרירים, ולאחר מכן, בעזרת תזונה נכונה, הגוף משתמש באנרגיה מהמזון כדי לבנות ולחזק את השרירים. העיקרון הבסיסי הוא פשוט: מתיחה ... של הגוף, ועוד. איך להתחיל להתאמן מאפס? תרגילים מומלצים למתחילים תוכנית אימונים בסיסית אימון כוח למתחילים איך להתאמן נכון? תרגילים לחדר כושר ולבית מהם התרגילים הכי טובים לכל שריר? תרגילים מומלצים, אימון FBW, אימון לכל הגוף, תרגילים לכל הגוף, איזה תרגילים הכי טובים? מה התרגיל הכי טוב? תרגיל אחד לכל שריר, אימון כל שרירי הגוף, בחירת תרגילים לאימון, איזה תרגילים לבחור? איזה תרגיל לעשות? איך להתאמן למתחילים, תרגילים למתחילים, אימון כושר למתחילים, איך מתאמנים למתחילים? כושר למתחילים, אימון למתחילים, מתאמן בפעם הראשונה, איך להתחיל להתאמן בפעם הראשונה? מדריך למתחיל להתאמן, פעם הראשונה מתחיל להתאמן, פעם הראשונה בחדר כושר ...
איך לרדת במשקל בצורה נכונה? טעויות בירידה במשקל, איך לא לרדת במשקל? איך להתחטב? איך לשמור על מסת השריר? איך להיות יותר חטוב? חשיבות האימונים בירידה במשקל, אימונים אנאירוביים, אימוני התנגדות, תזונה נכונה, תזונה ואימונים
איך לרדת במשקל בצורה נכונה? טעויות בירידה במשקל, איך לא לרדת במשקל? איך להתחטב? איך לשמור על מסת השריר? איך להיות יותר חטוב? חשיבות האימונים בירידה במשקל, אימונים אנאירוביים, אימוני התנגדות, תזונה נכונה, תזונה ואימונים
... לרדת במשקל בצורה נכונה? טעויות בירידה במשקל, איך לא לרדת במשקל? איך להתחטב? איך לשמור על מסת השריר? איך להיות יותר חטוב? חשיבות האימונים בירידה במשקל, אימונים אנאירוביים, אימוני התנגדות, תזונה נכונה, תזונה ואימונים מה הטעות הגדולה ביותר בירידה במשקל? הטעות המרכזית והגדולה ביותר שאנשים עושים כשהם מנסים לרדת במשקל היא התמקדות יתרה במספר שמופיע על ... כמות שריר ושומן מסוימת, והוא מעלה משמעותית את מסת השריר שלו, אז באופן יחסי אחוז השומן בגוף ירד, אפילו אם המשקל הכללי יישאר זהה או יעלה. מה החשיבות של אימונים בירידה נכונה במשקל? כדי לרדת באחוזי השומן ולשמור או לבנות מסת שריר, חובה לשלב אימונים אנאירוביים, הנקראים גם אימוני התנגדות. אימונים אלו, בניגוד לאימונים אירוביים בלבד, מספקים לגוף גירוי מספיק כדי לשמור על מסת השריר ואף להגדיל אותה. לדוגמה, אדם שעושה רק אימונים אירוביים כמו ריצה ארוכה, עשוי לשרוף קלוריות רבות אך גם לאבד מסת שריר, מכיוון שהוא לא נותן מספיק גירוי לשרירים. כך, הוא יכול לאבד משקל, אך להישאר או אפילו להיות יותר שמן מבחינת אחוזי שומן לעומת שריר. לעומת זאת, אדם שמשלב אימוני התנגדות ישמור על מסת שרירו גם כאשר הוא במאזן קלורי שלילי. איך התזונה משפיעה על ירידה נכונה במשקל? לתזונה יש תפקיד קריטי בירידה נכונה ... מסת שריר משמעותית, שזה לא רצוי. לעומת זאת, אם אדם אוכל יותר מדי קלוריות, גם אם הוא מתאמן, הגוף עלול לאגור שומן נוסף. כאשר התזונה מותאמת נכון יחד עם אימוני התנגדות, הגוף יכול להשתמש באנרגיה העודפת לבניית מסת שריר במקום אגירת שומן. למה עדיף לא לרדת במשקל במהירות רבה מדי? ירידה מהירה במשקל, ... לכך היא אדם שמפסיק לאכול פחמימות לזמן קצר: הוא יאבד נוזלים במהירות אך לא יאבד שומן משמעותי, ובטווח הארוך הוא פשוט יחזיר את המשקל שאיבד. איך מבצעים אימונים בצורה נכונה? כדי לבצע אימונים בצורה נכונה, יש לשלב אימוני התנגדות שנותנים גירוי מקיף לשרירים בגוף. לא מספיק לעשות תרגילים בודדים בלבד כמו שכיבות סמיכה. אימון נכון כולל מגוון רחב של תרגילים המגרים את כלל השרירים בגוף, ומונעים איבוד