ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה בדרך אל המטרה ✔אימון אישי בגישה רוחנית ✔הרבה אנשים בעלי אוריינטציה רוחנית מוצאים עניין בקואוצ'ינג כיוון שהוא מציע נתיב... - ידע להצליח התחייבות...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨אימון אישי בגישה רוחנית
הרבה אנשים בעלי אוריינטציה רוחנית מוצאים עניין בקואוצ'ינג כיוון שהוא מציע נתיב להתפתחות אישית, אבן היסוד לכל עבודה רוחנית אמיתית. עם זאת, מאמנים ומתאמנים בעלי גישה רוחנית מביעים לעיתים קרובות אי נוחות מהסגנון של האימון הקלאסי, שנתפס בעיניהם כמנוגד לכמה עקרונות רוחניים בסיסיים. כמאמן אישי החוקר אסכולות רוחניות במשך 25 השנים האחרונות, אני מוצא שאימון הוא כר נפלא לשילוב של עקרונות רוחניים. לתפיסתי אימון אישי מועצם מאוד כאשר משולבים בתוכו עקרונות רוחניים, ובמאמר זה אציג כמה עקרונות לאימון אישי בגישה זו.

מה הארוע הזה בא ללמד אותי?

האימון הקלאסי מלמד אותנו לקחת אחריות על חיינו. סטיבן קובי, מחבר רב המכר "7 ההרגלים של אנשים אפקטיביים במיוחד", למשל, מבדיל בין גישה ריאקטיבית, המגדילה את "מעגל הדאגה", לבין גישה פרו - אקטיבית, המגדילה את "מעגל ההשפעה", שהוא הבסיס לשינוי המבוקש.

ברור ומוסכם שאם דפוס התנהגות הרסני גורם לנו נזקים, עלינו מוטלת האחריות לזהות את הדפוס השגוי ולתקן אותו. אבל כיצד עלינו להתייחס לארועים שנמצאים כביכול מחוץ להשפעתנו? כיצד עלינו להתייחס לסיטואציה בה מתאמן מעיד על כך שקנה דירה והקבלן פשט רגל והשאיר את משפחתו חסרי כל? או שמתאמן מספר שעבר תאונה שקרתה בגלל טעות של הנהג האחר והשאירה אותו מוגבל?

המאמן הרוחני ינסה לבדוק עם המתאמן מה בתוכו משך אליו ארוע מסוג זה. המאמן הרוחני יודע שאין מקריות. כאשר מתרחש משהו בחיינו, הוא "הוזמן" על ידי חלק בנו שצריך ללמוד משהו מארוע זה, קשה ככל שיהיה. לפיכך, באימון נתמקד על השאלה מה בתוכנו משך את הארוע החיצוני? איזה גורם ממנו התעלמנו דורש את תשומת ליבנו באמצעות הארוע? מה בא הארוע הזה ללמד אותנו? והחשוב מכל - מה הפוטנציאל החיובי שבארוע זה? כלומר - כיצד נוכל להפוך את החיסרון ליתרון?

הסוד מאחורי "הסוד"

המאמן עוזר לנו לראות מדוע אנחנו עדיין דבקים בדפוסים תבוסתניים, למרות שאנחנו מבינים שהם לא רצויים. אולי אנחנו מרוויחים משהו מההצמדות להם? באימון רוחני אנו מלמדים שאין להסתפק בבדיקת דפוסים מודעים. חשוב עוד יותר להבין את הדפוסים העמוקים יותר, אלה שאינם בהכרח נראים לעין. העקרון המטפיסי האומר "דומה מושך דומה" מלמד אותנו שהדפוסים העמוקים והלא מודעים מושכים אלינו יותר מכל ארועים בעלי אופי דומה.

