ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה במהלך אימון ✔כשאתה מתאמן, על מה אתה חושב? על המשקל? על התרגיל / התנועה? על השריר? על מה לחשוב במהלך האימון? קשר שריר מחשבה / קשר מוח שריר - פאוור...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨כשאתה מתאמן, על מה אתה חושב? על המשקל? על התרגיל / התנועה? על השריר? על מה לחשוב במהלך האימון? קשר שריר מחשבה / קשר מוח שריר - פאוור ליפטינג / בודי בילדינג
כשאתה מתאמן, באפשרותך לחשוב ולהיות ממוקד בדברים שונים, שישפיעו על צורת האימון שלך ועל הצורה שהוא משפיע על הגוף שלך. לדוגמה:

1 - באפשרותך לחשוב על המשקל: ז"א שאתה חושב על איך להזיז את המשקל מנקודה אחת לנקודה אחרת. דהיינו, אתה מבצע תרגיל, שבו אתה אמור להזיז משקל מסוים מנקודה 1 לנקודה 2 ואתה מתמקד באיך לגרום למשקל לזוז, מנקודה 1 לנקודה 2.

במה אתה לא מתמקד? אתה לא מתמקד לדוגמה, באיזה שרירים הפעלת כדי להזיז אותו. אתה לא מתמקד האם עשית את התרגיל "נכון". אתה לא מתמקד איך הגוף שלך הזיז אותו, האם באמצעות השרירים שלך, או באמצעות המפרקים והעצמות שלך. אתה גם לא מתמקד האם הזזת את המשקל עם תנופה, "רימית" קצת. וכל מיני שיקולים אחרים. העיקר שאתה מתמקד בו, זה, להזיז את המשקל, מנקודה 1 לנקודה 2.

מתי טוב לחשוב כך? תשובה: כאשר אתה בתחרות (פאוור ליפטינג) והמטרה שלך היא להעביר את המשקל מנקודה אחת לנקודה אחרת. וגם שם עליך לעשות זאת ע"פ חוקי התחרות.

2 - באפשרותך לחשוב על התרגיל / התנועה: ז"א שאתה עושה תרגיל מסוים, שצריך לעשות אותו "בצורה מסוימת". ואתה מתמקד בלעשות אותו בצורה ספציפית. אתה פחות חושב על איך להזיז את המשקל מנקודה אחת לנקודה אחרת. אתה פחות חושב על כמה משקל אתה מזיז. אתה יותר חושב על זה שתעשה את התנועה בצורה נכונה עד כמה שאתה מבין ויכול. יחד עם זאת, אתה כמובן לא חושב על השריר כדלקמן.

מתי זה טוב? תשובה: אם אתה לא בתחרות כלשהי וברצונך לשמור על הבריאות שלך לאורך זמן, אז כדאי שתחשוב על זה שאתה עושה את התרגיל בצורה נכונה.

3 - באפשרותך לחשוב על השריר: ז"א שכאשר אתה עושה את התנועה, אתה לא חושב על להזיז את המשקל מנקודה לנקודה, אתה גם לא חושב על כמה משקל אתה מרים ואתה גם לא חושב על לעשות את התנועה נכון / לעשות את התרגיל נכון. כי גם זו חשיבה פרימיטיבית יחסית.

לעשות את התרגיל נכון / בצורה נכונה, זו נגזרת של מטרת התרגיל. ובד"כ מטרת התרגיל היא הפעלת שרירים מסויימים. ומכאן נגזרת הצורה הנכונה של התרגיל. ולכן, הכי טוב להתמקד בשרירים הספציפיים שאתה רוצה להפעיל במהלך התרגיל.

דהיינו, כאשר אתה מבצע תרגיל כלשהו ותנועה כלשהי, תשאל את עצמך, איזה שריר (חלק בגוף) אתה רוצה לאמץ במהלך התנועה. המשקל שאתה מרים, הוא רק עוזר לך לאמץ את השריר שלך, אבל הוא לא אמור לעניין אותך כשלעצמו. אתה עושה את התנועה, כדי לפתח את השריר שלך, באמצעות מתיחה והארכה שלו עם המשקל, והתנגדות וכיווץ שלו, נגד המשקל.

