ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה איך להצליח? ✔דיאטה / השמנה / ירידה במשקל / לרדת במשקל - איך להצליח בדיאטה? ✔האדם מתחיל בדיאטה, מתלהב, וחווה התרגשות והתאהבות, כאשר הוא רואה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨דיאטה / השמנה / ירידה במשקל / לרדת במשקל - איך להצליח בדיאטה?
האדם מתחיל בדיאטה, מתלהב, וחווה התרגשות והתאהבות, כאשר הוא רואה אתה יתרונות שיש בדיאטה.

אבל, אם האדם לא יודע להגדיר, מה בדיוק הוא רוצה מהדיאטה, מהר מאד יפגוש את החסרונות שיש בדיאטה. ומהר מאד יגיע למצב, של משבר דיאטה.

כל זה בגלל שהאדם לא מגדיר עבור עצמו, מה בדיוק הוא מצפה למצוא בדיאטה. ועל מה כמובן, הוא יהיה גם מוכן להתפשר, עבור היתרונות, שאותם הוא מחפש ורוצה למצוא בדיאטה.

כי אין דיאטה מושלמת.

והאדם רוצה למצוא דיאטה מוצלחת, והוא חייב להגדיר עבור עצמו, מה בדיוק הוא מחפש בדיאטה?? ומה הכי חשוב לו למצוא בדיאטה שלו? ועל מה הוא מוכן להתפשר בדיאטה שלו? והאדם חייב לשאול את עצמו תמיד ולברר עם עצמו תמיד, למה בכלל הוא מחפש דיאטה? ואם הוא כבר נמצא בדיאטה, אז למה בכלל הוא נמצא בדיאטה, שבה הוא כבר נמצא?

כי, התשובה לשאלה, למה האדם רוצה להיות בדיאטה, היא המפתח לתשובה לשאלה, על מה אתה מוכן להתפשר ועל מה אתה לא מוכן להתפשר?!

ומי שלא מסוגל לענות לעצמו לשאלה, למה הוא מחפש לעשות דיאטה? הוא גם לא יהיה מסוגל לענות לשאלה, על מה הוא מוכן להתפשר, למען השגת המטרה.

ונחדד את הרעיון. שדיאטה, כמו כל דבר אחר, לא יכולה להיות מושלמת ב 100%. ז"א יש אין סוף צורות של דיאטות, שיכולות לספק לאדם, אין סוף צרכים שונים. אבל אין שום דיאטה שיכולה לתת לאדם מענה, לכל הצרכים שלו תמיד. אלא, בכל צורה של דיאטה, תמיד יהיו בה יתרונות כלשהם וגם חסרונות כלשהם.

ומה שמפרק את הדיאטה, ומה שגורם לכך שהאדם לא מצליח למצוא דיאטה מתאימה, ומה שגורם לכך שקשה לאדם להצליח ולאהוב את הדיאטה, ומה שגורם לכך שהדיאטה נקלעת למשבר, זה כמובן החסרונות היחסיים שיש באותה דיאטה. ומי שלא יודע להגדיר לעצמו, מה הוא רוצה, הוא נכנס לתחושה של אופוריה ושל פנטזיה, שהדיאטה תהיה מושלמת עבורו. ואז זה גורם לכך, שהדיאטה בכל פעם נהרסת לו מחדש.

בפועל, שום דיאטה היא לא מושלמת. והאדם צריך לדעת בדיוק, מה יותר חשוב לו בדיאטה, ומה פחות חשוב לו בדיאטה. ומי שלא יודע להגדיר, מה בדיוק הוא רוצה, הוא גם לא יודע להגדיר, מה הוא לא מחפש בדיאטה. דהיינו, על מה הוא כן מוכן להתפשר.

והכל מתחיל ונגמר, בכך שהאדם מתבונן אל תוכו, ומנסה להבין, מהי המטרה, שלשמה הוא מחפש דיאטה? ומהי המטרה, שלשמה הוא נמצא בתוך דיאטה? ומהי המטרה, שלשמה הוא בכלל רוצה דיאטה?

ועל האדם להבין באופן ברור, שהדיאטה, כל הדיאטות, לא יכולה לתת לו מענה לכל הצרכים שלו. ומי שרוצה מענה לכל הצרכים שלו, לשם כך עליו ללמוד להיות בזוגיות עם עצמו ועם המציאות, שזה כמובן לא קשור כרגע לעניין של דיאטות.

והרבה פעמים, הדיאטה של האדם, נראית בדיוק, כמו ההבנה שלו, את המטרה שלשמה הוא נמצא בדיאטה. כי לפעמים לדוגמה, האדם מחפש לעשות דיאטה למטרה אחת, והוא מתנהג בשטח, כאילו הוא מחפש לעשות דיאטה, למטרה אחרת.

כגון לדוגמה, שהאדם מחפש לעשות דיאטה למטרת בריאות יופי שליטה בהתמכרות לאוכל, הוא מתמקד יותר בדברים חיצוניים, שהם פחות קשורים למטרה של בריאות. או לדוגמה, אדם שמחפש זוגיות למטרת בריאות, והוא מתלונן, למה הוא לא מרגיש מספיק שומנים במזון

וכיו"ב ניתן להביא דוגמאות נוספות, לכך, שכל אדם בכל שלב ותקופה בחיים שלו, הוא מתאים יותר לעשות דיאטה מסוג כלשהו. כי יש כאלו שמחפשים יותר ליהנות מהמתיקות באוכל ויש כאלו שמחפשים יותר לעשות דיאטה להורדת הכולסטרול כמה שיותר מהר וכאלה שרוצים דיאטה בגלל החתונה הקרובה... וכל בן אדם, יש לו אופי מסוג אחר, וסגנון התנהגות אחר.

