ידע
להצליח
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה מהי בולמיה? ✔ירידה במשקל - מתי לשינוי יש סיכוי להצליח? ✔ודאי לא פעם שאלת את עצמך: מדוע אחרים מצליחים? האם אין לי אופי? למה לפני הבר... -...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖨ירידה במשקל - מתי לשינוי יש סיכוי להצליח?
ודאי לא פעם שאלת את עצמך: מדוע אחרים מצליחים? האם אין לי אופי? למה לפני הבר - מצוה של הבן היה לי קל? למה בקיץ אני מצליחה יותר? ובכן, התשובה היא שהכל ענין של טיימינג, של המוכנות שלך.

כל תהליך של שינוי, במיוחד קשה ותובעני כמו ירידה במשקל, דורש מוכנות - מוכנות נפשית, ממש כך.

היכולת להיכנס לתהליך של שינוי אכן משתנה בין אדם לאדם, אך משתנה אצל כל אחד גם מזמן לזמן. אם תדעי לאתר את מידת היכולת שלך להיכנס ל"משמעת", וודאי תוכלי לחסוך את התיסכול שבכישלון.

נשמע כמו תירוץ טוב... אבל אם תדעי לאתר את מידת היכולת שלך להיכנס לתהליך של הרזיה, תוכלי לפסוע צעד אחר צעד ולהתקדם בקצב שבאמת מתאים עכשיו לך.

להתחיל ביום ראשון, אחרי החגים, לחפש קיצורי דרך, ללכת על דיאטות רעב, כל אלה נסיונות שאינם מבחינים בין מי שמוכן להיכנס לפעולה לבין מי שעוד בודק כמה הוא מוכן עכשיו להתאמץ...

שינוי הרגלי אכילה, כמוהו כמו כל שינוי אחר בהתנהגות.

זהו תהליך ויש לו כמה שלבים קבועים. השלבים הם אוניברסליים. כלומר כל אחת עוברת אותם בדרכה אל השינוי. ההבדלים יכולים להיות באופן ובמשך ההתנהלות בכל שלב.

כלל חשוב הוא שלא ניתן לדלג על אף שלב. היכולת לזהות באיזה שלב אני נמצאת מאפשרת "תיאום ציפיות" והבנה מה נדרש ממני על מנת להתקדם ולהצליח.

מבחינים בחמישה שלבים מרכזיים בתהליך השינוי:

נתחיל דווקא משלב הפעולה, השלב שבו ממש מתחילים דיאטה, ספורט וכו'. זהו איננו השלב הראשון בתהליך אבל אנחנו נוטים לפצוח בדיאטה בשלב זה. כשאת מודיעה לעצמך או לקרובים לך "מיום ראשון אני מתחילה" את קופצת לשלב הפעולה מבלי שעברת אולי את השלבים ההכרחיים הקודמים לפעולה.

לכן כשנכנסים לפעולה בעודנו מצויים מבחינה מחשבתית ונפשית בשלבים מוקדמים יותר בתהליך... במילים אחרות - כשאיננו מוכנים עדיין לשלב "הפעולה"... אין סיכוי להצליח!

השלבים המקדימים את שלב הפעולה הם שלב ההחלטה, שלב מאד קריטי, עליו אנו נוטים לדלג, או לא נותנים לו את כובד המשקל הראוי לקבלת החלטה באמת.

אך עוד לפני ההחלטה - שלבים בהם נמצאים רוב האנשים רוב הזמן... שלבי ההרהור.

אנשים רבים נמצאים הרבה מאד שנים (!) בשלב ההרהור, מתחבטים האם להיכנס לתהליך השינוי, אך אינם מגיעים לכדי החלטה. מחר, אחרי החגים, יום ראשון, כשאסיים ללמוד, אחרי ההיריון, לפני ההיריון הבא, כשאחליף מקום עבודה, כשיהיו לי אנרגיות, כשאחליט שאני באמת רוצה...

ומאחרי חוסר ההחלטיות המאפיין את שלב ההרהור יכולים להתחבא פחד מכישלון, פחד מהצלחה, סף תסכול נמוך או היסטוריה של ניסיונות כושלים.

