ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה צלקת ✔איך המוח שלנו מזהה פרצופים? איך נוצרת אינטואיציה? איך המוח שלנו חושב? חלק 2 ✔המשך מכאן איך המוח שלנו מזהה פרצופים ? איך נוצרת אינטואיציה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨איך המוח שלנו מזהה פרצופים? איך נוצרת אינטואיציה? איך המוח שלנו חושב? חלק 2
המשך מכאן איך המוח שלנו מזהה פרצופים ? איך נוצרת אינטואיציה ? איך המוח שלנו חושב ? חלק 1.

כשאנחנו קוראים טקסט מטושטש גם אז לדוגמה המוח שלנו מבצע הצלבה של תבניות של צורות של מילים, כאשר אנחנו מתחילים לקרוא פתגם ויודעים את הסוף שלו גם בלי לקרוא את כולו גם כאן יש בעצם הצלבה של מידע, גם זהו בעצם סוג של אינטואיציה אך שהיא נראית לנו טריוויאלית כי ברור לנו איך היא עובדת.

כך שבפועל, גם כאשר אנחנו מזהים את החפצים שמולנו, גם כאן יש בעצם חישובים שהמוח שלנו עושה. ואיך הוא עושה זאת? נניח שהמוח שלנו מנסה לזהות פנים של בן אדם, כיצד הוא יודע מאיזו תבנית להתחיל להצליב מידע קודם? הרי יש אין סוף אפשרויות לתבניות שניתן ליצור מפנים של בן אדם ואיך המוח שלנו ידע מה לעשות קודם?

התשובה על כך היא כי המוח שלנו נצמד ומבצע את הפעולה לפי התכלית של המשימה.

כפי שכבר התבאר הצלחה של כל תהליך נובעת מרמת הקשר שבין התהליך לבין התכלית והמטרה הסופית שלו. כאשר המוח שלנו רוצה לזהות פנים של אדם, אז כפי שהוזכר קודם הוא יכול לעשות זאת לדוגמה על ידי איתור של מכנה משותף לא מורכב מידי אך גם לא נפוץ כגון צלקת על הפנים לדוגמה ויכול גם לעשות זאת על ידי השוואת תבניות מורכבות יותר של נניח היחס המדויק בין חלקי הפנים.

המוח שלנו בגלל שהוא "חכם" הוא גם כל הזמן מבצע תיעדוף של ההשוואות השונות. המוח שלנו יודע לעשות מיפוי מהיר לפי סוג התבניות ביחס שלהן לתוצאה. במידה והתוצאה הרצויה היא זיהוי הפנים, אז אדם פחות חכם לדוגמה יתחיל תמיד לבצע את ההשוואה לפי נניח היחס בין חלקי הפנים השונים.

לעומת זאת אדם חכם יותר יחפש קודם כל דברים בולטים יותר וייחודיים יותר בפנים של האדם שמולו כגון צלקת וכיו"ב כנ"ל (כפי שאכן רובנו עושים) ורק אם הוא לא יצליח למצוא התאמה, רק אז הוא יעלה את רמת הקושי של השוואת התבניות השונות.

ז"א שהמוח שלנו לא רק מבצע התאמה של מספר מדהים של תבניות ומכנים משותפים בכל רגע נתון, אלא גם מבצע בכל רגע נתון תיעדוף של מה להשוות למה ואיך להשוות לפי רמת הקושי ולפי התוצאה הרצויה.

נניח שאנחנו קוראים מילה מסוימת שכתובה בצורה מטושטשת, המוח שלנו קודם כל ינסה לזהות את המילה לפי הצורה שלה ורק לאחר מכן אם עדיין יהיה לו ספק האם המכנה המשותף הוא מספיק ייחודי ברמת צורת כל המילה, רק לאחר מכן הוא ינסה להתעמק בצורה של כל אות בצורה נפרדת כדי לזהות את המילה טוב יותר. בקיצור המוח שלנו מבצע בצורה אינסטינקטיבית אין סוף פעולות בכל רגע.

