ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה המצב הבריאותי ✔הייטק / סטרס - אליה וקוץ בה! ✔הקדמה אנשי הייטק רבים נמצאים במצב בריאותי ירוד. מעגל קסמים זה אינו בריא לא... - ידע להצליח...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨הייטק / סטרס - אליה וקוץ בה!
הקדמה

אנשי הייטק רבים נמצאים במצב בריאותי ירוד. מעגל קסמים זה אינו בריא לא לעובד ולא לחברה - העבודה גובה מחיר בריאותי, והמצב הבריאותי משפיע על העבודה. והחדשות? החדשות הן שניתן להתיר את המעגל הזה.

יש דרך אחרת! יש פתרון! צריך רק לצאת מהקופסא, לרצות ולחשוב שונה.

עד מתי?

בעקבות סקר מקיף ושיחות שערכתי עם אנשי הייטק המקיפים אותי בחיי האישיים ובחיי המקצועיים, נוכחתי שלמרות כל הידע שהצטבר עד היום, ולמרות כל המודעות לגבי הנזק של לחץ ושעות עבודה מטורפות על הגוף והנפש, לא הרבה זז או השתנה בתחום.

ברוב חברות ההייטק, אחראים משאבי אנוש לדאוג לרווחת עובדי החברה העובדים שעות ארוכות וקשות. הרעפת מתנות, הנחות והטבות הינו דבר שבשגרה (טוב, אולי לא כמו בעידן הבועה, אך עדיין!). אך האם השתנה משהו בתחום הבריאות, התזונה ו"ארוחות ההייטק"? האם יש שירות ומענה לבעיות אלו?

הרי זה לא סוד גדול, שעובד חולה או עייף עולה לחברה כסף, או מביא לעיכוב והפסדים. אך האם נעשה איזשהו צעד להבנה ופתרון?

איפה תרצו לראות את עצמכם פיזית ונפשית בעוד 5 - 10 שנים?

המטרה היא לדאוג לרווחה ולבריאות, בדיוק כמו שדואגים לפינוקים והטבות. והרווח המשני כאמור הוא עצום: מניעת הפסדים כלכליים רבים, הגדלת התפוקה, היצירתיות, הרעיונות, הריכוז והאנרגיה במשרד.

(המשך במאמר המלא באתר איה הוד - נטורופתיה ורפואה משלימה)

אילו בעיות עיקריות מטרידות אנשי / נשות הייטק?

* שפעת - בכל שנה כל כך דואגים מהשפעת (ראה בהמשך)

* כאבי מחזור - אולי לא מדברים על זה, אך ישנן נשות הייטק הסובלות מבעיות וכאבי מחזור, מכירות בדרך כלל רק את "פתרון" האדויל והנורופן, אך המצב כולו בכל זאת משתק, מחליש ועלול להפריע למהלך התקין של העבודה לפחות ליומיים בחודש, כאשר קיים גם מימד חוסר המנוחה, התשישות, העייפות והעצבנות, המשפיע בדרך כלל גם על רוב הסובבים אותן.

* בעיות עיכול - האם מישהו בכלל מודע ומדבר על בעיות העיכול הנוראיות מהן סובלים אנשי הייטק רבים? החל מכאבי בטן ועצירות וכלה בגזים, נפיחות, כבדות, מלאות ומחלות מעי דלקתיות.

* תסמונת העייפות הכרונית, תשישות וחוסר האנרגיה - נושא גדול בפני עצמו והרבה אנשים סובלים מבעיה זו (וחלק בייחוד לאחר ארוחת הצהריים). הנטורופתיה יכולה לסייע לגוף במצבים אלו ואף להגדיל את הסיכויים למניעתם. (רמז: קשור לתזונה, לשינה ולרמת הסטרס). לקריאה נוספת: www.ayahod.com/?page=Data/Maamarim/Fibromialgia.htm *מחלת הנשיקה - מאוד נפוצה היום ונוטה "להעלים" עובד לכמה שבועות. טיפול נטורופתי יכול לסייע בקיצור זמן המחלה, לסייע להקל באופן משמעותי על הסימפטומים והעייפות ואף למנוע אותם. לקריאה: www.ayahod.com/?page=Data/Maamarim/Infectious_mononucleosis.htm *הריון - כבר ידוע שסביבת ההייטק שונה מכל סביבה אחרת כשמדובר בנושא חשוב ורגיש כמו הריון. נשות הייטק בהריון זקוקות למענה ברבדים רבים. (ראה בהמשך)

*כאבי ראש - אנשי הייטק רבים סובלים מכאבי ראש הנובעים מתזונה קלוקלת בשילוב עם חוסר שעות שינה, טונות של קפה ומצבי דחק וסטרס רבים.