הרבה שאלות מודעות יותר או פחות פוגשות אותנו בשלב ההרהור: מה יהיה אם אכשל? ומה יהיה אם אצליח? האם אשאר אותה אחת? איך אצליח לשמר את הירידה במשקל, ואם בכלל? אולי עכשיו אין לי מספיק כוחות בשביל לעשות את זה? למה שהפעם זה יעבוד, כשנכשלתי כ"כ הרבה פעמים בעבר?

עיבוד השאלות וההתחבטות (הרהור!) חשובים מאד. דילוג מעל שלב חיוני זה יחזיר אותנו אליו שוב ושוב בכל פעם שניתקל בקושי או בספק.

גם הנפילה היא חלק ממעגל השינוילפעמים די לנו בכך שנכיר מראש בזה שהדרך איננה חלקה. התובנה שיהיו קשיים בדרך, שהינם חלק מהתהליך. קושי איננו יציאה או סטייה מהדרך, הוא חלק ממנה! האין זו תובנה שמכינה אותנו להתמודד עם הקשיים? ואם לא נקרא למכשולים "שבירה" כפי שאנחנו נוהגים בדרך כלל הרי שגם כך נוסיף ליכולת שלנו לעמוד מולם.

תהליך השינוי הוא מעגלי. כל קושי לוקח אותנו שוב להתחלהלהרהור, לשאול שאלות ולהערים ספקות וכך הלאה אלא שאף פעם איננו מגיעים לנקודה שבה כבר היינו, תמיד יש באמתחתנו התנסות נוספת, תובנה חדשה.

לכן מעגל השינוי הוא תלת מימדי ונראה כמו ספירלה - אנו סובבים בו שוב ושוב, אך כל סבוב הוא שונה, ואם לא נוציא את עצמנו מהתהליך, נרים ידיים ונתייאש תמיד נהיה במקום גבוה ומתקדם יותר.