ומהי בעצם אינטואיציה? אינטואיציה זה מעין משהו שהמוח שלנו גורם לנו להרגיש שהוא אכן כך גם בלי שאנחנו מבינים במודע שלנו מדוע הוא אכן כך. ואיך זה קורה? זה קורה בגלל שהמוח שלנו מוצא במה שאנחנו רואים תבניות מסוימות שעושות לנו אסוציאציות שונות של דברים שונים שדומים בצורה כלשהי לתבנית של מה שאנחנו רואים כרגע מולנו.

לעיתים גם הדמיון הוא אפילו ברמת התבנית בלבד. לדוגמה אנחנו רגילים שכאשר קורה משהו בצורה x נובע ממנו y. אם קורה כרגע משהו שהתבנית שלו היא חדשה, אנחנו מנסים למצוא דמיון בין התבניות שאנחנו מכירים לבין התבנית החדשה. במקרה כזה הדמיון הוא לא בין המקרה הנוכחי לבין תבנית מוכרת, אלא בין תבנית חדשה לבין תבניות אחרות.

כל הדברים האלו קורים במוח שלנו כל הזמן והוא בעצם מייצר את האינטואיציה שלנו. ובגלל שמדובר בדברים דקים מאוד ובגלל שאנחנו הרי לא מודעים לעצמנו בצורה מלאה, לכן זה מה שיוצר אצלנו את ה"תחושה" של האינטואיציה לגבי דברים, וזה בגלל הדקויות של הדברים שהמוח שלנו קולט, דברים שקשה לנו להסביר אותם אפילו לעצמנו כי הם מאוד מורכבים.

ז"א בעצם שהאינטואיציה שלנו היא משהו שהמוח שלנו מבצע אותו בצורה לוגית מאוד מובנת ומורכבת, אך בגלל רמת המורכבות שלו הידע שהמוח שלנו משדר לנו נדמה לנו רק כתחושה ולא כמשהו שאנחנו יכולים להסביר אותו.

וכיצד בעצם אנחנו מסוגלים לשפר את האינטואיציה שלנו ואת היכולות השכליות שלנו?

התשובה על כך היא כי באפשרותנו אכן להשפיע על התת מודע שלנו מהמודע שלנו. לדוגמה אדם שיאמר לעצמו בצורה מודעת על משהו שהוא מאוד אוהב אותו, הוא בהכרח משדר לתת מודע שלו שהוא אוהב את אותו הדבר, כי החיצוניות משפיעה על הפנימיות. עכשיו ניקח את זה לעניין הנ"ל, כפי שכבר התבאר המוח שלנו מבצע פעולות רבות בחלקיקי שניות. אחת מהפעולות לדוגמה שהוזכרה, היא פעולת התיעדוף שבה המוח שלנו בוחר את סדר הפעולה שלו של הצלבת המידע ביחס לתוצאה שהוא רוצה ומשם נגזרת מהירות החישוב שלו. זה לדוגמה משהו שאנחנו כבני אדם יכולים לשפר במנגנון של המוח שלנו. איך?

על ידי זה שבצורה מודעת בכל דבר שאנחנו עושים ננסה להיצמד לתכלית של הפעולה. לדוגמה כאשר אנחנו מבצעים פעולה כלשהי, תמיד ננסה לזכור מהי המטרה הסופית שאנחנו רוצים להשיג, בשביל מה בכלל אנחנו מתאמצים, מהי המטרה הראשונה שבכלל מניעה אותנו (להיות מאושרים). על ידי שנעשה את זה בצורה מודעת על ידי זה נגרום גם לתת מודע שלנו ו"לליבה" של המערכת שלנו להיות טובה יותר, כי על ידי זה לדוגמה אנחנו מטביעים בעצמנו דפוסי חשיבה נכונים וטובים יותר.