דמיין שהשריר שלך הוא גומיה. ואתה נעזר במשקולת, כדי להאריך את הגומיה. ואח"כ אתה נותן למוח שלך פקודה, לכווץ את השריר ולקצר את האורך של הגומיה (השריר), נגד ההתנגדות של המשקל. זה כל מה שאמור לעניין אותך.

לדוגמה, תרגיל כפיפת מרפקים, שעובד על שריר הבייספס (שריר יד קדמית). כאשר אתה עושה אותו, אל תחשוב על להזיז את המשקל מנקודה לנקודה. גם אל תחשוב על איך לעשות את זה נכון. כן תחשוב על שריר הבסייפס שלך, על איך הוא מתארך כאשר המשקל מושך את היד למטה. ועל איך אתה מכווץ את השריר שלך, כדי להרים את המשקל למעלה.

תנסה להאריך את השריר כמה שיותר (זהירות לא להיפצע!). תנסה להרגיש את השריר שלך מתארך ונמתח (אחרי חימום בלי משקל כמובן!). נסה לגרום לשריר שלך להתארך לאט לאט (כיווץ אקסצנטרי / מאמץ אקסצנטרי). תרגיש את השריר נמתח ומתארך, כאשר המשקל גורם לשריר להמתח. ואתה משחרר לאט לאט את השריר. ולא לשחרר את השריר בבת אחת, כי אז הוא פחות מתאמץ. ואז המפרקים בולמים את המשקל, במקום שהשריר יעשה את העבודה (שאז כשהבלימה מגיעה מהמפרק, יש בזה המון חסרונות).

עכשיו נסה לכווץ את השריר, נגד ההתנגדות של המשקל. נסה לכווץ את השריר כמה שיותר. המשקל עוזר לך שתהיה לך התנגדות לשריר שלך. המשקל לא נגדך, הוא בעדך.

ככל שתחשוב יותר על הכיווץ של השריר, ככה באמת השריר שלך יתאמץ יותר. הרבה יותר מאשר אם תרים עוד משקל, אבל תעביר לדוגמה את העומס למפרקים שלך וכיו"ב.

השריר שלך מכווץ? יופי! באפשרותך להחזיק כך כמה שניות, להרגיש אותו עוד קצת. באפשרותך להרגיש היכן במהלך התנועה החלק שהכי קשה לך, ולהתמקד בו (זווית ישום). באפשרותך להרגיש איזה חלק בשריר שלך מתאמץ יותר, ולשחק עם זה בהתאם. ועוד ועוד.

הדבר הזה נקרא: קשר שריר מחשבה / קשר מוח שריר. תחשוב על השריר, שאתה רוצה לאמץ אותו. לא על להזיז את המשקל ולא על התנועה. תחשוב על השריר שלך. תרגיש אותו נמתח ומתכווץ. חוץ ממנו, תנסה ששום שריר אחר בגוף שלך לא יזוז. שאר השרירים בגוף שלך יכולים להיות רפויים או מכווצים. מה שחשוב זה, שהם לא יזוזו במהלך התרגיל. אם עוד שרירים זזים, התרגיל פחות יעיל לשרירי המטרה. אם אתה מרגיש את הכאב במפרקים, הרי שהתרגיל הופך להיות מסוכן.

למי זה מומלץ? תשובה: למי שרוצה לראות תוצאות בצורה המהירה ביותר. למי שרוצה לשמור על הבריאות שלו כמו שיותר. למי שלא נמצא בתחרות כלשהי. למי שרוצה להתאמן בצורה החכמה ביותר. אם מבינים את זה, מכאן יש עוד הרבה שיטות שיפורים ודרכים להיכן להתקדם.

אז מעכשיו, אל תעשה יותר תרגיל שנקרא "כפיפת מרפקים". תעשה תרגיל שנקרא "הפעלת שריר הבייספס". וכיו"ב לגבי כל שאר התרגילים. תחשוב מנקודת המבט של השריר שעובד, ולא מנקודת המבט של התרגיל / המשקל / התנועה / כל סיפור אחר.

