ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה לא מבין כלום ✔למה קשה להיות חיובי?! למה יש קשיים? ואיך להתמודד עם כל קושי בהצלחה? חלק 2 ✔המשך מ: למה קשה להיות חיובי ?! למה יש קשיים ? ואיך...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨למה קשה להיות חיובי?! למה יש קשיים? ואיך להתמודד עם כל קושי בהצלחה? חלק 2
המשך מ: למה קשה להיות חיובי ?! למה יש קשיים ? ואיך להתמודד עם כל קושי בהצלחה ? חלק 1.

כאשר אדם רוצה לשנות בעצמו תכונה מסוימת לפעמים דומה הדבר לכיפוף ברזל. בסופו של דבר אנחנו רוצים הרי להגיע לנקודת האיזון.

ז"א בכל התכונות שיש לאדם יש גם טוב, רק שצריך לדעת כיצד להשתמש בו. והדבר דומה לברזל עקום שאנחנו מנסים ליישר אותו ולהפוך אותו ליישר.

בפועל כדי ליישר ברזל עקום, אנחנו מעקמים אותו מספר פעמים לצד השני הנגדי, עד שהוא מתיישר לאמצע.

כאשר אדם רוצה לשפר בעצמו משהו, לפעמים הקושי הוא מאוד גדול כמו לקחת את אותו הברזל העקום ולכופף אותו לצד השני. ומה אנחנו עושים כדי לכופף את אותו הברזל בצורה קלה? הרי אם נפעיל עליו את כל כוחנו, מאוד יכול להיות שהוא או שאנחנו נישבר תוך כדי התהליך. אז מה עושים?

הפתרון כמובן הוא ליצור עבור אותו ברזל סביבה שתאפשר לנו לכופף אותו בקלות.

דהיינו אנחנו לא מנסים ישר לכופף את הברזל לצד השני ולהביא אותו לאיזון באמצע, אלא קודם לכן אנחנו יוצרים סביבו סביבה תומכת שינוי. לדוגמה אנחנו יכולים לקרב אותו למקום של אנרגיה וחום כדי לרכך אותו. אחרי שיצרנו את הסביבה התומכת, אז אנחנו יכולים לשנות את הברזל לצורה שבה אנחנו חפצים. ומה הנמשל?

הנמשל הוא כי לפעמים מאוד קשה לאדם להתמודד עם הקושי להיות חיובי, בדיוק כמו שקשה להחזיר ברזל עקום למצב ישר, מאחר שאותו האדם ואותו הברזל כבר נמצאים המון זמן באותה צורה עקומה ולכן קשה מאוד להחזיר את האדם לדרך האיזון. במקרים כאלו, לנסות בכוח להכריח את האדם לעבור מקצה אחד לקצה ההפוך, זו יכולה להיות טעות שבה או שהאדם ישבר או שפשוט זה לא יצליח לו. ולכן מה עושים?

לכן צריך לנסות להפסיק להלחם ברע ובדבר שאותו קשה לנו לשנות, ובמקום זאת לנסות ליצור סביבה תומכת וחיובית שתאפשר לנו להתגבר על אותו הקושי בדרך עקיפה וחכמה.

דהיינו באפשרותו של האדם לחמם את ליבו בדיבורים חיוביים באופן יום יומי ובמחשבות חיוביות, ועל ידי זה ליצור מספיק אנרגיה שבאמצעותה יוכל האדם לשנות בחייו מה שהוא רוצה.

וכשם שבאמצעות החום ניתן לרכך את הברזל הקשה ביותר ולעשות איתו מה שרוצים, כך באמצעות מודעות אישית שיוצרת באדם אנרגיה חיובית, באפשרותו של האדם לשנות כל הרגל כרצונו ולחיות בצורה הטובה ביותר.

