ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה העצמה ✔העצמה נשית: חלק ראשון - מבוא אטלנטיס - היבשת האבודה ✔כולם שמעו, אני חושב, על אטלנטיס. על אותה יבשת אבודה, תרבות מדהימה, עם טכנולוגיה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨העצמה נשית: חלק ראשון - מבוא אטלנטיס - היבשת האבודה
כולם שמעו, אני חושב, על אטלנטיס. על אותה יבשת אבודה, תרבות מדהימה, עם טכנולוגיה מתקדמת ששקעה למצולות ונעלמה. דורות רבים חיפשו אותה ואין ספור חוקרים דרשו למוצאה, או לפחות שרידים שלה. ובכן, יש לי בשורות טובות! הממצאים הארכיאולוגיים של השנים האחרונות גילו את קיומה.

מה שהם גילו זו לא רק עיר מדהימה שאבדה, אלא תרבות המהווה ציון דרך בהתפתחות האדם, תרבות של שלום ושגשוש. כשאטלנטיס שקעה - שקעו אתה כל ההישגים שהאדם הגיע אליהם. הרבה מהטוב וממה שמייחד את האנושות שקע יחד אתה, ורק אם נבין את המיתוס כמו שצריך נוכל ולהחיות אותה מחדש, וכן, זה אפשרי.

הסיפור של אטלנטיס הנו חלק ראשון במאמר בן ארבעה חלקים העוסקים בהעצמה נשית וסיפורה של אטלנטיס מהווה מבוא למה שאבד שאותו יש להחזיר. אם אנו רוצים להחזיר את האנושות והתרבות שלנו למקום הנכון, למקום של שלום ושגשוש, כדאי להקשיב לסיפורה של אטלנטיס כי כאן הכל מתחיל.

נהוג היה לחשוב עד לפני כמה עשרות שנים, ואף היום יש כאלו החושבים כך, כי התרבות הקדומה לתרבות האירופאית הישנה, התרבות ממנה צמח האדם המודרני, הייתה פראית, אכזרית. ההנחה הייתה שכיוון שהאדם מתפתח תמיד בכיוון חיובי, הרי שהגרסה הקודמת של האדם לפני 4, 000 שנה ויותר צריכה להיות בלתי מוסרית, בלתי מרוסנת וחייתית.

התרבות אותה אנו מכירים התפתחה מתי שהוא בסביבות 3, 000-2, 500 לפני הספירה. והמומחים שקדמו לתקופתנו טענו כי כיוון והאדם כמעט ומעולם במהלך 5, 000 השנים האחרונות לא שבע נחת ובכל מקום היו מלחמות אלימות ושנאה, כיוון שכך, הרי שלפני כן האדם היה חייב להיות פראי, לא מתורבת ואכזרי.

ובכן, היום יודעים שזו טעות.

התקופה החקלאית (ניאוליתית)

הממצאים הארכיאולוגים של שני העשורים האחרונים מוכיחים שלא רק שבתקופה הניאוליתית האדם לא היה פראי, אלא גם מתורבת, אוהב אומנות ואוהב חיים. כשמתבוננים על הממצאים הארכיאולוגיים של כריתים למשל, מגלים שבין השנים 6, 000-2, 000 לפני הספירה חיה שם איפרייה שוחרת שלום, אומנות ואוהבת חיים. איך יודעים? ראשית מדובר בעיר המונה כ - 100, 000 תושבים בה לא היו ביצורים או מחסני נשק. הציורים שהשאירו אנשים אלו הראו כי נהגו לרקוד, לנגן ולעסוק באומנות. לא היה ריכוזי כוח ועושר ומעמדות אלא, העושר חולק בין כולם. לא היו עניים, ומבחינה טכנולוגית אנשים אלו החזיקו בהישגים מרשמיים ביותר בתחום החקלאות, ארכיטקטורה, טכסטיל, מסחר וכלכלה.

אך היה שוני. השוני היה שהאישה הייתה הדמות המרכזית והחשובה. היא קיבלה מקום יותר גדול בבית, היא זו שהורישה את רכוש המשפחה. הנשים היו הכוהנות, היועצות, השופטות ונשות הרוח. והגברים? הגברים היו השותפים שלהם ויחד הם שגשגו בכל התחומים. יחד הם עסקו בספורט, יחד הם עבדו ויחד הם יצרו תרבות נפלאה.

