ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה הכל כרצונך ✔הכל כרצונך תמיד, לרצות את הכל בשלמות, סבל נצחי, אחדות לא נצחית, מה שנכון לך, להדחיק רצונות, הכל נגד רצונך תמיד ✔* לחץ כאן, לצפייה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨הכל כרצונך תמיד, לרצות את הכל בשלמות, סבל נצחי, אחדות לא נצחית, מה שנכון לך, להדחיק רצונות, הכל נגד רצונך תמיד
* לחץ כאן, לצפייה בהרצאת וידאו + MP3 בנושא:

הכל כרצונך תמיד, לרצות את הכל בשלמות, סבל נצחי, אחדות לא נצחית, מה שנכון לך, להדחיק רצונות, הכל נגד רצונך תמיד.

שאלה: איך ההבנה, שלמשל השולחן, היא למעשה גם יש וגם אין, מביאה למצב שאין יותר שאלות?

אליעד: את אומרת שכאשר את מסתכלת על השולחן, את רואה שזה אחד, אבל את לא מבינה איך זה פותר את כל הבעיות. העניין הוא שכול דבר שאת מסתכלת עליו עד הסוף, את מגיעה ללא יודעת, לכלום, אין הבדל.

עכשיו, מה זה נותן? מהצד שאת לא יודעת שום דבר, אז אין לך יותר שאלות. ומהצד שאת כן יודעת, יש לך שאלות ויש לך תשובות, אבל לא תשובות מלאות ומוחלטות. מהצד שאת לא רוצה שום דבר, אין בעיה. מהצד שאת רוצה הכל, גם אין בעייה. אבל מהצד שאת גם רוצה וגם לא רוצה, אז רצונך יכול להתמלא אבל אף פעם לא בשלמות.

למשל, את לוקחת משהו שמציק לך וחוקרת אותו, ובסוף את מגיעה שזה לא משנה לך. אז אם זה לא משנה לך אז אין יותר בעיה, אבל מהצד שזה כן משנה לך, את יכולה למצוא תשובות והסברים אבל אף פעם זה לא יהיה מושלם.

שאלה: אני הבנתי ממך שאם פעם אחת מבינים שהיש והאין זה אחד, אז זהו זה. יש דברים שאני מבינה שיש ואין זה אחד, אבל עדיין יש דברים שאני לא מבינה אותם כך, אז איך זה?

אליעד: השאלה היא בעומק של מה שאת הבנת. למרות שאת חושבת שיש דברים שהם לא משנים, עדיין את חושבת שיש דברים אחרים שהם כן משנים.

יש אדם שלוקח דבר ובודק, אבל זה לא בשלמות. כי אפילו שאת חושבת שאין הבדל, בתוך תוכך את עדיין חושבת שיש טיפה הבדל. אבל אם את הולכת עד הסוף לגמרי לגמרי של דבר אחד, את תגיעי לסוף של הכל.

ללכת עד הסוף הכוונה שכבר לא תחווי את האני שלך. את לא תדעי מה זה אני. אז במכה אחת כל השאלות יגמרו לך בכל הנושאים.

זה הכל באופן יחסי, עלו לך שאלות והבנת שזה אחד, אבל בכל זאת נשארו לך שאלות כי לא הלכת עד הסוף על הכל.

את אומרת שאין לך שאלות ולכן את לא יודעת איך להתקדם. אני רוצה להסביר לך מה הכוונה לשאלות. שאלות, הכוונה ביום יום, למשל, מה אני צריכה לעשות, מה אני אלבש היום? אלו השאלות שאת צריכה לבדוק אותם. למשל, למה את מפחדת שיקרה משהו רע?

למשל כאב פיסי, תשאלי, למה זה כואב לי? מצד אחד את כאלוהים רוצה שזה יקרה, מצד שני אני כאלוהים לא רוצה שזה יקרה, מצד שלישי זה לא משנה אם זה קורה או לא קורה.

כשכואב לך תנסי לגלות מה את חווה. למשל תשאלי, מה אני מרגישה עכשיו? את מרגישה כאב, מה זה כאב? לשאול מה אני מרגישה כאשר רע לי, למה רע לי?