והנקודה החשובה ביותר שרצוי לשים לה לב היא, כי אם קשה לך להתמודד עם איזה הרגל שאתה מרגיש שהוא חלק ממך, אז הדבר הטוב ביותר עבורך הוא לנסות להפסיק לרצות להתמודד איתו. במקום זה כדאי לך ליצור בחייך דברים חיוביים קטנים שבאמצעותם תוכל בבא הזמן לשנות בעצמך גם את ההרגלים שהכי טבועים בך, בדיוק כמו שניתן לכופף ברזל על ידי זה שיוצרים סביבו סביבה תומכת שינוי באמצעות חימום כנ"ל.

ודוגמה נוספת.

כפי שכבר התבאר הרע דומה ל חול טובעני.

ככל שאתה נלחם בו יותר כך אתה שוקע בו יותר. אבל אדם שכבר שקע בחול טובעני, כיצד מחלצים אותו כוחות החילוץ? התשובה היא כי הם יוצרים סביבו חורים מאוד קטנים באדמה וממלאים אותם במים. הפעולה הזאת מאפשרת לאדמה להתרכך ועל ידי זה ניתן להוציא משם את האדם. וזה בדיוק הפתרון לכיצד ניתן להתמודד עם הקושי הגדול ביותר.

דהיינו על האדם ליצור סביבו סביבה חיובית, דהיינו להתחיל לחשוב בצורה חיובית בדברים הקטנים ביותר שאינם קשורים לקושי הגדול שלו. פשוט לעשות את הדברים הכי קטנים שהוא יכול, שיגרמו לתחושה האישית שלו להיות חיובית יותר. באמצעות המון דברים חיוביים קטנים יצליח האדם בבא הזמן להעלים גם את הקושי הגדול ביותר מעצמו.

בדיוק כמו שטיפת מים אחת בודדת שלאורך זמן נופלת על סלע האבן החזק ביותר ולבסוף היא מנצחת אותו, כך גם המון פעולות חיוביות לאורך זמן בכוחם לסייע לאדם להתמודד עם כל קושי באשר הוא. ולמרות שנדמה לאדם כאילו כל הדברים הקטנים החיוביים שהוא עושה לא עוזרים לו, למרות זאת על האדם לעולם להמשיך ולהיות חיובי כמה שהוא רק יכול, כי אולי דווקא בדיוק טיפת החיוביות הקטנה הבאה, היא דווקא זו שתתחיל לעשות חור בלב האבן שלו, בדיוק כמו שטיפות המים הקטנות שבטבע מצליחות לשנות את הסלעים החזקים ביותר. והכל בזכות ההתמדה של פעולות חיוביות קטנות לאורך זמן.

הדבר דומה ללימוד שפה. לימוד שפה חדשה הוא פלא מאוד גדול.

כאשר אדם מתחיל ללמוד שפה חדשה, בפעם הראשונה שהוא קורא את הטקסט הראשון, הוא הרי בקושי מזהה אפילו את הצורה של האותיות של השפה החדשה. וגם בפעם השניה הוא לא ממש מבין את מה שהוא קורא וגם לא בפעם השלישית וכולי ולפעמים רק אחרי 101 פעמים הוא פתאום מבין את הטקסט. וזה פלא מאוד גדול, כיצד זה יתכן שבפעם ה 101 האדם מבין את הטקסט שהוא קרא אותו קודם לכן בפעם ה 100 ועדיין לא הבין כלום.

ז"א מה שונה הפעם ה 101 מהפעם הראשונה או השניה?

התשובה כמובן היא, כי בפעם הראשונה האדם הבין רק 0. 01 אחוז, ממש קצת עד שנדמה לו כאילו הוא לא זוכר כלום. ובפעם השניה האדם מבין כבר 0. 02 אחוזים מהטקסט וכן הלאה. עד שלבסוף הוא מבין את כל הטקסט ויכול לחזור עליו בע"פ. ובנוסף הרי ככל שהוא מתקדם יותר ככה קצב ההתקדמות שלו גדל וככה הוא קולט את הטקסטים מהר יותר.