*עודף משקל - אז לא כל אנשי ההייטק מנויים במכון או רצים על הים ושומרים על המשקל והתזונה. ישנם רבים הסובלים מבעיית השמנה מישיבה ממושכת לאורך היום מול המחשב, אכילת ארוחות הייטק ונשנושים מהמטבחון. אנשים בעלי עודף משקל נמצאים בסיכון גדול יותר למחלות לב וכלי דם, כולסטרול, סוכרת, יתר לחץ דם ועוד. אנשים הסובלים מעודף משקל לעיתים אף סובלים יותר מעייפות רצון לישון אחרי הארוחה. מצב זה אינו מצב תקין וניתן לאזן אותו. ירידה במשקל בשיטה הנטורופתית מאפשרת דרך בריאה, נכונה והדרגתית לגוף להשיל משקל עודף.

*חרדה ופחדים - ישנם כאלה הסובלים מבעיה זו וסביבת ההייטק רק מחמירה ומעצימה אותה. תוסיפו על זה צריכה רבה של קפאין והנה לכם שחיקה נפשית.

ועוד...

חשוב לזכור היטב, שעובד חולה מאבד גם ממרצו וגם מהמוטיבציה. תמיד כדאי להישיר מבט עמוק ורחב על התמונה הגדולה. אנשי ההייטק צריכים לרצות ואף לתבוע מענה מקצועי לבעיות אלו ורבות נוספות שלא הוזכרו.

בהלת החיסונים

בכל שנה, חברות הייטק רבות מחייבות את עובדיהם בחיסון נגד שפעת. בפועל, אחוז עצום מהם נדבק במחלה בכל זאת, אחוז לא מבוטל נוסף, נעשה חולה מהחיסון עצמו וכל השאר נדבקים מאלה שחלו.

שפעות כבר מזמן אינן מסתכמות בשלושה ימי מחלה בלבד כמו שהורגלנו לראות או לחוות בעבר. היום המצב שונה לחלוטין ושפעת יכולה ל"תפוס" אדם וללוות אותו ל - 3 - 4 שבועות, לרתק אותו למיטה ולהשאיר אותו עוד כמה חודשים בתחושות שהוא "לא ממש חזר לעצמו".

הנטורופתיה מסייעת בחיזוק המערכת החיסונית וחזרה לאיזון ומגדילה בכך את הסיכויים של הגוף להתמודד טוב יותר עם מתקפת הוירוסים, למנוע מחלות ו/או להחלים מהן מהר יותר. אפשר להשוות זאת לפריצה של גנב (נגיף) לבית (הגוף) : הנטורופתיה מעוניינת לסייע בהתקנת מערכות הזעקה והגנה משוכללות כדי להתמודד עם גנבים (וירוסים / נגיפים) ולא לחכות שהם יכנסו לבית (לגוף) לעשות באלגן לפני שתופסים אותם.

סטרס: זה לא מה שכולם חושבים!

רבים שומעים את המילה "סטרס" וחושבים רק במובנים של מצבים מלחיצים, פיטורים, דאגות, עומס עבודה, היסטריה וחרדות, אי עמידה בזמנים וכדומה. אך לגוף פירושים שונים לגבי מה הוא מגדיר כמצבי סטרס. למשל, מבחינת הגוף, סטרס יכול להיות חוסר שעות שינה או שינה לא מספקת, חשיפה ממושכת לקור או לחום, סטרס הוא עבודה במשמרות כשהיום והלילה מתחלפים, סטרס יכול להיות בילוי בגובה רב בטיסות מרובות. הגוף מפרש כסטרס גם דילוג על ארוחות, דיאטה קיצונית או אכילה של ג'אנק פוד, עוגות וקפה בלבד. המערכת הגופנית מפרשת כסטרס גם חשיפה ממושכת לאורות הפלורוסנט, למסך המחשב, לעבודה בתוך משרד. סטרס הוא שכיבה ממושכת מבלי יכולת לזוז בזמן מחלה, אבל על קרוב שנפטר, פציעה, תאונה, ריב עם בן הזוג, קולגה לעבודה או חיכוחים עם הבוס ועוד.