ומאחר שבכל אדם בעולם, יש לו גם חסרונות כלשהם, וכל אדם בעולם, גם לא מתאים לכל הסוגים של הדיאטות האפשריים. לכן, כאשר רוצים לעשות דיאטה אז צריך לדעת ולהבין היטב, מהי מטרת הדיאטה? ולמה בכלל רוצים את הדיאטה? ואח"כ ניתן להבין, מה נדרש ומה לא נדרש מהאדם, ביחס לאותה מטרת דיאטה.

כי אם המטרה של הדיאטה לא מוגדרת בדיוק, אז מצד אחד, יש יותר סיכוי להתאמה של האדם לדיאטה מסוימת. אבל מצד שני, יש גם סיכוי גדול יותר, לחוסר התאמה לדיאטה המסויימת. כי מהר מאוד האדם יגלה את החסרונות שיש בדיאטה, והוא מהר מאוד ירצה לפרק את דיאטה, בגלל החסרונות שבו.

אבל, מי שיודע להגדיר עבור עצמו, למה בכלל הוא מחפש לעשות דיאטה, זה מאפשר לו לא להיפגע, מכך שהוא פתאום יגלה את החסרונות היחסיים שיש בדיאטה שלו. ועל ידי זה, האדם מצליח לעשות את הדיאטה הטובה ביותר עבורו.

והכל, על ידי זה שהאדם מגדיר עבור עצמו, מהי מטרת הדיאטה שלו? וממילא הוא מבין, מה חשוב יותר ומה חשוב פחות, בדיאטה שלו. וכך הוא יודע ליהנות, מהיתרונות היחסיים, שיש באותה דיאטה, ולא לסבול, מאותם חסרונות יחסיים, שיש באותה דיאטה.
הנאה מה יותר חשוב אכילה כפייתית איך לא להיפגע עודף משקל אין סוף להשיג מטרה יש ואין מכוער יתרונות יחסיים קשיים איך להצליח איך להצליח בדיאטה איך לרדת במשקל אכילה אובססיבית אכילה כפייתית אכילה רגשית אנורקסיה בולימיה בולמיה דיאטה דיאטות הפרעות אכילה הפרעת אכילה הצלחה הצלחה בדיאטה הרזיה השמנה השמנה הרזיה השמנת יתר התמכרות לאוכל התמכרות לאכילה ירידה במשקל להצליח להצליח בדיאטה לרדת במשקל לרזות עודף משקל
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: למה לא להתאבד? האם יש או אין אלוהים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם לדומם יש תודעה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? למה העולם קיים? האם אפשר לדעת הכל? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם יש בחירה חופשית? האם באמת הכל לטובה? מה המשמעות של החיים? בשביל מה לחיות? איך נוצר העולם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך להיות מאושר? איך להנות בחיים? למה יש רע בעולם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם הכל אפשרי? איך להיות הכי חכם בעולם? מי ברא את אלוהים? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה יש רע וסבל בעולם? אולי אנחנו במטריקס? האם יש משמעות לחיים? האם יש אמת מוחלטת? האם המציאות היא טובה או רעה? איך נוצר העולם ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
רוצה שיקבלו אותי כמו שאני לקוח שאומר שהוא השאיר פרטים בטעות מינוף רגשי גבולות ברורים לשכוח ממנו איך לחיות את הרגע? חרדה להיות בחרדה חרדת בחינות טסט אנשים מלאי ביטחון עצמי קומבינות באהבה עצמית לאהוב תהליך מכירה אהבה עצמית היא הבסיס לזוגיות טובה לגדל ילדים מאושרים אושר תמיד שטן זוגי האם לחזור לאקס? קבלת החלטות שכליות עזרה בקבלת החלטה להתמודד עם לקוחות בעייתיים איך להתמודד אם מתלוננים עלי? איך להצליח לעשות? אני לא רוצה להצליח מי הלקוח שישלם לך הכי הרבה כסף? לשכנע את הבוס להעלות לך את המשכורת לגרום לילד להיות בוגר למנוע התאבדות אצל ילדים עולם גשמי חרדה רוחנית תרופות פסיכיאטריה רשימת הפרעות פחד גישה לאקסית איך להתגבר על האקס? מתיחות לשרירים עליה במסת שריר וירידה בשומן אמונה באלוהים מספקת האם יש בורא לעולם? הארה חלקית סוגים של הארה רוחנית כתיבת הספר להיות אלוהים השכל של הספר להיות אלוהים איך לעשות עוד כסף? ירידת ערך הכסף משמעות החיים משמעות החיים כמשחק ליהנות להרגיש רע להפסיק מחשבות שליליות לסבול כשאין בחירה חופשית טיפול עם בחירה חופשית איך החומר של העולם נוצר? האם יש עולם הבא? עוד נושאים ...
האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא אימון אישי לבני נוער, ייעוץ נפשי מומלץ, אימון אישי לילדים נוער והורים בתחום איך להצליח - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1094 שניות - עכשיו 02_09_2026 השעה 20:44:01 - wesi4