דפוסי החשיבה הנכונים שאנחנו מיישמים אותם במודע, הם יגרמו גם לתת מודע שלנו להיות מושפע מהם והם יגרמו למוח שלנו לעבוד טוב יותר. זה כמובן ישפר את האינטואיציה שלנו, כי האינטואיציה שלנו היא כמות עצומה של חישובים שהמוח שלנו עושה בהצלבות מידע שונות כנ"ל. ואם במודע שלנו נצליח לחשוב בצורה מובנית / יצירתית ומסודרת יותר זה יסייע גם לאינטואיציה שלנו להשתפר.

לצורך העניין ניקח לדוגמה אלופי עולם בשחמט. אלופי עולם בשחמט משחקים באמצעות האינטואיציה שלהם, הם מרגישים מה הם צריכים לעשות. ואיך זה עובד?

בפועל, בכל שלב במשחק שחמט אם ננסה לחשב x מהלכים קדימה, מהר מאוד נגיע למצב שבו יש אין סוף אפשרויות שונות של מהלכים אפשריים. שחקן רגיל שלא שיחק המון שחמט, שחקן כזה מנסה לחשב כמה שיותר חישובים אפשריים של תנועת הכלים על הלוח, עד כמה כמובן שהמוח שלו מאפשר לו לעשות במסגרת הזמן ויכולת הריכוז שלו.

לעומת זאת שחקן אלוף עולם מבצע פעולה אחרת, הוא לא מחשב את כל החישובים בכל פעם מחדש, הוא משתמש בזיכרון שלו כדי לעשות הצלבה בין המצב הקיים של הלוח לבין כל אותם אלפי אלפים של משחקים ומצבים של לוח השחמט שהוא מכיר מהעבר. קל יותר למוח האנושי לבצע התאמה של נניח 1000 תמונות של מצבים של הלוח, מאשר לעשות חישוב של פי 10 מצבים אפשריים של תנועת הכלים על הלוח (וכמובן שגם כאן מתבצע תיעדוף של השוואת התמונות ועוד).

זה בעצם מה שיוצר אצל אלופי עולם את האינטואיציה כיצד לשחק בלי שהם צריכים לחשוב, והאינטואיציה שלהם טובה יותר מאשר יכולת החישוב של אדם אחר, כי אצלם המוח מצבע התאמה של תמונות ומצבים שזה פשוט קל יותר ולא צריך לחשב כל פעם מחדש את כל האפשרויות. וממילא הם מנצחים די בקלילות כל אדם אחר. ולכן לדוגמה המחשב מנצח את האדם בשחמט, כי יכולת החישוב הנקודתי של המחשב כמובן גדולה יותר מאשר של האדם.

זה כמובן נכון גם לגבי אנשי מסחר (או כל מקצוע אחר). בגלל כמות המקרים שבהם הם ניהלו מו"מ עם אנשים שונים ובגלל כמות החוויות המסחריות שהם חוו, זה מאפשר להם לזהות באינטואיציה שלהם מי אמין יותר ומי פחות, מה כדאי לעשות ומה לא. כי הם לא ממש עושים את החישוב מחדש בכל פעם מחדש, המוח שלהם לוקח את המידע שמולם, מפרק אותו לתבניות ע"פ רמת ההתאמה לתוצאה הרצויה (כגון בדיקת אמינות של הדובר) ופשוט משווה את התבניות האפשריות שעומדות מולם לתבניות אחרות שכבר קיימות אצלם.

וזה גם מה שגורם לטעויות שונות, כי לפעמים בגלל שלא מבוצע חישוב אלא רק מתבצעת התאמה של תבניות, אז לפעמים המכנה המשותף לא מתאים בשלמות ולפעמים יש הבדלים קטנים שמנגנון ההתאמה או שלא שם אליהם לב, או שהוא פשוט לא ייחס להם חשיבות וזה מה שיוצר לפעמים טעויות מפעולות שנסמכות רק על אינטואיציה. איש עסקים טוב שיודע ללמוד מהנסיון של עצמו, אחרי שהוא טועה, הוא מנתח בשכל שלו את הטעות שקרתה ובעצם מוצא את ההבדל הדק שבין המקרה הנוכחי לבין המקרים שקרו לו בעבר, ועל ידי זה הוא בעצם יוצר תבנית חדשה שבה הוא ישתמש בעתיד במקרים אחרים.