ז"א אם בהתחלה כדי ללמוד את הטקסט הראשון בע"פ היה יכול לקחת לאדם שבוע, הרי שאחרי שהוא כבר מיומן, הוא מסוגל לזכור בע"פ טקסטים ארוכים וקשים יותר בפחות זמן. כי ככל שאתה מיומן יותר כך קצב ההתקדמות עצמו גדל יותר.

ומה כמובן אנחנו למדים מכך? כי גם אם נדמה לאדם כי הוא לא מתקדם וכאילו הוא נשאר במקום, על האדם לזכור כי הדבר דומה ללימוד שפת חיים והתנהגות חדשה, שפה שמאפשרת לאדם לתקשר עם עצמו וסביבתו טוב יותר. ואיך לומדים שפה חדשה? אז כידוע כדי לרכוש שפה חדשה על האדם להקיף את עצמו כמה שיותר באותה השפה, דהיינו שעל האדם לקרוא וללמוד כמה שיותר ספרים באותה השפה, ולהימצא בסביבת אנשים שדוברים את אותה השפה ולדבר עם אנשים באותה השפה בתרגול יום יומי וכמה שיותר וכולי. ובחוש אנו רואים כי הפעולות האלו מאפשרות לאדם לאורך זמן לשפר את רמת הידיעה שלו בשפה החדשה.

ולמרות שנדמה לאדם כי בהתחלה אין שום תועלת בלימוד שלו, כי בחוש אנחנו רואים כי בפעמים הראשונות שאדם לומד משהו חדש, הרי שמבחינתו זה נדמה לו כאילו הוא לא זוכר כלום ולא מבין כלום ולא ממש ברור לו כיצד הוא בסוף יצליח באמת להשתפר באותה השפה. ולמרות זאת אנחנו בחוש רואים כי לבסוף ההתמדה גורמת לאדם ללמוד דברים חדשים ושפות חדשות, דברים שבכל הפעמים הראשונות שהאדם מנסה ללמוד אותם הם פשוט לא נקלטים אלא רק מעט בכל פעם. והדבר הקטן הזה מאפשר לאדם לבסוף להצליח לשלוט בשפות אחרות וכולי.

אותו הדבר בדיוק בהתמודדות עם קשיים. למרות שנראה לך שהפעולות והרצונות החיוביים שלך לא עוזרים לך, בכל זאת תתמיד בהם כי משהו מהם בטוח נתפס ונשאר בך בדיוק כמו בלימוד שפה כנ"ל. וככל שאתה רוצה להיות חיובי יותר מהר יותר, כך עליך להתמיד יותר ולקבוע לעצמך זמנים קבועים בכל יום להתבוננות אישית ולקריאה של דברים חיוביים. עליך להקיף את עצמך באנשים חיוביים ולדבר איתם בצורה חיובית על דברים חיובים (וכמובן לנסות להימנע להיות בסביבה שאינה חיובית כמה שיותר). עליך לדבר עם עצמך ולשנן מחשבות חיוביות, בדיוק כמו שלומדים שפה חדשה דהיינו באמצעות שינון אין סופי שבחוש אנו רואים שהוא עובד, למרות שלא מרגישים בכך בהתחלה כנ"ל.

ונקודה נוספת: באפשרותו של האדם לדעת האם הוא מתמודד עם הקשיים שבפניו בצורה נכונה והאם הוא באמת משתמש בפוטנציאל שבהם כדי להתקדם. וזאת כי אחרי התמודדות עם קושי בצורה נכונה, אמור לבוא אושר.

ז"א התמודדות נכונה אמורה להיות באמצעות הטמעת החשיבה החיובית בתוכך. ואם התמודדות עם הקושי בצורה טובה, הרי שלאחר מכן עליך להרגיש תחושת רוגע ושיפור ברמת האושר שלך. אך אם הקושי גורם לך להיות עצוב יותר, הרי שאתה לא מתמודד איתו בצורה נכונה. כי כנ"ל, מטרת הקושי היא לקרב אותך אל האושר על ידי זה שהיא מאלצת אותך להיות חיובי יותר.

