ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה לצאת מהחובות ✔חובות / הלוואות / בעיות כספיות - מה לעשות כדי לצאת מהחובות אחת ולתמיד? חלק 2 ✔חובות / הלוואות / בעיות כספיות - מה לעשות כדי...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖶 חובות / הלוואות / בעיות כספיות - מה לעשות כדי לצאת מהחובות אחת ולתמיד? חלק 2
חובות / הלוואות / בעיות כספיות - מה לעשות כדי לצאת מהחובות אחת ולתמיד ? חלק 1.

אם שני הילדים רוצים להתחתן, הם יכולים להתחתן גם בלי עזרת ההורים וגם בלי לארגן אירוע של חתונה בכלל, שהוא לכשעצמו אירוע שעובר בן לילה כאילו לא היה. אם חתונה נהפכת לעסק, של מי נותן מה, הרי שאין שום קשר בין חתונה כזו לבין זוגיות ואהבה. באהבה אמיתית, העשיר הגדול ביותר יתחתן עם העני הגדול ביותר והם ירגישו שווה אחד לשני.

אבל אם מישהו רוצה לבטל חתונה בגלל עניין כספי כלשהו, מכל סוג שהוא, אז הרי שטוב יותר לבטל את החתונה עכשיו, מאשר להתגרש מחר. כי מי שרוצה זוגיות אמיתית פנימית, לא עושה חישובים של כסף.

גם "בר מצווה" שעושים בשביל הילד. לא חייבים לעשות בר מצווה באירוע גדול ומפואר. אפשר גם משהו קטן. ואם הילד רוצה אירוע גדול כמו החברים שלו, מה עושים אז? אז מי שאוהב את הילד שלו באמת, הורה כזה מבין מיד שלילד שלו יש בעיה של דימוי עצמי, בעיה של ביטחון עצמי, בעיה של הערכה עצמית (שגם ההורה עצמו אולי וכנראה נגוע בהם). כי לילד אכפת מ"מה יגידו".

והורה חכם, עושה 1 + 1 = 2, ומבין מיד שבקצב הזה הילד שלו יסבול בחיים לא פחות ממנו. כי אם ההורה עצמו שקוע בכ"כ הרבה חובות בגלל ה"מה יגידו", מה יעשה אותו הילד כאשר הוא יגדל. הרי עכשיו זה הבר מצווה ומחר זה משהו אחר ומחרתיים משהו אחר. וההורה פשוט משעבד את חייו לחיצוניות של הילדים שלו. ותוך כדי זה הוא גם גורם לילדים שלו לחשוב כאילו יש משמעות לחיצוני. ועל ידי זה הוא מכניס גם את הילדים שלו לבית הכלא והשעבוד הכספי וכולי.

להיות הורה טוב, זה אומר שלב ראשון להיות אדם טוב מול עצמך. שלב שני להיות הורה טוב מול ילדיך.

דהיינו ללמד אותם מה העיקר ומה הטפל בחיים. ואם הילד לא מבין, מה עושים אז? במקרה כזה על ההורה לשבת עם עצמו, להחדיר בו בעצמו לעומק את מה שהוא רוצה להסביר לילד שלו. ואח"כ להסביר את אותו הדבר טוב יותר לילד שלו.

ואחרי כל ההקדמות האלו, עכשיו ניתן להבין כי מי שבאמת רוצה לצאת מהחובות שיש לו אחת ולתמיד, מי שרוצה לישון בלילה בשקט בצורה רגועה ושלא יהיה אכפת לו לחלוטין מהדמיונות שיש לו לגבי הבנק, אדם כזה דבר ראשון צריך לעבור שינוי תודעתי! בלי שינוי תודעתי מבפנים, האדם רודף אחרי הזנב של עצמו. לא משנה מה יהיה לאדם, תמיד יהיה חסר לו לפחות פי 2 ממה שיש לו.