הפסלים שגילו בין השנים 6, 000 לספירה ל - 3, 000 לספירה ברובם המוחלט פסלים של נשים - אלות, מה שמוכיח שהאלים אותם ניתן למצוא בתרבות שלנו, באו הרבה יותר מאוחר.

כאן נשאלת השאלה החשובה. מה קרה? מה קרה לעיר עצומה זו? היכן נעלמה התרבות שהיא ייצגה? בשנת 2, 000 לספירה האנושות נכנסה באופן די סופי לתקופה האפלה שלה: תקופה של הרס, מלחמות ואלימות. מהיכן זה הגיע?

בעבר חשבו החוקרים שבאיזה שהוא שלב הגברים "גילו את עצמם" ומרדו, וכך התקופה המטריאכלית (מלשון "Mater", אימא בלטינית) הוחלפה בתקופה הפטריאכלית (מלשון "Pater", אבא). כך תקופה בה שמים דגש על מושגים כמו טבע, תרבות ויופי מוחלפת בתרבות בה שמים דגש על כוח, מעמד וצבירת רכוש.

כך חשבו החוקים הקדומים, אך קרה משהו אחר.

שקיעתה של האנושות

במקביל לתרבות המטריאכלית (למרות שאם אדייק, זו יותר תרבות שיתופית) התפתחה תרבות אחרת. תרבות של ציידים, רועים ונודדים שלא שמו במרכז את האישה: את החיים, אלא את המוות. תרבות המאמינה בכוח ובמלחמה כדרך להשיג מטרות, תרבות זכרית ביסודה.

תרבות זו התחזקה מאד כשהאדם גילה את הברזל והחלה לזנב בתרבויות החקלאיות, המטריאכליות. התוצאה היא שטכנולוגית של חקלאות, בנייה ומסחר החלו לזרום לתרבות הפאטריאכאלית וכשזו התחזקה, מטבע הדברים היא כבשה את התרבות המטריאכלית.

זה לא היה התפתחות, כפי שסברו אותם חוקרים בדורות הקודמים, אלא התנגשות בין תרבויות.

כריתים, אגב נכבשה בשנת 2, 000 לספירה, מאוחר יותר מהתרבויות האחרות, אך נפילתה היה גם יד הגורל, שכן במקביל למלחמת הכיבוש משערים כי כריתים הישנה נתקלה באסון אקולוגי וגל צונאמי שטף את העיר וסיים את המלאכה אותה התחילה התרבות הפטריאכלית.

וכך היה: ערים ותרבויות בכל רחבי אירופה - אסיה נכבשו על ידי הנודדים - ציידים ותרבות חדשה נולדה.

ומה קרה אחרי? במשך יותר מאלף שנים נוצר שילוב של תרבויות: התרבות הפטריאכלית הביאה איתה אלים כוחניים שניסו "לדרוס" את האלות המקומיות, את התרבות בה האישה היא המרכז. אולם זה לא היה קל, כיוון שתרבות המטריאכלית הייתה כבר מושרשת ולא משנה כמה הגבר הוא חזק וכוחני, את טקסי האלה, הקשורים לחקלאות ולמחזורי הטבע המשיכו לקיים.

סיפורם של פליטי כריתים היה מעניין במיוחד. פליטי כריתים, כמה מאות שנה מאוחר יותר, היו הכלאה בין התרבות המטריאכלית והפטריאכלית. אותם פליטים חיו בערים אחרות כשהם מצד אחד אוחזים בנשק, לוחמים היכולים להגן על עצמם, אך מצד שני עדיין מחזיקים בטכנולוגיות מתקדמות כגון חקלאות, שמים את האישה במרכז, ולצד האלים שלהם נמצא את האלה, האם של הכל. כך חיו מאות שנים אותם תושבים לשעבר של ממלכה אדירה זו.