הסרט "הסוד" עוסק בדיוק בנושא זה, ומלמד אותנו לחשוב חיובי, כדי למשוך ארועים חיוביים. הסוד מאחורי "הסוד" הוא, שלפעמים אנחנו חושבים חיובי, אך עדיין מושכים אלינו ארועים קשים בגלל תכנות עמוק יותר שאיננו מודעים לו. אני נזכר במקרה בו תלמידה בקורס שהעברתי סיפרה לי באי נוחות רבה שבשנה האחרונה, דווקא מאז שהחלה לחזור על משפטים חיוביים בסגנון "מגיע לי להצליח" - היא מוצאת שיותר ויותר דברים רעים קורים לה. בירור מעמיק יותר שעשיתי איתה, גילה שהיא לא באמת מאמינה שמגיע לה, והסתירה בין מה שניסתה לומר לעצמה במודע, למה שהמשיכה לומר לעצמה באופן לא מודע, עוררה קונפליקט רגשי סמוי, שמשך אליה את החוויות הקשות שעברה. סיפור זה הוא רק דוגמה אחת לכך שהוויה של אופטימיות וחיוביות, שחשובה מאין כמוה כמובן, אינה מספיקה בכדי להבטיח הצלחה ואושר. חשוב לבדוק שאין צרימה עם אמונות עמוקות יותר שאיננו מודעים להן. זו עבודה שעל כל אחד מאיתנו לעשות, כיוון שרובנו חיים עם "אמונות ליבה" שאיננו מודעים אליהן, ושעלולות בהחלט לעמוד בסתירה למשאלותינו המודעות.

את האושר מוצאים בדרך יותר מאשר ביעד

אימון אישי מכוון תוצאה. כולנו רוצים דברים ושואפים להשיגם, מתוך אמונה שכשנשיג את אותם דברים נהיה מסופקים יותר, ואולי מאושרים יותר. אבל כמה אנשים שהשיגו את כל מה שרצו באמת מאושרים? האם העשירים והמפורסמים הם בהכרח מאושרים? מה הקשר בין השגיות ואושר? מחקרים בתחום הפסיכולוגיה החיובית הראו שאין בהכרח קשר ישיר בין השגיות ואושר. אנשים ש"יש להם הכל" הם הרבה פעמים פחות מאושרים, כי להט העשייה שהיה בחייהם התפוגג.

גם אתם יכולים אולי להזכר במשהו ששאפתם לו בכל מאודכם, ודווקא משהשגתם אותו חשתם ריקנות וחוסר סיפוק. זכור לי היטב תלמיד שלי שחיכה בקוצר רוח לפנסיה בכדי "להתחיל לחיות", ומשזכה להגיע סוף סוף למקום השליו הזה, בו יכול היה לקום בבוקר ולעשות כרצונו, או לא לעשות כלום, מצא עצמו קמל בתוך שלוותו... מדוע קורה שדווקא כשהגענו למקום בו רצינו להיות, ל"יעד" שלנו, דוקא אז אנו חשים פחות מסופקים?

נראה שבכדי לשמר את הלהט בחיינו עלינו לעבוד לקראת השלמות ולאו דוקא להשיגה. הצעידה הנמרצת והאופטימית בדרך אל המטרה היא מקור הסיפוק והאושר שלו אנו יכולים לצפות, ולא בהכרח השגת המטרה. למאמן הרוחני, לכן, חשובה יותר הדרך של המתאמן מאשר היעד. באימון רוחני מושם הדגש על בירור מעמיק של הסגנון האישי של המתאמן, ומציאת הדרך הנכונה עבורו, תוך שמירת גמישות לגבי המטרה. המאמן הרוחני יותר מהמאמן הקלאסי, שם דגש על ההנאה מהדרך, לא פחות ואף יותר מהשגת התוצאה.

כדי להדגים עקרון זה אביא (במילים שלי) את סיפורו של דון מיגל רואיס, שמספר בספרו הידוע "ארבע ההסכמות" על מאסטר הודי שתלמידו המערבי שואל אותו: "כמה זמן יקח לי להגיע לנירוונה אם אתרגל מדיטציה 4 שעות ביום? " עונה המאסטר - "10 שנים", "ואם אתרגל 8 שעות ביום, כמה זמן יקח? " מקשה התלמיד. עונה המאסטר - "20 שנה". התלמיד המערבי המבולבל שואל "מדוע יקח זמן כפול אם אתרגל יותר? " עונה המאסטר "כי מטרת המדיטציה להביא לך הנאה. אם תתרגל 8 שעות ביום תהפוך המדיטציה למטלה מעיקה, ותקשה עליך לזכות באושר הנכסף".