את יכולה לנסות לבחון את עצמך - מהי מידת המוכנות שלך לשינוי בהרגלי האכילה? באיזה שלב את נמצאת כרגע?
ניהול מודעות לרזות ייאוש החלטיות יכולות סטיות שינויים ראוי לשאול מנהל איך לרדת במשקל אכילה אובססיבית אכילה כפייתית אכילה רגשית אנורקסיה בולימיה בולמיה דיאטה הפרעות אכילה הפרעת אכילה הצלחה הרזיה השמנה השמנה הרזיה השמנת יתר התמכרות לאוכל התמכרות לאכילה ירידה במשקל להצליח לרדת במשקל לרזות מהי בולמיה סיכוי עודף משקל שינוי שינויים
בולמיה - מהי בולמיה?
בולמיה - מהי בולמיה? בולמיה הינה התקפת אכילה. כאשר נערה או אשה מגיעה לסיטואציה של התקפת אכילה ללא הסבר ועל מנת שלא להשמין מקיאה את כל האוכל שהכניסה לגופה. תופעת הבולמיה כמו תופעות שונות אחרות שייכות לנושאים רגשיים - נפשיים, כלומר כאשר נערה אשה חווה חוויות מסוימות מזכירות לה חוויות שליליות או טראומות שחבויות וצרובות בתת מודע, מתקיים מצב של מגננה. המגננה מתקיימת בצורה של אכילה כפייתית - אכילה כפייתית שבאה מפחד שמא יתקרבו אליה, למשל או מכל סיבה אחרת. מיד אחר כך בא ההרס העצמי, אני לא יכולה ... שכן המזון = חיים. כלומר אני בעצם לא יכולה להכיל את החיים. בשל כך תקיא הנערה את כל האוכל שהכניסה לפיה. זוהי דוגמה להפיכת המזון לאנרגיה שלילית. בבולמיה אפשר לטפל והטיפול הינו טיפול נפשי - רגשי ללא עיסוק באוכל! הטיפול ניתן באמצעות דמיון ... לשחררן ולהחליפן בחוויות חיוביות שיעזרו לה להכיל את החיים ודרך כך להכיל את המזון, לאהוב את עצמה, לקבל את עצמה כפי שהיא וכשנגיע לשלב הזה הבולמיה ששימשה כמגננה כבר לא יהיה בה שימוש יותר, היא לא תועיל לה יותר ועל כן תפסיק לחלוטין! ...
אכילה כפייתית - טיפול באמצעות דמיון מודרך
אכילה כפייתית - טיפול באמצעות דמיון מודרך אכילה כפייתית הינה תופעת התקף זלילה כפי שהציבור מכיר. השוק מטפל באכילה כפייתית באמצעות דיאטות שונות כאשר המטרה העיקרית הינה בקרה ואיפוק בכל הנוגע למזון. האם תהיתם אי פעם מה מביא אותנו להתקפי זלילה? למה גם כאשר אנו נמצאים בבקרה ואיפוק ואנו יורדים במשקל אחר כך אנו עולים בחזרה? למה יש אנשים שלא זקוקים לבקרה ובכל זאת נשארים רזים? קיים קשר ישיר בין מצב רגשי - נפשי לבין אכילה כפייתית. הנפש שלנו חווה חוויות מהרגע שבו יש דופק בעובר ועד יום מותנו. חלק מהחוויות הינו חיובי ותורם לנו לביטחון עצמי, ... למה שחסר לנו בפועל בחיי היומיום. כאשר חוויה טראומטית חוזרת על עצמה אף בוורסיות שונות מנגנון ההגנה שלנו הינו של השמנה כך הגוף מאותת שלא יתקרבו אלינו, שאנחנו נמצאים בתוך ההגנה של הגוף שלנו ולכן עד שלא נפתור את הסיבות והמהות למגננה - האכילה הכפייתית תתמיד להשאר. טיפול בדמיון מודרך הוא דרך משמעותית לטפל בבעיה ולשחרר את החוויות השליליות והטראומטיות שגורמות לאכילה כפייתית וכנגזר מכך להשמנה ולחוסר היכולת להגיע לאיזון תזונתי. אחרי שמשחררים את החוויות השליליות ומחליפים אותן בחיוביות האיזון התזונתי מגיע לבד, האכילה הכפייתית מפסיקה מעצמה כי כבר אין צורך יותר בצורת ההתנהגות של אכילה כפייתית כדי להגן על הגוף, על האני שלי כי הרי כבר אין צורך במגננה. זהו השלב שמגיעים לאיזון. ...
דיאטה ועץ הדעת - התפוח לא נופל רחוק