ואז באו העבריים והשמידו את פליטי כריתים (כפתור, בשמה התנ"כי). אותם פליטים קראו לעצמם פלשתים והמאבק החשוב שהתנהל בארץ הקודש לא היה באמת מאבק בין הפלשתים ועמים אחרים ובין העבריים. זה היה מאבק של תרבויות. כשהאל (הזכר) העברי ציווה על העבריים לנפץ את המזבחים ולהשמיד את האויבים. מה שבאמת קרה הוא שבין השאר, זה היה למעשה ניסיון לשנות את התרבות ולהוציא את הנשים מהמשחק, כך שמעכשיו הגברים הם אלו הקובעים והנשים מקבלות מעמד נמוך. מדוע נמשך מאבק זה מאות שנים? מדוע העבריים לא הצליחו לכבוש את ארץ ישראל כל - כך מהר?

כיוון שהחשיבה המטריאלית השתרשה, מבחינה תרבותית האישה הייתה המרכז ולא משנה איזה אל אמר מה, זה מה שהיה טבוע אצל האדם.

מאוחר יותר יצא התנ"ך והביא עמו חדשות: את סיפור בראשית אשר "סתם את הגולל" על כבוד האישה. במרכז סיפור גן העדן נמצא את הנחש המפתה את חווה. עכשיו כדי להבין את מלא כובד משקל הסיפור, יש להבין את רוח התקופה. הנחש באותה התקופה סימל את האלה, את כוח הנשיות. ומה סיפור בראשית בא בעצם לספר: שהאלה ובת בריתה האישה היא זו שהביאה את האנושות לאבדון. שגן העדן המובטח היה שלנו, אבל האישה והאלה הן שהרסו את הכל.

האירוני הוא, שלמעשה עד שלא הופיעה התרבות הפטריאכלית, בה הגבר במרכז והביאה עמה רעיונות כמו כוח ומעמד, כן היינו בגן העדן. כשהאישה הייתה במרכז היה שגשוג, תרבות ושלום. לא ה"אלה" או האישה גרשו אותנו מגן העדן, זה היה הגבר והחשיבה הזכרית.

נפילתה ותחייתה (האפשרית) של אטלנטיס

הראשון שהזכיר את אטלנטיס היה אפלטון, בכתביו בשנת 350 לפני הספירה. כשהוא סיפר את הסיפור, הוא כתב שמקור הסיפור אינו שלו כי קדום יותר, הוא סיפר על עיר קסומה. בה כולם חיים בשלום ובשגשוג.

חשוב להבין כי האדם בתקופתו במשך דורות רבים חי בפחד: בתרבות של אלימות, בה נשים היו רכוש ופרס, בה האדם חיי בפחד שעוד מעט יבוא עם אחד, יכבוש, יהרוג וישעבד. אך יחד עם זאת, עדיין היה זיכרון של משהו אחר, טוב יותר. למשהו האחר קראו אטלנטיס וזה היה זיכרון של תקופה אחרת, גן עדן, בו האדם היה משוחרר באלימות, חי חיי שלום ושגשוג. זו הייתה תקופה בה היה כמיהה לתקופה הישנה עליה שמעו בסיפורים.

ובכן, את אטלנטיס לקחה מאתנו תרבות אחרת, תרבות שבמשך 5, 000 שנה הכתיבה אלימות, שנאה וכאב. תרבות שלקחה מהאדם את כל מה שהיה טוב בו. אטלנטיס הוא רעיון המייצג את מה שהיה 1, 500 שנים קודם לזמנו של אפלטון. ניתן להניח כי כריתים היא התרבות עליה דיבר אפלטון, זו אטלנטיס, והחלק העצוב הוא שזו לא הייתה תרבות ששקעה ונעלמה, זו תרבות שנגדעה באיבה, תרבות שאם נרצה או לו היא חלק מאתנו, ואנו יכולים להחיות אותה מחדש.

אז איך נחייה אותה? נחזור אחורה למה שהיה פעם ונבחן את מה שבאמת קידם את האנושות - האישה. במשך 5, 000 השנים האחרונות האדם חי בתקופה אפלה והמאפיין העיקרי של תקופה זו היא שחמישים אחוז מהאוכלוסיה, הנשים, אינן בעלי זכויות, אינן נחשבות, דעתן לא נשמעת ואין להן את הזכות להטביע את חותמן.

אם רוצים לקדם את הרעיונות הזכריים: רעיונות של כוחניות, מעמד וצבירת רכוש, אז אכן טוב יהיה אם הרעיונות הנשיים יוחבאו. הרי ברור שעקרונות נשיים לא יתנו יד להתנהלות שתוביל להרס וחורבן, וכך עד היום במקומות רבים להיות "גבר" זה אומר לצאת למלחמה, להרוג, להיות גיבור ואלו שחושבים על שלום נחשבים ל"נשיים" מידי.