למשל כאבו לך העיניים, מצד אחד ככה אלוהים רוצה. מצד שני אם תשאלי אותו הוא יגיד שגם הוא לא יודע, זה מה שהוא רוצה והוא לא יכול לעשות כלום. מצד שלשי, למה אתה רוצה? הוא לא מבין מה את שואלת. השלוש תשובות האלו צריכות להיות לך.

שוב, כואבות לי העיניים, ככה כאלוהים את רוצה. כואבות לי העיניים? רק זה מה שגרוע? הכל גרוע, גם זה שאני קיימת זה גרוע. ומצד נוסף, מה זה משנה.

שאלה: אבל נשארת עם הכאב עיניים.

אליעד: אבל החוויה משתנה, מהצד שאתה רוצה נשארת עם הכאב, מהצד שאתה לא רוצה, גם נשארת עם הכאב, אך אם אתה באחד, אז אתה לא יודע שאתה קיים, ואז לא נשארת עם הכאב.

ואפילו אם לא כואבות לך העיניים ואת רגועה, גם זאת בעייה. למה? כי הכל כואב, זה שאת קיימת זו סיבה מספיק טובה לסבול.

שאלה: יש הבדל בין כאב לסבל.

אליעד: כאב מילא, אבל סבל, אתה סובל כי אתה לנצח נצחים נמצא פה עם רצון, זוהי בעיה הרבה יותר קשה מכאב. האדם קיים לנצח, אפילו אם את לא קיימת כמו שאת עכשיו, עדיין תהיי קיימת לנצח, ותמיד יש לך רצון, ותמיד יש לך תודעה, כל זמן שיש לך רצון אז את מודעת, וזה למעשה בית כלא נצחי, וזה הרבה יותר גרוע מכאבי עיניים.

אז אם אתה מבין שזה כל כך רע, וזה מייאש אותך עד כדי כך שאין לך שום ציפיות, אז אם אין לך ציפיות, אז טוב לך.

אם אתה מפחד להרגיש רע, ואתה ממשיך לחכות לטוב, אבל במוקדם ובמאוחר אתה תגלה שזה רע, ושזה יהיה כל כך רע, עד שאתה לא תצפה לטוב. אם בכל מקרה אתה סובל, אז אתה משחרר לגמרי, אתה מבין שבכל מקרה אתה אבוד, אז אתה משחרר. כאלוהים אבוד לך, זה לא שאולי אלוהים יעזור לך, אני כאלוהים המנגנון שלי דפוק, ואז אתה שותק, ואם שתקת אין יותר שום חיסרון. ואז אתה חווה את השלמות.

שאלה: אני לא מבינה למה זה רע?

אליעד: למה רע לך שכואבות לך העיניים?

שאלה: אני לא יכולה לשאת את זה.

אליעד: את לא רוצה את זה. יש לך התנגדות.

זה שאת למשל לא רוצה כעת שיתלו אותך על עץ, זוהי גם התנגדות. תמיד יש משהו שאת לא רוצה.

שאלה: אני לא מבינה שאתה אומר שתמיד יש סבל.

אליעד: כי תמיד יש רצון. כשאדם אומר שהוא רוצה בית, הוא סובל מזה שאין לו בית. מה זה סבל? לא לרצות את מה שקורה. בגלל שזה כאב מתמשך אז את לא מרגישה אותו.

אם היית אמיצה, היית אומרת את האמת, האמת היא שבהכל יש חסרונות. האדם מפחד לבטא את מה שהוא באמת רוצה. הוא לא מעיז לחשוב על מה שהוא רוצה, כי אם אני אגלה שאני רוצה את זה, אז מה זה אני ארגיש רע. האדם חושב שאם הוא ירצה משהו הוא יהיה אומלל, ולכן הוא אומר שהוא לא רוצה. אבל האדם לא באמת רוצה פחות, הוא רוצה את הכל.

אם היית אמיצה היית אומרת אני אגיד את מה שאני רוצה ומה שיקרה יקרה. מה אני באמת רוצה? אני רוצה את השלמות תמיד. ותמיד אין לי את זה. אם את מתכחשת, ואומרת שאת לא רוצה את השלמות, אלא מסתפקת במה שיש, אז באמת את אומרת שלא חסר לך כלום. אבל מה האמת? שאת תמיד רוצה יותר.

שבי על הכסא, ותנסי לחשוב, מה אני רוצה? האדם רוצה שתמיד יהיה את מה שהוא רוצה. למרות שאי אפשר להגיע למצב כזה, זה לא אומר שאת לא רוצה את זה.