כמובן שבהתחלה זה יכול להיות קשה. כגון: לדעת לזהות את התחושה בשריר / במפרק? לדעת איזה שריר מופעל בתנועה? לדעת איזו תנועה לעשות כדי להפעיל כל שריר? לדעת איך לשלוט בכל השרירים בגוף ולהפעיל רק שריר ספציפי במהלך התנועה? אבל כדאי מאוד לנסות להבין את הדברים האלו, כי בסופו של דבר, זו הדרך היעילה ביותר להתאמן נכון, בלי להיפצע, בלי עומס יתר, לראות תוצאות וכולי.
חשיבה מומלץ להרגיש להרים משא כבד לפתח את השריר להרים חפצים כבדים בצורה נכונה powerlifting לא להיפצע שריר יד קדמית להרים חפצים כבדים איך לשלוט bodybuilding power lifting powerlifting אימון אימונים בודי בילדינג בודיבילדינג במהלך אימון בניית גוף המוח להתאמן לחשוב מה אתה חושב מוח מחשבה מחשבות על מה לחשוב במהלך האימון פאוור ליפטינג פאוורליפטינג פיתוח גוף קשר בין המוח לבין השריר קשר מוח לשריר קשר מוח שריר קשר שריר מחשבה שריר שרירים תנועה תרגיל
סוגים של כאבים אחרי אימון, למה כואב אחרי אימון כושר? איך לא להיפצע באימון? מתיחת יתר של השריר במהלך אימון, הגדלת טווח התנועה במהלך אימון, חימום לפני אימון, מתיחות לפני אימון, מתיחות אחרי אימון, פיתוח גוף
סוגים של כאבים אחרי אימון, למה כואב אחרי אימון כושר? איך לא להיפצע באימון? מתיחת יתר של השריר במהלך אימון, הגדלת טווח התנועה במהלך אימון, חימום לפני אימון, מתיחות לפני אימון, מתיחות אחרי אימון, פיתוח גוף
... של כאבים אחרי אימון, למה כואב אחרי אימון כושר? איך לא להיפצע באימון? מתיחת יתר של השריר במהלך אימון , הגדלת טווח התנועה במהלך אימון, חימום לפני אימון, מתיחות לפני אימון, מתיחות אחרי אימון, פיתוח גוף מהם הסוגים השונים של כאבים אחרי ... מציינת מספר שיטות ומדריכים שנועדו למנוע כאבים פיזיים שיכולים להתרחש אחרי אימון כושר. אליעד מציין את הצורך בהכנה מראש (חימום) והפסקות במהלך האימון: 1. חימום לפני אימון: לפני שמתחילים את האימון יש צורך בחימום נכון, שמסייע להפעיל את השרירים בצורה נכונה ... בירך אחורית, כאבים בתאומים, doms כאבי שרירים מאוחרים, איך לטפל בכאבים אחרי אימון? למה השריר כואב אחרי אימון? עבודה בטווחי תנועה שונים במהלך אימון , שרירים דו מפרקיים, אי ספיקה פאסיבית, אי ספיקה אקטיבית, דוגמה לשריר דו מפרקי, דוגמה לשריר רב מפרקי, ...
שימוש ברצועות בתרגילי משיכה, כגון דד ליפט, חתירה / בנט אובר, פולי עליון וכיו"ב - שימוש ברצועות לדדליפט (lifting straps / Wrist Wraps) - האם כדאי להשתמש ברצועות? יתרונות וחסרונות של שימוש ברצועות? רצועות אחיזה / רצועות משיכה - בעד או נגד?
... (lifting straps Wrist Wraps) - האם כדאי להשתמש ברצועות? יתרונות וחסרונות של שימוש ברצועות? רצועות אחיזה רצועות משיכה - בעד או נגד? וכאן אסביר, על מה באמת ההבדל בין שימוש ברצועות משיכה במהלך אימון? לבין לא להשתמש ברצועות במהלך אימון . ומה עדיף ומה כדאי. אז קודם כל נסביר ...
אימון למתקדמים, איזה חלק בשריר נמתח יותר? היכן מאמץ המתיחה של השריר? איזה חלק בשריר מתאמץ הכי הרבה? מהם טווחי התנועה בתוך השריר עצמו? האם ניתן לאמן חלק מהשריר? האם ניתן לאמן חלק ספציפי בשריר?
אימון למתקדמים, איזה חלק בשריר נמתח יותר? היכן מאמץ המתיחה של השריר? איזה חלק בשריר מתאמץ הכי הרבה? מהם טווחי התנועה בתוך השריר עצמו? האם ניתן לאמן חלק מהשריר? האם ניתן לאמן חלק ספציפי בשריר?