כמו כלב שנובח "הב הב", כך האדם כל הזמן רוצה עוד ועוד ("הב לי" בשפה הארמית פירושו "תביא לי"). מי שלא ישנה או ירצה לשנות או יבין שהוא צריך לשנות את צורת החשיבה שלו, אדם כזה לעולם יהיה שקוע בחובות. כי חוסר ישוב הדעת מוביל לחובות כנ"ל.

וברמה המעשית לשאלה ספציפית על ההלוואות כדי לכסות חובות אחרים. הנושא הוא מאוד פשוט. צריך להתייחס לעניין הזה בדיוק כמו אל עסק לכל דבר.

ז"א אם באמת הלוואה אחת טובה יותר מאשר חוב אחר, אז זה בסדר גמור ואפילו רצוי לקחת אותה. כי בעצם מחליפים חוב אחד גדול, בחוב אחר קטן יותר.

אבל זה בתנאי אחד, שבו לא לוקחים אפילו לא שקל אחד מההלוואה החדשה לצורך הוצאות שוטפות בשום צורה. ההלוואה החדשה צריכה להיות עסקה כלכלית לכל דבר, דהיינו למטרת כיסוי החוב בלבד! הפעם היחידה שמותר לקחת הלוואה, זה אם אין לך לחם לאכול ומים לשתות. ואם הגעת למצב שבו אין לך לחם לאכול ויש לך דירה, אז תמכור את הדירה ואל תיקח הלוואות.

כי מי שחושב בהיגיון, מבין מיד שזו שטות רצינית שיש לאדם חובות, הוא לא נרדם בלילה, הורס את הבריאות הנפשית והפיזית שלו בגלל החובות, אבל הוא לא פוגע בערך ה"מקודש" של הדירה שלו. זהו כמובן דמיון אחד גדול. הדירה תישאר כאן הרבה שנים אחרי שהאדם ימות. אז מי יותר חשוב? מי משרת את מי? מי עבד של מי?

לסיכום: הפתרון לבעיית ההלוואות / חובות הוא בראש ובראשונה בראש ובצורת החשיבה, בהבנה של מהי מטרת החיים ואיך משיגים את המטרה הזאת. כל זמן שאדם מחפש דרכי קיצור, הרי שהוא ימשיך לרוץ במירוץ העכברים לנצח, עד שמלאך המוות יאסוף אותו מכאן אל התחנה הבאה. והדרך היחידה לצאת מכל החובות, היא אך ורק על ידי שינוי של צורת המחשבה. בהצלחה.


ציטוטים: רבי נחמן מברסלב

באפשרותך להשיג אושר פנימי ללא עלות כספית

"רֶווַח הָעוֹלָם הַזֶּה אֵין לְשַׁעֵר, דְּהַיְנוּ מַה שֶּׁהָאָדָם יָכוֹל לְהַרְוִיחַ בְּזֶה הָעוֹלָם, וְאֵין צָרִיךְ עַל זֶה הוֹצָאוֹת מִשֶּׁלּוֹ, רַק מִמַּה שֶּׁהֵכִין לְפָנָיו הַבּוֹרֵא יִתְבָּרַךְ, יָכוֹל לְהַרְחִיב יָדוֹ וּלְהַרְוִיחַ הַרְבֵּה מְאד"

"מִי שֶׁעוֹשֶׂה מַעֲשָׂיו בִּמְהִירוּת בְּלִי יִשּׁוּב הַדַּעַת, נַעֲשֲׂה בַּעַל חוֹב. "