מסת שריר בתהליך הירידה בשומן. מה התהליך האידיאלי של ירידה במשקל לפי אליעד כהן? התהליך האידיאלי משלב שלושה אלמנטים מרכזיים: הבנת המטרה - המטרה היא לרדת בשומן ולא סתם במשקל. שילוב אימונים - לבצע אימוני התנגדות בצורה נכונה כדי לשמור או להעלות מסת שריר. תזונה מאוזנת - הקפדה על תזונה נכונה בכמות ובאיכות כדי לאפשר ירידה בשומן ובניית ... על ידי הקפדה על שלושת האלמנטים האלו, האדם יוכל לרדת בשומן, לשמור על מסת שריר, ולהשיג גוף בריא וחטוב בצורה נכונה ובריאה. איך לרדת בשומן ולא בשריר? מהם אימוני התנגדות? טעויות בירידה במשקל? איך לשמור על מסת שריר בדיאטה? האם אימון אירובי שורף שריר? מה זה מאזן קלורי שלילי? איך להתחטב בצורה נכונה? חשיבות התזונה והאימונים, למה לשמור על התזונה? למה צריך להתאמן? מאזן קלוריות שלילי, מאזן קלורי שלילי, מאזן קלורי חיובי, מאזן קלוריות חיובי, בניית מסת שריר, פירור מסת שומן, פירוק שומן, לעלות במסת השריר ולפרק שומן, לשמור על מסת השריר, איך לא לפרק שריר בחיטוב? למה חשוב להתאמן? טעויות בדיאטה, דיאטה מסוכנת, איך לרדת במשקל מהר? איך יורדים במשקל? דיאטה בריאה, אירובי או אנאירובי, אימון אירובי, אימון אנאירובי, איזה אימון הכי טוב? ...
כמה פעמים להתאמן בשבוע? כל כמה זמן צריך להתאמן, כל כמה ימים צריך להתאמן, אימון יתר, למה חשוב לנוח מאימונים? האם להתאמן כל יום? בניית תוכנית אימונים, איך להתאמן נכון? כמה פעמים בשבוע מומלץ להתאמן בחדר כושר?
כמה פעמים להתאמן בשבוע? כל כמה זמן צריך להתאמן, כל כמה ימים צריך להתאמן, אימון יתר, למה חשוב לנוח מאימונים? האם להתאמן כל יום? בניית תוכנית אימונים, איך להתאמן נכון? כמה פעמים בשבוע מומלץ להתאמן בחדר כושר?
... פעמים להתאמן בשבוע? כל כמה זמן צריך להתאמן, כל כמה ימים צריך להתאמן, אימון יתר, למה חשוב לנוח מאימונים? האם להתאמן כל יום? בניית תוכנית אימונים, איך להתאמן נכון? כמה פעמים בשבוע מומלץ להתאמן בחדר כושר? כמה פעמים צריך להתאמן בשבוע? שאלה נפוצה בעולם הכושר היא כמה פעמים בשבוע צריך להתאמן, והאם עדיף להתאמן כל יום או לקחת מנוחות ארוכות בין אימונים. אליעד כהן מדגיש שלא משנה כמה פעמים בשבוע מתאמנים. אנשים חושבים בטעות שיש חשיבות מיוחדת למספר האימונים בשבוע, אבל האמת היא שהמספר כשלעצמו אינו חשוב. במקום זאת, החשוב הוא רמת הגירוי והעומס שיש לשרירים שלכם. הגירוי לשריר הוא הדבר המרכזי שקובע אם האימונים שלכם יעילים או לא. מהו הגירוי בשרירים ולמה הוא כל כך חשוב? אליעד כהן מסביר שהמטרה של האימון היא לגרום לגירוי בשרירים. כאשר השריר מקבל גירוי מספיק, הוא זקוק לזמן מנוחה ולאנרגיה (מזון ומנוחה) כדי לגדול ולהתחזק. כל עוד יש גירוי, ... במקום לאגור שומן. לעומת זאת, אם אין גירוי בשריר, הגוף עשוי להחליט שאין צורך במסת שריר עודפת ויתחיל לפרק שרירים, גם אם אתם אוכלים בדיוק לפי הצורך. האם ניתן להתאמן פעם בשבוע בלבד או כל יום? בהחלט ניתן להתאמן פעם בשבוע או אפילו פעם בשנה, אם האימון נותן מספיק גירוי. לדוגמה, אם תעשו אימון עם אלף חזרות ליד קדמית, יכול להיות שייקח לשריר שבוע שלם להתאושש. המשמעות היא שבמשך שבוע שלם יש גירוי והגוף עובד על התאוששות ובנייה. מצד שני, אם עשיתם אימון קל מדי, השריר יכול להתאושש אפילו תוך כמה דקות או שעות, וכך, גם אם התאמנתם ממש לאחרונה, הגירוי לא משמעותי ולא אפקטיבי. אליעד מדגיש שהגוף אינו מודע לתאריכים או ימים בשבוע אלא רק לגירוי שיש בו. מה הסכנה באימון יתר ומה זה אומר? אליעד מסביר שהרעיון להתאמן כל יום באופן