עד לפני פחות ממאה שנה, לאישה היה אסור ללמוד, לא הייתה לה זכות הצבעה והחשוב גם לא הייתה לה זכות לקבוע כמה ילדים יהיו לה. עכשיו, ב - 50 השנים האחרונות המצב משתנה וראו איזה פלא, האדם מתחיל לדבר פתאום על שלום ואפשר להתחיל לראות סוף סוף את האור בקצה המנהרה, את ההבטחה לעתיד אנושות טוב יותר.

כדי שזה ימשיך צריך להחזיר לאישה את המנדט שלה, ללמד אותה את מה שהיא שכחה, שהיא המרכז, שהיא חשובה. תחשבו איפה נהיה בעוד 50 שנה אם לא רק 50% (הגברים), אלא ש - 100% מהאוכלוסייה מתגייסת לטובת המדע, הפוליטיקה והכלכלה. כמה תתרום האישה כשהיא תכניס רעיונות המחברים את האדם לטבע, לרווחה, למשפחה ותשריש אותם בפוליטיקה, במדע ובכלכלה העולמית.

רק אז האדם יפרח, אז נצמח ואז תחזור אטלנטיס. היא לא תעלה מהמים כמו שרומנטיקנים בוודאי מקווים, אלא תעלה מממים מסוג אחר - מהלא מודע. לשם היא שקעה ומשם אנו צריכים לבנות אותה מחדש.
רומנטיים מטרות להשיג מהווה ילדים ארץ ישראל הקשבה בשורות טובות ציור נשיות מומחיות אטלנטיס העצמה העצמה נשית
העצמה אישית, העצמה נשית, נשים מוכות, נפגעי כתות, ניצול נשים על ידי גברים, מעמד האישה, ניצול נשים בחברה, מניעת אלימות נגד נשים, שוויון בין נשים לגברים, מוטיבציה לנשים, נשים המין החלש, למה נשים נרצחות? רצח נשים על ידי גברים
העצמה אישית, העצמה נשית, נשים מוכות, נפגעי כתות, ניצול נשים על ידי גברים, מעמד האישה, ניצול נשים בחברה, מניעת אלימות נגד נשים, שוויון בין נשים לגברים, מוטיבציה לנשים, נשים המין החלש, למה נשים נרצחות? רצח נשים על ידי גברים
העצמה אישית, העצמה נשית, נשים מוכות, נפגעי כתות, ניצול נשים ... טוען שזו תפיסה שגויה, וכי כל אדם, כולל נשים, יכול להשיג את כל אלו בכוחות עצמו. האם הפתרון לשליטה תודעתית הוא העצמה אישית? אליעד כהן מציע שהפתרון למצב של שליטה תודעתית הוא העצמה אישית. נשים, כמו כל אדם אחר, צריכות ... תודה רבה. ניצול מנטלי וכתות חיזוק דימוי עצמי אצל נשים התמודדות עם אלימות נפשית בזוגיות פיתוח עצמאות רגשית והעצמה אישית הדרכים להשגת ביטחון עצמי אמיתי ...
דפוסי חשיבה, mindset, התפתחות אישית, סודות המנטורים הגדולים בעולם, State of Mind, מיינדסט, העצמה אישית, שינוי חשיבה, שינוי התנהגותי, שינוי דפוסי חשיבה, העצמה נפשית, לשנות את החשיבה, שינוי צורת חשיבה, סטייט אוף מיינד
דפוסי חשיבה, mindset, התפתחות אישית, סודות המנטורים הגדולים בעולם, State of Mind, מיינדסט, העצמה אישית, שינוי חשיבה, שינוי התנהגותי, שינוי דפוסי חשיבה, העצמה נפשית, לשנות את החשיבה, שינוי צורת חשיבה, סטייט אוף מיינד
... חשיבה, mindset, התפתחות אישית, סודות המנטורים הגדולים בעולם, State of Mind, מיינדסט, העצמה אישית , שינוי חשיבה, שינוי התנהגותי, שינוי דפוסי חשיבה, העצמה נפשית, לשנות את החשיבה, שינוי צורת חשיבה, סטייט אוף מיינד מה המכנה המשותף בין כל המנטורים המקצועיים בעולם? בעולם קיימים אלפי מנטורים, גורואים ויועצים להתפתחות ...
זוגיות מעצימה, 2 סוגים של בני זוג, התאמה זוגית עתידית, האם הזוגיות מעצימה אותך? העצמה בזוגיות, זוגיות טובה בעתיד, בן זוג מעצים, בת זוג מעצימה, איך זוגיות יכולה להעצים אותך? איך זוגיות יכולה להרוס אותך? התפתחות אישית וזוגיות
זוגיות מעצימה, 2 סוגים של בני זוג, התאמה זוגית עתידית, האם הזוגיות מעצימה אותך? העצמה בזוגיות, זוגיות טובה בעתיד, בן זוג מעצים, בת זוג מעצימה, איך זוגיות יכולה להעצים אותך? איך זוגיות יכולה להרוס אותך? התפתחות אישית וזוגיות