שאלה: אולי כל החיים שלי למדתי לא לרצות.

אליעד: אי אפשר לא לרצות, למדת לשקר ולהגיד שאת לא רוצה.

האדם מפחד להגיד מה הוא באמת רוצה. הוא מפחד לגלות שלא יהיה לו את זה. אבל אם הוא לא יפחד, וילך עד הסוף, אז הכל יסתדר לו.

בפשיטות, כואב לך ואת לא רוצה את זה, אז רע לך.

טוב לך כשאת רוצה את זה, ורע לך כאשר את לא רוצה את זה. אז את רוצה שיהיה לך טוב, ואם את רוצה שתמיד יהיה לך טוב ולא יהיה לך רע, זה אומר שאת תמיד רוצה את מה שאת רוצה. להגיד אני רוצה שתמיד יהיה לי טוב, זה להגיד שאני תמיד רוצה שיהיה את מה שאני רוצה. אבל לא תמיד קורה מה שאת רוצה.

מה אני באמת רוצה? שתמיד יהיה את מה שאני רוצה. אבל אם אני רוצה את זה, אני בבעיה מאוד חמורה, כי רוב מה שאני רוצה לא קורה, ורוב מה שקורה אני לא רוצה.

אז אם את משקרת ואת אומרת, אני לא רוצה להיות אלוהים, עזוב אותי שהכל יהיה כרצוני, לי מספיק להיות רק בן אדם, אז תשארי בזה. אבל השאלה היא מה האמת? והאמת היא שאני רוצה שתמיד הכל יהיה כרצוני. שלא יקרה משהו שאני לא רוצה.

שאלה: זאת נראית לי דרישה מוגזמת.

אליעד: אבל אם הייתה אפשרות היית רוצה את זה? כן. ולכן הרצון הזה קיים בתוכך. אי אפשר להתכחש לזה. להגיד אני רוצה להרגיש טוב, פירושו להגיד שאני רוצה שהמציאות תהיה כרצוני.

אבל כאשר האדם מבין את זה, הוא מבין שתמיד זה לא כרצוני בשלמות. זה תמיד כרצוני חלקית ולא בשלמות. ואז מצד אחד - ככה אני כאלוהים רוצה, ומצד שני - תמיד יש משהו שאני לא שבע רצון ממנו

האדם מול עצמו תמיד צריך לדעת שהוא אולי טועה לחלוטין, ולכן הוא צריך לבדוק. אז מה שנכון, זה מה שנכון לי, אבל גם מה שנכון לי, יכול להיות שאם אני יעמיק עוד יותר, אני אגלה שיש משהו אחר שהוא יותר נכון לי. אני לא מגביל את עצמי לעצמי, אלא אני משוחרר לגמרי.

גם אם לאדם אין שום נאמנות לעצמו, אז הוא לא יכול להפגע. האדם נפגע כאשר יש לו נאמנות כל שהיא לעצמו. אם האדם אומר שמה שהוא עושה זה תמיד מה שהמציאות רוצה, ולא משנה מה טוב לו, זה כאילו שהוא מסיר כל אחריות מעליו. אז במצב כזה האדם לא יפגע. אבל אם האדם אומר אני עושה מה שהמציאות רוצה אבל גם יש את השיפוטיות שלי, ואז מתחיל להיות קונפליקט. כי אני גם הולך אחרי המציאות וגם זה לא מתאים לי. אבל אם אתה הולך עד הסוף, ואומר, מה שקורה זה מה שהמציאות רוצה, וזה מה שנכון, ולא מעניין אותי מה נכון לי, אז האדם לא יכול להפגע משום דבר.

וההיפוך הוא, מה שנכון לי, זה רק מה שנכון, ולא אכפת לי מהמציאות, וגם כאן אין לך בעיות, למה? כי אם למשל כואב לך, אתה מחליט שהכאב הוא טוב, אני מחליט שזה תמיד טוב.

למה האדם לא מסוגל להחליט שזה תמיד טוב? כי הוא לא מאמין שזה באמת טוב. מה שטוב לי שזה יהיה כרצוני, אז מה שקורה לי, אני מחליט שזה כרצוני.