"שֶׁנִּדְמֶה לָהֶם שֶׁמַּרְוִיחִין, וּבֶאֱמֶת אֵינָם מַרְוִיחִין... וְכָל הַמִּתְדַּבְּקִין בָּהּ [ברוח השטות שיש להם] הֵם בַּעֲלֵי חוֹבוֹת. כְּמוֹ שֶׁאָנוּ רוֹאִים בְּחוּשׁ, שֶׁזֶּה הַמַּשָּׂא [העול] תָּלוּי בְּצַוַּאר בְּנֵי אָדָם, שֶׁאֵין מִסְתַּפְּקִין בְּמָמוֹנָם וְלוֹוִין מָמוֹן מֵאֲחֵרִים, וְנִדְמֶה לָהֶם שֶׁהֵם מִשְׂתַּכְּרִין [מרוויחים] שָׂכָר הַרְבֵּה, וְאַחַר כָּךְ מֵתִים בַּעֲלֵי חוֹבוֹת, וְאִם אֵינָם מֵתִים בַּעֲלֵי חוֹבוֹת, הֵם בְּחַיֵּיהֶם בַּעֲלֵי חוֹבוֹת, וּמַטְרִיחִים אֶת עַצְמָם בִּטְרָחוֹת גְּדוֹלוֹת, וּמְסַכְּנִים אֶת עַצְמָם בְּסַכָּנַת דְּרָכִים, בִּשְׁבִיל שָׂכָר מֻעָט... "

"מחִין דְּקַטְנוּת [מוח קטן וחוסר ישוב הדעת] הוּא בְּחִינַת בַּעַל חוֹב. "

"לְעִנְיַן הַנְהָגַת הַבַּיִת בְּפַרְנָסָה וּמַלְבּוּשִׁים וּשְׁאָר צָרְכֵי הַבַּיִת, שֶׁעַל פִּי רב חָסֵר לָאָדָם הַרְבֵּה כְּגוֹן, לָזֶה חָסֵר מַלְבּוּשׁ פָּשׁוּט, וְיֵשׁ שֶׁחָסֵר לָהֶם מַלְבּוּשִׁים חֲשׁוּבִים אוֹ דִּירָה וְכוּ' שֶׁצְּרִיכִין לְהַמְתִּין... וְלִבְלִי לִדְחֹק אֶת הַשָּׁעָה לְמַלְּאוֹת הַחִסָּרוֹן תֵּכֶף וּמִיָּד, רַק צְרִיכִין לְהַמְתִּין...

וְאָמַר עַל עַצְמוֹ עִנְיָן הַנַּ"ל שֶׁאִם לא הָיָה מַמְתִּין, כְּגוֹן כְּשֶׁהָיָה חָסֵר לוֹ אֵיזֶה דָּבָר, אִם הָיָה דּוֹחֵק אֶת הַשָּׁעָה שֶׁיִּהְיֶה דַּוְקָא תֵּכֶף, הָיָה צָרִיךְ לִלְווֹת לְעַצְמוֹ וְלִהְיוֹת בַּעַל חוֹב, עַד שֶׁהָיָה מֻכְרָח לִהְיוֹת נוֹסֵעַ וּמְטֻלְטָל כְּמוֹ שֶׁאָנוּ יוֹדְעִים עִנְיַן הַנּוֹסְעִים שֶׁהֵם מֻכְרָחִים תָּמִיד לִסַּע עַל הַמְּדִינָה מֵחֲמַת שֶׁהֵם תָּמִיד בַּעֲלֵי חוֹבוֹת

וְעִנְיָן זֶה צְרִיכִים לֵידַע מְאד וּצְרִיכִין לִלְמד עַצְמוֹ לְהַרְגִּיל אֶת עַצְמוֹ בָּזֶה מְאד, כִּי לְכָל אָדָם חָסֵר הַרְבֵּה אֲפִלּוּ בַּעֲלֵי בָּתִּים וַעֲשִׁירִים גְּדוֹלִים, מִכָּל שֶׁכֵּן מְקַבְּלִים [אנשים שכירים] אֲפִלּוּ הַחֲשׁוּבִים וְהַגְּדוֹלִים. וְצָרִיךְ לָזֶה לְהִסְתַּפֵּק בְּמִעוּט וּלְהַנְהִיג בֵּיתוֹ כְּפִי הַשָּׁעָה וְהַזְּמַן. וְאִם נִדְמֶה לוֹ שֶׁצָּרִיךְ מַלְבּוּשׁ אוֹ לְאִשְׁתּוֹ וּבָנָיו, אַף עַל פִּי שֶׁמֻּכְרָח לוֹ אַל יִדְחַק הַשָּׁעָה לִלְווֹת וּלְהַקִּיף [לקחת בהקפה] וְלִהְיוֹת בַּעַל חוֹב, אַךְ יַמְתִּין עַד שֶׁיָּבוֹא עִתּוֹ.