כיצד לאמץ תודעת שפע אמיתית?

התפיסה הקפיטליסטית עליה התחנכנו רובנו מלמדת אותנו לקחת מהחיים מה שנוכל, ולתת רק מה שאנחנו חייבים. למרות שזו התפיסה המאפיינת את מה שקרוי "חברת השפע", היא יוצרת דווקא מנטליות של מחסור, כיוון שהיא גורמת לנו תמיד לחוש שאם ניתן מעצמנו יהיה לנו חסר. האימון הרוחני מלמד אותנו גישה אחרת, לפיה עלינו לתת מה שנוכל ולקבל את מה שיבוא. גישות רוחניות רבות מדגישות שאנחנו באים לעולם כדי לשרת, וכאן כדי לעשות למען אחרים. נתינה אינה בהכרח דבר חומרי. נתינה היא מה שאתם יכולים לתת, מה שיש ברשותכם ואתם יכולים להעניק לאחרים בלי קושי. אין הכוונה לצאת מגדרכם כדי לרצות אחרים, אלא לתת את מה שקל לכם לתת, שאותו פעמים רבות מתבקש מצדכם להעניק. למאמנים קלאסיים תפיסה כזו עלולה להשמע תבוסתנית משהו, אבל אם תחשבו על זה היטב תבינו שזוהי תודעת השפע האמיתית, כיוון שהיא משדרת למיינד שלכם שלא יחסר לכם גם אם תתנו. כאשר תשנו את המוד המנטלי שלכם מקבלה לנתינה, היקום יעניק לכם את מה שאתם זקוקים לו.

ההפתעה כאן עשויה להיות, שאתם כבר תדרשו הרבה פחות, כיוון שאתם תרגישו שאתם מקבלים מעצם הנתינה.

לעקרון זה מרכיב חשוב נוסף, והוא היכולת לזהות את המתנות שהיקום נותן לנו... הרבה פעמים אדם מוקף באהבה והצלחה ומתלונן שהחיים מתייחסים אליו רע. חשוב שנכיר תודה על מה שהחיים נותנים לנו, ונלמד לראות את משמעות הדברים, ומדוע הם ניתנו לנו.

אימון באמצעות מדיטציה

אנחנו חברה רועשת. אמנם רובנו טוענים שמחפשים שקט, אך לא יודעים מה לעשות איתו כשאנו מוצאים אותו. מספיק להבחין בתגובה המבוהלת של אנשים במצבים בהם משתררת דממה קצרה בתוך שיחה, ומיד מישהו אומר משהו, כל דבר, העיקר לברוח מהשקט המביך הזה.

כאשר מדובר בפתרון בעיות, אנו מניחים באופן טבעי שחשיבה היא הכלי היעיל ביותר לעשות זאת. האימון הקלאסי מעודד אותנו לחשוב כדי למצוא פתרונות. "סיעור מוחין" הוא כלי שימושי בו עושה המאמן שימוש למציאת פתרונות, וכמוהו עריכת רשימות של "בעד ונגד". מבלי לגרוע כהוא זה מחשיבותם של תהליכי החשיבה הלוגית, ובכלל זה מסיעור מוחין, חשוב לדעת שהתשובות העמוקות יותר מגיעות דווקא ממקום אחר, שקט, דומם. לפי הערכות מסוימות, אנחנו חושבים 50 אלף מחשבות ביום! אבל הידע העמוק, האמיתי, נמצא דווקא בין המחשבות. תקראו לזה תת המודע, האינטואיציה, המדריכים הרוחניים... הכיצד?