דיאטה ועץ הדעת - התפוח לא נופל רחוק כשאלוהים אמר לאדם וחוה שאסור לאכול מעץ הדעת... יכול להיות שהוא בעצם התכוון לכך שהם יאכלו ממנו. כי לא ייתכן שאלוהים לא יודע שכשאומרים אסור... זה ... והרסן שנמצא בתוכנו. כך גם ובמיוחד - כשאומרים אסור בדיאטה זה בדיוק מה שקורה. דיאטות מבוססות על איסורים ועל לאוים. המחשבה המובילה איננה מה אוכל, אלא מה אסיר מהתפריט שלי. לרוב כבר ברגע שבו אנחנו מקבלים את ההחלטה, אנחנו יודעים שהענין הוא זמני... והגעגוע... ... והגעגוע משתלט עלינו. רגע קטן שבו האמביציה המובילה להיות רזה נדחקת הצידה ואת מקומה תופס משהו אחר, מנחם, מפנק. משם הדרך למה שאסור מאד מהירה וקצרה. אם נחזור לסיפור גם העדן, הרי שנגלה שגם החרטה, האשמה והעונש פוגשים אותנו כשאנחנו אוכלים את מה שאסרנו על עצמנו. כל מי שעשה דיאטה בחייו מכיר את החוויה הזו: אכלתי - התחרטתי - הרגשתי אשמ ה... רק שבמקרה הזה לא אלוהים הוא זה שנמצא שם כדי להעניש אותנו אלא אנחנו עצמנו. והעונש לעתים קרובות הוא הרס הדיאטה כולה, מלווה בתחושה של כישלון. שינוי חשיבתי עיקרו בנקודה הזו הוא לבחור מה כן לאכול. והכוונה איננה לירקות, יוגורט ולחם קל. אם באמת הכל מותר? בהחלט - אין אסור כלל. אז מה עושים ...
דיאטה - משהו מתוק כאן ועכשיו!! להקשיב לגוף וגם לנפש
דיאטה - משהו מתוק כאן ועכשיו!! להקשיב לגוף וגם לנפש בא לך, אבל ממשששש בא לך, משהו מתוק... את ממש ... זה מסביר את הצורך בעוד ועוד מתוק. אצל אנשים שמנים, רמות האינסולין הגבוהות נשארות לאורך זמן. לעיתים מופרש אינסולין בעודף, ולעיתים איננו מתפנה מהדם ... ואיסורים. לכולנו יש שיחה על מתוק. זה משמין , זה אסור, עדיף לא לגעת כי אם מתחילים לא מפסיקים... ועוד... שיחות פנימיות יכולות להוביל ...
דיאטה / הרגלי אכילה - איך נפרדים מאכילה רגשית?
דיאטה הרגלי אכילה - איך נפרדים מאכילה רגשית? כשאני עצבנית אני מאבדת שליטה, האוטומט שלי זה ללכת למטבח ולא רק כשני עצבנית. גם כשאני משועממת, עצובה, מודאגת, בודדה, לחוצה וגם כשאני שמחה, בקיצור, כל רגש לוקח ... עד שאני מרגישה מלאה אלו שני המאפיינים העיקריים של אכילה רגשית: 1.התגובה האוטומטית שמחברת בין רגש לאכילה 2.חרטה, רגשות אשם, כעס שמובילים לאכילה נוספת השיחה על אכילה רגשית היא לא על האכילה. היא על הרגשות. איך אני מנהל ת את הרגשות שלי? ואיך זה מתקשר עם אוכל? כשהיינו ילדים, הורינו היקרים השתמשו באוכל כדי להרגיע אותנו. אל תבכה חמוד, לא ... מי יותר או מי פחות, תלוי בבית שגדלנו בו. סיבה נוספת לאכילה רגשית היא שהאוכל מעמיס על הגוף עד כדי כך שהפוקוס הולך של מערכת העצבים עובר למערכת העיכול, וזה מצליח, מצליח להשכיח מאיתנו את הרגש. זמנית. מן משכך כאבים שכזה שלא פותר את ... כשאנחנו חשים מרוקנים. לו אכילת יתר לא היתה גורמת גם להשמנה ויוצרת בעיות אחרות, היינו פחות מוטרדים ממנה. יותר מכך, לו היה האוכל אכן ממלא ביעילות את התפקידים הללו שאנחנו מצפים ממנו, הרי שהיה מחליף הרבה מאד תרופות. אלא שאכילה רגשית מביאה לרוב לתיסכול. לא רק שהיא לא מייצרת את השקט שחיפשנו, היא גורמת לנו לחוסר שביעות רצון נוסף. איך מנתקים את הקשר בין רגשות לאכילה? התסריט הידוע הוא כזה בדרך ...
לרדת במשקל - מי שוקל לשקול פחות?
לרדת במשקל - מי שוקל לשקול פחות? כמה פעמים תפסתם את עצמכם אומרים מי שאוהב אותי יאהב אותי בכל מקרה? כמה פעמים הבנתם שמי שלא אוהב אתכם בכל מקרה זה... אתם בעצמכם! אז מה עושים? לדיכאון נכנסים? שיתוף הבשורה הפחות מעודדת של עודף משקל שזה הסיפור שאינו נגמר מי שסובל ממשקל יתר תמיד יהיה במשוואה של להכניס פחות מלהוציא והבשורה היותר מעודדת היא שיש מה לעשות! מי ששולט על מה נכנס לפה ... למי שמסתכל עכשיו במראה! אחריות יוזמה ודבקות במטרה הן המילים שילוו את מי שירצה לשקול פחות. מי שרוצה להראות טוב, להרגיש טוב ולעשות מהפך בחייו, כן קראתם נכון פחות משקל ויותר פעילות עושה מהפך בחיים במיוחד לאנשים שכל כך מעוניינים במהפך מעין זה. על מנת לרזות , צריך ליישם רק שלוש משוואות: 1. להכניס מספר קלוריות פחות ממה שמוציא. 