ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה יעילות ✔תכנון זמן יעיל / לחפש את האמת / בסיס יציב ✔תכנון זמן יעיל, הוא המפתח לסדר יום אפקטיבי כפי שצריך, בתוספת לכך שהאדם תמיד... - ידע...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨תכנון זמן יעיל / לחפש את האמת / בסיס יציב
תכנון זמן יעיל, הוא המפתח לסדר יום אפקטיבי כפי שצריך, בתוספת לכך שהאדם תמיד ירגיש טוב וידע שהוא נמצא בתהליך הבשלה מתמיד לעבר התהליכים הבאים. וכן, מטרה שהאדם רוצה בכל מחיר יש צורך גם להבין כמה שיותר את המציאות בשלמות, ע"מ שנקודה האחיזה במציאות תהיה חזקה ככל האפשר.

על האדם לתת אמון בתהליך הזה, ולדעת לשאול למה על דברים אשר נוגדים את רצונו, ודברים אשר לפי רצונו ללכת לפי האמת ולסמוך על הכוחות שלו.

וכך למעשה הוא מתחיל לזרום עם החיים, מתוך הבנה שהכל טוב באותה מידה ובו זמנית יש לו מטרה ומשמעות ואין סתירה בין הדברים. כי בפנימיות לא משנה לו התוצאה ובחיצוניות משנה לו לקיים את המטרה. לכן כפי שאמר המרצה אליעד כהן יש להפריד בין המעשה לבין החוויה.

בנוסף לכך, כאשר האדם שלם עם עצמו וחווה את החיים ואוהב את עצמו ומקבל את עצמו ללא תנאים, הוא למעשה פותח לעצמו את הדלת החסומה שלו לעבר החיים, וכן, כאשר הוא מסתכל על הדברים כפי שהם ומקבל את המציאות כפי שהיא הוא יכול להתנהל בחיים הכי טוב ובאופן הכי ראוי עבורו.

*

הדבר החשוב הוא האמת בלבד, מה שיש צורך הוא לחפש את האמת. הנקודה המעניינת היא שלעתים האדם מזניח נושא מסויים ולא חוקר אותו ולפתע באים אליו אנשים ושואלים אותו על הנושא ותוקפים אותו על חוסר הידיעה שלו בנושאים מסויימים.

למשל נושא החזרה בתשובה, האדם שלא מכיר את הנושא מספיק לא יודע להתמודד עם השאלות הללו כפי שראוי להתמודד אתן. הוא לא יודע מי יותר צודק ממי. לעתים יש רושם כזה שהאדם מרגיש שהוא לא מספיק חכם כדי להתמודד עם הנושאים הללו שהוא לא חקר מספיק וכו'. ואז הוא נשאר בספק אולי הוא יעשה בעתיד כך וכך, ויחקור אבל כרגע זונח את הנושא הזה.

זה יכול להיות כי הוא נפגע ממנו בעבר, אבל הוא לא ממש חוקר את נושא כי הוא רוצה שיהיה לו משהו שהוא זוכר אותו מהילדות ורוצה להישאר שם עם חוויות הנעורים שהיה במסגרת כזו ואפילו אם התנפץ בפניו הרעיון להישאר באותה מסגרת כי לא תאמה את השקפתו האמיתית עדיין הוא נותן סיכוי לחזור לאותו הדבר ולא סוגר דלתות.

אבל לפעמים הספק מנכר באדם וזה מפריע לו, ולכן הרעיון הוא לחקור את הדברים לעומק ולא להתפשר עליהם על מה שמפריע צריך לחקור עד הסוף.

*

בסיס יציב - תשתיות חזקות לבניין אישיות יציב.

טבע האדם לרצות להיות יציב כמה שיותר, להיות יציב וחזק שלא ייפול אבל לפעמים האדם עושה שגיאה ובונה קומות על יסודות רעועים ואז מתפלא למה הם נפלו והבניין התרסק ובקושי נשאר אבק בתור שרידים. ואז הוא מנסה לחבר חזרה את האבק בלי לשים לב שזה לא יעזור לו והיסודות שלו שוב יפילו לו את הבניין והוא סתם עובד קשה וכפול.

ככל שהיסודות של האדם חזקים הוא יכול לבנות עליהם בניין רב קומות ראה ערך בורג' ח'ליפה.

מדובר בבניין ענקי, ובעצם מתן הדוגמה הזה הוא ע"מ להמחיש כמה האדם צריך להשקיע ביסודות שלו ולא לזלזל כי ככל שהיסודות חזקים יותר הבניין גדול יותר, כלומר, הוא מגיע להבנות גבוהות יותר=ההשפעה של ההבנות הוא בהתאמה ליישום הידע המעשי שלו=ככל שהוא מבין יותר את דברים כך הוא עושה נכון יותר את הדברים וכך גם מבין יותר לעומק את הדברים ולבן מבין יותר את הדברים.

האדם הזה מפתח נק' אחיזה יותר חזקה במציאות וככל שהנקודה הזו יותר חזקה הוא מצליח למצא יותר את הפוטנציאל העצמי שלו. ובעצם האדם צריך להיצמד פה אל נקודת האמת האובייקטיבית. לא לוותר בשום אופן על להיאחז באמת. ולא משנה מה התוצאה, העיקר להיות אמיתי עם עצמו עד הסוף.