את יודעת למה לי רע יותר ממך, וגם טוב יותר ממך, וגם לא טוב ולא רע יותר ממך? את בחורה רוחנית, את אומרת שאת לא רוצה שהכל יהיה כרצונך תמיד. את מאושרת למרות שלא כרצוני תמיד, מה תמיד הכל צריך להיות מושלם? גם חמישים אחוז מושלם זה גם טוב. למה את רוחנית? כי את מכירה באלוהים, בסתר ליבך את אומרת, יש אלוהים שעושה הכל, אז מי אני שאשאל שאלות? אם הוא עושה, אז זה ככה זה, ולא חייב שיהיה הכל כרצוני.

אני אדם אתיאיסט, לא מאמין באלוהים, ולא אכפת לי מה שאלוהים רוצה, לי אכפת שהכל יהיה איך שאני רוצה תמיד. ובגלל שאני כל כך שחצן וגאוותן וחוצפן שאני רוצה שהכל יהיה כרצוני תמיד, לכן מאוד רע לי, כי זה לא כרצוני תמיד. וזה גם תמיד לא כרצוני בשלמות.

את אומרת, אני קודם צריכה להיות בן אדם ולשפר את הקרמה, ובכלל מי אני שאדרוש שהכל יהיה כרצוני.

אבל אני אומר, אני רוצה שהכל יהיה כרצוני עכשיו. ולא אכפת לי מה אלוהים רוצה. אני רוצה שהכל יהיה כרצוני תמיד, בלי שום שאלות. אז כאשר אתה צריך כזה דבר, אז אתה בבעיה מאוד קשה, כי זה לא תמיד ככה, אז תמיד רע לך, אז מרוב שרע לך, אתה אומר שלא אכפת לך מה קורה.

בגלל שאני תמיד רוצה הכל בשלמות, אז אני מתאכזב בשלמות, כי זה אף פעם לא כרצוני בשלמות. ובגלל שזה לא כרצוני בשלמות, אני לא רוצה את זה בכלל. ואני מבין שאני גם אף פעם לא אקבל את מה שאני רוצה בשלמות, כי כל זמן שאני קיים, זה אף פעם לא יהיה בשלמות. וזה ייאוש כל כך גדול שאתה לא רוצה יותר שום דבר. אתה מבין שאין טעם לרצות כי בין כה וכה אני לא אקבל את זה. אז אם אין טעם לרצות, אז אתה לא רוצה שום דבר. ואם אתה לא רוצה שום דבר, אז אין שום בעיה.

מה שקורה, שכול כך רע לך, שאתה לא רוצה כלום, ואז זה שווה לך, וכשאתה חוזר, בגלל שזה היה שווה לך, יש לך את הרשימו של השווה, אז אתה רוצה את הכל. ואז לאט לאט אתה מתדרדר ושוב אתה לא רוצה את זה, ושוב אתה באחד, ושוב אתה רוצה הכל.

אתה לא רוצה שום דבר, זה מתהפך לשווה. אז אתה מתבטל לגמרי ואפילו לא רוצה להיות קיים, ואז אתה לא קיים.

יש מצב שכול כך רע לך שאתה קיים, שאתה אפילו לא מרגיש שאתה קיים מרוב שרע לך. אחרי שהבנת שהכל אחד, אתה חוזר, אבל יש לך את הרשימו שאין לך שום רצון מוגדר. ואם אין לי שום רצון מוגדר, אז הכל כרצוני תמיד. אז יש לך אין סוף טוב. כי אם אין לי רצון מוגדר, אז כל מה שקורה זה מה שאני רוצה.

אני קיים אבל יש טיפה של רצון מוגדר, כי בלי רצון אין קיום. ואז אתה בנפרדות ומתחיל לרצות דברים, ושוב מתחיל להיות לך רע, ואז שוב אתה מתחיל להתמרד נגד הרצונות, ואז אתה מגיע לזה שאתה לא רוצה כלום, ואם אתה לא רוצה כלום אז שוב הכל נהפך לטוב, וכך ממשיך הדבר.

שאלה: האם הרשימו לנצח?

אליעד: זה לנצח עד שזה משתנה. איך אני יודע שזה לא לנצח? כי אם זה היה לנצח אז היית נולדת ככה. אם צריך להגיע לזה, אז זה לא לנצח. מה שאתה יכול להשיג אותו, זה לא לנצח.

