ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה אלימות מילולית ✔להבריא מהטראומה - NLP בתהליכי הבראה עם קורבנות אלימות פיזית ונפשית. ✔להבריא מהטראומה יתרונות שיטת NLP והדמיון המודרך בתהליכי...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨להבריא מהטראומה - NLP בתהליכי הבראה עם קורבנות אלימות פיזית ונפשית.
להבריא מהטראומה

יתרונות שיטת NLP והדמיון המודרך בתהליכי הבראה עם קורבנות אלימות פיזית ונפשית.

אחד היסודות עליהם מושתת ה - NLP מדבר על כך שכל אדם עושה הכי טוב שהוא יודע ויכול בכל רגע נתון. הצעד הראשון והחשוב הוא: ההבנה כי חיי אדם כקורבן לאלימות הוא בהחלט לא נורמאלי ואילו כל התנהלות בסיטואציה כזו וכל קושי שעולה מהווים תגובות מובנות ולגיטימיות לחלוטין.

NLP ודמיון מודרך הם שילוב יוצא דופן של עבודה דרך קידוד מחדש במוחנו ליצירת שינוי רגשי והתנהגותי.

מכיוון שההנחה הבסיסית של ה - NLP היא: כי אנו קולטים את העולם דרך החושים ומגיבים לסיטואציות על - פי החוויות שנקלטו, נוכל לייצר עתיד חדש על אותן חוויות שנקלטו באותם נוירונים וסינפסות במוחנו.

אחת מיתרונות השיטה המופלאה הזאת הוא כי השינוי נעשה דרך התת מודע והאדם לא צריך 'להתאמץ' על מנת לשנות את הרגשתו, אלא שהשינוי נעשה בקידוד מחדש של אמונות, ערכים, רגשות ומחשבות ישירות בתת מודע. יתרון משמעותי נוסף הוא כי האדם אינו צריך לחוות את הסיטואציות שוב ולספר את פרטי המקרה שכמובן כ"כ קשה ומעלה חוויה של חזרה על האירוע, טיפול בטראומות על ידי שיטת NLP יכול ליצור שינוי הרגשות ובמחשבות ללא הצפה או חסיפה של פרטי האירוע.

שיחזור הטראומה עלול ליצור הצפה ולעלות את הכאב מחדש, ה - NLP שומר על המונחה ומגן עליו מפני שיחזור החוויה שוב וניתן לעשות שינוי לכל הפרטים והתוכן של האירועים.

סימפטומים פיזיולוגים ואיך NLP יכול לעזור?

אנשים אשר חוו אלימות במשפחה חיים בתחושת פחד עצומה, לעיתים רבות מתפתחת פוסט - טראומה אשר משפיעה על הביטחון האישי ברבדים שונים בחיים.

כל חוויה והתנסות מלווה בשינויים פיזיולוגיים במוח, בכך שהיא גורמת, בין היתר, לחיזוק קשרים בין נוירונים במסלולים מסוימים. אירועים הכוללים גם חוויה רגשית משמעותית עבור העצמי, מעלים את הסבירות לחיזוק קשרים מסוימים במסלולים ספציפיים, אך גם קשרים בין מסלולים של מחשבה, רגש, תפיסת המציאות וסכמות לתגובה והתנהגות. משמעות הדבר היא שבזמן חשיפה לגירוי המקושר לזיכרון אותה חוויה, המסלולים הנוירלים ש"חוזקו" יעוררו ביתר קלות. במצב תקין, הדבר מאפשר לנו תגובה יעילה, סכמטית ומהירה בסיטואציות מסוימות.

חוויית הטראומה כוללת חוויה של איום ממשי על הקיום שלנו ואז מופעלים מסלולים שקשורים גם ברגשות של פחד, אשר בין היתר מערבים גם הפרשה של הורמוני סטרס (לדוגמה קורטיזול).

אופי זה של הזיכרון הטראומטי גורם לו להיות מקודד במוח בעוצמה גבוהה מזיכרון שאינו רגשי ונוצר קישור בין האירוע עצמו וכל הסממנים הקשורים אליו לבין חוויית הפחד והאיום, כולל העוררות הפיזיולוגית.