כולנו מכירים מקרים בהם אנחנו מנסים להזכר היכן הנחנו משהו, ובשום אופן לא מצליחים לזכור. רק כשאנו מתייאשים ומפסיקים לחשוב על זה, לפתע פתאום אנו נזכרים. זה סוג של הקשבה לדממה. כדאי להניח לכל נושא בחייכם שלא מוצא פתרון, ולפעמים באורח פלא הפתרון יצוץ דווקא מתוך אי העיסוק בנושא. באימון הרוחני אנו מלמדים שכאשר ההיגיון מיצה את עצמו, עדיף לתת צ'אנס לדממה. תרגול ההקשבה לדממה נעשה בטכניקות שונות של מדיטציה.

ארגז הכלים של המאמן הרוחני

בארגז הכלים של המאמן הרוחני יש מקום של כבוד ל"כלים עוקפי היגיון". כאשר מגיעים באימון למבוי סתום, עושה המאמן שימוש בטכניקות שמטרתן לתת למתאמן הזדמנות לראות דברים באור אחר, מכוון שונה. לכל גישה אימונית הכלים שלה. במסגרת הקורס לאימון בגישה רוחנית אנו מלמדים בין השאר שימוש במה שאני מכנה קלפי אימון יונגיאניים. זוהי חפיסה בת 40 קלפים, המציגה סמלים ארכיטיפים בעלי משמעות אוניברסאלית, כמו "העץ", "המסע", "המערה", "האוצר", ו"איחוד". כל קלף מציע פרושים בעלי נגיעה ישירה למתאמן. הקלף הראשון שנפתח מראה למתאמן היכן הוא מצוי ברגע זה. הקלף השני מראה לו היכן הוא רוצה להיות, והשלישי מראה לו כיצד הוא יוכל להגיע לשם. הקלפים מפורשים על ידי שיתוף פעולה בין המאמן והמתאמן ומציגים, לרב באופן מדהים בדיוקו ועומקו, את הדברים אותם צריך המתאמן לשמוע בכדי לצאת מתקיעותו ולעשות את קפיצת הדרך שתוביל אותו למקום בו יוכל סוף סוף לממש את עצמו ולהיות מאושר.
איך להתחיל פסיכולוגיות פסיכולוגים תודה חוויות קשות הבדלים תלמיד להיות סלבריטי ארבע ההסכמות איך להתאמן אחריות איך להתאמן אימון אימון אישי אימון אישי בגישה רוחנית אימונים גישה רוחנית להתאמן רוחני רוחניות
מטרות / הדרך אל המטרה - איך ליהנות גם בדרך אל המטרה?
מטרות / הדרך אל המטרה - איך ליהנות גם בדרך אל המטרה? כל דבר שאותו עושה האדם, הוא עושה אותו כדי להשיג מטרה כלשהי. וכאשר האדם מגיע אל המטרה שלו, אז הוא מרגיש תחושה של סיפוק והנאה. והשאלה היא, כיצד באפשרותו של האדם ליהנות גם בדרך אל המטרה, ולא רק כאשר הוא מגיע אל המטרה? והתשובה היא, כי באפשרותו של האדם ליהנות גם מהדרך אל המטרה, על ידי זה שהוא מחפש את הטוב שיש בדרך עצמה. על האדם לנסות להתבונן ולמצוא משהו שעושה לו טוב, גם בדרך אל המטרה. וככל שהאדם מוצא יותר דברים טובים, בעצם זה שהוא הולך בדרך אל המטרה, על ידי זה, גם הדרך עצמה הופכת להנאה. ואיך למצוא את הטוב שיש בהליכה בדרך? תשובה: על ידי זה ... ברגע הזה, שנותן לו תועלת כלשהי, גם כזו שלא קשורה למטרה הסופית שאליה הוא רוצה להגיע. כאשר האדם הולך בדרך אל מטרה כלשהי, הוא ממוקד במטרה שאליה הוא רוצה להגיע. יחד עם זאת, עדיין יש מטרות נוספות לאדם ודברים נוספים, שגם הם קיימים כאשר הולכים בדרך למטרה כלשהי. וכאשר האדם צועד בדרך אל המטרה, עליו לנסות להתבונן ולראות, איזה תועלת הוא יכול להפיק מההליכה בדרך, גם בלי קשר למטרה הסופית שאליה הוא צועד. ...
הדרך אל המטרה - מה יותר טוב מאשר ליהנות בדרך אל המטרה?