מצד אחד להגיע לאחדות זה מאוד משמח, אך מצד שני יקחו לך את זה. יש את שני הצדדים. אתה יודע שיום אחד תתחרפן.

שאלה: למה?

אליעד: כי יש גם את הצורה הזאת. את קיימת לנצח, ולכן באין סוף זמן, את עוד תתהפכי אין ספור פעמים.

שאלה: אני חשבתי שיש רשימו גבוה יותר.

אליעד: את יודעת מה הדרגה הגבוהה יותר, שאת בוחרת לשכוח את כל מה שאת יודעת, ובוחרת לחזור לנפרדות. ואז מתחילים מהתחלה.

למשל הגעת ל"אחדות", אבל במו עיניך אתה רואה את ההיפוך. כי יש את שתי הצורות. להבין שהכל אחד, זה רק צורה, ויש גם את ההיפוך, ומחויב שיהיה גם ההיפוך. אין אפשרות לברוח מזה.

מצד נוסף, זה שאני באחדות טוב לי, כי אני רואה שיש נפרדות, ויודע שיום אחד יקחו לי את זה, אבל אני שמח שעדיין אני יכול להיות באחדות. ומצד נוסף, לא אכפת לי אם יקחו לי או לא יקחו לי את האחדות. בכל מקרה זה מה שאני רוצה, בכל מקרה זה מה שאני לא רוצה, ובכל מקרה זה אחד.
אלוהים רוצה לקיחת אחריות לכפור באלוהים שיפוטיות יש אין מה רע לך להדחיק רשימו לחץ הבנה הבדלים אחדות אחדות לא נצחית הדחקה הכל כרצונך הכל כרצונך תמיד הכל נגד רצונך הכל נגד רצונך תמיד להדחיק להדחיק רצונות לרצות את הכל לרצות את הכל בשלמות מה שנכון לך סבל סבל נצחי רצון רצונות שלמות
הכל כרצונך תמיד, הרצון הראשון, הרצון של אלוהים, מה טוב ברצון? מה רע ברצון? לא להרגיש רע, לא לסבול, להפסיק את הסבל, לרצות להרגיש רע, לרצות את הרע
הכל כרצונך תמיד, הרצון הראשון, הרצון של אלוהים, מה טוב ברצון? מה רע ברצון? לא להרגיש רע, לא לסבול, להפסיק את הסבל, לרצות להרגיש רע, לרצות את הרע
הכל כרצונך תמיד, הרצון הראשון, הרצון של אלוהים, מה טוב ברצון? מה רע ברצון? לא להרגיש רע, לא לסבול, להפסיק את הסבל, לרצות להרגיש רע, לרצות את הרע מה המשמעות של הכל כרצונך תמיד ואיך זה קשור לרצון האלוהי? אליעד כהן מסביר על משמעות הביטוי הכל כרצונך תמיד ומחבר אותו לתפיסה של רצון אלוהי. הוא מתאר מצב שבו האדם חווה מציאות מסוימת ומרגיש בה חוסר שביעות רצון, אך מנגד קיים בו מקום עמוק יותר שבו הוא דווקא כן רוצה ... הוא עדיין לא היה מוצא בכך סיפוק מוחלט, כי בסופו של דבר הוא ישאל את עצמו: אבל מה נותן לי בכלל הרצון הזה מלכתחילה?. האם העובדה שהכל כרצונך באמת גורמת להפסיק את הרע והסבל? אליעד מתעמק בשאלה אם ההבנה שהכל קורה כרצונך באמת מפסיקה את הסבל. הוא מסביר שלמרות שההכרה בכך שהמציאות מתרחשת על פי הרצון שלך ... להפסיק את הסבל לגמרי, היא לוותר לחלוטין על כל ציפייה לקבלת טוב כלשהו, אך מצב זה כמעט בלתי אפשרי להשגה. איך להפסיק את הסבל? הכל כרצונך תמיד? הרצון של אלוהים למה אני רוצה לסבול? איך לוותר על הרצון? מה טוב ברצון? למה אני לא מפסיק את הסבל שלי? ...
פחד להתאכזב, לקבל את השלמות, שלמות לא הגיונית, להמר על הכל, לקחת סיכונים, או הכל או כלום, לרצות את הרע מלכתחילה, הכל כרצונך תמיד
פחד להתאכזב, לקבל את השלמות, שלמות לא הגיונית, להמר על הכל, לקחת סיכונים, או הכל או כלום, לרצות את הרע מלכתחילה, הכל כרצונך תמיד
... להמר על הכל, לקחת סיכונים, או הכל או כלום, לרצות את הרע מלכתחילה, הכל כרצונך תמיד למה אנשים מפחדים להתאכזב? הסיבה המרכזית לכך שאנשים ... הצלחה מוחלטת חייב להיות מוכן להיכשל באופן מוחלט. מה המשמעות של הכל כרצונך תמיד? אליעד כהן טוען שבסופו של דבר המציאות תמיד משקפת את ... אנשים מפחדים להסתכן? האם אפשר לקבל הכל בלי סיכון? מה המשמעות של הכל כרצונך תמיד? ...