עצם העובדה כי החוויה מאיימת גם ברמה רגשית עשויה להוביל לכך שאותו קידוד בזיכרון יהיה מאוד חזק. כך בפעם הבאה שניתקל ברמז שיכול להזכיר לנו את החוויה הטראומטית עלולות להתעורר בנו תגובות רגשיות ופזיולוגיות דומות לאלה שחווינו במהלך הטראומה, למרות שברב המקרים האירוע בהווה כלל לא מהווה סכנה. לדוגמה, אישה שחוותה התעללות מינית בילדותה ופוגשת גבר שמזכיר לה את המתעלל עלולה לחוות את חוויית העוררות הפיזיולוגית (קיפאון, בהלה, שליפה של זיכרון וויזואלי של האירוע, דפיקות לב, מתח רב, זיעה קרה וכו').

בNLP אנו נברר מה הוא החוש הדומיננטי שבו נקלטה החוויה (ריח, ראיה של תמונות או סרט, מישוש, מגע או טעם) ובחוש הזה ספציפית או בכמה חושים נערוך את תהליך השינוי וההבראה של החוויה.

חיזוק ביטחון והעצמת משאבים: במפגשים הראשונים כמו בשאר התהליכים האדם בד"כ מגיע שהוא חווה תחושות קשות ומעוניין למצוא דרך לפיתרון, עזרה, מקור כוח, לכן תחילת התהליך חשוב להתמקד בבניית הקשר, חיזוק משאבים ויצירת אמון. אדם שחווה טראומה בדרך כלל איבד אמון וזהו הדבר הראשון שכדאי להקדיש זמן ומשאבים על מנת לעבוד עליו.

מדיטציות ודמיון מודרך: טראומה נהפכת להיות פוסט טראומה בעקבות שחזורה מספר רב של פעמים בזיכרון. הכי טוב לטפל באירוע טראומטי כמה שיותר קרוב למאורע, ככל שעובר הזמן האירוע נחרת יותר עמוק, כיוון שבכל שליפה מחדש של הזיכרון מתחזק קידודו המאיים.

הנחיה בדמיון מודרך יכולה להבריא את הטראומה בעזרת חזרה של חוויה אחרת מספר רב של פעמים. עולמנו הפנימי שונה מאחד לשני. על - פי כך מומלץ ליצור הדמיות המותאמות באופן אישי למונחים דרך שימוש בשפה ובעולם הדימויים של האדם.

המונחה מקבל דיסק מוקלט המותאם לעולמו הפנימי ורצויי לשמוע כ 21 יום כל יום פעם אחת לכל הפחות, חזרה זאת מקדדת מחדש חוויה חדשה של רגיעה.

סוויש: על מנת להגיע ממקום של טראומה למקום של צמיחה ועוצמה נבחר תחילה להעלות בזיכרון המונחה את היכולות והמשאבים שלו מרגעי שיא בחייו, שהמונחה מחובר לכוחות שבו ניתן להגיע לאירוע ממקום של צופה מהצד (עמדה שלישית, א - חיבור, דיסוציאציה)

המוח האנושי יכול לקלוט רק מספר של פריטים מכל אירוע ואת השאר הוא משמיט אין לנו יכולת לקלוט כל דבר ומה שחשוב לתהליך הבראה מהטראומה הוא מה שנקלט בזיכרון!

בתהליך NLP נברר מהו החוש הדומיננטי ואילו פרטים נקלטו ושוחזרו באופן שהפך את הטראומה לפוסט טראומה. התמונה הצלילים האמירות או הטון ברקע, הריח שיכול להיות חזק או חלש וכדומה. על חושים אלו שקלטו את הטראומה נבצע תהליך סוייש ונקדד מחדש את קליטת החוויה. תהליך זה יכול להיות יעיל ביותר ממש כעזרה ראשונה!

אמונות: במשך חיינו אנו יוצרים אמונות הנבנות על ידי המציאות שאנו חווים. לדוגמה: "הוא אוהב אותי הוא לא התכוון... " "משפחה זה דם לא מים... " "ילדים צריכים אבא בבית... " לכולנו יש אמונות שנוצרו במשך החיים, השאלה המתבקשת היא: האם האמונה הזאת משרתת אותי? לעיתים האמונות שלנו מגבילות את המעשים שלנו וכאן נרצה את השינוי החשיבתי בתפיסת העולם. בעבודה עם אמונות נשים דגש שהמונחה יבחר מעולמו הפנימי את האמונה שהוא רוצה ואז נעשה שינויי אמונות בתהליכים המתאימים ביותר למונחה.