כך שאם אחרי התמודדות עם קושי, אתה מרגיש מאושר יותר ושמח יותר, הרי שאכן התמודדת בהצלחה, אך אם קשיים גורמים לך לעצבות, הרי שעליך ללמוד כיצד להתמודד איתם באמצעות בריחה אל החשיבה החיובית, כי הרי זאת מטרת הקושי כנ"ל, לגרום לחייך להיות טובים יותר. וכל זמן שהאדם לא מתמודד עם הקושי בצורה חיובית, הרי שבוודאות הוא מביא על עצמו קשיים נוספים שמטרתם היא לגרום לו להיות חיובי יותר.

ז"א אם לא תנצל את הקושי כדי להיות חיובי יותר, הרי שבוודאות ימשיכו לבוא עליך קשיים נוספים, עד שלא תהיה לך ברירה אלא לשפר את הגישה שלך ולהיות חיובי יותר.

לסיכום: עיקר הקושי נוצר כדי לעזור לאדם להתקדם וכדי שחייו יהיו טובים יותר בזכות זה שהוא מטמיע בתוכו את החשיבה החיובית בזכות אותו הקושי.

ז"א בכל פעם שקשה לאדם הוא בורח לחשיבה החיובית ומתחזק בה ומטמיע אותה יותר בחייו ובגופו. וככל שאתה מתגבר על עוד קושי, כך החיים שלך נהיים טובים יותר כי אתה מתחזק מבפנים ונהיה חיובי יותר בזכות זה שהתמודדת עם הקושי באמצעות התחזקות בחשיבה חיובית.

וזו דרך אגב האינדיקציה עבור האדם לדעת האם הוא התמודד עם הקושי בצורה חיובית, כי אחרי התמודדות נכונה אתה אמור להרגיש יותר מאושר, כי התמודדות נכונה אמורה להיות באמצעות חשיבה חיובית. כמו כן לעולם אין לאדם קושי מעבר לכוחותיו, מאחר שהקושי היחיד שאיתו אתה צריך להתמודד, הוא הקושי של השניה הזאת של הרגע הזה בלבד וזה לחלוטין לא משנה אם לפני שניה אחת עשית את הטעות הגדולה ביותר, או גם אם אתה בטוח כי בעוד שניה יגמרו כוחותיך ולא תוכל להתמודד. כי עיקר ההתמודדות שלך היא עם השניה הזאת בלבד ברגע הזה בלבד.