כאשר האדם עובד על הנקודה הכי פנימית ועל הנקודות הכי חלשות שלו אז הוא מתקדם הכי מהר שהוא יכול והכי בטוח וכך גם ההשקעה היא בהתאם לכך.

ככל שהבסיס מבוסס יותר על הבנת המציאות כמה שיותר בשלמות, כך גם התשתית חזקה ואפשר לבנות את סביבת העבודה של האדם באופן יציב בלשון מטאפורית זה אומר: הוא בונה את הבסיס הפנימי שלו הכי טוב, ואח"כ הוא בונה על הסיס הפנימי הזה את שאר המרכיבים ואת עולמו הפנימי, חדרים הם התחומים בו הוא עוסק, וקומות אלה תכונות שהוא משפר בעצמו, ובונה עוד קומות כלומר, מגיע לתובנות חדשות, ואנשים מגיעים לשם, כלומר הוא מתייעץ איתם, אבל יודע שהוא מחליט איפה לשים כל אחד בבניין, כל אחד מה התפקיד שלו בחייו.

ובעצם יש כאן נקודה מעניינת. כאשר האדם לא מתווכח עם הרצונות שלו וחי איתם בשלום, לדוגמה מי שמתווכח עם לוקח וכועס עליו יכול להפסיד את העיסקה והוא לא יסגור איתו את העיסקה. לעומת זאת, אדם שחזק ויש לו סבלנות וסובלנות כלפי אותו לקוח ייתכן ויסגור עוד כמה עיסקאות.

ובעצם כאשר האדם חי עם הרצונות שלו בשלום ולא מתווכח איתם אלא מיישר איתם קו וכן, עם הדברים שעוברים עליו בחיים מיישאר קו, אז הוא מתחיל בקו חדש ולא בקו מרוסק ואז יש לו אבן פינה ראשונה, כי אם הוא מערער את האבן הזו הוא לא יכול לבנות עליה כמעט שום דבר והתוצאה תהיה בהתאם.

הוא צריך אבן חזקה ולא אבן קלקר שתעוף באוויר מעבר לכך שקלקר לא בריא. אלו המטאפורות לעניין הבסיס היציב שחשוב שהאדם ירכוש, וכדי שהאדם ירכוש בסיס כמה שיותר חזק, על האדם לחזק כל פעם את היסודות שלו ולא לוותר ללכת עם זה עד הסוף אבל, לנסות לקבל את נק' האחיזה הכי חזקה במציאות.
פוטנציאליות אובייקטיבי פוטנציאל עצמי להפסיד סביבת עבודה מצליחנות ווינריות לתכנן את הזמן תפקיד מצליחן אוהב את עצמך איך לחפש את האמת איך לתכנן חיפוש האמת יעילות לחפש את האמת לתכנן לתכנן את הזמן תכנון
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך נוצר העולם? מהי תכלית ומשמעות החיים? אולי אנחנו במטריקס? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? מי ברא את אלוהים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם לדומם יש תודעה? איך נוצר העולם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם יש משמעות לחיים? למה העולם קיים? למה לא להתאבד? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? למה יש רע בעולם? האם המציאות היא טובה או רעה? בשביל מה לחיות? האם אפשר לדעת הכל? האם יש או אין אלוהים? איך להיות מאושר? האם הכל אפשרי? איך להיות הכי חכם בעולם? האם באמת הכל לטובה? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש אמת מוחלטת? האם יש בחירה חופשית ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
הצלחתי להפסיק לעשן להציג יתרון של מחיר זול טיפול מיידי בהתקפי זעם רצון להיות אהוב זוגיות בעבודה טיפול בהפרעת אישיות איך לא לפחד מהתקפת טילים? פחד לחלום גבר עם חרדה חברתית שיטות לפיתוח ביטחון עצמי לגרום למישהי להפסיק לאהוב אותך להיות מאוהב בשניים האם אפשר להיות מאושר תמיד? לפצח את קוד האושר העצמה זוגית תחומי עניין משותפים בדייט קבלת החלטות מתוך נפרדות לבחור החלטה התמודדות עם התנגדויות לקוח התמודדות עם פוביות מה זה דייט מוצלח? מוטיבציה משתנה מניפולציות של מומחים לקרוא מחשבות במשא ומתן למה הילד לא יודע לקבל לא... לגרום לילד לא להרגיש רע ריפוי בתת מודע אכילה גשמית ההבדל בין גאון למשוגע שיגעון רדיפה יעוץ אקסים לגרום לאקס לסלוח לך לבחור תרגיל בחדר כושר אימון אישי להתפלל לאלוהים בודד כמו אלוהים הארה שלמה מורים מוארים להיות אלוהים ולשתף אחרים רע להיות אלוהים היא רוצה את הכסף שלו משיכה לכסף בחירת משמעות החיים מטרת החיים האם אפשר ליהנות יותר מאשר לסבול? תהיה חיובי תחושה של הבחירה החופשית פרדוקס הבחירה והידיעה סיפור בריאת העולם העולם נברא על ידי בורא עוד נושאים ...
האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא ייעוץ אישי, מטפל רגשי, מאמן לחיים בנושא יעילות - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1406 שניות - עכשיו 01_09_2026 השעה 13:05:07 - wesi4