שלוש עמדות: אישה אשר נתקפה תרגיש בהרבה מקרים אשמה כי לא מילאה את הצפיות הדרושות ממנה, כגון: "הוא בעלי אני לא בסדר שלא נתתי לו... " או "אני אשמה אני התלבשתי חשוף... " או ילד החווה אלימות מילולית או פיזית ירגיש אשמה על מריבות הוריו ופעמים רבות ישאל את עצמו במה הוא לא בסדר. במצבים אלו חשוב מאוד יהיה לעבור לעמדה ראשונה ולעמדה שלישית, לאפשר לאדם (לנתקפת / ף) לראות את האירוע מהעניים שלו, להיות נאמן/ה לרצונות ולצרכים שיש שלו. חוויית הסיטואציה מזוויות שונות יכולה להוביל להבנה שמה שקרה לא בסדר ואין לנתקפת / ף כל סיבה לקחת אחריות על מעשים כאלה!

שחרור מתלות: אם המונחה עדיין חש תלות לפוגע, תהליך של שחרור וראיה של העתיד כאדם משוחרר ובעל משאבים יכול להיות יעיל כחיזוק מהמשך התהליך המרכזי.

בתהליכי NLP ודמיון מודרך אין אנו משנים זיכרונות אלא משנים את התחושה כלפי הזיכרון ובעקבות כך הסימפטומים שהיו בעקבות האירוע משתנים. מהחוויה האישית שלי אני מאמינה כי NLP היא שיטה חיונית לשינויי חוויות העבר ויצירת עתיד חדש התואם לרצונות ולעולמו הפנימי של האדם.