הרעיון הוא שסטרס הוא כל סוג של מתח הגורם לגוף להרס ולמוות של תאים. והמתח הזה כאמור, יכול להיות מספר רב של מצבים שאינם בהכרח נפשיים, אך כולם משפיעים פיזית על הגוף.

ישנה אמרה שטוענת שגוף האדם יכול לספוג עד שלושה ימי סטרס רצופים ולהתמודד עם זה בצורה טובה, לאחר שלושה ימים בהם אדם חווה סטרס, הגוף מתחיל לגבות מחיר. ההרס הנגרם לגוף כתוצאה ממתח מוכח מחקרית!

מה עושים? - לקריאת המאמר המלא: www.ayahod.com/?page=Data/Maamarim/Hi - Tech. htm מחלת הנשיקה

נגיף הפוגע בעיקר בבלוטות הרוק ובתאי דם לבנים ספציפיים בשם לימפוציטים. שמו הידוע לשמצה הוא EBV -וירוס אפשטיין באר. זהו אחד הוירוסים הנפוצים ביותר בעולם התוקפים בני אדם. עוד על המחלה, על הסימפטומים, האבחנה, ההדבקה, ההשפעות לטווח הרחוק והטיפול הנטורופתי תוכלו לקרוא במאמר: "איה הוד - מחלת הנשיקה, מונונוקליאוזיס זיהומי - Infectious mononucleosis "

ענייניי נשים והייטק

הריון, שינויים הורמונליים, כאבי מחזור, עצבנות, חוסר ריכוז - הדברים שפחות מדברים עליהם בסביבת העבודה ומשפיעים באופן משמעותי על נשים רבות, וכן - גם על הסביבה הקרובה.

הייטק כבר מזמן אינו נחלת גברים או סביבה גברית טהורה, ישנן נשות הייטק, העובדות בסביבה מאוד לחוצה וצריכות בנוסף על הכל, להתמודד מידי חודש עם בעיות נשיות.

ומה על הריון? - אישה העובדת בהייטק ונכנסת להריון לא תמיד מודעת להשפעת רמות הלחץ והשעות הלא שגרתיות על גופה. ידוע שמצבי סטרס משפיעים על המערך ההורמונלי בגוף. נושא האיזון ההורמונלי והתחזוקה לפני, במהלך ולאחר ההריון, מאוד חשוב כדי למנוע בעיות כמו נשירת שיער, שינויים במצב הרוח, חולשה, חסרים תזונתיים ועוד. הנטורופתיה מציעה כלים המסייעים להזנה, תמיכה, מניעה, איזון מערכות הגוף, חיזוק, איזון מערכת הורמונלית ועודכדי לאפשר לגוף לטפל בעצמו טוב יותר.

קפה ועוד קפה בבקשה

"כמה קפה אתה שותה ביום? ". פרט למעטים אשר לא אוהבים קפה, לא שותים אותו בכלל או מאוד מקפידים לא לצרוך הרבה מתוך מודעות, הרוב מספר על מספר כוסות רב של קפה ביום. כשאני שואלת בדבר התמכרות לקפה, הרוב אומרים לי: "אני? מכור?! מה פתאום! אך מבחן הניסיון של התנזרות מקפה לחלוטין ליום אחד בלבד, מעולם לא אכזב: ). לקפה יש יתרונות וחסרונות, אני מניחה שהפשטות מגיעה מעניין של "הכל תלוי במינון". אני עצמי אוהבת קפה ושותה אותו בשמחה והנאה מרובה, איני מאמינה שחייבים לוותר עליו אם לא קיימת בעיה בריאותי כלשהי המצדיקה זאת כגון, כאבים, דלקות, רגישות לקפאין, חרדות ועוד. אך כאשר מגזימים (כמו בכל דבר בחיים) נוצרת בעיה. אם תשאלו אותי לגבי כמויות, התשובה היא שזה מאוד אינדיווידואלי.