... וכיצד ניתן לאמן חלקים מסוימים בשריר? ההרצאה עוסקת בהבנת עקרונות האימון המתקדמים, בהתמקדות במתיחות השרירים וביכולת למקד את המאמצים בחלקים שונים של השרירים במהלך אימונים. נושא מרכזי הוא מה קובע ... תרגילים, ואיך ניתן להתמקד בהפעלת חלק מסוים של השריר. אליעד כהן מתאר את עקרונות המתיחה והקיבוץ של השריר ומסביר איך יש להם השפעה ישירה על ההתמקדות במאמצים במהלך האימון. מהו העיקרון הבסיסי של מאמץ ... שלו יתאמץ יותר, שכן הוא עובר יותר מרחק בתהליך המתיחה והקיבוץ. זו הסיבה שהחלקים החיצוניים של השריר עשויים להתאמץ יותר מהחלקים הפנימיים כאשר יש שינוי בזווית במהלך האימון. יש להבין שזווית השימוש ... חזה עליון או חזה תחתון נשלט על ידי זווית המשקל, ובאופן דומה גם אימוני בייספס תלויים בזווית היד ובמנח כף היד. איך שמירה על עמוד השדרה משפיעה על הכוח המופעל במהלך האימון? נושא נוסף שהועלה בהרצאה הוא החשיבות של שמירה על עמוד השדרה במהלך אימון עם משקלים. כאשר האדם מבצע ... מזה, יש להקפיד על שמירה נכונה על עמוד השדרה ולמנוע ממנו להיות מעורב במאמץ, אלא לאפשר לשרירים לקחת את העומס. איך ניתן להפעיל את השרירים בצורה הטובה ביותר במהלך אימון? לסיכום, כל פעולה של מתיחה ...
האם להקשיב ללב? האם להקשיב לגוף? האם להקשיב לרצון? למה לא להקשיב ללב? איך להקשיב ללב? למה לא להקשיב לגוף? התמכרות לסוכר, למה לא להקשיב לעצמך? התמכרות למתוקים, הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות, חדר כושר
האם להקשיב ללב? האם להקשיב לגוף? האם להקשיב לרצון? למה לא להקשיב ללב? איך להקשיב ללב? למה לא להקשיב לגוף? התמכרות לסוכר, למה לא להקשיב לעצמך? התמכרות למתוקים, הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות, חדר כושר
... את החשיבות של איזון בין מה שאנחנו רוצים באופן מיידי לבין מה שאנחנו צריכים לאורך זמן. הקשר בין חדר כושר והתמודדות עם כאב בהקשר של אימונים, אליעד עוסק בכאב שנחווה במהלך אימון גופני. הוא מסביר את ההבדל בין כאב טוב לכאב רע, ומתאר כיצד אדם שמתאמן צריך לדעת להבחין ... את החשיבות של עבודה נכונה במתיחות ובחיזוק השרירים, תוך שמירה על בריאות המפרקים. איך לא להיפצע באימון? כחלק מהדיון על אימונים, אליעד מדבר גם על הדרך למנוע פציעות במהלך האימון. הוא מסביר שצריך להקשיב לגוף ולהיות מודע למתי הגוף באמת יכול להמשיך ומתי הוא צריך ... הנפשית והגופנית. הקשבה לגוף הקשבה ללב התמכרות לסוכר הקשר בין כאב טוב לכאב רע איך למנוע פציעות באימון האם להקשיב לרצון? איך לא להיפצע באימון? כאב טוב או כאב רע במהלך אימון, כמה להתאמץ באימון? ...
איך לא להיפצע באימון? איך למנוע פציעות? איך לעשות חימום? איך לא להעמיס על המפרקים? [סוגים של פציעות / סוגים של חימום] פציעות ספורט / מניעת פציעות באימון
... של פציעות סוגים של חימום) פציעות ספורט מניעת פציעות באימון אז בעיקרון ישנם סוגים שונים של פציעות, שיכולות לקרות במהלך אימון, שרצוי להימנע מהן. במקביל, רצוי להתאמן נכון, כדי לחזק את הגוף, ...
איזה תוכנית אימון מומלצת? אימון abc או fbw? full body workout / פול בודי וורקאוט / אימון פול בודי / אימון לכל הגוף
... וכולי. ככה שאלו שני עקרונות שבכל מקרה צריך להיצמד אליהם. מעבר לזה? זה תלוי בכל מיני פרמטרים נוספים. נניח לדוגמה שיש לך המון זמן להתאמן, אז באפשרותך לעשות אימון של ABC וכולי, כאשר מצד אחד היתרון הוא, שכנראה במהלך אימון אחד אתה תעמיס יותר על השריר הרצוי באותו אימון. האם זה טוב וכדאי להעמיס המון על אותו השריר? גם זה תלוי בכל מיני פרמטרים. בטוח שיש עומס מסוים, שזה כבר יותר מידי. אבל כל זמן ...