בהצלחה ורק טוב
טון הדיבור מחשבות רגש מיני חוויית העבר רגשות אשם צריך לחוות איומים תמונות ילדה להסיר אחריות מוח nlp אלימות אלימות פיזית אלימות פיזית ונפשית בריא בריאות טראומה טראומות נלפ נפש נשים אלימות פיזית ונפשית קורבן קורבנות אלימות תהליך תהליכים
אלימות מילולית בזוגיות, חוסר פירגון בזוגיות, אלימות מילולית בין בני זוג, גבר מכה מילולית, גבר אלים מילולית, אלימות מילולית במשפחה, גבר אלים נפשית, אישה מוכה מילולית, אישה מוכה נפשית
אלימות מילולית בזוגיות, חוסר פירגון בזוגיות, אלימות מילולית בין בני זוג, גבר מכה מילולית, גבר אלים מילולית, אלימות מילולית במשפחה, גבר אלים נפשית, אישה מוכה מילולית, אישה מוכה נפשית
אלימות מילולית בזוגיות, חוסר פירגון בזוגיות, אלימות מילולית בין בני זוג, גבר מכה מילולית, גבר אלים מילולית, אלימות מילולית במשפחה, גבר אלים נפשית, אישה מוכה מילולית, אישה מוכה נפשית מהם סוגי האלימות המילולית והנפשית בזוגיות וכיצד הם משפיעים על בני הזוג? במהלך ההרצאה, אליעד מתאר את ההבדלים בין כאב פיזי לבין כאב נפשי, תוך התמקדות בתפיסות של אלימות מילולית בזוגיות. הוא מתחיל את השיחה בשאלה אם האלימות הפיזית או הנפשית גרועות יותר, ומסביר את ההשפעה של כל אחת מהן. בהקשר זה, הוא מציין כי ... מתייחס אליה. הוא מציין את המורכבות שבהבנת חוסר הפירגון, שכן לפעמים ההתנהגות הזו עשויה להיתפס כפגיעה עמוקה יותר מאשר אלימות מילולית ישירה. בנוסף, אליעד מדבר על המצבים בהם בני זוג יכולים להימנע מקבלת כאב נפשי או פיזי על ידי שינוי האופן שבו הם תופסים את הכאב ואת ... הפיזי אם הם מסוגלים להתמודד עם המשמעות הנפשית שנובעת ממנו, כמו תחושת שליטה או חוויית ניתוק מהמציאות המכבידה. האם אלימות מילולית תמיד נחשבת גרועה יותר מאלימות פיזית בזוגיות? אליעד מציין כי למרות שכביכול אלימות פיזית נתפסת כגרועה יותר לפי חוקים חברתיים (כגון בחוקי המדינה), ישנם מצבים בהם אלימות מילולית או נפשית עשויה להיות יותר משחיתה ומשפיעה באופן חמור על הנפשו של הקורבן. הוא מוסיף כי כל מקרה הוא ייחודי, ושההבדל בין סוגי האלימות ... בכאב שנובע ממורכבות רגשית או ממחשבות, ניתן לעיתים לשנות את האופן שבו אנו רואים את המצב, וכך להמעיט בכאב הנפשי. אלימות מילולית בזוגיות חוסר פירגון בזוגיות אלימות מילולית בין בני זוג גבר מכה מילולית אלימות נפשית בזוגיות ...
מניעת אלימות נגד נשים, נשים מוכות, אופי של אישה מוכה, שוויון זכויות בין נשים לגברים, פמיניזם, יעוד האישה בעולם, אישה צריכה להביא ילדים, זכויות האישה, מעמד האישה, נשים עגונות, נשים דתיות במגזר הדתי, אפליית נשים
מניעת אלימות נגד נשים, נשים מוכות, אופי של אישה מוכה, שוויון זכויות בין נשים לגברים, פמיניזם, יעוד האישה בעולם, אישה צריכה להביא ילדים, זכויות האישה, מעמד האישה, נשים עגונות, נשים דתיות במגזר הדתי, אפליית נשים
... נפשית, מינית וכלכלית. עם זאת, אליעד מתמקד בעיקר באלימות הפיזית, בטענה שזו צורת האלימות המשמעותית ביותר שמופנית ספציפית כלפי נשים. לדבריו, אף שיש גם אלימות מילולית ונפשית של נשים כלפי גברים ולהפך, אלימות פיזית נחשבת באופן ברור לתופעה שבה הגברים נוקטים באלימות רבה יותר כלפי הנשים, כולל מקרים של רציחות יום - יומיות. אליעד כהן ... היא רואה עצמה קורבן, וחושבת שאין לה יכולת לדאוג לעצמה לבד. הוא מסביר שכשאישה נמצאת בזוגיות פוגענית, האלימות הפיזית מתחילה לרוב רק אחרי שלב ארוך של אלימות מילולית או נפשית - קללות, זלזול, התעלמות - והיא נשארת בזוגיות הזו כי היא לא מאמינה שהיא יכולה להסתדר בעצמה. לדבריו, אישה זו לוקחת על עצמה את דמות האישה המוכה, שהיא דמות ...
תסמונת האישה המוכה נפשית, האם אתה גבר מוכה? האם את אישה מוכה? אלימות במשפחה, למה מגיע לך להיות אישה מוכה? אופי של אישה מוכה, סימפטום האישה המוכה, אפקט האישה המוכה, מעגל האישה המוכה, מאפייני האישה המוכה, קורבנות אלימות
תסמונת האישה המוכה נפשית, האם אתה גבר מוכה? האם את אישה מוכה? אלימות במשפחה, למה מגיע לך להיות אישה מוכה? אופי של אישה מוכה, סימפטום האישה המוכה, אפקט האישה המוכה, מעגל האישה המוכה, מאפייני האישה המוכה, קורבנות אלימות
... התעללות נפשית, התעללות רגשית, התעללות בילדים, התעללות בחסרי ישע, התעללות במשפחה, התעללות בנשים, אלימות מצד הגבר, אלימות מילולית, אלימות פיזית, אלימות נשים, אלימות נגד נשים, גבר מתעלל נפשית, גברים מתעללים נפשית, אלימות גברים, גברים אלימים, למה גבר מכה? תסמינים של גבר מכה, ...
מניפולציות במערכות יחסים, האח הגדול, צביעות, התחסדות, להגן על החלשים, לומר את כל האמת בפנים, אגרסיביות, התחזות, הזהרו מן הצבועים, אלימות, תוקפנות, ערסיות, תקשורת בין אישית, צבא האמת של שי חי, צבא האמת של אנשי השקר, התנהגות של ערסים
מניפולציות במערכות יחסים, האח הגדול, צביעות, התחסדות, להגן על החלשים, לומר את כל האמת בפנים, אגרסיביות, התחזות, הזהרו מן הצבועים, אלימות, תוקפנות, ערסיות, תקשורת בין אישית, צבא האמת של שי חי, צבא האמת של אנשי השקר, התנהגות של ערסים