ועיקר הדרך להצליח להתמודד עם קשיים שנראים כגדולים, היא באמצעות התמדה לאורך זמן בביצוע פעולות חיוביות הכי קטנות בדברים שלא קשורים לקושי הגדול, דהיינו ליצור סביבה תומכת וחיובית שבאמצעותה ובאמצעות התמדה יוכל האדם להעלים גם את הקושי הגדול ביותר. בהצלחה.
בקלות אנרגיה מלחמה אמת הצלחה דברים חיוביים תחושה של רוגע לא מבין כלום להשתמש לאורך זמן לשנות הרגלים איך להתמודד איך להתמודד עם כל קושי הצלחה התמודדות חיוביות להיות חיובי להצליח להתמודד להתמודד עם כל קושי קושי קשיים
התפתחות רוחנית, עליה רוחנית, ירידה רוחנית, מדרגה רוחנית, הבנה ואי הבנה, הדרך אל ההבנה
התפתחות רוחנית, עליה רוחנית, ירידה רוחנית, מדרגה רוחנית, הבנה ואי הבנה, הדרך אל ההבנה
... התחושה של ההבנה שהייתה לו קודם. כלומר, לאחר כל הבנה חדשה, באה נקודה שבה האדם מרגיש שהוא שוב לא מבין כלום , וכך הוא מתקדם לשאלה הבאה. ...
פחד מהופעות בבית משפט, פחד להופיע בפני שופט, פחד להופיע בבית משפט, חרדת קהל, פחד קהל, טיפול בחרדה, טיפול בפחד, התמודדות עם פחדים, התמודדות עם חרדות, לחץ בבית משפט, עורכי דין, חלק 1
פחד מהופעות בבית משפט, פחד להופיע בפני שופט, פחד להופיע בבית משפט, חרדת קהל, פחד קהל, טיפול בחרדה, טיפול בפחד, התמודדות עם פחדים, התמודדות עם חרדות, לחץ בבית משפט, עורכי דין, חלק 1
... אליעד: טוב זה סיפורים בואי נתקדם לסוף. ש: לא אז מה שאני רוצה להסביר לך אז אחר כך אתה לוקח עורכי דין אתה אומר הוא נראה לי תוקפן אבל אתה רוצה ליצור איתו קשר בכלל הוא משחק לך כאילו אתה דפוק אתה לא מבין כלום אני מבין ובסוף מפיל אותך יופי כי אתה לא מבין אז אין תקשורת בכלל, אתה מבין אותי או לא? אליעד: אני מבין ...
ירידה לצורך עליה, עליה לצורך ירידה, התפתחות אישית, הצלחה אישית, התקדמות עצמית, מניעות רוחניות, קשיים רוחניים, מחסום רוחני, קושי רגשי, קשיים רגשיים, נחישות והתמדה, הדרך אל האושר
ירידה לצורך עליה, עליה לצורך ירידה, התפתחות אישית, הצלחה אישית, התקדמות עצמית, מניעות רוחניות, קשיים רוחניים, מחסום רוחני, קושי רגשי, קשיים רגשיים, נחישות והתמדה, הדרך אל האושר
... אותו לגמרי. הוא מתאמץ ומנסה להלהיב את עצמו מחדש, אך אז הוא נוכח לגלות שזה לא תמיד מצליח. אליעד מסביר שהמאמץ הזה הוא חיובי, אבל חשוב גם לקבל את העובדה שמדי פעם האדם צריך להרגיש שהוא לא מבין כלום , כדי שיהיה מסוגל להתפתח ולהבין עוד יותר. אם האדם יהיה תמיד בתחושה שהוא מבין ויודע הכל, הוא לעולם לא יתקדם ...
איך להיות יותר חכם? איך לדעת שאתה טיפש? איך להתקדם כל הזמן? איך לפתח את החשיבה? איך לזרוק את השכל? איך להתפתח רוחנית? איך להצליח בחיים? איך להתקדם בחיים? היכלי התמורות, ליקוטי מוהרן ח"א רמה
איך להיות יותר חכם? איך לדעת שאתה טיפש? איך להתקדם כל הזמן? איך לפתח את החשיבה? איך לזרוק את השכל? איך להתפתח רוחנית? איך להצליח בחיים? איך להתקדם בחיים? היכלי התמורות, ליקוטי מוהרן ח"א רמה
... שהוא כבר חכם מספיק, כך היכולת שלו ללמוד ולהתפתח נעצרת. אדם שמרגיש חכם אינו פתוח לקבל רעיונות חדשים, מאחר שהוא בטוח שכבר מבין הכל ואין מה לחדש לו. לעומת זאת, ככל שהאדם מרגיש שהוא טיפש, שהוא לא מבין כלום, ושאין לו שום ידע משמעותי או ראוי, כך הוא יפתח את עצמו לשמוע דברים חדשים וללמוד. לדוגמה, אם אדם הוא מומחה במוסכניקיות והוא מתייעץ עם עורך דין, אך מאמין שהוא מבין גם בתחום ...
עונשים לילדים, להעניש או לא להעניש, כמה להעניש? האם להעניש ילד אוטיסט? איך לחנך ילד אוטיסט? איך להעניש ילדים? איזה עונש לתת לילד? האם זה באשמת הילד? תסמונת דאון, אוטיזם, ענישת ילדים כדרך חינוך, הדרכת הורים
עונשים לילדים, להעניש או לא להעניש, כמה להעניש? האם להעניש ילד אוטיסט? איך לחנך ילד אוטיסט? איך להעניש ילדים? איזה עונש לתת לילד? האם זה באשמת הילד? תסמונת דאון, אוטיזם, ענישת ילדים כדרך חינוך, הדרכת הורים