יש אנשים בעלי נטייה להתעורר בקושי רב בבקרים, לאנשים אלו קשה יותר "להתניע" על הבוקר והקפה מהווה להם לעזר. יש הזקוקים לקפה דווקא בשעות הצהריים ואחר - הצהריים כדי להישאר מפוקסים ועירניים אחרי ארוחת הצהריים ובכדי לא להירדם על המחשב. אם נוצרה תלות, בעיית העייפות והעירנות חוזרת ואף מחמירה (לאחר שההשפעה הממריצה חולפת), או לחילופין, שהמינון הנוכחי כבר לא משפיע ואז נוצר צורך בעוד ועוד קפאין ובקלות מגיעים לכמויות אדירות.

קפה גורם להשתנה מרובה ולשחיקת ויטמינים חיוניים בגוף. צריכה של מעל שמונה כוסות קפה נמס או 4 - 6 קפה פילטר / אספרסו ליום, עלולה להביא למצבי חוסר שקט, חוסר יכולת להתרכז ולשבת במנוחה, חרדה ודופק מואץ, עלייה בלחץ הדם, בעיות שינה, שלשולים, כאבי ראש ועוד.

על תזונה ועייפות

זה אומנם משתנה מאוד ממקום למקום, אך אם נכליל לרגע, פרט לארון הממתקים והחטיפים, ניתן למצוא במקרר במטבחון נקניקים, גבינות, חלב, ירקות ופירות, מעדני חלב מלאי סוכר, שוקולדים, שאריות קרואסונים ועוד. רבים לא מודעים לעובדה, שרמות הסוכר בדם, משפיעות באופן משמעותי על מצב הערנות, הריכוז, העייפות והרעב שלנו. בנוסף, קיימת נטייה לאכול הרבה מעבר לרעב האמיתי, להעמיס על הצלחת, לאכול כמויות מרוב שפע ומבחר ולנצל עד הסוף את הארוחה הניתנת על חשבון החברה. כמויות גדולות של מזון וסוג המזון, עלולים לגרום לעייפות מתמשכת, תוסיפו על זה שחיקה של מצבי לחץ, הרבה קפה ושעות שינה מועטות.

התאמת תפריט אישי על ידי נטורופת והתאמתו למקומות בהם אוכלים, הכוונה לשינוי הרגלים ומתן כלים להתמודד עם המציאות הקיימת, עושה שינוי של ממש.

חדר כושר? - למי יש זמן לשטויות האלה?

אנשי הייטק מתחלקים לשניים, אלה שתמצאו רצים על הים או בפארק, מתאמנים במכוני הכושר והולכים לחוגים ואלה, שפעילות גופנית ומכוני כושר היא מהם והלאה. צריך לזכור שלא כל אחד בנוי לצאת לריצה או לעשות ביקור במכון לאחר יום עבודה ארוך. בייחוד אם יש משפחה וילדים. אך אין להתעלם מכך, שבבוא הזמן, גוף שאינו פעיל, הולך ומתנוון, עולה במשקל, אינו חש רענן, עלול לסבול מעצבנות וקשיי ריכוז ו"אוסף" על הדרך כמה מחלות.

מאוד חשוב לי להקדיש מחשבה ולהתאים באופן אישי לכל אדם את סוג ואופן הפעילות. לכל אדם מבנה אישיות ייחודי משלו, אשר ביחד עם גורמים סביבתיים וחברתיים, יקבע במידה רבה את סוג ואופי הפעילות ואת השעה המתאימה.

לסיכום

ג'ון סקאלי, ממקימי "Apple computers", אמר ש"הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא להמציא אותו". למה שלא תסתכלו קדימה גם כשמדובר בגוף ובבריאות שלכם ו"תמציאו" אותם היום?