... בוחרים להציג את עצמם כמגיני הצדק והחלשים. לטענתו של אליעד, מדובר בשיטה נפוצה מאד, שבה אותו אדם שנראה לכאורה כמגנם של החלשים, בעצמו משתמש בתוקפנות ובאלימות מילולית כדי לתקוף את אלו שלכאורה פגעו באחרים. האם ... אנשים צבועים? מה המשמעות של להגן על החלשים? האם כל דעה פוגעת במישהו אחר? מהי תקשורת בין אישית בריאה? האם לומר את כל האמת בפנים זו אגרסיביות? מהי אלימות מילולית במערכות יחסים? ...
כאב נפשי או כאב פיזי, סבל נפשי או סבל גופני, סבל רגשי או סבל פיזי, נכות נפשית או נכות פיזית, בעיה נפשית או בעיה פיזית, מחלה נפשית או מחלה פיזית, לקות גופנית או לקות נפשית, בעיה רגשית או בעיה גופנית, בריאות נפשית או בריאות פיזית
כאב נפשי או כאב פיזי, סבל נפשי או סבל גופני, סבל רגשי או סבל פיזי, נכות נפשית או נכות פיזית, בעיה נפשית או בעיה פיזית, מחלה נפשית או מחלה פיזית, לקות גופנית או לקות נפשית, בעיה רגשית או בעיה גופנית, בריאות נפשית או בריאות פיזית
... נפשית, קריסה רגשית, קריסה פיזית, קריסה גופנית, קריסה נפשית, תלות רגשית, תלות פיזית, תלות גופנית, תלות נפשית, הטרדה נפשית, התעללות גופנית, התעללות פיזית, אלימות מילולית , התעללות מילולית, הזנחה רגשית, בחירה חופשית חלקית, בחירה חופשית רגשית, בחירה חופשית פיזית, ייסורים בגוף, ייסורים מחוץ לגוף, 2 סוגים של סבל, 2 סוגים של כאב, 2 סוגים ...
אלימות חברתית - ממה נובעת אלימות בחברה? איך לעצור את האלימות בחברה? חלק 1
... בחברה? חלק 1 אלימות חברתית באה לידי ביטוי בצורות רבות. החל מאלימות נגד ילדים חסרי ישע ועל אלימות נגד נשים. החל מאלימות רגשית ואלימות מילולית ועד אלימות פיזית של ממש וביצוע מעשי פשע נגד אנשים אחרים. וככל שעובר הזמן, ...
חרדה חברתית קשה, פחד חברתי, איך להכיר בחורה, איך להתחיל עם בחורה, פחד מאלימות מילולית, פחד מאלימות פיזית, בעיות תקשורת חברתית, טיפול בחרדה חברתית
חרדה חברתית קשה, פחד חברתי, איך להכיר בחורה, איך להתחיל עם בחורה, פחד מאלימות מילולית, פחד מאלימות פיזית, בעיות תקשורת חברתית, טיפול בחרדה חברתית
... חברתית קשה, פחד חברתי, איך להכיר בחורה, איך להתחיל עם בחורה, פחד מאלימות מילולית , פחד מאלימות פיזית, בעיות תקשורת חברתית, טיפול בחרדה חברתית מה גורם לחרדה חברתית ... הזה יכולים לספק. לכן, מי שרוצה באמת ליהנות ולחיות, חייב לקבל את האפשרות להיפגע כחלק בלתי נפרד מהחיים. איך להתמודד עם הפחד מאלימות מילולית ופיזית? הפחד מאלימות, בין אם פיזית ובין אם מילולית, הוא חלק מרכזי בחרדה חברתית. ... להבין שהמשחק הוא חלק מהותי מהחיים, ולהפסיק לברוח לפנטזיות. איך להתגבר על חרדה חברתית? איך להתחיל עם בחורה? טיפול בפחד מאלימות מילולית איך להתמודד עם תחושת חוסר שייכות? איך להפסיק לפחד מדחייה? ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על אלימות מילולית
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: אלימות מילולית, איך לשנות תכונות אופי? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לפרש חלומות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לשפר את הזיכרון? איך לנהל את הזמן? איך להצליח בזוגיות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להיגמל מהימורים? איך להעביר ביקורת בונה? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להתמודד עם גירושין? איך להצליח בראיון עבודה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לא להישחק בעבודה? איך למצוא זוגיות? איך לעשות יותר כסף? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לחנך ילדים? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להאמין בעצמך? איך ליצור אהבה? איך להיות מאושר ושמח? איך לשתול מחשבות? איך להעריך את עצמך? איך לקבל החלטות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: אלימות מילולית, איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם אכזבות? כעס ועצבים? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? דיכאון? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: בשביל מה לחיות? למה יש רע בעולם? איך להיות מאושר? האם יש בחירה חופשית? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? מי ברא את אלוהים? האם יש אמת מוחלטת? האם יש משמעות לחיים? האם לדומם יש תודעה? האם הכל אפשרי? למה העולם קיים? איך נוצר העולם? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך נוצר העולם? איך להיות הכי חכם בעולם? האם אפשר לדעת הכל? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? אולי אנחנו במטריקס? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? האם באמת הכל לטובה? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש או אין אלוהים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן פרטי, מאמן אישי, מאמן זוגי בתחום אלימות מילולית - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 1.0078 שניות - עכשיו 07_07_2025 השעה 20:04:04 - wesi4