אינטנסיבי כדי לשמור על גירוי מתמיד בשרירים עלול להוביל למצב של אימון יתר. אימון יתר הוא מצב שבו העומס על הגוף גדול מדי והגוף אינו יכול להתאושש. הדבר יכול לגרום לפציעות חמורות, נזקים לשרירים, ובמקרים קיצוניים אף לאשפוז בבית החולים. לכן, חשוב להימנע מאימון יתר ולדעת להקשיב לגוף ולמנוחה שהוא דורש. איך לדעת מתי להתאמן ומתי לנוח? אליעד ממליץ להקשיב לגוף ולפתח מודעות לתחושות הפיזיות. במקום לעבוד לפי לוח זמנים קשיח של ימים ושעות, יש להרגיש אילו שרירים זקוקים לעומס נוסף ואילו שרירים זקוקים למנוחה. למשל, יכול להיות שהכתפיים שלכם זקוקות לעומס נוסף, בזמן שהרגליים שלכם עדיין לא התאוששו מהאימון הקודם. המפתח הוא להכיר את התחושות בשרירים, לזהות מתי יש עומס ומתי השריר מרגיש רענן. מי שלא מצליח להבחין בתחושות האלה עלול להתאמן כאשר הגוף שלו עדיין זקוק למנוחה, או להיפך, להפסיד הזדמנויות להעמיס עומס נחוץ על שרירים שהתאוששו. כיצד לפתח את היכולת להרגיש את הגוף? אליעד ... אם הכאב שאתם מרגישים הוא שרירי או עמוק יותר, בעמוד השדרה למשל. רק אחרי שתדעו להבחין בצורה מדויקת מה בדיוק כואב או עייף בגוף, תוכלו להחליט נכונה אם לנוח או להתאמן. האם יש חשיבות להתאמן בדיוק בשעה קבועה כל יום? אליעד כהן מתייחס לכך שלוחות זמנים נוקשים הם מיותרים. התעקשות
תרגילי משקל גוף או משקולות, אימוני משקל גוף, אימון כנגד משקל גוף יתרונות וחסרונות, תרגילים פונקציונליים, פיתוח גוף ללא משקולות, תרגילים כנגד משקל גוף, אימונים כנגד משקל גוף, משקל גוף או חדר כושר, אימון בלי משקולות
תרגילי משקל גוף או משקולות, אימוני משקל גוף, אימון כנגד משקל גוף יתרונות וחסרונות, תרגילים פונקציונליים, פיתוח גוף ללא משקולות, תרגילים כנגד משקל גוף, אימונים כנגד משקל גוף, משקל גוף או חדר כושר, אימון בלי משקולות
... משקל גוף או משקולות, אימוני משקל גוף, אימון כנגד משקל גוף יתרונות וחסרונות, תרגילים פונקציונליים, פיתוח גוף ללא משקולות, תרגילים כנגד משקל גוף, אימונים כנגד משקל גוף, משקל גוף או חדר כושר, אימון בלי משקולות האם אימון במשקל גוף עדיף על אימון עם משקולות? השאלה המרכזית שאליעד כהן מציג כאן היא האם יש יתרונות מיוחדים לאימוני משקל גוף על פני אימונים בעזרת משקולות. אימון במשקל גוף הוא כל אימון שמבוצע ללא ציוד נוסף, כשהעומס על השרירים מגיע מהמשקל של הגוף עצמו. לדוגמה, במקום לעשות לחיצת חזה עם מוט, אפשר לבצע שכיבות סמיכה, במקום להשתמש במכשיר פולי עליון בחדר ... עליו. אילו דוגמאות קיימות לאימוני משקל גוף בהשוואה למכשירים? אליעד נותן מספר דוגמאות שממחישות את ההבדלים והשוויונות בין אימוני משקל גוף לאימונים עם ציוד בחדר הכושר: מתח מול פולי עליון: בתרגיל הפולי העליון, האדם יכול לקבוע בדיוק כמה משקל הוא ימשוך: 10, 20, 30 או 50 קילו. בתרגיל המתח, המשקל הוא תמיד משקל הגוף ... או 200 קג. מהם החסרונות של אימון במשקל גוף ביחס לאימון עם משקולות? אליעד מדגיש שהחיסרון המרכזי של אימוני משקל גוף הוא הקושי לשלוט בעומס המדויק שמופעל על השרירים. כשמתאמנים עם מכשירים, יש אפשרות מדויקת לבחור את המשקל: אפשר להוסיף או להוריד קילו או שניים בהתאם לצורך, ... בקלות רבה. לעומת זאת, באימוני משקל גוף, ההתאמות בעומס הן מורכבות יותר ודורשות ידע מעמיק יותר בתנועות גוף ובמנחים שונים של התרגיל. לדוגמה, ביצוע שכיבות סמיכה עם עומסים משתנים דורש טכניקות שונות ... או בתרגילי כתפיים. האם אימון משקל גוף יותר קשה או יותר קל מאימון עם משקולות? אליעד מסכם כי אין תשובה חד