... יחסי, אז הכוונה היא יש התניה בן אדם יש לו התניה זה חם מבריח את היד בגלל הכאב מבריח את היד זה נעים. אותו דבר הרעיון שלך זה גם אם הוא לא מבין כלום ועדיין תיצור לו התניה שעל זה יש עונש כזה אבל אז אתה חייב לוודא שאתה עושה את זה נכון שאתה באמת יוצר לו את ההתניה נכון ושהוא ...
סוף הדרך הרוחנית, וודאות מוחלטת, להיות בטוח במאה אחוז, אמת אובייקטיבית, אמת מוחלטת, מחוץ לשכל האנושי, הארה רוחנית, מורה רוחני מואר, חיפוש האמת
... היא קליפה שממנה אין דרך חזרה. כלומר, לאחר שהאדם חווה את האמת ברמה הישירה, הוא לעולם לא יחזור לספק, כי הוא כבר מעבר לכל הסבר מילולי או הגדרתי. הסבר נוסף שמציע אליעד כהן הוא שהחוויה הישירה של האמת גורמת לאדם להבין שהוא לא מבין כלום ברמה האינטלקטואלית. דווקא החוויה הזו, של חוסר ההבנה, היא זו שמאפשרת לאדם להגיע לאותה ודאות מוחלטת, מפני שהיא כבר אינה תלויה במילים או בתפיסות שכליות, ...
איך לפתור בעיות? איך להיות חכם? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? למה להיות מוכר טיפש? למה לא להיות מוכר חכם? למה להקטין ראש? למה לא להגדיל ראש? איך להבין את הלקוח? איך למכור יותר? טיפול בהתנגדויות במשא ומתן, התנגדויות בביצוע עסקה
... שהוא עצמו אמר, אולי אין באמת מניעה לבצע את העסקה בכל זאת. והמהות היא, שהמוכר שחושב שהוא טיפש שלא מבין כלום מעצמו בלי שמסבירים לו, הוא ממילא יטרח לברר כל חלק בהתנגדות של הלקוח, ולא יניח שום הנחת יסוד לגבי ההתנגדות מכירה של הלקוח. ואז כאשר מבררים כל חלק ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על למה קשה להיות חיובי?! למה יש קשיים? ואיך להתמודד עם כל קושי בהצלחה? חלק 2
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: לא מבין כלום, איך לעשות יותר כסף? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לשנות תכונות אופי? איך להעביר ביקורת בונה? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך למצוא זוגיות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להתמודד עם גירושין? איך לחנך ילדים? איך לפרש חלומות? איך לנהל את הזמן? איך לא להישחק בעבודה? איך להיות מאושר ושמח? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להעריך את עצמך? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לקבל החלטות? איך לשתול מחשבות? איך להצליח בזוגיות? איך להצליח בראיון עבודה? איך לשפר את הזיכרון? איך להיגמל מהימורים? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך ליצור אהבה? איך להאמין בעצמך? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: לא מבין כלום, איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? כעס ועצבים? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? דיכאון? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: למה יש רע בעולם? איך להיות מאושר? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך נוצר העולם? למה לא להתאבד? האם הכל אפשרי? האם באמת הכל לטובה? מי ברא את אלוהים? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש או אין אלוהים? איך להנות בחיים? למה העולם קיים? איך נוצר העולם? בשביל מה לחיות? האם יש בחירה חופשית? האם יש משמעות לחיים? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם אפשר לדעת הכל? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? למה יש רע וסבל בעולם? מה המשמעות של החיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מהי תכלית ומשמעות החיים? אולי אנחנו במטריקס? האם יש אמת מוחלטת? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם לדומם יש תודעה? איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן אישי לתזונה נכונה, אימון אישי לקשב וריכוז, קואצ'ינג לילדים בתחום לא מבין כלום - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.0938 שניות - עכשיו 21_08_2025 השעה 21:11:39 - wesi4