הדרך אל המטרה - מה יותר טוב מאשר ליהנות בדרך אל המטרה? כפי שכבר ביארתי, החוכמה היא, לא רק ליהנות כאשר מגיעים אל המטרה, אלא ליהנות גם בדרך אל המטרה. וכאשר האדם מצליח ליהנות גם בדרך אל המטרה, הרי שהוא מרוויח פעמים. כי הוא נהנה גם בדרך וגם כאשר הוא מגיע אל המטרה. והנה, יש דבר יותר טוב מאשר ליהנות גם בדרך אל המטרה, והוא כאשר המטרה נוצרה בשביל ללכת בדרך. כי לפעמים הדרך חשובה יותר מאשר המטרה. כגון לדוגמה שהאדם רוצה לתרגל ... כדי ללכת בדרך אליהן. כי כאשר האדם חי את הרגע ונהנה מכל רגע בשלמות, אז גם כאשר הוא צועד בדרך אל המטרה, הרי שמבחינתו גם אם הוא לא יגיע אל המטרה, הכל יהיה טוב באותה המידה. מאחר שהכל טוב תמיד. ואדם ...
מאמץ / הנאה - ממה נובע מאמץ? איך להתאמץ כמה שפחות? איך לחסוך מאמץ מיותר?
... בדרך, הרי שהוא ייהנה גם מהדרך ויחסוך מעצמו תחושה של מאמץ. והדבר דומה, לאדם שנוסע בדרך ונהנה מהנוף שיש בדרך אל המטרה. כאשר האדם מוצא איזה משהו טוב גם בדרך אל המטרה, על ידי זה האדם מרגיש הנאה, גם בדרך אל המטרה, ועל ידי זה הוא פחות מרגיש מאמץ. עד כדי כך, שלפעמים האדם ככ נהנה מהדרך אל המטרה, עד שהוא ממציא מטרה, רק כדי ללכת בדרך... ואיך אפשר למצוא דברים טובים גם בדרך אל המטרה? תשובה: על ידי זה שהאדם מנסה להבין איזה תועלת יוצאת לו, מעצם זה שהוא הולך בדרך, כגון לדוגמה: לימוד. ...
השגת מטרות גדולות, השגת מטרות קשות להשגה, מוטיבציה להתמדה, למה אני רוצה את המטרה? למה אני רוצה להצליח? להבין את הסיבה למה אני רוצה, מה המוטיבציה שלך? למה קשה להשיג מטרות גדולות? איך להצליח להשיג מטרות גדולות? מה המניע שלך?
השגת מטרות גדולות, השגת מטרות קשות להשגה, מוטיבציה להתמדה, למה אני רוצה את המטרה? למה אני רוצה להצליח? להבין את הסיבה למה אני רוצה, מה המוטיבציה שלך? למה קשה להשיג מטרות גדולות? איך להצליח להשיג מטרות גדולות? מה המניע שלך?
... לעזור למשפחתו? ברגע שהוא יתחבר לתשובה המדויקת ביותר עבורו, הוא ימצא את האנרגיה להתמיד במאמצים הנדרשים. איך להצליח להתמיד בדרך אל המטרה? הצלחה בהתמדה לאורך הדרך קשורה באופן ישיר להבנת הסיבה מאחורי הרצון להשיג את המטרה. ככל שאתה מחובר יותר לסיבה ... מספיק אנרגיה לפעול, כדאי לבדוק עד כמה באמת ברור לך למה אתה רוצה להשיג את המטרה. איך להצליח להתמיד בדרך אל המטרה? ברגע שאתה מבין היטב את הסיבה שבגללה אתה רוצה את המטרה שלך, קל יותר לגייס מוטיבציה ולהתמיד בדרך להשגתה. ... המטרה? למה חשוב לדעת למה אתה רוצה משהו? למה חשוב לדעת את הסיבה שאתה רוצה משהו? איך להצליח להתמיד בדרך אל המטרה?
להשיג את המטרה, על ידי *שישנא* את הדרך בתכלית השנאה!
... ולאהוב את המטרה. כי הרבה חללים טובים הפילה הדרך. ורובם לא הגיעו ולא מגיעים אל המטרה, משום שנחמד להם בדרך אל המטרה. ועל האדם לשנוא את הדרך ולאהוב רק את המטרה. ועל ידי תכלית השנאה של האדם את הדרך, ותכלית האהבה ... הסופית ללא שום מטרה אחרת. וכל דבר הוא המטרה הסופית בפני עצמה וכולי. ואז האדם רואה את השלמות שיש בדרך אל המטרה, ואת השלמות שיש בלמלא חסרונות עד אין סוף, ואת השלמות שיש בכך שתמיד יש חיסרון, ואת השלמות שיש בכך ...
מוטיבציה להתמדה להשגת כל רצון למרות כל הקשיים כנגד כל הסיכויים, איך להשיג כל מטרה בלתי אפשרית? אין דבר העומד בפני הרצון, כל דבר ניתן להשיג, איך להתמודד עם קשיים? איך להשיג בוודאות כל רצון בעולם? ליקוטי מוהרן ח"א סו