... של בני זוג, התאמה זוגית עתידית, האם הזוגיות מעצימה אותך? העצמה בזוגיות, זוגיות טובה בעתיד, בן זוג מעצים, ... איך זוגיות יכולה לגרום לך להצליח בחיים? פרגון בזוגיות העצמה זוגית מה זה זוגיות מעצימה? התאמה זוגית ... גברים חלשים, נשים חלשות, גברים חזקים, נשים חזקות, העצמה זוגית, זוגיות מגבילה, מה זה זוגיות מעצימה? ... האם הוא אוהב את מי שאת באמת? בדיקת התאמה זוגית עתידית, העצמת בן הזוג, העצמת בת הזוג, קריירה וזוגיות, לא רוצה שאתקדם, ...
העצמה נשית, מניעת אלימות נגד נשים, איך לגרום לגבר לכבד אותך? למה גברים לא מכבדים נשים? מעמד האישה, כבוד האישה, זכויות האישה, מיכל סלה, יעוד האישה, פמיניזם, שוביניזם ביהדות, שוויון זכויות נשים, שוויון בין נשים לגברים, אישה חזקה
העצמה נשית, מניעת אלימות נגד נשים, איך לגרום לגבר לכבד אותך? למה גברים לא מכבדים נשים? מעמד האישה, כבוד האישה, זכויות האישה, מיכל סלה, יעוד האישה, פמיניזם, שוביניזם ביהדות, שוויון זכויות נשים, שוויון בין נשים לגברים, אישה חזקה
העצמה נשית, מניעת אלימות נגד נשים, איך לגרום לגבר לכבד אותך? למה גברים לא מכבדים נשים? מעמד האישה, כבוד האישה, זכויות האישה, מיכל סלה, יעוד האישה, פמיניזם, ... לא תהיה תלויה בגבר אלים. אלימות נגד נשים העצמה נשית למה הוא לא מכבד אותך? אישה חזקה שוויון בין נשים לגברים זכויות יתר לנשים מעמד האישה בחברה הדתית איך להילחם באלימות נגד נשים? אלימות נגד נשים היא ... אישה צריכה גבר, אישה לא צריכה גבר, העצמה לנשים, פטריארכיה, האישה החרדית, נשים חרדיות, חברה פטריארכאלית, מעמד הגבר, מעמד האישה, מי צריך לשלם בדייטים? נשים אלימות כנגד גברים, גברים אלימים כנגד ...
מה רע במנטרות חיוביות? מה רע במשפטי העצמה אישית? מה רע במשפטים חיוביים? איך לא להאמין בעצמך? איך לא לאהוב את עצמך? חיזוק הביטחון העצמי, איך לא לחזק את הביטחון העצמי? העלאת הערך העצמי, משפטים של אמונה עצמית, ביטחון עצמי מופרז, ערך עצמי גבוה מידי, אהבה עצמית שקרית, fake it till you make it, מצא את ההבדלים, 2 שיטות לאהבה עצמית, 2 שיטות לביטחון עצמי, 2 שיטות לערך עצמי, 2 שיטות לטיפול בפחד, טעויות של מטפלים, לרכוש ביטחון עצמי, איך נוצרת מאניה דיפרסיה?
... רע במנטרות חיוביות? מה רע במשפטי העצמה אישית? מה רע במשפטים חיוביים? איך לא להאמין בעצמך? איך לא לאהוב את עצמך? חיזוק הביטחון העצמי, איך לא לחזק את הביטחון העצמי? העלאת הערך העצמי, משפטים של אמונה עצמית, ... 2 שיטות לטיפול בפחד, טעויות של מטפלים, לרכוש ביטחון עצמי, איך נוצרת מאניה דיפרסיה? וכאן אני אסביר מה הבעיה בגישה של חיזוק הביטחון העצמי באמצעות משפטי העצמה שהאדם חוזר עליהם שוב ושוב. ומה הבעיה בגישה של העלאת הערך העצמי באמצעות כל מיני משפטים של אמונה עצמית וכיוב. כי יש גישה שאומרת שמי שרוצה לחזק את הערך העצמי שלו ולהפסיק להיות ... חייב להיות משהו מסוים ושאסור לו להיות חלש או עם תכונות שליליות או שאסור לו להיות עם חסרונות וכולי. ואני אסביר: ברגע שבן אדם חוזר לעצמו על כל מיני משפטי העצמה וכיוב, הוא בעצם שותל לעצמו מחשבה שהוא מה שהוא אומר שהוא. לדוגמה בן אדם שאומר לעצמו, אני יכול להצליח. הוא שותל לעצמו מחשבה חיובית על פניו, שהוא יכול להצליח. והמחשבה הזאת גם ...