2. להתמיד בפעילות גופנית הולכת וגדלה. 3. ... יש תיקווה תמיד יש פיתרון. תמיד תוכלו למצוא דרך שאיתה אתה מרגיש כמו מלך ואת מרגישה הנסיכה הקסומה. זה שעדיין לא מצאתם אינו אומר שאין, זה אומר שיש מקום שלא חיפשתם בו. תזונה, ספורט ומחשבה טובה זו הדיאטה המומלצת. אחריות, יוזמה ודבקות במטרה לכל אחד יש - בקשו עזרה וראו שיש לכם הצלחה. ...
מנסים לרזות? עשרה סימנים לכך שאתם לא בכיוון הנכון...
... לרזות? עשרה סימנים לכך שאתם לא בכיוון הנכון... בדקו את עצמכם האם אתם מחכים לסוף הדיאטה כדי להשתחרר, ולחזור לאכול כל מה שבא לכם? סימן גרוע. סימן שאתם בדיאטה, ולא עושים שינוי תזונתי אמיתי. שינוי תזונתי הוא לתמיד, פחות או יותר. אם אתם מחכים לסוף, סימן שהתוכנית התזונתית שלכם לא טובה, לא מתאימה לכם, ולא מספקת אתכם. כשתחזרו לאכול מה שבא לכם, תשמינו בחזרה. האם אתם רעבים בדיאטה? על הפנים. במצב רעב הגוף נכנס למגננה, וצורך פחות קלוריות. אחרי שתפסיקו את הדיאטה, אותו מזון שאכלתם קודם, ישמין אתכם אפילו יותר. ותהיו חייבים לחזור לאכול כמו קודם, כי הרי לא תוכלו להמשיך להיות רעבים לנצח, נכון? זוהי תופעת הריבית דה ריבית, על כל קג שיורדים בדיאטה , עולים אחכ שניים. מספיקה דיאטת כסאח אחת כדי לפגוע בחילוף החומרים שלכם לשנים ארוכות. האם אתם אוכלים מהר? הפסד ... קצפת, אבל את הטעם של העוגה והקצפת טעמתם מעט מאוד. האם אתם סופרים קלוריות? לא סימן טוב בדכ. זוהי הסתכלות צרה מאוד על תזונה. יש הבדל אדיר בין קלוריה לקלוריה. לא באנרגיה שנכנסת לגוף, נכון. אבל בדברים אחרים, ... - יתנו לכם אותן קלוריות (350 בערך) כמו חתיכת קטנה של עוגה. אבל איזה הבדל! ארוחה אחת משאירה אתכם שבעים, אנרגטיים, עם תזונה טובה שקיבלתם - והארוחה השניה משאירה אתכם רעבים (אם הייתם רעבים לפניה), ואחרי זמן מה תהיו עצבניים. אני מכירה דיאטות שמותר בהן להחליף ארוחה נורמלית בממתקים. זה הזוי. בקיצור, לא. לא כל הקלוריות נולדו שוות. האם אתם עושים דיאטה ללא כל עבודה רגשית? סיכוי נמוך להצלחה. יש סיבה לכך שהגעתם למשקל הנוכחי שלכם. אחת הסיבות הנפוצות לאכילה לא בריאה היא חיפוש סיפוק, ערך עצמי, הנאה ונחמה באוכל. כך אתם יורים לעצמכם ברגל פעמיים: פעם אחת כי אתם משמינים, ופעם שניה כי הסיפוק, הערך העצמי, ההנאה והנחמה לא נמצאים בשפע באוכל. הם ... או סוכר לבן, מוצרי חלב או בשר בקר. מזעזע אתכם? סימן שהתפריט שלכם חדגוני. וחדגוניות היא אויב רציני. אין סיכוי לקבל תזונה טובה מתפריט כזה. פשוט אין מאכל אחד (בטח שלא פיתה או פסטה)... שמכיל את כל מה שאתם ... מהם. אם אתם אוכלים כל יום, בכל ארוחה, פיתה או פסטה - הרעיון לוותר על אחד מהם אפילו לשבוע מזעזע. האם אתם אוכלים מאכלים דיאטתיים כגון מעדן חלב דיאט, משקאות דיאט, מיונז קל וכו? עוד סימן לכך שההבנה התזונתית שלכם ממש לוקה בחסר. הפרסומות שעליהם מתבסס הידע שלכם לא ששות לחשוף בפניכם את כל העובדות. הנה דוגמה למחקר אחד שקובע כי ממתיקים מלאכותיים גורמים להשמנה. המאכלים הדיאטתיים כל כך מעובדים, וכל כך מלאים בחומרים שנועדו לתת לאוכל הדל הזה טעם אכיל, שזה ... מהן? אז זהו, שיש אנשים שלא סובלים מהתופעות האלה כלל. ואלו שאני מכירה לא אוכלים