מוטיבציה להתמדה להשגת כל רצון למרות כל הקשיים כנגד כל הסיכויים, איך להשיג כל מטרה בלתי אפשרית? אין דבר העומד בפני הרצון, כל דבר ניתן להשיג, איך להתמודד עם קשיים? איך להשיג בוודאות כל רצון בעולם? ליקוטי מוהרן ח"א סו
... שהוא רוצה משהו אחר, הוא יבין שעליו להתמקד במטרה האמיתית שלו ולא באותה אישה ספציפית. כל קושי או מניעה בדרך אל המטרה היא הזדמנות לברר שוב מה באמת האדם רוצה. אם האדם ימשיך להתעקש שהוא באמת רוצה את הדבר הזה, בסופו ... חובה, מה זה אומר לרצות משהו באמת? רוצה לעשות מצווה ונאנס ולא עשאה כאילו עשאה, מניעות להשגת רצון, קשיים בדרך אל המטרה, רצון שלא מצליחים להשיג אותו
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על בדרך אל המטרה
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: בדרך אל המטרה, איך להתמודד עם עצבות? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? כעס ועצבים? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? דיכאון? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: בדרך אל המטרה, איך לנהל את הזמן? איך להאמין בעצמך? איך להעביר ביקורת בונה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לא להישחק בעבודה? איך לפרש חלומות? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להתמודד עם גירושין? איך לקבל החלטות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך למצוא זוגיות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להצליח בראיון עבודה? איך לשנות תכונות אופי? איך לשפר את הזיכרון? איך להיגמל מהימורים? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לשתול מחשבות? איך להצליח בזוגיות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לעשות יותר כסף? איך לחנך ילדים? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך ליצור אהבה? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להעריך את עצמך? איך להיות מאושר ושמח? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם המציאות היא טובה או רעה? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש בחירה חופשית? מה המשמעות של החיים? איך להיות הכי חכם בעולם? בשביל מה לחיות? מי ברא את אלוהים? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש או אין אלוהים? למה לא להתאבד? איך להיות מאושר? למה העולם קיים? איך להנות בחיים? איך נוצר העולם? האם לדומם יש תודעה? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? למה יש רע בעולם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם יש אמת מוחלטת? האם באמת הכל לטובה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצר העולם? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? האם אפשר לדעת הכל? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? אולי אנחנו במטריקס? האם יש משמעות לחיים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא ייעוץ אישי, מורה רוחני מומלץ, מטפל רגשי בנושא בדרך אל המטרה - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1250 שניות - עכשיו 21_08_2025 השעה 17:20:00 - wesi4