משמעית לגבי הקושי של אימון במשקל גוף לעומת אימון עם משקולות. הכל תלוי במנח הגוף, בזוויות בהן מתבצע התרגיל וביכולת של המתאמן להתאים את התנועה לעומס הרצוי. ישנם תרגילי משקל גוף שיהיו קלים יותר מתרגילים דומים ... מה המסקנה של אליעד לגבי אימוני משקל גוף? המסקנה שאליעד מציג היא שאין עדיפות עקרונית לאימוני משקל גוף על פני אימונים בעזרת משקולות או ציוד חדר כושר. בסופו של דבר, הדבר החשוב באמת הוא העומס וההתנגדות שהשריר חווה במהלך התרגיל. הבחירה בין אימוני משקל גוף לאימונים עם משקולות צריכה להיעשות בהתאם להעדפה אישית, לזמינות של ציוד, ולמטרות הספציפיות של המתאמן. אין נכון או לא נכון אוניברסלי, אלא התאמה אישית לנסיבות ולצרכים של כל ... משקולות? מהם היתרונות של אימוני משקל גוף? אימון פונקציונלי מול חדר כושר האם ניתן לפתח גוף ללא משקולות? קליסטניקס או חדר כושר? משקל גוף או מכשירי כושר, להתאמן בבית או בחדר כושר, פיתוח גוף בלי משקולות, פיתוח גוף בבית בלי משקולות, אימון כושר בבית,
אימונים, 2 דרכים להתאמן, 2 דרכים לפתח את שרירי השכל, איך לפתח את החשיבה? איך לפתח את השרירים של השכל? איך לפתח את המוח? מאמץ שרירי, מאמץ שכלי, לאמץ את החשיבה, לאמץ את השכל, גישות באימון שכלי, גישות באימון חשיבה
אימונים, 2 דרכים להתאמן, 2 דרכים לפתח את שרירי השכל, איך לפתח את החשיבה? איך לפתח את השרירים של השכל? איך לפתח את המוח? מאמץ שרירי, מאמץ שכלי, לאמץ את החשיבה, לאמץ את השכל, גישות באימון שכלי, גישות באימון חשיבה
אימונים, 2 דרכים להתאמן, 2 דרכים לפתח את שרירי השכל, איך לפתח את החשיבה? איך לפתח את השרירים של השכל? איך לפתח את המוח? מאמץ שרירי, מאמץ שכלי, לאמץ את החשיבה, לאמץ את השכל, גישות באימון שכלי, גישות באימון חשיבה מהן שתי הדרכים לפתח שרירים ושכל? אליעד כהן מסביר שישנן שתי דרכים עיקריות להתאמן ולפתח את הגוף ואת השכל, כשהעיקרון הבסיסי מאחורי האימון הוא המאמץ עצמו ולא התוצאה או הכמות של הפעולות שמבצעים. ההסבר מתמקד בשתי גישות עיקריות לפיתוח הגוף ולפיתוח החשיבה, ומציג אותן באמצעות דוגמאות ברורות ומפורטות. מהי הדרך הנפוצה אך הפחות יעילה לפיתוח השרירים? הגישה הראשונה והנפוצה ביותר לאימון שרירים מתרכזת בפעולה עצמה ובמספר החזרות שמבצעים. למשל, כשאדם מתאמן בחדר כושר, הוא בדרך כלל מתמקד בפעולה פשוטה של הרמת משקולת ממקום אחד לאחר. הוא עשוי ... כהן, הגישה הזאת אמנם נפוצה מאוד, אך היא פחות יעילה משמעותית, כיוון שהיא לא מתמקדת במטרה העיקרית של האימון - יצירת המאמץ הנכון בשריר. מהי הדרך היעילה יותר לפיתוח השרירים? אליעד מסביר שהגישה השנייה והיעילה יותר מתמקדת במאמץ של השריר עצמו. המתאמנים בגישה זו לא ... הם אינם עסוקים במספר החזרות או במשקל המדויק, אלא במתח המקסימלי שהם יכולים ליצור בשריר. בצורה זו, האימון הופך להיות הרבה יותר יעיל וממוקד. מהן שתי הדרכים לפתח את השכל? באופן מקביל לפיתוח הגוף, אליעד כהן מדבר על שתי גישות לפיתוח השכל: הגישה הראשונה, ... ידע בלבד? אליעד מסכם ואומר שהמאמץ השכלי הוא הדרך הטובה ביותר לפתח את המוח בצורה מקיפה ואמיתית. כמו באימון פיזי, גם בשכלי, העיקר הוא לא בכמות החזרות אלא באיכות המאמץ. האדם צריך להתרגל לחפש ולהעריך את תחושת הקושי, להקדיש את עצמו להבנה ולא לשינון, משום שהבנה אמיתית משפרת את התפקוד השכלי בכל תחומי החיים. איך לפתח את השכל? מהו מאמץ שכלי? איך להתאמן בצורה יעילה? איך לשפר את יכולת החשיבה? מהי הדרך הנכונה לאמן שרירים? אגירת ידע לעומת הבנה - מה עדיף? ...