לסיכום, האינטואיציה שלנו נובעת מכך שהמוח שלנו קולט מידע נוסף בתת מודע שלנו. המוח שלנו מבצע פעולות ניתוח שונות ומייצר לנו תחושות שונות ביחס לדבר שמולנו. מה שהמוח שלנו לא מצליח להסביר לנו כיצד הוא הגיעה למסקנה הזאת, זה הופך אצלנו לתחושה בלבד בשונה מידיעה והבנה אך גם שם התרחש תהליך לוגי במוח. ככל שנצליח לשפר יותר את המודע שלנו, לגרום לו לחשוב בצורה מובנית ולוגית יותר, על ידי זה נהפוך את האינטואיציה שלנו למהימנה יותר. בהצלחה.

בחן את עצמך:

המאמר שקראת כרגע ענה בין השאר על השאלות הבאות: האם בני אדם מריחים פחד? כיצד בעלי חיים מריחים פחד? האם לפחד יש ריח? כיצד הגוף שלנו מגיב למצבים של פחד? אילו סימנים יש אצל אדם שמפחד? מה משדר אמינות / חוסר אמינות אצל בני אדם? כיצד אנחנו קולטים מידע? כיצד התת מודע שלנו מקבל מידע ואיך הוא משדר אותו למודע שלנו? כיצד התת מודע שלנו מזהה דפוסי התנהגות של אנשים? כיצד תוכנות לזיהוי פנים עובדות? כיצד המוח שלנו מזהה פרצופים שונים? כיצד זואולוגים מזהים בעלי חיים שדומים אחד לשני?

האם באמת כל הסינים נראים אותו הדבר? מה גורם לנו לזהות פרצופים של אנשים? מה יוצר אצלנו את תחושת הדה זה וו שאדם כלשהוא מוכר לנו מאיזה שהוא מקום? כיצד המוח שלנו מנתח דברים? כיצד המוח שלנו מבצע חישובים? כיצד באפשרותנו לשפר את פעולת המוח שלנו? כיצד המוח שלנו מבצע תיעדוף וקבלת החלטות בחישובים שונים שהוא עושה? מה יוצר את התחושה של האינטואיציה שיש לנו? כיצד ניתן לשפר את יכולת האינטואיציה שלנו? מה גורם לנו להיות מסוגלים לזהות פרצופים שונים? מדוע לוקח לנו לפעמים זמן להיזכר מהיכן אדם כלשהו מוכר לנו?