וְטוֹב לִסְבּל דּחַק אֲפִלּוּ בִּמְזוֹנוֹת וְכָל שֶׁכֵּן בְּמַלְבּוּשִׁים וְדִירוֹת וְכוּ' וְלא לִהְיוֹת בַּעַל חוֹב, וּמוּטָב שֶׁיִּהְיֶה בַּעַל חוֹב לְעַצְמוֹ אוֹ לִבְנֵי בֵּיתוֹ בְּמַלְבּוּשִׁים מִלִּהְיוֹת בַּעַל חוֹב לְהַחֶנְוָנִי אוֹ לַאֲחֵרִים. כִּי בְּכָל עִנְיְנֵי פַּרְנָסָה צְרִיכִין לְהַמְתִּין עַד שֶׁיָּבוֹא עִתּוֹ"

"הַיֵּצֶר הָרָע דּוֹמֶה כְּמוֹ מִי שֶׁהוֹלֵךְ וְרָץ בֵּין בְּנֵי אָדָם, וְיָדוֹ סְגוּרָה וְאֵין אָדָם יוֹדֵעַ מַה בְּתוֹכָהּ וְהוּא מְרַמֶּה בְּנֵי אָדָם וְשׁוֹאֵל לְכָל אֶחָד, מָה אֲנִי אוֹחֵז? וּלְכָל אֶחָד נִדְמֶה כְּאִלּוּ הוּא אוֹחֵז מַה שֶּׁהוּא מִתְאַוֶּה, וְעַל כֵּן הַכּל רָצִים אַחֲרָיו, כִּי כָּל אֶחָד סוֹבֵר שֶׁיֵּשׁ בְּיָדוֹ מַה שֶּׁהוּא חָפֵץ. וְאַחַר כָּךְ הוּא פּוֹתֵחַ אֶת יָדוֹ וְאֵין בָּה כְּלוּם. כְּמוֹ כֵן מַמָּשׁ הַיֵּצֶר הָרָע שֶׁהוּא מְרַמֶּה כָּל הָעוֹלָם וְהַכּל רָצִים אַחֲרָיו וּמְרַמֶּה לְכָל אֶחָד וְאֶחָד עַד שֶׁנִּדְמֶה לְכָל אֶחָד וְאֶחָד כְּאִלּוּ יֵשׁ בְּיָדוֹ מַה שֶּׁהוּא חָפֵץ כָּל אֶחָד כְּפִי שְׁטוּתוֹ וְתַאֲוָתוֹ, וְאַחַר כָּךְ בַּסּוֹף הוּא פּוֹתֵחַ אֶת יָדוֹ וְאֵין בָּהּ כְּלוּם, כִּי אֵין מִי שֶׁיְּמַלֵּא תַּאֲוָתוֹ אֶצְלוֹ.