מבוא לאימוני כושר ותזונה, מה זה אימוני כושר? אימון אירובי, אימון אנאירובי, האם כדאי להתאמן? למה כדאי להתאמן? איזה אימון הכי טוב? למה להתאמן? מטרות האימון הגופני, למה תזונת ספורט חשובה? איך להתחיל להתאמן? איך מתאמנים?
מבוא לאימוני כושר ותזונה, מה זה אימוני כושר? אימון אירובי, אימון אנאירובי, האם כדאי להתאמן? למה כדאי להתאמן? איזה אימון הכי טוב? למה להתאמן? מטרות האימון הגופני, למה תזונת ספורט חשובה? איך להתחיל להתאמן? איך מתאמנים?
... לאימוני כושר ותזונה, מה זה אימוני כושר? אימון אירובי, אימון אנאירובי, האם כדאי להתאמן? למה כדאי להתאמן? איזה אימון הכי טוב? למה להתאמן? מטרות האימון הגופני, למה תזונת ספורט חשובה? איך להתחיל להתאמן? איך מתאמנים? מהם סוגי האימונים הגופניים וכיצד הם משפיעים על הבריאות? אימוני כושר הם פעולות גופניות שנעשות על מנת לשפר את ... והבריאות הכללית של הגוף. קיימים סוגים רבים של אימונים גופניים, אשר כל אחד מהם משפיע בצורה שונה על הגוף. אימונים יכולים להיות ממוקדים בחיזוק השרירים, שיפור ... גמישות הגוף, או שיפור המהירות והכוח הכללי. כל אימון כזה מתבצע תוך שימוש בשרירים, שמאפשרים את ביצוע הפעולות השונות. מה ההבדל בין אימון אירובי לאימון אנאירובי? אימונים גופניים יכולים להתחלק לשניים עיקריים: אימונים אירוביים ואימונים אנאירוביים. אימון אירובי הוא אימון שבו הגוף צורך חמצן באופן מתמיד, והמאמץ ... וכולל יותר עבודה על סיבולת לב - ריאה. דוגמאות לאימונים אירוביים כוללים ריצה, רכיבה על אופניים, וחתירה. לעומת זאת, אימון אנאירובי, כמו הרמת משקולות, מתמקד במאמץ ... שנצרכת אינה דורשת חמצן באופן ישיר. האם כדאי להתאמן? מהם היתרונות הבריאותיים של אימון גופני? האם כדאי בכלל להתאמן? אליעד כהן מסביר שההחלטה האם להתאמן או לא תלויה בהעדפות האישיות של כל אדם. עם ... לשמור על בריאות הגוף ולחזק את השרירים. יתרונות האימון הם רבים, וכוללים את חיזוק השרירים, ... פעולות יומיומיות כמו הליכה או הרמת חפצים. בנוסף, אימונים גופניים יכולים לשפר את סיבולת הלב - ריאה, ...
יעדי מכירות, הצבת יעדים, מוטיבציה למכירות, תוכנית אימון, השגת מטרות ויעדים, איך ליצור מוטיבציה? איך להציב מטרות בצורה נכונה? איך לא להציב מטרות? חוסר מוטיבציה, יצירת מוטיבציה לעובדים, מוטיבציה למכירות
יעדי מכירות, הצבת יעדים, מוטיבציה למכירות, תוכנית אימון, השגת מטרות ויעדים, איך ליצור מוטיבציה? איך להציב מטרות בצורה נכונה? איך לא להציב מטרות? חוסר מוטיבציה, יצירת מוטיבציה לעובדים, מוטיבציה למכירות
... מכירות, הצבת יעדים, מוטיבציה למכירות, תוכנית אימון, השגת מטרות ויעדים, איך ליצור מוטיבציה? איך להציב מטרות בצורה נכונה? איך לא להציב מטרות? חוסר מוטיבציה, ... כדי שיוכל להעריך את התפוקה של העובד. אולם האדם כלפי עצמו יכול פשוט להחליט אני מתאמץ היום ככל יכולתי ללא תלות במספרים. איך הגישה של אליעד כהן להצבת יעדים רלוונטית לאימון גופני? אליעד מביא דוגמה מהעולם של אימוני כושר, שגם בו אנשים מציבים לעצמם יעדים מספריים, כמו להרים משקל מסוים במספר חזרות קבוע. לפי ההסבר של אליעד כהן, הצבת יעדים כאלה טובה בעיקר אם המטרה היא להתחרות או לעקוב אחרי תוכנית אימונים מוגדרת. אך אם המטרה היא למצות את המאמץ האישי, אין באמת