כיצד המוח שלנו מזהה טקסט? כיצד המוח שלנו קורא טקסט מטושטש? כיצד המוח שלנו יוצר תבניות של דברים שונים? כיצד מבצע המוח שלנו הצלבה בין תבניות שונות? כיצד באפשרותנו להשפיע ולשפר את הליבה של יכולות החישוב של המוח שלנו? איך המוח של שחמטאים עובד? איך עובדת אינטואיציה של שחקי שחמט? איך שחקני שחמט אלופי עולם חושבים? כיצד עובדים החושים של אנשי מסחר? ממה נוצרות טעויות של אינטואיציה? כיצד המוח שלנו לומד מניסיון ועוד. בהצלחה.
שיפור המוח איש עסקים הישגים יכולת שכלית פיתוח החשיבה להבין את התהליך להבדיל להבין את התכלית מהלכים קדימה רצון להיות טובה איך נוצרת אינטואיציה אינטואיציה אינטואיציות המוח מוח
החור - האושר המושלם של הריקנות המוחלטת
... שנדקרת ממשהו בעל קצה חד, כמו מחט, אבל זה כבר הגליד ואין פה כמעט כלום, לא תישאר לך אפילו צלקת. דפנה הסתכלה עליו בהלם. אבל, גמגמה, אבל המקום לא הגליד, החור רק העמיק, אתה לא רואה? הרופא הסתכל בה ... לבוא בדחיפות. גלי הגיעה וכשהראתה לה דפנה את החור, לא ראתה דבר. אין שם כלום, מה את רוצה, רק צלקת קטנטנה, כאילו נדקרת או משהו כזה, אמרה גלי. יש לי שם חור! חור בבטן! את לא רואה כלום? איך ... שיבדוק את מקום הדקירה והתלוננה על כאב בנקודה זו. הרופא בחן את בבטנה ואמר, המממ, עדיין יש לך כאן צלקת קטנה, זה נראה כאילו נדקרת ממשהו, אבל זה לא רציני. דפנה שאלה אם הוא בטוח שזה הכל, אם לא ייתכן שהדקירה פגעה באיבריה הפנימיים. הרופא הביט בה בחשדנות ואמר שזה לא ייתכן, זה לא אפשרי עפ הצלקת המעידה על עומק הדקירה וגודל הדקירה. הפעם לא ניסתה להתעקש, הודתה לו ויצאה מן המרפאה בסערת רגשות. אולי הם ...
שכול - מבוא
... תקופה קשה זו, להשתחרר מהכאב לאט לאט ולשוב למסלול של חיים תקינים, כאשר הפצע הנפשי העמוק מתרפא, והופך להיות צלקת. נסיבות המוות: חלק נכבד בתהליך השכול תופסות המחשבות על נסיבות המוות, בפרט כאשר מדובר על מוות בטרם עת. מחשבות ...
הצלחה - מי אני רוצה להיות?
... ואני אמרתי בלב אבל בכלל לא ראית לאיזה גובה ניתרתי... , אבל זה לא היה משנה - נשארתי עם צלקת במשך שנים רבות עד שבין כיתה יא ל - יב צמחתי כמו עץ במבוק לגובה שלי היום, תוך זמן ...
התמודדות עם חרדות, פחדים וטראומות
... מתחום החשיבה החיובית. לעיתים, מקור הפחד והחרדה הוא בטראומה מוקדמת. טראומה, בהגדרתה, היא אירוע שנחווה כקשה במיוחד, ואשר הותיר צלקת בנפשנו, כך שבכל פעם שאנו נתקלים בחיינו בחוויה דומה או קרובה אליה, צפים שוב רגשות החרדה והפחד שנלוו לאירוע ...
טיפשות / אביטל רונאל - חלק 1
... היעדר אינטליגנציה מכונן אינטליגנציה. הגל נלחץ מהאפשרות. מלבד ניטשה אין התייחסות פילוסופית לטיפשות. הורקהיימר ו - אדורנו רואים בטיפשות צלקת. חלקה זעירה ומיובלת של אי רגישות. בספרות, הטיפשות נבחנת רק במימד הנושא. טיפשותו של בובארי, כסילותם החביבה והמצחיקה של ...
סרטן המעי הגס - לפי התגליות המפתיעות של הרפואה החדשה - חלק 2
... במקרים בהם תהליך הריפוי נעשה ללא הפרעות וללא נסיגות, מפורק הגידול תוך כ - 4 חודשים. בסוף הריפוי נשארת צלקת במקום בו היה הגידול. כיצד מטפלים? אם המחלה מתגלה בשלב האקטיבי של הקונפליקט / טראומה, צריך קודם כל למצוא ...
איך המוח שלנו מזהה פרצופים? איך נוצרת אינטואיציה? איך המוח שלנו חושב? חלק 1
... ככל שהמכנה המשותף נפוץ פחות, כך זה מייצג את הייחודיות של האדם שמולנו. ולכן לדוגמה אם לאותו אדם יש צלקת על הפנים, זה לדוגמה מכנה משותף שאינו מורכב כמו היחס בין חלקי הפנים אך גם לא נפוץ וממילא זה ...
עיסוי בטן צ'י ניי טסאנג
... השריר בבטן. עם התרת ההצימדות הפיזית, ניתנת האפשרות לשחרור ההיצמדות הרגשיות. לאזזר הטבור חלק מפתח בגופנו. הוא נקרא גם הצלקת הראשונית משום שמכאן העובר התחבר לאמא ברחם לראשונה. גם חומרים מזינים וגם פסולת עושים את דרכם בחבל הטבור, ובגלל ...
היפוך עובר לא חייב להוות סכנת חיים