גַּם נִדְמוּ כָּל הַתַּאֲווֹת שֶׁל הָעוֹלָם כְּמוֹ עַמּוּדֵי אוֹר הַנִּכְנָסִין בַּבַּיִת מִן אוֹר הַחַמָּה, כַּנִּרְאֶה בְּחוּשׁ שֶׁהֵם נִדְמִין לְעַמּוּדִים מֵחֲמַת הַזְּרִיחָה שֶׁל הַחַמָּה וּכְאִלּוּ רוֹצִים לִתְפּס אוֹתָן הָעַמּוּדֵי אוֹר שֶׁתּוֹפְסִים וְחוֹטְפִים וְאֵין בְּתוֹךְ הַיָּד כְּלוּם, כָּךְ הֵם כָּל הַתַּאֲווֹת שֶׁל עוֹלָם הַזֶּה"
בשביל הילדים רוגע הערכה עצמית נמוכה גירושים הוצאות שוטפות מהו ביטחון עצמי בטחון מה לעשות כדי עסקה בהצלחה הורים בעיה בעיות בעיות כספיות הלוואות חובות כסף לצאת מהחובות מה לעשות מה לעשות כדי מה לעשות כדי ל
יציאה מחובות כספיים, איך לצאת מחובות כספיים? יצירת הכנסה, הכנסות יותר מהוצאות, החזרי הלוואות, האם אפשר לצאת מהחובות? איך יוצאים מחובות? איך לכסות את החובות? איך להחזיר הלוואות? הכנסה קבועה, הוצאה קבועה, אימון לסגירת חובות
יציאה מחובות כספיים, איך לצאת מחובות כספיים? יצירת הכנסה, הכנסות יותר מהוצאות, החזרי הלוואות, האם אפשר לצאת מהחובות? איך יוצאים מחובות? איך לכסות את החובות? איך להחזיר הלוואות? הכנסה קבועה, הוצאה קבועה, אימון לסגירת חובות
... מחובות כספיים, איך לצאת מחובות כספיים? יצירת הכנסה, הכנסות יותר מהוצאות, החזרי הלוואות, האם אפשר לצאת מהחובות? איך יוצאים מחובות? איך לכסות את החובות? איך להחזיר הלוואות? הכנסה קבועה, הוצאה קבועה, אימון לסגירת חובות איך לצאת מחובות ... הלוואות נוספות. יש לבדוק את ההכנסות וההוצאות של האדם: האם ההכנסות החודשיות או השנתיות גדולות מההוצאות השוטפות? אם ההכנסות גבוהות מההוצאות, יש סיכוי גבוה לצאת מהחובות. לעומת זאת, אם ההוצאות גבוהות מההכנסות, סביר להניח שהאדם יצטרך להתמודד עם חובות נוספים. מהי הדרך הנכונה להתמודד עם החובות? ... לפשיטת רגל או הסדרי חוב משפטיים. איך לדעת אם אני במסלול יציאה מהחובות? אם לאחר מחיקת כל החובות, ההכנסות החודשיות שלך גדולות מההוצאות, יש סיכוי טוב שתוכל לצאת מהחובות בתנאי שההפרש הזה נשמר לאורך זמן. אם המצב הפוך, וההוצאות שלך גבוהות מההכנסות, החובות ימשיכו לגדול ותצטרך להתמודד עם פתרונות ... החוב הכולל. לדוגמה, אם החוב הכולל שלך עומד על 100,000 שח, השאלה המרכזית היא כיצד ניתן לכסות את החוב הזה ולמנוע כניסה לחובות חדשים. כיצד ניתן לדעת אם ניתן לצאת מהחובות? יש לבצע חישוב פשוט: - יש לבדוק את סך ההכנסות השוטפות שלך, כלומר, כמה כסף נכנס כל חודש או שנה. - יש לבדוק את סך ההוצאות השוטפות שלך, כלומר, כמה כסף יוצא בחודש או שנה (לא כולל החזרי חובות). אם ההכנסות שלך גבוהות מההוצאות השוטפות, יש לך סיכוי גבוה לצאת מהחובות. לעומת זאת, אם ההוצאות שלך גבוהות מההכנסות, אתה למעשה במגמת כניסה לחובות עמוקים יותר. מהי הדרך הנכונה להתמודד עם החובות? ... אפשרויות למחיקת חובות או הסדרי חוב עם הבנקים והנושים. איך לדעת אם אני במסלול יציאה מהחובות? אם לאחר מחיקת כל החובות, אתה מוציא פחות ממה שאתה מרוויח - תוכל לצאת מהחובות בוודאות, כל עוד ההפרש החיובי ממשיך להתקיים לאורך זמן. אם המצב הפוך, החובות רק יגדלו, ותיאלץ להתמודד עם אפשרויות כמו פשיטת ... הוצאות שוטפות, הכנסות שוטפות, הכנסה חודשית, הכנסה ממוצעת, הכנסה שנתית, הוצאה חודשית, הוצאה ממוצעת, הוצאה שנתית, הגדלת הכנסות, הקטנת הוצאות, האם אני אצליח לצאת מהחובות?
כסף, לצאת מהמינוס בבנק, לצאת מחובות כספיים, משבר כספי, שופינג, התמכרות לקניות, בעיות כספיות, אוברדראפט, יציאה מהמינוס