אתה הבורא, אתה אלוהים, הרצון של אלוהים, למה אלוהים רוצה, לשנות הרגלים, הכל כרצונך, הכל נגד רצונך, להיות אלוהים
אתה הבורא, אתה אלוהים, הרצון של אלוהים, למה אלוהים רוצה, לשנות הרגלים, הכל כרצונך, הכל נגד רצונך, להיות אלוהים
... הבורא, אתה אלוהים, הרצון של אלוהים, למה אלוהים רוצה, לשנות הרגלים, הכל כרצונך, הכל נגד רצונך, להיות אלוהים איך אפשר להתמודד עם קושי בלי לברוח ממנו? כאשר אדם נתקל בקושי או בכאב, הוא נוטה לעשות מניפולציות שונות כדי להימנע מהתמודדות ישירה. ... לא משנה מה קורה סביבו. זוהי המהות האמיתית של חופש מוחלט. איך להתמודד עם קושי? איך לשנות הרגלים? למה אלוהים רוצה את הכל? איך לבחור בהתנהגות שונה? האם הכל כרצונך? מה הכוונה להיות אלוהים? מדוע אלוהים יוצר בעיות? ...
לשנות את רצונך, חיזוק הרצון העצמי, לרצות יותר, לחזק את הרצון, הכל כרצונך, הכל לא כרצונך, סיבת הרצון, עוצמת הרצון
לשנות את רצונך, חיזוק הרצון העצמי, לרצות יותר, לחזק את הרצון, הכל כרצונך, הכל לא כרצונך, סיבת הרצון, עוצמת הרצון
... את רצונך, חיזוק הרצון העצמי, לרצות יותר, לחזק את הרצון, הכל כרצונך , הכל לא כרצונך, סיבת הרצון, עוצמת הרצון איך אפשר לרצות משהו יותר ממה ... האמיתיים של האדם, ואיזון בין העמקה בחקירה לבין שמירה על רצון ברור וממוקד. איך לחזק את הרצון? למה אני רוצה את זה? האם אפשר לשנות את הרצון? חיזוק רצון עצמי האם הרצון בשליטת האדם? הכל כרצונך או לא כרצונך? איך לרצות משהו יותר? ...
אושר, להרגיש טוב, איך להיות מאושר? איך נוצרות תחושות? איך נוצרים רגשות? איך להרגיש רק טוב? איך לא להרגיש רע? מהו אושר? הדרך אל האושר, סוד האושר, הכל כרצונך תמיד, חשיבה שלילית, חשיבה חיובית
אושר, להרגיש טוב, איך להיות מאושר? איך נוצרות תחושות? איך נוצרים רגשות? איך להרגיש רק טוב? איך לא להרגיש רע? מהו אושר? הדרך אל האושר, סוד האושר, הכל כרצונך תמיד, חשיבה שלילית, חשיבה חיובית
... להרגיש טוב, איך להיות מאושר? איך נוצרות תחושות? איך נוצרים רגשות? איך להרגיש רק טוב? איך לא להרגיש רע? מהו אושר? הדרך אל האושר, סוד האושר, הכל כרצונך תמיד, חשיבה שלילית, חשיבה חיובית האם אפשר להרגיש רק טוב בלי להרגיש רע? אחת השאלות הבסיסיות ביותר שאליעד כהן מעלה ... הולך לעבוד או מתאבד, אבל בגלל שאתה רוצה לסבול אתה ממשיך להיות קיים. אם הייתה לך מחשבה שאתה לא יכול לחיות בלי בחורה מסויימת, אז לא היית יכול להיות קיים. כול מה שאתה מרגיש וקורה לך, זה הכל כרצונך. אם אתה לא רוצה משהו בלב שלם, אז אם המחשבה שאתה לא רוצה קופצת, אז אתה מושמד, מרוב שאתה לא יכול לשאת את הכאב הנפשי. ...
שלמות, האם שאיפה לשלמות טובה? מהי שלמות חיצונית? מהי שלמות פנימית? 2 סוגים של שאיפה לשלמות, האם ניתן להשיג שלמות פנימית? האם ניתן להשיג שלמות חיצונית? הכל כרצונך תמיד, שליטה במציאות, הרצון לשלמות מוחלטת, מאה אחוז שלמות
שלמות, האם שאיפה לשלמות טובה? מהי שלמות חיצונית? מהי שלמות פנימית? 2 סוגים של שאיפה לשלמות, האם ניתן להשיג שלמות פנימית? האם ניתן להשיג שלמות חיצונית? הכל כרצונך תמיד, שליטה במציאות, הרצון לשלמות מוחלטת, מאה אחוז שלמות
