ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה תהיה חזק ✔תכנון זמן יעיל / לחפש את האמת / בסיס יציב ✔תכנון זמן יעיל, הוא המפתח לסדר יום אפקטיבי כפי שצריך, בתוספת לכך שהאדם תמיד... - ידע...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨תכנון זמן יעיל / לחפש את האמת / בסיס יציב
תכנון זמן יעיל, הוא המפתח לסדר יום אפקטיבי כפי שצריך, בתוספת לכך שהאדם תמיד ירגיש טוב וידע שהוא נמצא בתהליך הבשלה מתמיד לעבר התהליכים הבאים. וכן, מטרה שהאדם רוצה בכל מחיר יש צורך גם להבין כמה שיותר את המציאות בשלמות, ע"מ שנקודה האחיזה במציאות תהיה חזקה ככל האפשר.

על האדם לתת אמון בתהליך הזה, ולדעת לשאול למה על דברים אשר נוגדים את רצונו, ודברים אשר לפי רצונו ללכת לפי האמת ולסמוך על הכוחות שלו.

וכך למעשה הוא מתחיל לזרום עם החיים, מתוך הבנה שהכל טוב באותה מידה ובו זמנית יש לו מטרה ומשמעות ואין סתירה בין הדברים. כי בפנימיות לא משנה לו התוצאה ובחיצוניות משנה לו לקיים את המטרה. לכן כפי שאמר המרצה אליעד כהן יש להפריד בין המעשה לבין החוויה.

בנוסף לכך, כאשר האדם שלם עם עצמו וחווה את החיים ואוהב את עצמו ומקבל את עצמו ללא תנאים, הוא למעשה פותח לעצמו את הדלת החסומה שלו לעבר החיים, וכן, כאשר הוא מסתכל על הדברים כפי שהם ומקבל את המציאות כפי שהיא הוא יכול להתנהל בחיים הכי טוב ובאופן הכי ראוי עבורו.

*

הדבר החשוב הוא האמת בלבד, מה שיש צורך הוא לחפש את האמת. הנקודה המעניינת היא שלעתים האדם מזניח נושא מסויים ולא חוקר אותו ולפתע באים אליו אנשים ושואלים אותו על הנושא ותוקפים אותו על חוסר הידיעה שלו בנושאים מסויימים.

למשל נושא החזרה בתשובה, האדם שלא מכיר את הנושא מספיק לא יודע להתמודד עם השאלות הללו כפי שראוי להתמודד אתן. הוא לא יודע מי יותר צודק ממי. לעתים יש רושם כזה שהאדם מרגיש שהוא לא מספיק חכם כדי להתמודד עם הנושאים הללו שהוא לא חקר מספיק וכו'. ואז הוא נשאר בספק אולי הוא יעשה בעתיד כך וכך, ויחקור אבל כרגע זונח את הנושא הזה.

זה יכול להיות כי הוא נפגע ממנו בעבר, אבל הוא לא ממש חוקר את נושא כי הוא רוצה שיהיה לו משהו שהוא זוכר אותו מהילדות ורוצה להישאר שם עם חוויות הנעורים שהיה במסגרת כזו ואפילו אם התנפץ בפניו הרעיון להישאר באותה מסגרת כי לא תאמה את השקפתו האמיתית עדיין הוא נותן סיכוי לחזור לאותו הדבר ולא סוגר דלתות.

אבל לפעמים הספק מנכר באדם וזה מפריע לו, ולכן הרעיון הוא לחקור את הדברים לעומק ולא להתפשר עליהם על מה שמפריע צריך לחקור עד הסוף.

*

בסיס יציב - תשתיות חזקות לבניין אישיות יציב.

טבע האדם לרצות להיות יציב כמה שיותר, להיות יציב וחזק שלא ייפול אבל לפעמים האדם עושה שגיאה ובונה קומות על יסודות רעועים ואז מתפלא למה הם נפלו והבניין התרסק ובקושי נשאר אבק בתור שרידים. ואז הוא מנסה לחבר חזרה את האבק בלי לשים לב שזה לא יעזור לו והיסודות שלו שוב יפילו לו את הבניין והוא סתם עובד קשה וכפול.

ככל שהיסודות של האדם חזקים הוא יכול לבנות עליהם בניין רב קומות ראה ערך בורג' ח'ליפה.

מדובר בבניין ענקי, ובעצם מתן הדוגמה הזה הוא ע"מ להמחיש כמה האדם צריך להשקיע ביסודות שלו ולא לזלזל כי ככל שהיסודות חזקים יותר הבניין גדול יותר, כלומר, הוא מגיע להבנות גבוהות יותר=ההשפעה של ההבנות הוא בהתאמה ליישום הידע המעשי שלו=ככל שהוא מבין יותר את דברים כך הוא עושה נכון יותר את הדברים וכך גם מבין יותר לעומק את הדברים ולבן מבין יותר את הדברים.

האדם הזה מפתח נק' אחיזה יותר חזקה במציאות וככל שהנקודה הזו יותר חזקה הוא מצליח למצא יותר את הפוטנציאל העצמי שלו. ובעצם האדם צריך להיצמד פה אל נקודת האמת האובייקטיבית. לא לוותר בשום אופן על להיאחז באמת. ולא משנה מה התוצאה, העיקר להיות אמיתי עם עצמו עד הסוף.