משמעות ליעד המספרי. במקום זאת, עדיף פשוט להתאמץ עד ... יעד מכירות כדי לעודד את עצמו להתאמץ יותר. במקרה הזה, היעד המספרי לא נועד להגדיר הצלחה או כישלון, אלא ככלי עזר להגברת המאמץ. השוואה בין הצבת יעדי מכירות להצבת יעדי אימון גופני בדומה למכירות, גם באימוני כושר יש אנשים שמציבים לעצמם מספרים מסוימים - למשל, אני רוצה להרים 100 קג שלוש פעמים. האם זו הגישה האידיאלית? התשובה תלויה במטרת האימון. אם המטרה היא להתאמץ כמה שיותר, אז אין טעם לקבוע מספרים מראש - עדיף פשוט להתאמץ עד שהגוף לא יכול יותר. אבל אם המטרה היא להתחרות או להתאים את עצמך לתוכנית אימונים מסוימת, אז הגיוני לעבוד עם מספרים. המסקנה - איך נכון להציב יעד? אם המטרה היא למכור כמה שיותר, עדיף פשוט ... להגיד, זה כמו נגיד באנשים שמתאמנים אז יש אחד שאומר לעצמו אני היום אלך אעשה משקל כזה וכזה ככה וככה חזרות ככה וככה פעמים זה אותו דבר נגיד שמישהו מציב לעצמו יעד באימון זה טוב או לא טוב, מה האמת בא נראה עכשיו מה התשובה שתיתנו לי מה האמת זה טוב או לא טוב? ש: לא טוב. אליעד: ... אליעד: אתה בטוח? ש: אבל נראה לי יכול להיות גם שלא כי הוא יכול להתאמץ יותר מדי ואז יהיו לו דלקות הוא צריך לפי הרגש. אליעד: אז זה טוב להציב האם זה טוב שבן אדם יכנס לאימון ויגיד היום אני צריך להרים ככה וככה פעמים, האם זה טוב להציב מראש אני היום ארים מאה קילו שלוש פעמים שלוש ... שואל שאלה. ש: תלוי מה הוא הולך לעשות אחרי זה. אליעד: בהנחה שהוא לא הולך אחרי זה לעשות כלום. ש: לא הוא הולך לישון. אליעד: הולך לישון הלאה, רגע האם זה טוב שלפני אימון תציב יעד עם מספרים כן או לא? ש: אני מציבה לעצמי יעדים וזה מצוין. אליעד: השאלה אם זה טוב או לא טוב אולי יש ... עוד יותר טוב. ש: אני חושב שזה בסדר אבל לא להידבק לזה יותר מדי. אליעד: אני מחפש תשובה אחרת בכלל, האם זה טוב שבן אדם שמתאמץ יציב לעצמו יעד שהוא הולך לעשות x חזרות x אימונים x משקל כן או לא, תשובה תלוי במטרת האימון שלו אם מטרת האימון שלו היא לדוגמה להתאמץ כמה שיותר אז מה אתה מציב לעצמך בכלל יעד מספרי אין שום משמעות ליעד המספרי כי המטרה ... כי אם לא אתה פחות עייף אז תתאמץ יותר אתה יותר עייף תתאמץ פחות, תגיד אני מתאמץ עד שיגמר לי הכוח או אחרי שיגמר לי הכוח אני אעשה עוד שלוש חזרות נגיד. השאלה מה מטרת האימון מלכתחילה אם המטרה שלך זה לצאת ידי חובה את התוכנית אימון שלך אז זאת המטרה שלך אז אתה רוצה לצאת ידי חובה תישן שם זה וזה עד שתסיים את האימון תצא, השאלה מה מטרת האימון זאת השאלה. עכשיו יש אנשים שלא ברור להם כל כך מה מטרת האימון אז הם מציבים יעדים אבל מה האמת שבעולם אידיאלי אם אתה בתחרות אז יש היגיון להגיד אני רוצה להרים משקל מסוים אבל אם אתה לא בתחרות מה זה משנה מה המשקל. אם בן אדם עושה אימון נגיד פיתוח גוף אז תגיד לעצמך אני רוצה להתאמץ עד שהשריר יהיה לו מאמץ מסוים מה זה משנה המשקל כי מה האמת ... השאלה כמה אתה יודע להתאמץ, עכשיו אם המטרה שלך היא כוח גם כן אתה לא צריך להציב יעד כי בסופו של דבר אתה אומר לפי כוח אני רוצה להתאמץ עד שאני אמות אבל אם אתה לא יודע להתאמן ואתה הולך לפי איזו תוכנית אימון אז אתה מציב לעצמך יעדים. אז עוד פעם זה כן יהיה הגיוני שתציב לעצמך יעד כמשחק בא נראה אם אני אצליח אבל ...