מוצרי חלב כמעט. בטח שלא מבססים את כל התזונה שלהם עליהם. בעיה אחרת עם מוצרי החלב היא שהם פשוט שמנים, וזה שומן רווי וטראנס. והם מקובלים כתוספת לדברים. קצת (כמה זה קצת?) פרמזן על האוכל ... זה החלב התמים. אנחנו עוד לא כמו האמריקאים, אבל אנחנו בהחלט בדרך הנכונה. הנה דוגמה אחת למחקר שצוטט בווינט שקובע שחלב משמין ילדים. ואחרון לגבי מוצרי חלב, הוא שרובם ממש לא מספקים. לא משביעים. נכנסים ויוצאים (כמו הסידן, שאפילו תנובה מודה שיוצא מהגוף), ומשאירים אותנו רעבים, ולא ממש רזים. ואחרון חביב... כך שקיבלתם 11 במחיר 10: חושבים שהפחתת משקל צריכה להיות המטרה העליונה שלכם? משהו בסגנון, קודם נפחית משקל ואחכ נדאג לבריאות? טעות. מחקר מעודכן מצביע על כך שהרמה של פעילות הגופנית, ואיכות התזונה, חשובים לבריאות הרבה יותר מאשר המשקל. אנשים שאוכלים גאנק ולא מתעמלים, יכולים להיות רזים למראית עין, כי הם לא צורכים מספיק קלוריות כדי לטפח כרס או פולקעס
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על מהי בולמיה?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: מהי בולמיה?, איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם עצבות? כעס ועצבים? דיכאון? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: מהי בולמיה?, איך לנהל את הזמן? איך ליצור אהבה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להצליח בזוגיות? איך להיגמל מהימורים? איך לשנות תכונות אופי? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להצליח בראיון עבודה? איך לחנך ילדים? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך למצוא זוגיות? איך להעביר ביקורת בונה? איך להתמודד עם גירושין? איך לעשות יותר כסף? איך לשפר את הזיכרון? איך לפרש חלומות? איך לשתול מחשבות? איך לקבל החלטות? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להאמין בעצמך? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להיות מאושר ושמח? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לא להישחק בעבודה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להעריך את עצמך ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש הבדל בין חלום למציאות? למה העולם קיים? האם יש משמעות לחיים? בשביל מה לחיות? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם אפשר לדעת הכל? האם לדומם יש תודעה? איך נוצר העולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? מה יש מעבר לזמן ולמקום? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? למה יש רע בעולם? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש או אין אלוהים? איך להיות הכי חכם בעולם? אולי אנחנו במטריקס? איך להיות מאושר? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש אמת מוחלטת? למה לא להתאבד? האם יש בחירה חופשית? האם באמת הכל לטובה? האם הכל אפשרי? מי ברא את אלוהים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצר העולם ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Yeda.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא אימון אישי לאורח חיים בריא, מאמן אישי מומלץ, מאמן אישי למציאת זוגיות בנושא מהי בולמיה - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לכותבי המאמרים המקוריים בלבד!

האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1328 שניות - עכשיו 27_07_2025 השעה 19:45:00 - wesi4