כאשר האדם עובד על הנקודה הכי פנימית ועל הנקודות הכי חלשות שלו אז הוא מתקדם הכי מהר שהוא יכול והכי בטוח וכך גם ההשקעה היא בהתאם לכך.

ככל שהבסיס מבוסס יותר על הבנת המציאות כמה שיותר בשלמות, כך גם התשתית חזקה ואפשר לבנות את סביבת העבודה של האדם באופן יציב בלשון מטאפורית זה אומר: הוא בונה את הבסיס הפנימי שלו הכי טוב, ואח"כ הוא בונה על הסיס הפנימי הזה את שאר המרכיבים ואת עולמו הפנימי, חדרים הם התחומים בו הוא עוסק, וקומות אלה תכונות שהוא משפר בעצמו, ובונה עוד קומות כלומר, מגיע לתובנות חדשות, ואנשים מגיעים לשם, כלומר הוא מתייעץ איתם, אבל יודע שהוא מחליט איפה לשים כל אחד בבניין, כל אחד מה התפקיד שלו בחייו.

ובעצם יש כאן נקודה מעניינת. כאשר האדם לא מתווכח עם הרצונות שלו וחי איתם בשלום, לדוגמה מי שמתווכח עם לוקח וכועס עליו יכול להפסיד את העיסקה והוא לא יסגור איתו את העיסקה. לעומת זאת, אדם שחזק ויש לו סבלנות וסובלנות כלפי אותו לקוח ייתכן ויסגור עוד כמה עיסקאות.

ובעצם כאשר האדם חי עם הרצונות שלו בשלום ולא מתווכח איתם אלא מיישר איתם קו וכן, עם הדברים שעוברים עליו בחיים מיישאר קו, אז הוא מתחיל בקו חדש ולא בקו מרוסק ואז יש לו אבן פינה ראשונה, כי אם הוא מערער את האבן הזו הוא לא יכול לבנות עליה כמעט שום דבר והתוצאה תהיה בהתאם.

הוא צריך אבן חזקה ולא אבן קלקר שתעוף באוויר מעבר לכך שקלקר לא בריא. אלו המטאפורות לעניין הבסיס היציב שחשוב שהאדם ירכוש, וכדי שהאדם ירכוש בסיס כמה שיותר חזק, על האדם לחזק כל פעם את היסודות שלו ולא לוותר ללכת עם זה עד הסוף אבל, לנסות לקבל את נק' האחיזה הכי חזקה במציאות.
שלמות לזרום סדר יום לאהוב את עצמך מספיק חכם מחיר האמת המוחלטת לתכנן מנהל התקדמות טבע האדם איך לחפש את האמת איך לתכנן חיפוש האמת יעילות לחפש את האמת לתכנן לתכנן את הזמן תכנון
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש משמעות לחיים? מהי תכלית ומשמעות החיים? בשביל מה לחיות? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם באמת הכל לטובה? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך להיות הכי חכם בעולם? איך להיות מאושר? איך נוצר העולם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם אפשר לדעת הכל? מי ברא את אלוהים? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה לא להתאבד? האם לדומם יש תודעה? האם המציאות היא טובה או רעה? מה המשמעות של החיים? למה יש רע בעולם? האם יש בחירה חופשית? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש אמת מוחלטת? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? אולי אנחנו במטריקס? האם הכל אפשרי? למה העולם קיים? איך להנות בחיים? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש או אין אלוהים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
שידור ביטחון עצמי מול מישהי חכם אמיתי חייב להיראות כמו משוגע איך תינוק מודע לעצמו? קשור לבן זוג ברמת התת מודע המהות והצורה פחד מתלות זוגיות האם אפשרי לחיות בלי חרדה? להיות בטוח בעצמי אימון אישי לביטחון עצמי אהבה לבן זוג לאהוב את הטוב שיש בכל דבר טיפים להיות מאושר מדד לאושר האם לחזור לאקסית או לא... יסורי מצפון אחרי בגידה לקבל החלטות קשות חרטה וקבלת החלטות התמודדות עם לימודים איך מתמודדים עם בעל מעשן סמים? עודף התמדה להציב מטרה גדולה רצון לקבל בשכנוע לאבד את הלקוח ילד שאומר אני רוצה למות הפרעה נפשית אצל ילדים פסיכולוגים מורים רוחניים נגד שימוש בסמים להארה רוחנית להתמודד עם טראומות אנשים עם חרדה ששומעים קולות איך לעשות רע לאקסית? איך לענות לאקס? מתיחות אחרי כושר לשמור על מתח בשריר אלוהים והאבן לגלות שאני אלוהים הארה קורית באופן אקראי להגיע להארה רוחנית אמיתית מה זה להיות אלוהים? להיות אלוהים זה טוב או רע לבחור מאמן לכסף להתעשר במהירות מטרת החיים היא גן עדן אין תשובה לשאלה מהי משמעות החיים דירוג שלילי בגוגל ליהנות בעבודה סבל והעדר בחירה חופשית בחירה חופשית של תינוק למה אלוהים ברא רע? הגדרת בריאה עוד נושאים ...
האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן קריירה, אימון אישי לקשב וריכוז, אימון אישי לאורח חיים בריא בנושא תהיה חזק - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1719 שניות - עכשיו 31_08_2026 השעה 21:57:16 - wesi4