... העובר. יתכן ולא ניתן יהיה לבצע היפוך עובר חיצוני במקרים הבאים: אם האם עברה בעבר ניתוח קיסרי כך שחולשת הצלקת עשויה ליצור סיבוכים, אם לאם יש סוג דם RH שלילי ישנו סיכון שדמה יתערבב בדמו של עובר שסוגו חיובי ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על איך המוח שלנו מזהה פרצופים? איך נוצרת אינטואיציה? איך המוח שלנו חושב? חלק 2
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: צלקת, איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם אכזבות? דיכאון? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? כעס ועצבים? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: צלקת, איך לשנות תכונות אופי? איך להאמין בעצמך? איך להיות מאושר ושמח? איך להצליח בזוגיות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לפתח יכולות חשיבה? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לשתול מחשבות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לשפר את הזיכרון? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לקבל החלטות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לעשות יותר כסף? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להעריך את עצמך? איך ליצור אהבה? איך לחנך ילדים? איך להצליח בראיון עבודה? איך להעביר ביקורת בונה? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להתמודד עם גירושין? איך להיגמל מהימורים? איך למצוא זוגיות? איך לפרש חלומות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לנהל את הזמן? איך לא להישחק בעבודה ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש אמת מוחלטת? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם אפשר לדעת הכל? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם לדומם יש תודעה? האם באמת הכל לטובה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך נוצר העולם? האם יש בחירה חופשית? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? למה יש רע בעולם? איך להיות מאושר? מה המשמעות של החיים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? בשביל מה לחיות? מי ברא את אלוהים? למה לא להתאבד? למה יש רע וסבל בעולם? איך להנות בחיים? למה העולם קיים? איך להיות הכי חכם בעולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך נוצר העולם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? אולי אנחנו במטריקס? האם יש או אין אלוהים? האם יש משמעות לחיים? האם המציאות היא טובה או רעה ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
רעיון נגדי למה לא לעמוד בצפירה? שנאה נסתרת לחשוב על מישהו אחר החלשת הרצון התקף כעס פחד שלא אצליח לרצות את מה שקורה טיפול בפחדים בגלל טראומה עודף אמונה עצמית איך לשפר ביטחון עצמי? למה בחורה לא אוהבת גבר שרוצה אותה? אני לא אוהבת אותו אושר פנימי לפני אושר חיצוני לא חייב להיות מאושר להתמודד עם בגידה למה היא רוצה לעשות סקס עם אחרים ולא איתך? פחד לקבל החלטות קבלת החלטות מתוך פחד התמודדות עם המוות התמודדות הורים עם אובדן ילדים להיות מצליחן להגיע למטרה איש מכירות יצירתי איך למכור את העסק שלך? לגרום לילד להיות חכם טיפול בחרדות אצל ילדים אושר בתת מודע מי הגיע להארה רוחנית? איך מישהו שומע קולות? האם אני סכיזופרן? למה אני ממשיך לזכור את האקסית? כישוף להחזרת אקסית להגמיש את שרירי ההמסטרינג המנוף של המשקל תלות רגשית באלוהים איך לגלות שאני אלוהים? לזהות מורה רוחני מואר איך הגעת להארה רוחנית? מה זה להיות אלוהים? הופך להיות אלוהים איך לעשות הרבה כסף כאן ועכשיו? לתרום כסף מטרת החיים למצוא את מטרת החיים מיתוג חיובי בגוגל לקבל ממשהו הנאה איך לא להרגיש רע מכך שאין בחירה חופשית? להתייחס לבן אדם כמו לרובוט העולם לא מושלם העולם לא נברא יש מאין עוד נושאים ...
האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא קואצ'ר לילדים, מאמן אישי למנהלים, מגשר בנושאי צלקת - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1870 שניות - עכשיו 06_09_2025 השעה 00:50:18 - wesi4