למאמר המלא: www.ayahod.com/?page=Data/Maamarim/Hi - Tech. htm
בעיות פציעה חשיפה טירדה מגיד עתידות להמציא ניבוי עתידות חוסר שקט הפרעות שינה אינדיבידואליות סיכוי אליה וקוץ בה הייטק סטרס
אפשרי המציאות, שהופך למחויב המציאות - להפוך את האפשרי למחויב ואת המחויב לאפשרי
... כאשר הוא בריא, וגם כאשר הוא חולה, בדיוק באופן שווה. אך, כאשר האדם הופך את האפשרי למחויב, דהיינו, כאשר האדם מתייחס אל המצב הבריאותי שלו, שהוא רק אפשרי, כאל דבר שהוא מחויב. דהיינו, כאשר האדם חושב לעצמו, שמחויב המציאות שהוא יהיה בריא, ושמחויב המציאות שהוא יהיה בריא, כדי שהוא יהיה מאושר, שאז בעצם האדם הופך ...
אדישות, אפתיה, שאננות, עייפות נפשית, חוסר חשק, עייפות כרונית, חוסר אנרגיה, אדישות קלינית, אפתיות
... בריא, כי את זה הוא כבר מקבל כמובן מאליו. והאדם חווה סוג של אדישות כלפי זה שהוא בריא, כי המצב הבריאותי של האדם, הוא שבע רצון ממנו, וממילא אין לו משמעות עבורו. ומי שהוא לא יהיה אפתי כלפי שום ...
פרקינסון, ניוון שרירים, התמודדות עם מחלת הפרקינסון, רטטת, מחלה ניוונית, פחד להזדקן, מחלה חשוכת מרפא, התמודדות עם כאב, לחיות עם פרקינסון, להתמודד עם פרקינסון
פרקינסון, ניוון שרירים, התמודדות עם מחלת הפרקינסון, רטטת, מחלה ניוונית, פחד להזדקן, מחלה חשוכת מרפא, התמודדות עם כאב, לחיות עם פרקינסון, להתמודד עם פרקינסון
... הדבר נראה בלתי אפשרי. האם פחד מהעתיד מגביר את סבלו של החולה בפרקינסון? עוד נקודה שאליעד מתייחס אליה היא הפחד מהעתיד ומהידרדרות המצב הבריאותי. הוא שאל את האדם למה הוא פוחד שהמצב יידרדר בעתיד, והציע לשאול את עצמו מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות. עצם ההטלת ספק בפחדים אלו, לדעתו, יכול להפחית את ...
איך לחשוב קדימה? איך לראות את הנולד? איך לנהל משא ומתן? איך להצליח במשא ומתן? אומנות הויכוח, אומנות השכנוע, תורת המשחקים, אסטרטגיית ניהול משא ומתן, טיפול בהתנגדויות, חכם רואה את הנולד, לחשוב כמה צעדים קדימה, רטוריקה
... נוספת) ו X השתנה. או לדוגמה לטעון שהשינוי הוא נעשה בצורה אקראית, כגון, המצב הבריאותי שלו, השפיע על שיקול דעתו. או נניח לדוגמה שאתה רוצה לגרום למישהו לחשוב שהוא חושב ...
ביבי נתניהו טוב או רע, רק ביבי או רק לא ביבי, בעד ביבי או נגד ביבי, מי מתאים להיות ראש ממשלה? ביבי או גנץ, במי לבחור בבחירות? חוק החסינות, ראש ממשלה ששקוע בחקירות, שחיתות שלטונית, למה לא להצביע לביבי נתניהו?
ביבי נתניהו טוב או רע, רק ביבי או רק לא ביבי, בעד ביבי או נגד ביבי, מי מתאים להיות ראש ממשלה? ביבי או גנץ, במי לבחור בבחירות? חוק החסינות, ראש ממשלה ששקוע בחקירות, שחיתות שלטונית, למה לא להצביע לביבי נתניהו?
... שקרים של ביבי נתניהו, הבטחות של ביבי נתניהו, השכנוע של ביבי נתניהו, המדע המדיני, המצב הכלכלי, המצב הביטחוני, המצב הבריאותי , מערכת הבריאות, בידוד מדיני, יעוץ פוליטי, חסינות ראש ממשלה, בני גנץ, יאיר לפיד, מועמדים לראש הממשלה, בנימין נתניהו, למה לא להצביע לליכוד? ימוטט את שלטון החמאס, ...
תלות רגשית / התקשרות רגשית - מה טוב בהיקשרות רגשית? איך להיות באיזון?
... בבריאות הגוף שלו. מאחר שהאדם אוהב את עצמו, ממילא הרגשות שלו מושפעים מהמצב הבריאותי שלו וכיוב. תלות רגשית יכולה להיות ככ חזקה, עד שישנם מצבים, שבהם האדם יודע שמה שיש לו לא טוב עבורו, וגם אפילו הוא יודע שהוא יכול בקלות ...
בריאות הגוף והנפש, בריאות נפשית, בריאות הנפש, נפש בריאה בגוף בריא, לשמור על הבריאות, תזונה נכונה