... האם שאיפה לשלמות טובה? מהי שלמות חיצונית? מהי שלמות פנימית? 2 סוגים של שאיפה לשלמות, האם ניתן להשיג שלמות פנימית? האם ניתן להשיג שלמות חיצונית? הכל כרצונך תמיד, שליטה במציאות, הרצון ... פנימית, ולחשוב כיצד ניתן להשיג את השלמות הנכונה עבורו. האם ניתן להשיג שלמות מוחלטת? מה ההבדל בין שלמות פנימית לשלמות חיצונית? איך להשיג שליטה במציאות? האם הכל כרצונך תמיד? מה המשמעות של להיות שלם עם ...
הכל כרצונך תמיד, לרצות את הכל בשלמות, סבל נצחי, אחדות לא נצחית, מה שנכון לך, להדחיק רצונות, הכל נגד רצונך תמיד
הכל כרצונך תמיד, לרצות את הכל בשלמות, סבל נצחי, אחדות לא נצחית, מה שנכון לך, להדחיק רצונות, הכל נגד רצונך תמיד
הכל כרצונך תמיד, לרצות את הכל בשלמות, סבל נצחי, אחדות לא נצחית, מה שנכון לך, להדחיק רצונות, הכל נגד רצונך תמיד איך ההבנה שהכל כרצונך תמיד פותרת את כל הבעיות? אליעד מסביר את הרעיון שהכל כרצונך תמיד דרך דוגמה פשוטה: כאשר מסתכלים על ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על הכל כרצונך תמיד, לרצות את הכל בשלמות, סבל נצחי, אחדות לא נצחית, מה שנכון לך, להדחיק רצונות, הכל נגד רצונך תמיד
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: הכל כרצונך, דיכאון? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? כעס ועצבים ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: הכל כרצונך, איך להאמין בעצמך? איך להעריך את עצמך? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לעשות יותר כסף? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לנהל את הזמן? איך לחנך ילדים? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לא להישחק בעבודה? איך למצוא זוגיות? איך ליצור אהבה? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להיות מאושר ושמח? איך להצליח בראיון עבודה? איך לקבל החלטות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לשנות תכונות אופי? איך להצליח בזוגיות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך לשתול מחשבות? איך להעביר ביקורת בונה? איך להתמודד עם גירושין? איך לפרש חלומות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להיגמל מהימורים? איך לשפר את הזיכרון ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: בשביל מה לחיות? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם יש משמעות לחיים? איך להיות הכי חכם בעולם? מה המשמעות של החיים? האם אפשר לדעת הכל? אולי אנחנו במטריקס? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה לא להתאבד? האם לדומם יש תודעה? איך נוצר העולם? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם הכל אפשרי? האם המציאות היא טובה או רעה? למה יש רע בעולם? האם יש או אין אלוהים? האם באמת הכל לטובה? האם יש בחירה חופשית? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? איך להיות מאושר? איך להנות בחיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך נוצר העולם? למה יש רע וסבל בעולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מי ברא את אלוהים? למה העולם קיים? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש אמת מוחלטת? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן אישי לנוער, אימון אישי לקשב וריכוז, אימון אישי קשב וריכוז בתחום הכל כרצונך - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1250 שניות - עכשיו 21_08_2025 השעה 12:14:47 - wesi4