תרגול מיומנות, האם תרגול עוזר? כמה לתרגל? שיפור מיומנות, פיתוח מיומנות, התפתחות אישית, פתרון בעיות, איך לנתח בעיה? רכישת מיומנות, שיפור הישגים, התפתחות אישית, העצמה אישית, חלק 2
תרגול מיומנות, האם תרגול עוזר? כמה לתרגל? שיפור מיומנות, פיתוח מיומנות, התפתחות אישית, פתרון בעיות, איך לנתח בעיה? רכישת מיומנות, שיפור הישגים, התפתחות אישית, העצמה אישית, חלק 2
... שיפור מיומנות, פיתוח מיומנות, התפתחות אישית, פתרון בעיות, איך לנתח בעיה? רכישת מיומנות, שיפור הישגים, התפתחות אישית, העצמה אישית , חלק 2 האם תרגול מיומנות תמיד פותר את הבעיה? אנשים רבים מאמינים שתרגול הוא פתרון ... בתהליך אך לא יהיה העיקר. מה מסקנת הדברים לגבי פיתוח מיומנות והתפתחות אישית? המסקנה היא שבכל תחום של התפתחות אישית, העצמה אישית או רכישת מיומנות חדשה, חשוב לשאול האם באמת מה שחסר לי כאן הוא ניסיון חוזר ותרגול מעשי, או ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על העצמה
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: העצמה, מי ברא את אלוהים? האם הכל אפשרי? מה יש מעבר לזמן ולמקום? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה יש רע וסבל בעולם? האם אפשר לדעת הכל? האם יש או אין אלוהים? איך להיות מאושר? האם יש אמת מוחלטת? האם לדומם יש תודעה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש בחירה חופשית? למה יש רע בעולם? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? מה המשמעות של החיים? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך נוצר העולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? בשביל מה לחיות? למה לא להתאבד? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם באמת הכל לטובה? אולי אנחנו במטריקס? למה העולם קיים? איך להנות בחיים? האם יש משמעות לחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם המציאות היא טובה או רעה ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: העצמה, איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? כעס ועצבים? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם אכזבות? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? דיכאון? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם עצבות? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: איך לא להישחק בעבודה? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להיות מאושר ושמח? איך לפרש חלומות? איך להתמודד עם גירושין? איך להיגמל מהימורים? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להעביר ביקורת בונה? איך לעשות יותר כסף? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להאמין בעצמך? איך לנהל את הזמן? איך למצוא זוגיות? איך לחנך ילדים? איך להעריך את עצמך? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לשפר את הזיכרון? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לשנות תכונות אופי? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לקבל החלטות? איך להצליח בראיון עבודה? איך לשתול מחשבות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להצליח בזוגיות? איך ליצור אהבה? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא קואצר לזוגיות, אימון אישי להפרעות קשב, מורה רוחני מומלץ בנושא העצמה - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1406 שניות - עכשיו 07_07_2025 השעה 11:39:17 - wesi4