... מבינים שכדי לצאת מחובות, לשם כך צריך להוציא פחות כסף ולהכניס יותר כסף, ולהתנהל נכון מבחינה כספית, אעפכ ולמרות הכל, לא כולם מצליחים להתנהל נכון ברמה הכספית ולצאת מהחובות שלהם, ולהגיע למצב של שפע כלכלי מבחינה כספית, ... חייב להשיג דבר כזה או אחר, על ידי זה שהוא נכנס לחובות כספיים, ובאמצעותם הוא רוכש את אותם הדברים שהוא מרגיש שהוא חייב להשיג. ולכן, למרות שהאדם מבין שהוא רוצה לצאת מהחובות בבנק, אבל האדם לא מוכן להיכנס לחובות נפשיים כאלו ואחרים. ולכן האדם ממשיך להישאר עם חובות בבנק. דהיינו, האדם מעדיף להישאר עם חוב בבנק, ומוכן להיכנס לחוב בבנק, כדי לצאת מהחוב הנפשי שיש לו. שאומר לו, שהוא חייב שהמציאות תהיה ... דברים כאלו ואחרים, שהוא מרגיש שהוא חייב להשיג אותם. אלא, שגם החובות הכספיים, גם הם יוצרים חובות נפשיים מסוג אחר וכולי. ולכן, מי שרוצה לצאת מחובות כספיים, עליו לצאת מהחובות הנפשיים שלו. דהיינו, על האדם לעבור שינוי חשיבה, שיאפשר לו להרגיש יותר טוב מבפנים, בלי להיות תלוי בכך שדווקא יהיה לו דבר כזה או אחר. כי החובות הנפשיים שיש לאדם, הם אלו שמונעים מהאדם לצאת מהחובות הכספיים שלו. וכדי לצאת מחובות נפשיים, לשם כך ... שאין לו את הדבר, שהוא לא באמת חייב להשיג אותו. אבל האדם כן מרגיש טוב, מכך שיש לו מטרה לקום בבוקר. ואז האדם גם מכניס את עצמו לחובות כספיים ונכנס למינוס בבנק, כדי לצאת מהחובות הנפשיים שלו, שהם ממלאים אצלו את הצורך שלו, ...
חובות / מינוס בבנק / כסף / אוברדראפט - איך לצאת מחובות כספיים?
... להשיג את הכסף שאותו הוא חייב. לשלם אותו, ולסיים עם החובות. אך כאן אנחנו מדברים על צורת המחשבה, שאמורה להוביל את האדם, בתהליך שבו הוא מנסה לצאת מהחובות . וכאשר רוצה האדם לצאת מהחובות שלו, עליו לנסות לשים לב, לחובות שיש אצלו במחשבה. על האדם לנסות להיות מודע, לכל הדברים שאותם הוא מרגיש שהוא חייב. ועל האדם לחשוב בישוב הדעת ובצורה ...
כעס / עצבות - מתי אפשר לכעוס / להיות עצוב?
... שלהם. וישנם מקרים שבהם האדם בגלל הכעס שלו, רוצה עכשיו לעשות דברים לא הגיוניים, כגון במקרה הנל להיכנס לחובות גדולים ולהמשיך להמר כדי לצאת מהחובות שלו. ובמקרה כזה לדוגמא, אם נבוא לאדם ונציע לו לא לכעוס, להיות רגוע, לעשות התחלה חדשה וכיוב, אז הדבר הזה לא יביא שום תועלת. ומאחר שלא תמיד באפשרותו של האדם להכיל את כל ...
הרצון לחיות כסיבת הרצון להתאבד, למה זה שבן אדם לא רוצה למות זה מה שגורם לו לרצות להתאבד? איך הרצון לחיות הוא שורש הרצונות? למה אני לא רוצה תחושת כאב? פרדוקס ההתאבדות, רוצה למות כי לא רוצה למות
הרצון לחיות כסיבת הרצון להתאבד, למה זה שבן אדם לא רוצה למות זה מה שגורם לו לרצות להתאבד? איך הרצון לחיות הוא שורש הרצונות? למה אני לא רוצה תחושת כאב? פרדוקס ההתאבדות, רוצה למות כי לא רוצה למות
... אדם שרוצה לחיות מתאבד משום שהוא מתבלבל ושוכח את הסיבה המקורית לרצונותיו. הוא נותן דוגמה לאדם ששוקע בחובות ומחליט להתאבד, כי הוא שכח שהסיבה שהוא רוצה לצאת מהחובות היא בכלל הרצון הבסיסי לחיות. הוא מסביר שזה מנגנון פסיכולוגי שבו האדם מאבד את המטרה המקורית, נתקע על מטרת ביניים - כמו להרוויח כסף - ומרגיש ...