איך להתאמן נכון? כמה חזרות לעשות? כמה סטים לעשות? כמה משקל להרים? איזה תרגיל לעשות? איך לבנות תוכנית אימון? בחירת משקלי עבודה, בניית תוכנית אימון, להרגיש את השריר, אימון לכשל, תחושה של השריר, יצירת גירוי בשריר, לגרות את השריר
איך להתאמן נכון? כמה חזרות לעשות? כמה סטים לעשות? כמה משקל להרים? איזה תרגיל לעשות? איך לבנות תוכנית אימון? בחירת משקלי עבודה, בניית תוכנית אימון, להרגיש את השריר, אימון לכשל, תחושה של השריר, יצירת גירוי בשריר, לגרות את השריר
... להתאמן נכון? כמה חזרות לעשות? כמה סטים לעשות? כמה משקל להרים? איזה תרגיל לעשות? איך לבנות תוכנית אימון? בחירת משקלי עבודה, בניית תוכנית אימון, להרגיש את השריר, אימון לכשל, תחושה של השריר, יצירת גירוי בשריר, לגרות את השריר איך לבחור תרגילים נכונים לאימון? אליעד כהן מסביר שכאשר אדם מחליט להתאמן, אחת השאלות הראשונות שעליו לשאול היא איזה תרגילים ... ספציפיות באתר, יש להשתמש גם בשיקול הדעת ולחקור באופן אישי את מבנה הגוף והאנטומיה. כמה משקל צריך להרים באימון? לדברי אליעד כהן, השאלה כמה משקל להרים אינה השאלה ... במשקל חופשי, או מה כתוב על המשקולת. מה שחשוב הוא העומס על השריר ועל הגוף, התחושות שהשריר חווה במהלך האימון. איך לקבוע כמה חזרות וכמה סטים לבצע באימון? אליעד מסביר את ההבדל בין חזרות לסטים: חזרה אחת פירושה הרמת משקל פעם אחת, וסט הוא סדרה של כמה חזרות. כאשר אדם מתכנן אימון, הוא צריך לחשוב במונחים של איזו תחושה הוא רוצה ... - 4 סטים. הסיבה לבחירה ב - 20 חזרות היא הפחתת הסיכון לפציעות. איך להרגיש ולזהות את השריר הנכון במהלך האימון? אליעד מדגיש מאוד את החשיבות של זיהוי תחושת השריר בעת האימון. לדבריו, מתאמנים רבים אינם מבדילים בין כאב בשריר, ... לקחת משקל קל מאוד ולעשות הרבה חזרות באיטיות, עד להרגשה של שריפה בשריר. המטרה היא לא להגיע למצב של אימון אירובי, אלא להכיר את תחושת השריר באופן ברור וחד - ... היטב את טווחי התנועה של כל שריר, כדי לדעת כיצד למתוח ולקווץ אותו נכון, בלי לגרום נזק. מה המשמעות של אימון עד כשל ואיך עושים זאת נכון? אליעד כהן מתאר את המושג אימון עד כשל, שבו מתאמן ממשיך לבצע חזרות עד שהשריר לא ... זאת, הוא מזהיר מפני בלבול בין כשל של השריר לבין כאב במפרקים או בגידים, שעלולים להעיד על פציעה ולא על אימון אפקטיבי. יש להיזהר ולא להגיע לנקודת פציעה, לכן חשוב להכיר היטב את הגוף ולהבין מתי השריר מתעייף באמת, ומתי זו תחושה אחרת. מהי החשיבות של טווחי תנועה באימון? אליעד מציין כי בחירת טווח התנועה בתרגיל חשובה, אך ... מתאמנים צריכים להתמקד בתחושה, ולהתאים את טווח התנועה לפי האפקט שהם רוצים להשיג בשריר. איך להתחיל להתאמן נכון בפעם הראשונה? אליעד ממליץ למתחילים לא לרוץ מיד ... חמש או עשרים חזרות, אלא התחושה הפיזית שהשריר חווה היא החשובה ביותר. מה הגישה הנכונה לבניית תוכנית אימונים? לסיכום, אליעד ממליץ להתמקד אך ורק בתחושה של השריר. ... המשקל והחזרות הם המצאות אנושיות. על המתאמנים להתמקד ביצירת התחושה הרצויה בגוף, ולרדוף אחריה במהלך האימון, תוך כדי שמירה על בטיחות והיכרות עמוקה עם הגוף. כמה חזרות לעשות באימון? איך לבחור משקל נכון באימון? מה זה אימון עד כשל? איך לזהות את תחושת השריר? איך בונים תוכנית אימון למתחילים? מהי הדרך הנכונה להרגיש את השריר? כמה משקל להרים בחדר כושר? כמה משקל להרים באימון כושר? אימון משקולות, כמה סטים לעשות באימון בחדר כושר? כמה חזרות לעשות באימון בחדר כושר? כמות סטים באימון, כמות סטים וחזרות, כמות חזרות בסט, מספר הסטים, מספר החזרות, כמה חזרות צריך לעשות בכל סט? כמה סטים צריך לעשות בכל אימון? איזה תרגיל הכי טוב? מהו התרגיל הכי טוב? איך לבחור ...
אימון למתקדמים, איזה חלק בשריר נמתח יותר? היכן מאמץ המתיחה של השריר? איזה חלק בשריר מתאמץ הכי הרבה? מהם טווחי התנועה בתוך השריר עצמו? האם ניתן לאמן חלק מהשריר? האם ניתן לאמן חלק ספציפי בשריר?
אימון למתקדמים, איזה חלק בשריר נמתח יותר? היכן מאמץ המתיחה של השריר? איזה חלק בשריר מתאמץ הכי הרבה? מהם טווחי התנועה בתוך השריר עצמו? האם ניתן לאמן חלק מהשריר? האם ניתן לאמן חלק ספציפי בשריר?