... הנפשית שלו, יפגעו. והרעיון הוא, שכנל מהיבט מסוים, מי שלא אכפת לו מהמצב הבריאותי שלו, הוא דווקא יותר שומר על הבריאות שלו. ולמה? כי הוא לא לחוץ ולא חושש מהמצב הבריאותי שלו. אבל מי שהוא כן שומר על הבריאות שלו, ומי שכן חשוב לו לשמור על הבריאות שלו, הרצון הזה עצמו, גורם לאדם לפחד ממחלות שונות, וגורם לכך שהאדם יתחיל ...
איך לא לפגוע במישהו? איך להיפרד בלי לריב? איך להיפרד בצורה יפה? איך לא לעשות גוסטינג? איך להתגרש בלי מריבות? איך לסיים מערכת יחסים בלי לריב? איך להתגרש בשלום? איך לפטר עובד בלי שיפגע? איך לסיים מערכת יחסים בצורה יפה? איך לפטר עובד בצורה יפה, איך להיפרד ממישהו בלי לריב? איך לפרק שותפות עסקית בלי לריב? איך לסיים קשר בצורה יפה? איך לסיים קשר בלי לריב? איך לפטר עובד בלי מריבות? איך לסרב למישהו בלי שהוא יפגע? איך להגיד לא בצורה יפה? איך לסרב בנימוס?
... לו שהוא לא מספיק טוב בבית. ואז כשמפטרים אותו, אז התסכול שיש לו מזה שאשתו אומרת לו שהוא לא מספיק טוב, יכול לצאת עליך על זה שאמרת לו שהוא לא מתאים לתפקיד וכיוב. או לדוגמה, בן אדם שלא מרוצה מהמצב הבריאותי שלו, שאז אם מפטרים אותו, אז הוא מרגיש שהוא עוד יותר לא מספיק טוב ואז הכעס שלו יכול לצאת עליך וכיוב. בכל מקרה באופן עקרוני, לפטר להיפרד להתגרש לסיים קשר, זה הופך ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על המצב הבריאותי
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: המצב הבריאותי, איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם לחץ? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם עצבות? כעס ועצבים? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? דיכאון? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם אכזבות ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: המצב הבריאותי, איך להשיג ביטחון עצמי? איך לעשות יותר כסף? איך לשנות תכונות אופי? איך להעביר ביקורת בונה? איך למצוא זוגיות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לפרש חלומות? איך להעריך את עצמך? איך להתמודד עם גירושין? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להיגמל מהימורים? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לחנך ילדים? איך לשפר את הזיכרון? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להצליח בראיון עבודה? איך לקבל החלטות? איך לנהל את הזמן? איך לא להישחק בעבודה? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך ליצור אהבה? איך להצליח בזוגיות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להיות מאושר ושמח? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לשתול מחשבות? איך להאמין בעצמך? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: איך להנות בחיים? למה יש רע בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם יש בחירה חופשית? בשביל מה לחיות? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש או אין אלוהים? מה המשמעות של החיים? איך נוצר העולם? למה יש רע וסבל בעולם? אולי אנחנו במטריקס? האם אפשר לדעת הכל? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם יש אמת מוחלטת? מי ברא את אלוהים? האם לדומם יש תודעה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם הכל אפשרי? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש משמעות לחיים? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? האם באמת הכל לטובה? איך להיות מאושר? איך נוצר העולם? למה העולם קיים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן אישי לפרישה, מומחה, מטפל התנהגותי קוגניטיבי בתחום המצב הבריאותי - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.4219 שניות - עכשיו 13_08_2025 השעה 19:05:06 - wesi4