למה אני חסר מוטיבציה? חוסר מוטיבציה בעבודה, חוסר מוטיבציה לצאת מחובות, חוסר מוטיבציה לא לפשוט רגל, חוסר מוטיבציה לא להגיע לחדלות פירעון, איך לצאת מחובות? איך לא לפשוט רגל? איך לא להגיע לפשיטת רגל? למה אין לי מוטיבציה? איך להבין את עצמי? למה אני חסר מוטיבציה? איך לייצר מוטיבציה? איך ליצור מוטיבציה? איך להגדיל מוטיבציה? תיאור מקרה טיפולי, ניתוח מקרה טיפולי
... שחייבים לו כסף. כמו כן אותו אדם לא משקיע משאבים כדי להרוויח הרבה יותר כסף, למרות שיש לו הרבה אפשרויות עסקיות לעשות הרבה יותר כסף. שזה אמור לעזור לו לצאת מהחובות שלו. אבל הוא לא מתאמץ לנצל את ההזדמנויות העסקיות שיש לו. והשאלה היא: מה ההיגיון שיש בכך שמצד אחד הבן אדם בחר שלא להתייאש ולא ללכת להליך של ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על חובות / הלוואות / בעיות כספיות - מה לעשות כדי לצאת מהחובות אחת ולתמיד? חלק 2
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: לצאת מהחובות, איך להתמודד עם בדידות? כעס ועצבים? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם לחץ? איך להשיג איזון נפשי? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? דיכאון? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: לצאת מהחובות, איך לעשות יותר כסף? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להיות מאושר ושמח? איך למצוא זוגיות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להתמודד עם גירושין? איך להעריך את עצמך? איך לנהל את הזמן? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להאמין בעצמך? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להיגמל מהימורים? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לחנך ילדים? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לשתול מחשבות? איך לקבל החלטות? איך להצליח בראיון עבודה? איך לא להישחק בעבודה? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לשנות תכונות אופי? איך לפרש חלומות? איך לשפר את הזיכרון? איך להצליח בזוגיות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להעביר ביקורת בונה? איך לפתח יכולות חשיבה? איך ליצור אהבה? איך לדעת אם מישהו מתאים לך ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: למה יש רע וסבל בעולם? האם יש משמעות לחיים? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש אמת מוחלטת? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך להיות מאושר? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? מה המשמעות של החיים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם אפשר לדעת הכל? האם יש הבדל בין חלום למציאות? מי ברא את אלוהים? האם יש בחירה חופשית? בשביל מה לחיות? למה העולם קיים? האם באמת הכל לטובה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? אולי אנחנו במטריקס? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצר העולם? למה לא להתאבד? איך להנות בחיים? האם לדומם יש תודעה? האם המציאות היא טובה או רעה? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? איך נוצר העולם? האם הכל אפשרי? למה יש רע בעולם? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש או אין אלוהים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא אימון אישי מומלץ, מאמן עסקי מומלץ, מאמן אישי להרזיה בתחום לצאת מהחובות - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1875 שניות - עכשיו 23_05_2025 השעה 15:32:03 - wesi4