אימון למתקדמים, איזה חלק בשריר נמתח יותר? ... מהשריר? האם ניתן לאמן חלק ספציפי בשריר? מהם השרירים המתאמצים ביותר במהלך מתיחות, וכיצד ניתן לאמן חלקים מסוימים בשריר? ההרצאה עוסקת בהבנת עקרונות האימון המתקדמים, בהתמקדות במתיחות השרירים וביכולת למקד את המאמצים בחלקים שונים של השרירים במהלך אימונים. נושא מרכזי הוא מה קובע איזה חלק ... ניתן להתמקד בהפעלת חלק מסוים של השריר. אליעד כהן מתאר את עקרונות המתיחה והקיבוץ של השריר ומסביר איך יש להם השפעה ישירה על ההתמקדות במאמצים במהלך האימון. מהו העיקרון הבסיסי של מאמץ בשרירים? ... חלקי הגומיה ימתחו בצורה שווה. אולם, כשגומיה נמתחת בזווית, החלק החיצוני של הגומיה יתאמץ יותר ויתפוס יותר מרחק בהשוואה לחלק הפנימי. כיצד ניתן למקד את האימון בחלקים שונים בשריר? היכולת למקד את האימון בחלקים שונים של שריר תלויה בזווית ... שכן הוא עובר יותר מרחק בתהליך המתיחה והקיבוץ. זו הסיבה שהחלקים החיצוניים של השריר עשויים להתאמץ יותר מהחלקים הפנימיים כאשר יש שינוי בזווית במהלך האימון. יש להבין שזווית השימוש בשריר היא חשובה מאוד כדי להבין את סוג ההתאמה והמאמץ שמתבצע בזמן האימון. האם ניתן לעבוד על חלקים מסוימים ... רבים מהמתאמנים. למעשה, מדובר על שינוי בזווית המתיחה והמיקוד בעומס המופעל, כך שניתן להתמקד באזורים שונים של השריר באמצעות תרגילים מותאמים. לדוגמה, אימון חזה עליון או חזה תחתון נשלט על ידי זווית המשקל, ובאופן דומה גם אימוני בייספס תלויים בזווית היד ובמנח כף היד. איך שמירה על עמוד השדרה משפיעה על הכוח המופעל במהלך האימון? נושא נוסף שהועלה בהרצאה הוא החשיבות של שמירה על עמוד השדרה במהלך אימון עם משקלים. כאשר האדם מבצע תרגילים ... על שמירה נכונה על עמוד השדרה ולמנוע ממנו להיות מעורב במאמץ, אלא לאפשר לשרירים לקחת את העומס. איך ניתן להפעיל את השרירים בצורה הטובה ביותר במהלך אימון? לסיכום, כל פעולה של מתיחה וקיבוץ ... על השריר במהלך טווח תנועה משתנה. השימוש בזוויות שונות, במנחים משתנים של השריר, ובטווחי תנועה שונים מאפשר למתאמן לשלוט באיזה חלק מהשריר יתאמץ יותר. אימונים מותאמים אישית לשיפור השרירים המתוחים יותר עשויים להביא לתוצאות טובות יותר בשיפור כוח וגידול שרירי. אימון חזה תחתון השרירים המועמסים ביותר באימון הבייספס והאימון הספציפי כיצד לבצע אימוני גוף נכונים מתיחה בקיבוץ בשרירים זוויות המתיחה והשפעתן על השריר שיטות אימון למתקדמים, שיטות אימון מתקדמות בפיתוח גוף, אימון חזה עליון, אימון תחתון, אימון חזה אמצעי, האם ניתן לבודד חלק ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על כיצד תדע האם המאמן האישי שלך מועיל לך או אולי מזיק לך?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: אימונים, מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש משמעות לחיים? האם יש בחירה חופשית? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך להנות בחיים? האם יש אמת מוחלטת? איך להיות מאושר? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך נוצר העולם? האם המציאות היא טובה או רעה? אולי אנחנו במטריקס? האם באמת הכל לטובה? האם הכל אפשרי? בשביל מה לחיות? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצר העולם? מי ברא את אלוהים? למה יש רע בעולם? למה לא להתאבד? למה העולם קיים? האם לדומם יש תודעה? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? מה המשמעות של החיים? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש או אין אלוהים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: אימונים, איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם אכזבות? דיכאון? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? כעס ועצבים? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם עצבות? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לעשות יותר כסף? איך להעביר ביקורת בונה? איך לנהל את הזמן? איך לשנות תכונות אופי? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להתמודד עם גירושין? איך למצוא זוגיות? איך לשתול מחשבות? איך לפרש חלומות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להצליח בזוגיות? איך ליצור אהבה? איך לא להישחק בעבודה? איך לשפר את הזיכרון? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להיות מאושר ושמח? איך להעריך את עצמך? איך להאמין בעצמך? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להיגמל מהימורים? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להצליח בראיון עבודה? איך לקבל החלטות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לחנך ילדים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן מכירות, ייעוץ נפשי, מאמן מנטלי בתחום אימונים - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2500 שניות - עכשיו 07_07_2025 השעה 21:20:50 - wesi4