קרוספיט האם זה טוב או רע? אימון פונקציונאלי מה היתרונות ומה החסרונות של קרוספיט? מה ההבדל בין קרוספיט לבין פאוורליפטינג לבין בודי בילדינג? אימוני כושר פונקציונליים, אימוני קרוספיט האם הם טובים לפיתוח גוף, למי מתאים קרוספיט? קרוספיט או חדר כושר? קרוספיט ופיתוח שרירים, איך לא להיפצע באימון?
... טוב ויפה. בנוסף, לאימון הקרוספיט יש לכאורה יתרונות נוספים. 1 - במהלך האימון הגוף שלך שורף המון קלוריות, אולי אפילו יותר מאימון מקביל אחר. 2 - במהלך האימון אתה על הדרך מפתח סיבולת לב ראה יותר טובה. 3 - במהלך אימון הקרוספיט אתה כנראה גם תגדיל את מסת ...
מרחק המשקל מהגוף, מומנט, השפעת המרחק של המשקולת מהגוף, תרגילים עם מרפק ישר, תרגילים עם כפיפה במרפק, הרחקת כתפיים לצדדים, פרפר לחזה, פול אובר עם מרפק ישר, פול אובר עם כפיפה במרפק, זווית הישום של הכוח
מרחק המשקל מהגוף, מומנט, השפעת המרחק של המשקולת מהגוף, תרגילים עם מרפק ישר, תרגילים עם כפיפה במרפק, הרחקת כתפיים לצדדים, פרפר לחזה, פול אובר עם מרפק ישר, פול אובר עם כפיפה במרפק, זווית הישום של הכוח
... גדולים יותר. כיצד ניתן ליישם את ההבנה הזו באימון כוח? אליעד כהן ממליץ למתאמנים להיות מודעים להשפעה של מרחק המשקל מהגוף. אם מתאמנים רוצים להקל על עצמם במהלך אימון, הם יכולים לבצע כפיפה קלה של המרפק או להתקרב אל המשקל, וכך להפחית את העומס. מצד שני, מתאמנים שרוצים ... מתי תרגילי כוח הכי קשים? כיצד להקל על עומס במהלך תרגילים? איפה לשריר הכי קשה? איפה השריר הכי מתאמץ? איפה הכי קשה לשריר? איפה הכי קל לשריר? עומסים במהלך האימון
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על במהלך אימון
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: במהלך אימון, איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? דיכאון? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? כעס ועצבים? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: במהלך אימון, איך להיות מאושר ושמח? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לשתול מחשבות? איך לא להישחק בעבודה? איך לנהל את הזמן? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להצליח בזוגיות? איך להיגמל מהימורים? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך ליצור אהבה? איך לקבל החלטות? איך להאמין בעצמך? איך להעריך את עצמך? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להצליח בראיון עבודה? איך להתמודד עם גירושין? איך לחנך ילדים? איך לפרש חלומות? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך למצוא זוגיות? איך לשנות תכונות אופי? איך לשפר את הזיכרון? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להעביר ביקורת בונה? איך לעשות יותר כסף ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: למה לא להתאבד? האם הכל אפשרי? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש משמעות לחיים? האם יש אמת מוחלטת? האם יש בחירה חופשית? אולי אנחנו במטריקס? האם המציאות היא טובה או רעה? האם באמת הכל לטובה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך נוצר העולם? איך להיות מאושר? בשביל מה לחיות? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה יש רע בעולם? מי ברא את אלוהים? מה המשמעות של החיים? איך נוצר העולם? האם יש או אין אלוהים? למה העולם קיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם לדומם יש תודעה ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן מנטלי, קואצינג, מאמן אישי למציאת זוגיות בתחום במהלך אימון - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2070 שניות - עכשיו 08_07_2025 השעה 10:48:36 - wesi4